Brock Pierce er tilsynelatende overalt i kryptovaluta- og blockchainområdet.

Man kan spore Pierces fingeravtrykk på en svimlende mengde bransjeformende hendelser. I dag er Pierce fortsatt bak rattet til noen av verdens største hendelser og prosjekter. Pierce er for tiden styreleder for Bitcoin Foundation, en medstifter av Block.one, EOS Alliance, Tether, Mastercoin og Blockchain Capital, og rådgiver selskaper som BitGo, DNA og Patrick Byrne’s tZERO.

2019 er allerede i ferd med å bli et stort år for milliardærmesteren, med sine planer om å starte den beryktede Mt. Gox, en kryptovaluta-utveksling hacket for rundt 740 000 bitcoins (~ 2,664 milliarder dollar) i 2014.

Pierces omdømme er bygget på mange år med entreprenørskap og risikovillig kapital, kryptovaluta og blockchain-evangelisering, hva er det Rullende stein kaller “[kryptovaluta] verdens første kultleder”, som en blockchain milliardær, og morsomt nok en barneskuespiller i Disneys 1992-klassiker The Mighty Ducks.

Selv om Pierce kan ha trukket seg fra skuespillverdenen på sytten, har han fremdeles en teft for historiefortelling og showmanship, og legger mye av sitt fokus på å pleie og vokse en ung, men blomstrende kryptovaluta-sektor..

Vi fikk sjansen til å intervjue Brock Pierce angående hans tanker om veksten i verdensrommet, kryptovalutaentreprenørskap, Bitcoin, spill og blockchain, Puerto Rico, Seasteading og McAfee-kampanjen.

entreprenørskap

Hvordan fungerer entreprenørskap i blockchain & kryptovaluta-rom skiller seg fra den mer tradisjonelle oppstartsverdenen?

Jeg antar at en av de viktigste tingene du innser når du jobber som gründer, er at det er lange dager, lange timer. Når du begynner å jobbe som internettgründer, beveger verden seg en million miles i timen og endrer seg raskt.

Crypto er bare en ytterligere akselerasjon av det. Det er som en milliard miles i timen. Det er vanskeligere enn noe annet rom jeg er klar over bare på grunn av endringshastigheten. Denne bransjen beveger seg så raskt. Hva ville være mer realistisk? Internett tok 40/50 år å komme dit det er i dag. Vi beveger oss sannsynligvis omtrent tre ganger raskere. Vi er i utgangspunktet hastigheten på Internett ganger Pi.

Utviklingen har vært gal å se på. Spesielt under ICOMania i 2017-2018, som la til et annet element av akselerasjon. Så mange tilfeldige selskaper sprang ut av eteren og skaffet millioner for å bygge prosjekter med enten verdensknusende eller helt tvilsom verdi.

En god ting er at ICO-markedet har hatt en fin korreksjon. Vi trengte å bremse litt. Vi kom foran skiene våre, som de vil si.

Det har vært interessant å se hvordan så mange kryptovaluta- og blockchain-entreprenører har blitt veldig offentlige figurfigurer for sine prosjekter.

Figurhodet er normalt historieforteller. I et band har du forsanger, jeg foretrekker å bruke begrepet dirigent. Figurhodet er normalt dirigent og historieforteller. Det er ofte tapt i de fleste oppstartsbedrifter i Silicon Valley, viktigheten av historiefortelling når folk flest tenker på at de monterer teamet sitt og de kritiske funksjonene teamet trenger for å lykkes. Historiefortelling er normalt ikke på listen.

Det er nesten en tapt kunst, men når du begynner å se på prosjekter som er vellykkede kontra de som ikke er, vil du oppdage at det er en rød tråd og at rød tråd vanligvis innebærer en god historieforteller..

Hvordan en dag i Brock Pierces liv ser ut?

I disse dager står jeg opp klokka 06:00, mediterer, journal, Yoga. Jeg prøver å få alle tingene gjort innen 7:00 eller 8:00 om morgenen, alle mine morgenritualer. Så jobber jeg lange timer og skyller, gjentar.

