ICO-er blir kompatible, og Airdrops må følge drakten

Vi nærmer oss halvveis i 2018, og så langt har over 340 ICO-er økt nesten 9 milliarder dollar mellom dem. Selv blant bekymringer over regulering, svindel og hackere, er det ikke til å snuse på disse tallene. Faktisk, mens de fleste tenker på i fjor som non-stop party for ICO, så 2017 bare 210 av dem å samle inn under 4 milliarder dollar i midler.

Hva gir? Det ser ut til at ICOs fortsatt er sterke, selv med et bearish markedssentiment og US SEC som puster frykt i hjertet til blockchain-oppstart. Selvfølgelig gjenstår det å se hva som skjer etter at de samler inn midler, samt hvilken retning lovgivningen vil ta.

Så mens mange blockchain-selskaper fremdeles er bullish på ICO-er, finner andre seg feil på siden av forsiktighet og vurderer alternativene deres. Og som med alt rundt dette desidert grå området, er det litt forvirring om hva disse alternativene er.

Hva er kompatible ICO-er?

En kompatibel ICO, eller STO (Security Token Offering), er regulert av SEC fra starten. Det er fire store stier åpne for et amerikansk blockchain-selskap som ønsker å holde et regulert tilbud, og de har hver sine fordeler og ulemper.

Et av alternativene er for eksempel å bruke et eksisterende verdipapirfritak kalt Reg A +. Du kan samle opp til $ 50 millioner og åpne tilbudet ditt for alle over 18 år. Fangsten? Du trenger to år med revidert økonomi og betydelig tid og penger.

En Reg CF er en enklere og billigere måte å skaffe penger, men du er betydelig begrenset til hvor mye du kan samle inn (mindre enn $ 2 millioner).

Fintech kjøpmannskontoer hjelper blockchain-selskaper med å ha kompatible ICO-er. Konsernsjef Edward Corona sier: “Husk at de [ICO-er som følger” fortsatt ikke gir bedriftseiere frihet og kontroll med en uregulert ICO. ”

Ikke sant. Men så gir de selvfølgelig heller ikke bedriftseiere muligheten til å havne bak lås og lås.

En annen stor fordel med å ha en kompatibel ICO er at du kan be om avtalen din og annonsere den hvor som helst, noe som gjør det mye lettere å øke bevisstheten for token-salget ditt. Med Facebook, Twitter, Google og Bing som alle forbyr ICO-annonser, vil du ta den regulerte ruten deg til å bruke disse kanalene for større eksponering.

Du vil også lette de urolige hodene til mange blivende investorer som ble raslet av den nylige dårlige pressen.

Hva betyr dette for Airdrops?

Flere geniale ICO-team har tatt kreative måter å markedsføre prosjektene sine på ved hjelp av airdrops. Effektivt distribuere gratis tokens til interesserte parter og skape buzz for deres salg. Vi har til og med sett noen fantastiske fysiske luftdropper, med tokens som faller ut av ballonger.

I denne herculean innsatsen for å omgå verdipapirlover, har airdrops fått fart. Hvem elsker ikke gratis penger, ikke sant? Du kan til og med registrere deg for bli varslet til kommende luftdrops og nyt alle gratis kontanter. Men hvis moren din noen gang har fortalt deg at noe i livet kommer gratis, beklager å si at hun hadde rett.

airdrop-varsel

Nettsteder som varsler folk om luftdråper

Akkurat som det ikke er noe som heter gratis lunsj, er det ikke noe slikt som gratis lager. Det er ikke bare Momma som snakker, det er også Securities and Exchange Commission.

Så hvis du trodde at airdrops var en utmerket måte å komme seg rundt annonseforbudet på, eller markedsføre din ICO, bør du sannsynligvis også skrinlegge den ideen.

Airdrops er heller ikke kompatible. Og de vil sannsynligvis bli sett på som sikkerhetstransaksjoner, noe som gir et ganske problematisk scenario.

Darren Marble, administrerende direktør i CrowdfundX, et markedsføringsfirma for STO-er, påpeker: “Du kan ikke bare sende aksjeandeler til folk. Problemet med en airdrop er at det generelt ikke stemmer overens med amerikanske sikkerhetslover. ” Så den gode markedsføringstaktikken for å skape bevissthet og til og med trappe opp FOMO? Ikke en så god idé tross alt.

“Mitt generelle råd til STO-utstedere,” fortsetter han, “jeg vil sette det airdrop-konseptet på vent. Jeg vil råde alle i USA til ikke å gjøre det. Jeg forstår det, det er en god markedsføringstaktikk, men det er for mye risiko og usikkerhet. “

Dette er ikke gøy lenger

Regulering ser ut til å tegne et dystert bilde. Bare si ordet, og det sender kryptomarkedene skjelvende. Men formålet med regulering ser ut til å være dobbelt. For å gi blockchain-selskaper et juridisk rammeverk å jobbe fra, og for å beskytte investorer mot ICO-svindel.

I følge Marble burde ikke blockchain-selskaper bli for nedstemte. Selv om det føles som om vingene blir klippet, er det fortsatt mange måter å få finansiering på. Han sier:

Jeg tror ikke ekte lag skal være så bekymret. Hvis du har et ekte blockchain-konsept eller team og du har dyktighet eller differensiering eller en utrolig visjon, bør det faktum at du ikke kan annonsere på Twitter ikke avskrekke deg eller hindre deg i å skaffe penger. ”

Hedgefondsmidler

Så du kan ikke (eller ikke vil) ha en ICO, du kan ikke slippe gratis aksjer i investorens lommebok, og du kan ikke wow brukere på sosiale medier. Men det er fortsatt andre måter å skaffe penger, og de kan sortere hveten fra agnet.

“Hvis du ser på hva som skjer i rommet, var det åpenbart et stort rush av detaljinvestorer i markedet i 2017, og nå er det stort sett avtatt. Google-søkene etter Bitcoin har redusert dramatisk. Samtalen om Bitcoin ved middagsbordet var sist Thanksgiving. Nå er det et rush av krypto hedgefond. “

Vi snakker om små hedgefond som har mellom $ 5 og 500 millioner dollar å investere. Og de venter på å høre om prosjektet ditt.

“Innovative selskaper,” sier Marble, “selv om du er et lite team, kan du gå ut og finne en side som viser alle disse midlene og deretter kontakte disse menneskene. De beste tilbudene i rommet finansieres av en liten gruppe lidenskapelige kryptosikringsfond som ikke nødvendigvis er umulige å nå. “

Avsluttende tanker

Fremtiden for fundraising kan se mye annerledes ut, men den trenger ikke å være dyster. Når ICO og luftdropp begynner å avta, bør også flommen av shitcoins og hule vitenbøker selge annet enn luft.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me