Verden er full av informasjon. Dette er både skjønnheten og styggheten til internett, et paradoks fra det virkelige liv. Omtrent hvem som helst, hvor som helst, kan publisere sitt eget innhold, og dette gjør det noen ganger vanskelig å få tak i de mest relevante og interessante kryptovaluta-nyhetene.

Men ikke bekymre deg, CoinCentral vi har dekket deg! Så vi har samlet vår egen nyhetskilde for kryptovaluta-nyheter for å sikre at du aldri går glipp av et slag. I tillegg har noen av disse kildene sine egne nyhetsapps for kryptovaluta. Hvis du ofte er på farten, vil det helt sikkert være nyttig å ha en god fingertuppressurs for de wifi-øyeblikkene på flyplassen og gjestehuset.

Vi inviterer deg til å bli med oss ​​og vippe hatten til andre mediesider og nyhetskilder som gjør en god jobb med å hjelpe til med å etablere kryptovalutaindustrien.

CoinDesk

https://www.coindesk.com/

CoinDesk er en langvarig publikasjon (for det relativt unge nyhetsområdet for kryptovaluta) og ble først etablert i 2013. De mottar for tiden over 10 millioner unike besøkende via deres webpublikasjon og forskjellige sosiale mediekanaler. Nettstedet gir omfattende dekning av krypto, nyheter og hendelser som skjer i kryptovaluta- og blockchain-rommet.

CoinDesk har en rekke smarte nettsidefunksjoner, inkludert State of Blockchain som dekker viktige trender, data og hendelser i bransjen for året før. Den andre er deres mye hentede Bitcoin Price Index, som har blitt brukt av slike som Wall Street Journal og Financial Times.

Nyheter om kryptovaluta

Coindesk, en leder innen kryptovaluta nyheter

De er også verten for det årlige konsensusmøtet som finner sted i New York City. Konsensus anses av mange entusiaster å være en av de mest populære konferansene på kryptovaluta-kretsen.

CoinTelegraph

https://cointelegraph.com/

CoinTelegraph ble også grunnlagt i 2013 på høyden av en av Bitcoins mange bobler. CT er en uavhengig publikasjon som dekker alle ting cryptocurrency, blockchain, desentraliserte applikasjoner og fremtiden for økonomi. De har et stort team av internasjonale forfattere og produserer regelmessig innhold på daglig basis.

Nettstedet er kjent for sitt unike tegneserie-stil illustrasjoner dedikert til hvert innlegg.

Nyheter om kryptovaluta

Et utvalg av tegneserielignende illustrasjoner fra Cointelegraphs

BitcoinTalk

https://bitcointalk.org/

Til tross for en rekke eldre nettsteder som oppgraderer til et mer sexy grensesnitt, har BitcoinTalk opprettholdt sine røtter. Det er fremdeles mer av en gammeldags ressurs og har stort sett beholdt sitt originale oppslagstavleformat som var så utbredt på slutten av 90-tallet og tidlige nethies.

Nyheter om kryptovaluta

Bitcointalk – old school!

BitcoinTalk ble grunnlagt av Satoshi Nakamoto i 2009 som et sted for entusiaster å diskutere de tekniske detaljene i Bitcoin. Siden den selvfølgelig har utviklet seg til et helt nytt dyr med tekniske diskusjoner på alle områder av kryptovaluta-sfæren. Det er også en ansett høyt verdsatt kilde for ICO å markedsføre seg på.

Reddit

https://www.reddit.com/

Reddit har konsekvent rangert blant de 20 mest populære nettstedene i verden i årevis. Det er en av de ledende kildene for samfunnskurerte nyheter. Kryptosamfunnet har strømmet til Reddit nettopp på grunn av sin desentraliserte natur.

Mens vanlige publikasjoner fortsetter å presse sine egne agendaer online, tillater steder som Reddit noen å publisere sitt eget innhold. Det er ikke så rart at ICO-prosjekter fortsetter å skjenke ressurser til å markedsføre seg selv på denne plattformen.

Nyheter om kryptovaluta

Reddit unnlater aldri å underholde!

Den åpenbare ulempen for Reddit-brukere er at du virkelig må gjøre dine egne lekser hvis du vil finne innhold av god kvalitet. Vi har imidlertid gjort det litt enklere for deg. Noen av de populære subreddits (eller fora dedikert til et bestemt mål på Reddit) inkluderer:

Twitter

https://twitter.com/

Twitter er fortsatt en viktig ressurs for enhver seriøs kryptovalutaentusiast. Microblogging-plattformen brukes av eksperter over hele verden for å få raskt informasjon om ting som de utspiller seg gjennom arbeidsdagen, og faktisk hver dag.