Ofte er jeg på et fly. Hvis du bare tok den siste måneden, var jeg i Puerto Rico. Så var jeg i Vegas for en natt, LA for en natt, New York for en natt, LA for en natt. West Palm Beach for en natt, Miami for en natt. London for en natt, Versailles for en natt. Normandie for en natt, Paris for en natt, DC for to netter. New York for en natt, LA for to netter, Tokyo for tre netter. Det er ofte slik jeg ruller.

Hvordan holder du hjernen smal og fokusert på å produsere på høyt nivå hver eneste dag, spesielt med all reisen?

Det hele trener. Jeg har gjort dette lenge.

2019 og 2020

Tror du det kommer til å bli et øyeblikk for merke eller pause for kryptovaluta i 2019/2020, og i så fall, hva ville du anta at det ville være?

Vel, jeg ser ikke en pause som skjer. Jeg ser bare et merke.

Vi er i et bjørnemarked, men vi har vært i bjørnemarkeder før. Dette er som en vanlig syklus. Husk at prisen på kryptovaluta er det primære barometeret for følelser. Det har veldig lite med grunnleggende å gjøre. Det grunnleggende i økosystemet har vært konsistent og opp og til høyre. Antall brukere, antall gründere, mengde kapital som kommer inn, alt sammen. Transaksjonsvolum, stort sett alt har konsekvent vært oppe og til høyre, noen ganger akselerert raskere enn til andre tider.

Foten er av gassen akkurat nå mot pedalen til metallet. Vi går fremover, selv om prisen kan være nede.

Vi går gjennom disse syklusene, og det er veldig nødvendig fordi det som skjer når prisrakettene, økosystemets mentalitet er “når månen, når Lambo”? Det er ikke det vi er eller hvordan vi ønsker å bli representert. Enten folk innser det eller ikke, bygger vi teknologirammeverket som vil forandre verden og forhåpentligvis gjøre det til et mye bedre sted. Resultatet vil bli bestemt av kvaliteten på menneskene som gjør det.

Ønsker vi at “når månen, når Lambo” -mentaliteten er designerne for den nye verden, eller vil vi at den skal være mennesker med høy integritet som blir trukket ned og gjør arbeidet for å bygge den nødvendige infrastrukturen for å bygge en bedre fremtid for alle oss?

Vi trenger disse rettelsene fordi de fungerer som en rensende eller rensende begivenhet, og det får alt ut av bransjen som ikke er i resonans med hva vi gjør og det vi bygger. Jeg er for det første veldig glad for at markedet er nede fordi markedet nå blir rasjonelt igjen, og menneskene som ikke opererer med integritet forsvinner fordi de ikke ser noe raskt. Det som er igjen er de sanne troende og menneskene som er her for å forandre verden.

La oss anta at vi fortsetter på denne nåværende banen. Hvordan ser du din gjennomsnittlige ikke-tekniske person som interagerer med kryptovaluta- og blockchain-løsninger på en daglig basis i løpet av de neste årene?

Husk at dette rommet bare har gått rundt 10 år, og veldig få mennesker jobbet i det for 10 år siden. Du kan telle dem på to hender. Det har egentlig bare vært de siste seks eller syv årene at du har hatt noen kritisk masse mennesker som jobber med ting, og den massen har åpenbart utvidet seg eksponentielt i løpet av de siste seks, syv årene.

Vi har mange virkelig talentfulle mennesker over hele verden som er fokuserte og deltar. Internett, som det ble utviklet over 60-, 70-, 80- og 90-tallet, var ikke brukbart for forbrukerne før i 1995. I 1995 ble Netscape opprettet. Internett var ikke brukbart for gjennomsnittlige mennesker før du hadde en nettleser, før du hadde en e-postklient til du hadde søkemotorer og innhold og ting å konsumere og ting å kjøpe. Inntil du har en kritisk masse infrastruktur, til broene, veiene og tunnelene var bygget, var den ikke klar for mainstream.

