Coinbase og CEX.IO er to velutviklede langvarige plattformer for utveksling av kryptovalutaer. De ser ut til å tilby avrundede løsninger for nye brukere å komme inn på og handle i bransjen.

I denne Coinbase vs CEX.IO-sammenligningen finner du en grundig oversikt over de tilbudte funksjonene, hvordan de sammenlignes og hvilken tjeneste som passer best til dine behov.

Coinbase vs CEX.IO, hvordan sammenligner de seg?

Det er flere grunner til at du kan vurdere å bruke en av tjenestene.

Hvis du bare ønsker å komme i gang, har begge enkle kjøpsalternativer. Brukervennligheten er hvor Coinbase skinner. Imidlertid, hvis du vil ha en mer elegant løsning for å øke handelsbehovet ditt, er CEX.IO et bedre valg. Coinbase gjør det virkelig enkelt for første gangs bruker mens CEX.IO legger til noen mer avanserte funksjoner å dra nytte av.

CEX.IO er et selskap med dype røtter i bransjen og de har fokusert på å skape en børs full av funksjoner for mellominvestoren. De enkle alternativene for kjøp og salg vil appellere til nykommere i kryptovaluta, og tillater kjøp av valuta fra selskapet direkte og selge den tilbake til dem. Dette er et ryddig alternativ hvis du ikke vil bruke tid på å lære å handle på markedet. Det koster en premie i form av avgifter sammenlignet med standard markedspriser, men dette er ganske standard i hele bransjen, spesielt når du bruker et kreditt- eller debetkort.

Mer kunnskapsrike brukere kommer godt overens med CEX.IO-plattformen. Du kan handle flere kryptovalutaer på de åpne markedene. Dette er nyttig for de som ønsker å utføre store volumhandler med lavere avgifter. Det er til og med marginhandelfunksjoner for å maksimere (eller minimere ..) fortjeneste.

CEX.IO Markedsføring

Coinbase er en lignende plattform som CEX.IO, men tilbyr mindre avanserte funksjoner. Coinbase-teamet har utviklet et av de mest gjenkjennelige merkene i blockchain-bransjen takket være deres brukervennlige design.

Tjenesten gjør kjøp og salg av Bitcoin og Ethereum til en film. Du kan piske opp en konto og bestille kryptovalutaen din nesten umiddelbart. I likhet med CEX.IO kan du kjøpe med et kredittkort mot en høyere avgift. Det anbefales at du tar deg tid til å foreta en bankoverføring til lavere priser.

Det er ingen handel med åpent marked tilgjengelig direkte gjennom Coinbase. Du må samarbeide med søsterselskapet GDAX for å få mer avanserte funksjoner. Nybegynnere kan like dette da det gir mindre skremmende alternativer fra plattformen.

Coinnbase hjemmeside

Kundeservice

Kundesupport kan være litt hit og miss på tvers av kryptovalutaindustrien som helhet. For de fleste børser kan du finne både glødende rapporter og fordømmende anmeldelser. Dette kan ofte skyldes at brukerbasen ikke forstår kryptovalutaer, og hvor mye støtte som kreves er overveldende, eller rett og slett bare merket for en utviklende industri..

CEX.IO gir vanligvis støtte via e-post. Teamet deres svarer vanligvis på spørsmål, og tjenesten går greit. Vanlige spørsmål og hjelpesenter er spesielt gledelig, ettersom mange selskaper bare betaler lip service til området. Det er et vell av nyttig informasjon, inkludert nyttige guider til fag som marginhandel.

CEX.IO Marginhandel

Coinbase har også en ganske praktisk kundeservicedrift. Du må kontakte selskapet via e-post. Svarstidene er hvor som helst mellom 24 og 72 timer, avhengig av besvarelsens art. Nettstedet er relativt nyttig med et anstendig støttesenter og noen få introduksjonsguider. Hjemmesiden føles rettet mot nye cryptocurrency-kjøpere. Det er enkelt og greit, og begrenser feilmarginen betydelig sammenlignet med mer robuste sentraler.

Begge selskapene er klarert i bransjen

Coinbase ble lansert i 2012 og har sett mange opp- og nedturer i bransjen fra hjemmet i San Francisco. Det er et veldig kjent navn og sannsynligvis et av de første stedene nye brukere finner når de ser på å kjøpe Bitcoin. Selskapet reagerer på og arbeider innenfor forskrifter som kryper inn i kryptovaluta. Bemerkelsesverdige støttespillere i selskapet inkluderer Reddit medstifter, Alexis Ohanian og Bank Of Tokyo.

