Coinbase og Blockchain tilbyr begge enkle å bruke og sette opp lommebøker for kryptovaluta og bytte ut digitale valutaer, men som faktisk er bedre?

Begge lar deg få oppsett på få minutter og begynne å bruke kryptokurrency, inkludert via mobilapper, men advarslene er i hvordan disse midlene blir deponert og behandlet. Denne guiden hjelper deg med å ta en beslutning om hvilken lommebok som er best for din egen bruk av kryptovaluta.

(Se vår komplette liste over anbefalte kryptovalutautvekslinger)

Coinbase vs. Blockchain.info: Nøkkelinformasjon

Se diagrammet for å sammenligne forskjeller i Coinbase og Blockchain.info.

Robuste verktøy / ressurser eller enkel kjøp / salg?

Både Coinbase og Blockchain tilbyr flotte lommebøker. De viktigste forskjellene mellom Blockchain og Coinbase for sluttbrukeren er kjøps- / salgsmetodene som tilbys som en tjeneste fra leverandøren.

Coinbase er best egnet for enkelt oppsett og kjøp / salg av Bitcoin.

Blockchain tilbyr imidlertid flere ressurser og verktøy for å bruke Bitcoin på markedet og letter bare transaksjoner utført i kryptovaluta.

blockchain markedsside

Begge plattformene tilbyr et brukervennlig nettsted, app og lommebok. Dashbordene er like og tilbyr informasjon om kontoen din, samt valutapriser og trender. Når du er logget inn, vil du imidlertid merke forskjellene mellom plattformene. Det tar bare noen få minutter å registrere seg for en av tjenestene. Denne prosessen innebærer å bekrefte kontoen din ved hjelp av e-post og telefonnummer. I tillegg, med Coinbase, må du legge til / verifisere økonomiske kontoer for å begynne å kjøpe BTC, LTC eller ETH med USD.

Coinbase gjør det enkelt for deg å kjøpe og selge BTC, LTC eller ETH ved hjelp av bankkontoen din for å kjøpe og PayPal eller bankkonto for å selge. Dette er sannsynligvis den enkleste og raskeste måten, med svært minimale avgifter, å begynne å konvertere dollar (USD) eller en annen type valuta, til kryptovaluta..

Coinbase gjennomgang av plattform

Brukergrensesnittet for Coinbase er veldig likt Blockchain, lagt ut i paneler på nettstedet og navigasjonsskjermene på appen, og begge lar deg overvåke tilstanden til kryptovalutaene på børsen. Coinbase viser informasjon om porteføljen din på dashbordet.

Coinbase lommebok gjennomgang

Med Blockchain er du bare i stand til å håndtere kryptovaluta i alle transaksjoner. Legg merke til i skjermbildet at du kan “sende” eller “be” rett nedenfor der det står “BE YOUR OWN BANK”, hvilken type oppsummerer også den ideologiske forskjellen i begge tjenestene. Blockchain handler ikke med banker i det hele tatt. Du kan sende kryptovaluta til andre, og du kan opprette en lenke for å motta den, men det er ingen måte å koble banken din eller andre betalingstjenesteleverandørkontoer for å kjøpe / selge med USD slik du kan på Coinbase.

På en måte ligner Blockchains send- og mottakssystem i grensesnitt og arbeidsflytbetingelser (ikke faktisk behandling) PayPal-systemet for å sende penger til andre via e-post eller motta penger med PayPal.me-lenken. I stedet for å sende en saldo på faktiske kontanter, refererer lenken blockchain ledger-teknologien slik at du kan sende eller motta Bitcoin og Ethereum.

En interessant funksjon på dashbordet på Blockchain er sikkerhetssenteret, hvor du kan trene forskjellige måter å holde kontoen din så trygg som mulig.

Blockchain har som mål å gi mennesker og bedrifter med informasjon, verktøy, forskning og ressurser at Coinbase egentlig ikke har prioritert. Dette er grunnen til at Blockchain sakte har blitt et knutepunkt for entusiaster i det digitale myntområdet.

blockchain dash

Kundeservice

Kundestøtte ser ut til å være et sårt sted for både Blockchain og Coinbase, selv om mange online klager lite på de faktiske plattformgrensesnittene. Faktisk var de fleste klager på både Coinbase og Blockchain et resultat av dårlig kundeservicers respons, noe som vanligvis er tilfelle for de fleste børser. Noen brukere rapporterte at de ikke hadde hørt fra supportteam på flere måneder og bare ble kontaktet av chatbots som videreformidlet automatiske meldinger.