Crypto har vært i en veldig lignende tilstand. Jeg tror vi nå har hatt vårt Netscape-øyeblikk og det var med EOS. Jeg tror EOS er vårt Netscape. EOS er den første skalerbare blockchain som har lav ventetid, noe som betyr at den er rask, og ingen gebyrer på forbrukeren, noe som betyr ingen friksjon. Jeg tror vi har hatt vårt Netscape-øyeblikk. Du husker da Netscape ble lansert, ingen kjente igjen betydningen før du hadde fordelen av etterpåklokskap, noe som betyr noen år senere. Jeg tror vi nå har hatt vårt forbrukerinternettmoment. Dette tilsvarer da Apple iPhone kom ut og appbutikken. Vi er i begynnelsen.

De første appene i appbutikken er tidlige, de er ikke der det hele skal ende opp. Jeg sier heller ikke at EOS definitivt er fremtiden. Jeg er kjeden agnostiker, og det kommer mange generasjons tre protokoller som skaleres og er raske og ting av den typen.

Ethereum vil oppgradere på et tidspunkt. Jeg sier bare det var først og husk at det var Netscape, Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox, Brave, ETC. Det vil være en rekke nettlesere for å bruke den analogien. Jeg tror vi har hatt vårt forbrukermoment og så, jeg tror det er nå. Jeg tror vi i løpet av det neste året eller to eller tre kommer til å se meningsfull forbrukeradopsjon fordi vi nå har systemer som kan skaleres og kan levere det nå.

Det er fortsatt en håndfull andre ting som må forbedres. Brukergrensesnitt, men det blir bedre etter hvert som flere markedsføringsfolk og designere kommer inn i rommet. Det er ikke bare flotte ingeniører lenger og gode kryptografer.

Åpenbart for å få adopsjon av masseforbrukere trenger du ting som er brukervennlige, og du trenger også applikasjoner som appellerer til massene. De tre kategoriene der jeg tror vi kommer til å se de første morderappene dukker opp, vil enten være i sosiale, ting som går etter Facebook og Instagram, eller det vil være i meldinger, ting som går etter WhatsApp og Skype eller det kommer til å være i spill.

Jeg tror det er de tre områdene der vi skal se den første typen morderapper som dukker opp som gir meningsfull skala til blockchain. Jeg tror at vi kommer til å se vår første app i år rammet en million brukere.

Dette bjørnemarkedet har mange prosjekter som avgir betydelige mengder av personalet, hvis ikke stenges helt ned. Har du noen visdomsord for noen gründere i blockchain og crypto space?

Ha tro. Du er i rett plass til rett tid og gjør mest sannsynlig det rette. Et dikt kommer til hjernen. Diktet av Rudyard Kipling og diktet er kjent som “Hvis”:

Hvis du kan holde hodet når alt om deg

Mister deres og skylder på deg,

Hvis du kan stole på deg selv når alle menn tviler på deg,

Men ta også hensyn til deres tvil;

Hvis du kan vente og ikke være sliten av å vente,

Eller bli løyet om, ikke håndter i løgner,

Eller bli hatet, ikke gi vei for hat,

Og likevel ikke se for bra ut, og heller ikke snakke for klokt:

Hvis du kan møte triumf og katastrofe og behandle disse to bedragerne akkurat det, føles det som et passende dikt for alle. For alle som ikke har lest den, kanskje det er det beste rådet jeg kan gi alle i dag.

Å ha en veldig Zen-aktig eller stoisk løsning og ignorere eksplosjonene rundt deg. Bare fortsett å fokusere på det som skjer foran deg.

Akkurat, vær til stede, vær til stede.

spill

Krysset mellom spill og blockchain har vært veldig interessant å følge. Hvorfor ville det nå være den beste tiden for spillutviklere å begynne å bygge i motsetning til for noen år siden?

Du hadde ikke infrastrukturen for noen år siden. Hva slags spill skal du bygge på en blockchain for noen år siden? Det eneste som nylig ble gjort som hadde suksess, var Crypto Kitties, og Crypto Kitties kunne ikke skalere.

Hvilken type videospill forventer du å se som støttes av blockchain? Ville det være som din typiske Fortnite og World of Warcraft på blockchain? Ville det bare være mer en NFT-løsning?

