Da Hongfei på NEO’s Future and the Cryptocurrency World

Til NEO-samfunnet trenger Da Hongfei liten introduksjon. Imidlertid, for de som ennå ikke har dykke inn i NEO, er noe grunnleggende informasjon riktig. Da Hongfei er grunnleggeren av NEO (tidligere kjent som Antshares), en blockchain-plattform for distribuerte apper. Han er også grunnlegger og administrerende direktør i Onchain, et selskap som utvikler blockchain for bedrifter og institusjoner på bedriftsnivå.

Hongfei er allment ansett som en av de viktigste figurene i kryptovalutaverdenen, spesielt med hensyn til adopsjon av blockchain i Kina.

Bak hans vennlige personlighet og oppriktige vitser fra hans lubne og ydmyke tidlige kryptovaluta-dager, er en av nøkkelstrategene bak en kryptovaluta med en markedsverdi på over 10,5 milliarder dollar, og et voksende økosystem av gründere og utviklere..

Følgende intervju med Da Hongfei ble gjennomført på NEO DevCon av Alex Moskov, Colin Harper og Bennett Garner. Vi hopper inn i flere emner angående Hongfeis visjon for NEO, kryptovalutaverdenen i tillegg til noen få spørsmål angående psyken til mannen ved roret for en multimilliard dollarbevegelse og teknologisk revolusjon.

Da Hongfei CoinCentral

Colin Harper, Alex Moskov, Da Hongfei og Bennett Garner i NEO DevCon.

CoinCentral: Fokuset på denne konferansen er NEOs visjon og samfunnsinitiativet og prøver å fremme et robust økosystem. NEO ser ut til å være veldig forsiktig med sine ICO-partnerskap og dets partnerskap generelt. Kan du gå inn på hva som kommer i tankene til NEO-teamet når de vurderer et prosjekt og bestemmer seg for å støtte det? Hva får deg til å tenke, “Dette er et godt prosjekt.

Hongfei: På dette veldig tidlige stadiet er vi ikke veldig selektive. Vi vil sjekke bakgrunnen deres og se på den visjonen. De fleste prosjekter som nærmer oss er legitime prosjekter, så vi har ikke en veldig streng standard om vi skal støtte eller ikke. Vi blir imidlertid gradvis mer selektive.

Kan du kommentere din personlige psykologi når du fører tilsyn med hele NEO-økosystemet? Hvordan en dag i livet i hodet til Da Hongfei ser ut?

Ting bare skjer. Noen ganger blir du presset til å gjøre ting, så det er ikke slik at jeg planlegger alt. Cryptoworld er 24/7. Når jeg våkner, tar jeg telefonen, og det er kanskje 200 meldinger på WeChat som jeg må sjekke. Det er ikke det at jeg gjør alles jobb, men folk vil komme til meg for avgjørelser. Hvis du ser nok ting, vil du få en bedre forståelse av denne bransjen og hva retningen er.

Tidligere denne måneden gjorde du et intervju med Bloomberg. I det intervjuet sa du at du syntes regulering var bra, og du har sagt det tidligere også. Hva er tankene dine om amerikanske og EU-regler? Hvis du lager reglene, hva vil du se i disse markedene?

Det er et tøft spørsmål. Jeg tror alt kommer til å bytte. Spekulasjon er en regulert virksomhet i de fleste land, du kan ikke drive en sentralisert børs fritt. Så hvis et land ønsket å regulere kryptovaluta eller et token, ville den beste måten å gjøre det være å regulere utvekslingen.

Spesielt Fiat-gateways eller bare generelt?

Selv token-token-utveksling er spekulasjon, ja. Det er to måter å tjene penger på. Den ene måten er å skape verdi, den andre måten er å dele verdi. Spekulasjoner er et nullsumsspill. Det handler ikke om å skape noe, det handler om hvor mange jeg skal ha og hvor mange som er igjen til deg. Hvis alle gjør spekulasjoner, betyr det at ingen skaper nye verdier. Menneskets natur liker å spekulere, og det er derfor jeg tror at spekulasjon er regulert i nesten alle land.

Når vi snakker om spekulasjoner, liker folk virkelig Tether fordi det holder investeringene i å svinge i markedet. Tether har sett mye tilbakeslag fra noen medlemmer av samfunnet, og de er skeptiske til det. Har du noen kommentarer til Tether og deres nåværende situasjon med Bitfinex-revisjonen?