Noen Coinbase-brukere har til og med registrert klager hos Bedre forretningsbyrå (BBB), men Coinbase klarte likevel å oppnå A + -vurdering uten å være et akkreditert BBB-selskap. Vår erfaring har imidlertid generelt vært at selskapene svarer via e-post i løpet av få dager, men respons på kundesupport kan definitivt bruke forbedringer i bransjen som helhet, og disse to plattformene kan absolutt føre an siden de er så høyt profilerte i kryptovalutaen samfunnet.

Begge selskapene er klarert av fellesskapet

Navnene Blockchain og Coinbase er ofte referert i utallige fora og andre ressurser om Bitcoin og andre digitale valutaer. Begge er populære plattformer i kryptovaluta-samfunnet og er absolutt mer tilgjengelige for nykommere. Begge er også i samsvar med lover som amerikanske selskaper og setter sikkerhet høyt.

Trygt og sikkert

Sikkerhet og sikkerhet er alltid en av de største bekymringene når du arbeider med digitale finansielle transaksjoner. Høyt profilerte hack og svindel i det tradisjonelle økonomiske systemet har satt forbrukerne i beredskap. Startups i kryptovaluta som Coinbase og Blockchain er veldig klar over dette og fortsetter å investere millioner for å sikre sine nettverk og minimere sårbarheter..

Coinbase tok skrittet med å forsikre transaksjoner gjennom Lloyd’s of London, i tillegg til den maksimale $ 250 000 FDIC-forsikringen på lommeboken din. Imidlertid har både Blockchain og Coinbase-brukere blitt hacket tidligere, noen som et resultat av phishing-ordninger eller andre angrep, som har etterlatt brukere med tømte lommebøker etter å ha investert i kryptovaluta. Problemet med disse to tjenestene er imidlertid ikke utbredt, og brukere har noen ganger mottatt penger tilbake fra selskapene, hvis ledere selv tidligere har vært mål for hack..

Selskapene har vært mål for sofistikerte angrep, men deres respektive interne sikkerhetssystemer bidro til rask respons. Dette gjaldt i tilfelle der Blockchains registrator ble målrettet i et forsøk på å få tilgang til brukerinformasjon. Blockchain stengte tjenesten i timevis for å finne sårbarheten og reparere den.

Coinbase-brukerkontoer er blitt overtatt av phishing-svindel som involverer mobiloperatører, noe som er et problem i hele industrien. I det store og hele konkurrerer eller utkonkurrerer Coinbases sikkerhetssystemer mange av de største bankene og finansinstitusjonene med maskinlæringssikkerhet som kan oppdage mistenkelig aktivitet på kontoer..

Avgifter

Coinbase og Blockchain tar begge avgifter per transaksjonsbasis og er ganske minimale, men Coinbase er fortsatt blant de høyeste. For Coinbase-brukere er avgiftene en avveining for nøkkellagring, sikkerhet og andre viktige funksjoner og bekvemmelighet for plattformen.

myntbaseavgifter

Ovenstående diagram viser hvordan typiske Coinbase-transaksjonsgebyrer fungerer, med en basissats på 4% på alle transaksjoner. Blockchain krever gebyrer på samme måte når du sender og mottar midler, men avgiftene varierer litt. Blockchain introduserte nylig dynamiske avgifter, slik at brukerne betaler høyere avgifter når nettverkstrafikken er høyere.

Tilgjengelige kryptovalutaer

Coinbase:

Coinbase-brukere kan kjøpe og selge Ethereum (ETH), LiteCoin (LTC) eller Bitcoin (BTC) kryptokurver.

Blockchain:

Blockchain-brukere kan sende og / eller motta kryptovalutaer fra Ethereum (ETH) eller Bitcoin (BTC).

Coinbase vs Blockchain: Endelige tanker

Når du bruker begge tjenestene, er det klart at hver har sine fordeler, avhengig av din egen intensjon om bruk. Du kan bruke enten til å anskaffe BTC eller ETH og bruke en mobilapp for enkelhets skyld. Imidlertid er det sannsynligvis lettere for nybegynnere å bli satt opp på det intuitive Coinbase plattform. Hvis du bare planlegger å bruke kryptovaluta-transaksjoner uten behov for en bank, Blockchain er din perfekte lommebok.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me