Det vil definitivt ikke være Fortnite eller World of Warcraft. Disse spillene tar år å utvikle seg. Disse tingene vil ikke skje på blockchain på en stund. De kommer til å være enklere spill. Ting som Crypto Kitties, ting med NFT-er. Gambling spill, vi har allerede mye adopsjon der. Du har pengesiden, og vi kommer til å ha mer og mer og mer av det, men så vil du også ha uformelle spill, men jeg tror også vi kommer til å se noe der spill og uformelle spill konvergerer.

Jeg liker å kalle den kategorien “belønningsbasert spill”. Det ser ut som et videospill, og det ser ikke ut som et pengespill, men du tjener faktisk ting av verdi. Ting som triviaspill. Mange av de samme tingene som du ser, er populære på mobil i dag. De kommer til å være enkle fordi det er disse tingene du kan snu og skru raskt ut.

Vi får se hundrevis av enkle spill, hvorav de fleste vil mislykkes, men vi vil ende opp med noen forhåpentligvis killer-apper, og ved å spille spillet tjener du verdi. Du samler inn mynter, tenk Farmville, ting av den typen bortsett fra disse myntene har verdi som i spill som World of Warcraft. Spillene må utformes slik at folk vil ha flere av dem, og det må være en grunn til at vi vil kjøpe og selge dem, verktøyet eller hva som helst annet.

Det er i utgangspunktet bransjene jeg har jobbet i det meste av livet mitt, som er spill og spesielt markedsplasser rundt spill og spillvalutaer.

Jeg var den største markedsføreren av spillvalutaer i verden. Jeg bygde en forsyningskjede på 400 000 mennesker i Kina for å spille spill profesjonelt for å bryte digital valuta. Jeg har solgt $ 20.000.000 i den virksomheten.

Det er ganske mye der kryptorøttene mine også er. Jeg solgte Runescape-gjenstander og gull til ekte dollar til omtrent 12 eller 13.

Det var min sak. Jeg gjorde det for RuneScape og hvert spill.

Brukte du kinesiske roboter?

Jeg lærte kineserne hvordan de skulle gjøre det. Jeg er fyren som lærte kineserne.

Det er morsomt å tenke på hvor mange mennesker som pleide å spille World of Warcraft og RuneScape til slutt fikk i kryptovaluta og generelt internettentreprenørskap. Hva var noen av favorittspillene dine mens du vokste opp?

Jeg var pro gamer, så jeg spilte hvert spill jeg kunne få tak i som barn. Jeg var også et kjøpesenterrotte, så jeg elsket å henge i arkader når de fremdeles eksisterte. Jeg dater selv nå, men Mortal Kombat var sannsynligvis min personlige favoritt når det gjelder arkadespill. Den jeg spilte i mange turneringer, men jeg elsker rollespill mer enn sannsynligvis noe annet.

The Final Fantasies og alt annet. Jeg spilte også mange kortspill, ting som Magic the Gathering. De første vedvarende spillene kom online. Jeg spilte mye Everquest, World of Warcraft, ting av den typen.

Mt gox stiger

Så dere ønsker å bringe tilbake MtGox fra den såkalte avgrunnen. Hvordan planlegger dere å gjøre det? Jeg er veldig nysgjerrig på den faktiske prosessen med å redde midler.

Hvordan planlegger vi å gå og gjøre det? Det er et par prioriteringer her. Nummer én er at det er 24 000 ofre som har inngitt krav til Philadelphia konkursadvokat for konkursforvalteren. Det er 24 000 ofre som satset tidlig på Bitcoin tilbake på dagen, og de har blitt fratatt fordelene ved å ha tatt den risikoen, og pengene deres er blitt låst inne i en konkursprosess i fem år nå. Nummer én på prioriteringslisten er å skaffe dem pengene og bitcoin så raskt som mulig

Hvordan ser den faktiske oppgaven med å gjenopprette midlene ut?

MtGox mistet 850 000 bitcoin. De fant 200 000 av disse, så det mangler fortsatt 650 000 bitcoin. Nå av de 200.000 solgte konkursforvalteren omlag 50.000 av dem for $ 630.000.000. MtGox-eiendommen har i dag omtrent $ 630 000 000 og rundt 150 000 bitcoin. Kontanter og mynt må distribueres til kreditorer, ofrene, så snart som mulig.