Artikler tar tid å produsere og motta godkjenning før de vises på favorittnyhetssiden for kryptovaluta. Twitter hopper over denne prosessen ved å la deg følge dine favorittpersonligheter og motta oppdateringene i sanntid.

Ingen plattform er perfekt, men Twitter er beryktet for det troll og ICO-svindel. Til tross for disse problemene, er det fortsatt enorm verdi å følge en rekke kryptovalutaeksperter. Følgende er verdt å sjekke ut:

  • Andreas Antonopolous – Bestselgende forfatter, høyttaler, pedagog og en av verdens fremste bitcoin- og open blockchain-eksperter
  • Vitalik Buterin – Offentlig taler, forfatter, programmerer og medstifter av Bitcoin Magazine og Ethereum blockchain
  • Jameson Lopp – Infrastrukturingeniør hos Casa, skaper av statoshi.info og grunnlegger av bitcoinsig.com
  • Spor Mayer – Gründer, investor, journalist, pengeforsker og ivrig forsvarer av ytringsfriheten
  • Jimmy Song – Bitcoin-utvikler & maksimalist, lærer og venture-partner i Blockchain Capital
  • Ari Paul – CIO & medstifter av Blocktower Capital, et ledende kryptovaluta-investeringsselskap
  • Chris Burniske – Medstifter av Placeholder Ventures, et NY-firma som spesialiserer seg på kryptoaktiva

Det er selvfølgelig mange, mange flere. Imidlertid vil vi sannsynligvis trenge flere artikler bare for å dekke den voksende listen over påvirkere som etablerer seg på Twitter.

CoinCentral

https://coincentral.com/

Og til slutt, ingen liste ville være komplett uten en seriøs omtale av et bemerkelsesverdig nyhetsnettsted for kryptovaluta: CoinCentral selvfølgelig! Til tross for at den bare ble grunnlagt i oktober i fjor (2017), fikk CoinCentral en månedlig lesertall på 1 000 000 – 2 000 000 lesere (avhengig av kilde) og vokser jevnt og trutt.

I motsetning til noen få andre kjente konkurrenter, spammer CoinCentral deg ikke med annonse- eller tilknyttede lenker. Vi fokuserer først og fremst på å levere innhold av topp kvalitet i alle områder av kryptovaluta-feltet. Mens hoveddelen av innholdet vårt fokuserer på grunnleggende prosjektguider, teknisk analyse og andre journalistiske tiltak, legger vi også ut sporadiske nyheter med innsikt av høy kvalitet.

Nyheter om kryptovaluta

CoinCentral, som lager bølger i kryptovalutaområdet

Vi har også nylig lansert vår live pris ticker som for tiden sporer over 290 kryptovalutaer. CoinCentral tilbyr ukentlige sammendrag, raskt treffende nyheter og mange inngående artikler som dekker alle aspekter av kryptovaluta og blockchain.

Vi tilbyr mange nybegynnerguider hvis du nettopp er i gang:

  • Hva er Bitcoin
  • Hva er Ethereum
  • En generell oversikt over alle våre guider

Og artikelseksjonen vår dekker et bredt utvalg av emner for de som ønsker en dypere forståelse av hvordan krypto ryster opp ting. Den ukentlige e-serien vår for denne uken i Crypto kommer ut hver fredag ​​og noterer de viktigste nyhetene du trenger å vite. Til slutt vil mange av dere ønske å holde seg oppdatert på de siste nyhetene og pressemeldinger som former dette virkelig spennende feltet. Sørg for å legge til bokmerker og følg med!

Endelige tanker: Cryptocurrency News Roundup

Det beste nyhetssiden for kryptovaluta der ute vil utvilsomt være et spørsmål om personlig mening. Åpenbart vet du hvem som får vår stemme. Men enda viktigere, nøkkelen til å informere deg selv i kryptovalutaområdet er å få et bredt utvalg av kilder. Vi har gitt en rekke nyttige her som er høyt ansett av mennesker i kryptovaluta-samfunnet.

Internett har demokratisert informasjonsflyt. Og på grunn av det har vi nå en fantastisk ny verden av desentraliserte nyhetstjenester sammen med de tradisjonelle aktørene. Hvem får din stemme? Husk å tweet oss noen av dine favorittnyhetsressurser for kryptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me