Tether er veldig likt de gamle gullsmedene fra eldgamle tider. De vil gi deg et papir som sier at du har en viss mengde gull som er lagret i hvelvene hans. Etter hvert fant disse gullsmedene ut at de kunne trykke flere papirer enn selve reserven. Det er til og med trygt å gjøre det hvis du gjør det beskjedent, og det blir et fraksjonelt reservesystem. Jeg tror at Tether vil gå i samme retning. Jeg anklager dem ikke for å gjøre det akkurat nå, jeg tenker bare at det er retningen for deres type virksomhet. Selv om de ikke har 100% reserve, så lenge de brukes mye i børser, vil folk fortsatt bruke den. Hvis vi på en eller annen måte finner ut at Tether bare har 95% reserve, vil prisen falle til 95 cent? Jeg tror ikke det. Jeg tror prisen vil forbli lik $ 1,00. Gradvis vil det bli et brøkreservesystem. Det er ikke fordi de er moralsk dårlige, det er bare virksomhetens natur.

La meg legge til, grunnen til at jeg sier dette, er fordi jeg nylig besøkte en børs og spurte administrerende direktør hvorfor aksepterer han fortsatt USDT hvis Tether er farlig? Hans svar var at den ble mye brukt av alle større børser. Selv om de har null dollar i banken, vil ikke alle børsene la Tether dø. De vil hedre Tether. Det er grunnen til at han bestemte seg for å fortsette å bruke USDT. Han sa at selv om Tether som et selskap går konkurs, vil han hedre brukerens USDT med USD. Så lenge det har blitt brukt mye, er det vanskelig å være død.

Da Weiss-rangeringen kom ut, var det mange andre tokens som ble oppført med en lignende vurdering, og de er også veldig gode prosjekter. Utenfor NEO, hva er noen prosjekter du virkelig liker?

Jeg synes EOS gjør det bra. Kosmos er flott. Jeg har møtt Jed McCaleb på Stellar, han gjør gode ting.

Vi likte veldig godt mange av foredragsholderne som du tok inn som Zhang Shoucheng, Stanford fysikkprofessor som snakket om penger som lagring av energi. Det ser ut til at han også er ganske involvert i NEO-økosystemet. Hva er noen ting du ser etter partnere for å være involvert i NEO?

Vi er veldig åpne for å ha akademikere og bransjeledere å jobbe med, bli venner med eller på en eller annen måte bidra til prosjektet vårt. Vi opprettet en stiftelse, den heter Open Blockchain Foundation, registrert i California. Denne stiftelsen vil donere til universiteter og vil støtte forskningsstipend. Det vil også støtte studentorganisasjoner i blockchain-området.

En ting som er tydelig fra meg fra kommentarene dine og fra høyttalerne som vi hørte her, er at NEO spiller det lange spillet for utvikling. Vi vet at det tok flere år før du til og med lanserte Antshares og studerte rommet. Kan du snakke litt om tålmodighet og viktigheten av tålmodighet når du prøver å bygge noe som en plattform?

Det er et veldig kjent ordtak i Kina hvor selv det er vind, selv grisen kan fly. Det gjelder også denne bransjen.

Problemet er at hvis du alltid jager vindretningen, er det veldig vanskelig. Det vi gjorde er at vi finner et sted og synes det ser pent ut, naturen der er fin, og vi vil gjerne bli der og gjøre arbeidet vårt, og plutselig kommer vinden. Det er vår tålmodighet. Vi gjør det ikke fordi det er så populært. Tilbake i 2014 var det ikke populært, det var veldig kontroversielt. Vi gjør det fordi vi elsker å gjøre det.

Vitalik og Hongfei

Ethereum-grunnlegger Vitalik Buterin og NEO-grunnlegger Da Hongfei.

Den tålmodigheten ser ut til å ha gitt resultat. Vi ser at NEO bryter inn blant de 10 beste, og vi ser det komme inn på de store spillerne. Det har ofte blitt kalt “kinesisk Ethereum”, og hele fokuset på konferansen er NEOs smarte økonomi og NEOs samfunn. Tror du at å kalle det “kinesisk Ethereum” er passende, og på hvilke måter føler du at NEO er forskjellig og hvordan du skiller deg ut?