Hva med bitcoin som ikke er på bordet, vil det være noen anstrengelser for å gjenopprette det eller er det noe som ligger utenfor det umiddelbare omfanget av MtGox-opprøret??

Jeg vil si det enda et skritt nedover veien. Nummer to som må skje for å få utbetalt pengene er en enkel rehabiliteringsplan, en CR-plan, som må godkjennes av konkursforvalteren. Det er nummer to. Nummer tre er at CoinLab reiste søksmål mot MtGox-eiendommen for $ 70.000.000 tilbake i 2014.

Den søksmålet var etter min mening en useriøs søksmål fordi de brøt kontrakten og ikke klarte å utføre. I tillegg til det underslot de $ 3,000,000 av Mt. Gox kundepenger. Firmaet som ikke klarte å opptre, var i strid med kontrakten og underslot $ 3,000,000. Den saksøker MtGox for 70 millioner dollar. Har det noe mening for deg? Det er sinnssykt. Galgen for å gjøre noe sånt er gal.

Nå, spol frem til i dag. Når CoinLab innså at det kommer ut av avvikling og går inn i sivil rehabilitering, og at verdien av bitcoin har økt så mye, og at det er $ 630.000.000 der, thei har endret søksmålet deres, og nå hevder de at de skylder $ 16.000.000.000 (16 milliarder dollar). De vil ha alle pengene.

De sier i utgangspunktet at hvis MtGox hadde holdt seg i virksomhet, og hvis MtGox ikke hadde kansellert sine kontrakter som de hadde brutt fra, og har de ikke underslått pengene de valgte å gjøre, hadde de faktisk utført og gjort noe de gjorde ikke, de trodde at selskapet deres ville være verdt 16 milliarder dollar i dag.

De trodde at de ville være større enn Coinbase. Det eneste jeg er overrasket over er hvorfor de ikke sier at de ville være Facebook eller Google eller begge deler. Galgen for å komme med dette utsagnet er ute av denne verden. De hevder at de skylder alle pengene, og kreditorene skal få null. De mener at 100% av pengene skal gå til CoinLab. Det må løses. De må stoppes.

En måte å stoppe det på er at jeg kjøpte MtGox-aksjen i 2014. Det ser ut til at jeg eier 100% av MtGox. Som aksjeeier ser det ut som om jeg hadde rett til $ 700.000.000 eller $ 800.000.000 i overskuddskapital. Jeg vil at alt dette skal gå til kreditorene.

Vi vil at kreditorene skal motta alle de kontantene og myntene så raskt som mulig. Kall det de gode karene. På den andre siden av huset har du CoinLab som ikke gjorde noe, stjal penger og brutt kontrakt, og de sier at de fortjener alt. La oss kalle dem skurkene.

Det er veldig Joseph Campbell-esque.

Dette er en Joseph Campbell-historie. Dette er grunnen til at jeg engasjerer meg. Det er fordi MtGox, du hadde oppgang og fall, og historien er ikke over. Vi har makten som bransje til å skrive slutten på denne historien. Hvordan ønsker vi som bransje at historien skal slutte, og jeg vil si la oss skrive en Joseph Campbell-slutt.

Stigningen, fallet, som en feniks som stiger opp fra asken, stiger igjen. La oss stoppe skurkene. La oss stoppe skurkene fra å ta alle pengene, og som en bransje er dette Lehman Brothers. Dette er Bear Stearns. La oss vise at vi er annerledes enn det gamle økonomiske systemet. La oss vise at vi er bedre enn det gamle økonomiske systemet. La oss få kreditorene tilbake alle pengene sine og demonstrere at vi er motstandsdyktige som en bransje og at vi fremdeles står.

Det er et veldig hett tema, spesielt nylig med hele denne utvekslingsskandalen i Quadriga.

Det er det andre stykket, la oss heve ribben. La oss heve linjen og drive denne sentralen som et fyrtårn, som en demonstrasjon av beste praksis for hvordan børser skal fungere i dag, slik at denne historien som kontinuerlig har plaget vår bransje, til og med firkantet seg, så nylig som nå, Cryptopia, men dette har gått på.