CEX.IO har vært i drift siden 2013. Den gyte ut av den aller første sky gruvedriftstjenesten for å skape en pålitelig sentral. Opprinnelig kjørte begge funksjonene, men de siste årene har de droppet sky mining for å fokusere på utvekslingen. Ved å bruke London som base er det et fullt registrert juridisk selskap som tilbyr kryptovalutahandel for brukere over hele verden. Naturligvis er det spesielt praktisk for europeiske brukere.

Sikkerhet

Det er ingen hemmelighet at det er en historie med sikkerhetsproblemer med kryptovaluta, spesielt når det kommer til massive hauger Bitcoin. Begge disse selskapene har eksistert i noen år, noe som alltid er en fin faktor. De har begge hatt god erfaring med å bygge en sikker plattform.

CEX.IO er ikke like åpen med sine sikkerhetsmetoder som andre selskaper. Mange børser, inkludert Coinbase, er stolte av å fortelle deg hvor trygge pengene dine vil være. CEX.IO bruker kald lagring, noe som betyr at midlene dine blir lagret offline og borte fra hackere. Tofaktorautentisering er også i drift som forhindrer tilgang til kontoen din med bare ett passord. Dette er en bestemt funksjon jeg alltid ser etter, og burde virkelig være en standardfunksjon med en hvilken som helst finansiell konto. Det ville være fint å få tilgang til mer informasjon om CEX.IO-sikkerheten, om ikke bare for trygghet.

Coinbase bruker bemerkelsesverdige sikkerhetsmetoder og er veldig på forhånd om hvordan pengene dine holdes trygge. De bruker også tofaktorautentisering på hver konto. Hovedtyngden av midlene er i kjølerom spredt mellom hvelv og safe over hele verden. Eventuelle nettfond er forsikret av et Lloyds of London-syndikat, et betryggende preg.

Avgifter

Avgifter kan variere dramatisk fra selskap til selskap. Det er viktig å være oppmerksom på hvordan du kjøper kryptovaluta, da noen metoder kan være smertefullt dyre.

CEX.IO tilbyr forskjellige måter å gjøre forretninger på. Du kan bruke funksjonen for enkel kjøp og salg, men dette har en 7% påslag på markedspriser. Hvis du velger å betale med kredittkort, blir du truffet med ytterligere 3,5% avgift. Dyrt ja, men det er ikke uvanlig å se en avgift på 10% fra selskaper når du kjøper med kredittkort.

Du er i stand til å sette inn penger via en bankoverføring som er langt mer kostnadseffektiv, spesielt hvis du handler på børsen mot et gebyr på 0,2%. Det kan ta litt lengre tid å konfigurere, men det vil spare deg for noen få pund på store bestillinger.

Coinbase gir tydelig informasjon om gebyrer for brukeren. Kredittkortkjøp koster 3,99%, og kjøpstransaksjoner koster 1,49%. Gratis bankoverføringsinnskudd vil bidra til å kvitte seg med de irriterende kredittkortgebyrene.

Støttede kryptovalutaer

Begge selskapene tilbyr et tilstrekkelig utvalg av kryptovalutaer å kjøpe og selge. Coinbase støtter kjøp, salg og lagring av Bitcoin, Ethereum og Litecoin.

CEO.IX har et litt mer utvidet sortiment for handel. Du kan velge mellom Bitcoin, Bitcoin Cash Ethereum, Dash og Zcash. Utelatelsen av Litecoin kan være litt frustrerende.

Coinbase vs CEO.IX Sammenligningsoppsummering

Så alt i alt er det noen veldig like tilbud fra de to plattformene. Begge appellerer til at nye brukere får tak i forskjellige valutaer nesten umiddelbart.

CEX.IO er tydeligvis litt mer funksjonsrikt og passer folk som ønsker å gjøre litt mer enn bare å kjøpe. Handelsalternativene er anstendige, og du kan jobbe med lave avgifter hvis du er villig til å bruke børsen.

Coinbase er veldig lett å forstå for nye kjøpere og er et enkelt alternativ hvis du vil begynne å bygge en kryptovalutaportefølje. Det brukervennlige grensesnittet til Coinbase er ganske enkelt ennå ikke slått av noen plattform der ute.

Europeere foretrekker kanskje CEX.IO ettersom de gjør det smertefritt for innehavere av eurobankontoer, mens nordamerikanere kan være lykkeligere med den USA-baserte Coinbase.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me