Det er mange kinesiske selskaper som heter “Chinese This” og “Chinese That”. Baidu, søkemotoren, kalles den kinesiske versjonen av Google. Det er noen kinesiske versjoner som blir bedre enn deres kolleger i den vestlige verden. WeChat er bedre og større enn WhatsApp. Alibaba er på nivå med Amazon, og det er også ganske stort. Jeg har ikke noe imot å bli kalt det “kinesiske Ethereum” fordi det er lettere for folk å forstå hva NEO er. Med tiden forbedrer vi oss, og vi har bedre teknologi og et økosystem. På den tiden vil folk kalle oss med vårt faktiske navn.

Da du endret navnet ditt fra Antshares til NEO, var det sannsynligvis et møte der du hadde andre navn som svever rundt. Hva var noen navn som NEO nesten ble kalt for at du var glad for at det ikke skjedde?

I utgangspunktet er NEO min idé. Antshares er avledet fra vårt kinesiske navn. Det kinesiske navnet oversettes til “Tiny Ant”. Vi kan ikke kalle oss Tiny Ant fordi det er rart, og vi kan ikke få domenet, så vi trengte noe unikt, så vi kom opp med Antshares. Det er ikke et veldig naturlig engelsk navn, og det er konflikter med andre merker i Kina som Antfinancial, og et actionkamera som konkurrerer med GoPro som har nøyaktig samme kinesiske navn som oss. Vi bestemte oss for å merke om. Jeg husker ikke de andre navnene. Jeg kom opp med NEO, og så presset jeg hardt til de andre teammedlemmene mine. Jeg ville ikke si at jeg tvang dem, men jeg prøvde ganske hardt å overtale dem. Ikke alle trodde vi trengte et nytt navn, ettersom vi allerede var ganske berømte på det kinesiske markedet.

Var du noen gang en fan av Matrix?

Ja. Det er en veldig spennende film. Navnet vårt NEO er ikke fra Matrix skjønt.

Hva gjør du for moro skyld som ikke er blockchain / crypto-relatert? Hva gjør du for å slappe av?

Jeg ser på MMA. Jeg har fulgt UFC i omtrent 15 år, ganske tidlig.

Vil systemavgiftene senkes i fremtiden hvis prisen på bensin fortsetter å stige? Hvis ikke, tror du dette i det hele tatt vil hemme økosystemets vekst?

Til slutt vil systemavgiften bli bestemt av NEO-tokenholdere. NEO-token er en eierandel i systemet, så vi lar NEO-tokenholdere ha muligheten til å bestemme hvor mye systemavgifter som skal prises. Det er ikke løst for alltid. Tokeninnehaverne bør bestemme en gebyrstruktur som er sammenlignende med andre blokkjeder.

Hvorfor et udelelig symbol, og ser du dette forårsake noen form for friksjon fremover når NEO fortsetter å vokse?

Jeg tror det er et problem. La oss si det slik. Hver blokk vil ha åtte gasslåste. Gassen er allerede der, den er bare inaktiv. Det er en gass bundet med ett NEO-token. Blokk etter blokk blir en liten mengde gass låst opp. Det er ikke slik at du tjener utbytte, det er ikke et verdipapir. Det er som en gradvis utgivelse av noe du allerede eier. Årsaken til at NEO-token er udelelig, er at vi ønsker at utgivelsen skal være øyeblikkelig. Hver blokk vil det være åtte gasser som frigjøres, og disse gassene vil bli delt av NEO-tokenholdere. Hvis NEO er delbart, vil det føre til noen matematiske problemer. Vi tenker på å designe en ny mekanisme. Under den nye mekanismen er den totale mengden gass omtrent 100 millioner, men ikke akkurat 100 millioner. Med den mekanismen kan NEO-tokens deles.

Siste spørsmål, rett fra hestens munn på Reddit. Bruker Da Hongfei spesielle kremer om morgenen, eller er han naturlig så vakker?

Ha ha. Min morgenrutine, 80% av tiden, er det barbering. Jeg må opprettholde skjegget.

Dette er bare en shoutout fra samfunnet. Denne brukeren sier, “Jeg har ikke et spørsmål til Da Hongfei,” men denne brukeren ønsket å uttrykke sin takk for Antshares og NEO og hva det er gjort for å endre livet deres og at de virkelig stoler på visjonen og evnen til å utføre . Ville bare dele det med deg. Du har noen medlemmer i samfunnet som virkelig, virkelig liker det du holder på med.

Takk skal du ha!

For å holde tritt med Da Hongfei og hendelser i NEO-verdenen, følg ham og NEO på Twitter, samt NEO Discord-kanal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me