Denne historien skjer igjen og igjen og igjen, og teknologien er der. Verktøyene er der, ferdighetene er der for å forhindre at dette skjer fremover. For det første, desentralisering av forvaringsforholdet, ikke forvaringsutveksling. Vi kan gjøre det med kryptoen. Dette skal ikke skje lenger. Multisig, denne siste. Du brukte ikke engang multisig. Hva skjer her? Det ser forsettlig ut.

Det ser veldig mistenkelig ut fordi vi alle burde vite bedre på dette tidspunktet. Det er på tide som bransje at vi slutter å tolerere utvekslinger som ikke implementerer dagens beste praksis. Dette må stoppe.

Mange mennesker som lagrer kryptovalutaene sine, er ikke engang klar over hvilke typer tiltak som blir tatt for å beskytte pengene sine. Dessverre går en enkelt person bort med nøklene til $ 190.000.000 eller hva beløpet var, det er bonkers, og det vinner definitivt ingen poeng fra et vanlig publikum.

De fleste fikk sin introduksjon til Bitcoin gjennom MtGox-historien. Slik lærte folk om bransjen. De tror det brukes til narkotika, eller det går opp og ned mye, og det er veldig risikabelt og ikke trygt, og det blir alltid hacket.

Det er oppfatningen til den gjennomsnittlige personen på grunn av MtGox-historien og historiene som den som har fortsatt å plage bransjen vår. Det er på tide å avslutte det.

Nummer én, kreditorer, ofrene, de 24 000 kreditorene, og skaffet dem de pengene og myntene så raskt som mulig.

Nummer to, stopp CoinLab. Stopp skurken.

Nummer tre, opprett en stiftelse på vegne av kreditorene styrt av kreditorene for å forfølge gjenopprettingsarbeidet med å gå etter de manglende myntene og forfølge ethvert krav om å få kreditorer det de fortjener. Du får ofrene det de fortjener.

Nummer fire er å starte utvekslingen på nytt.

Husker du da Bitfinex ble hacket? Bitfinex var i stand til å betale sine kreditorer gjennom inntektene fra å drive børsen. Hvis MtGox hadde vært i drift de siste fem årene, kan kreditorene allerede ha blitt helbredet. La oss ikke gå fem år til. La oss få denne tingen i gang raskt.

Det er min tro at denne historien, kreditorene er den viktigste delen, 24.000 kreditorer, men vi har alle vært ofre. Alle som noen gang har hatt bitcoin, er et offer for MtGox-hacket fordi MtGox blir hacket har satt tilbake bransjen vår med ett eller to år. Hver gang det er en annen av disse hackene, setter den tilbake, og den skader den offentlige oppfatningen av arbeidet vi gjør. Det som er bra for Gox er bra for økosystemet etter min mening.

Hva vil du si ville være de største hindringene for å bygge tilbake det Gox-merket utover å refundere kreditorene?

Å bygge et best i rasen, best i klassen utveksling som har løst for forvaring av mynten, slik at du ikke kan få pengene stjålet igjen. Så får folk til å stole på det igjen. Det er åpenbart en lang prosess. Det er klart at folk har blitt brent. Vi har alle blitt brent, men det er litt av en innløsningshistorie her.

puerto rico, seasteading, mcafee

Kan du fortelle oss litt om hvordan det går i Puerto Rico?

Ting i Puerto Rico beveger seg. Flere og flere fantastiske mennesker dukker opp med intellektuell kapital, menneskelig kapital, finansiell kapital, åndelig kapital og gode intensjoner. Litt etter litt gjør vi fremskritt. Du har nå en rekke engelinvestorer i Puerto Rico, noe som aldri tidligere hadde vært tilfelle. Du har en rekke mentorer som har bygget vellykkede oppstart tidligere som er der for å hjelpe hver og inspirere neste bølge av gründere.

Det hadde aldri vært noen oppstart i Puerto Rico som historisk hadde samlet inn en million dollar. To startups samlet inn over en million dollar i fjor på den andre appen. Jeg tror vi får flere i år. Det dukker opp et helt oppstartsøkosystem, og dette er Puerto Ricas gründere.

Puerto Ricas folk er så dyktige. Puerto Ricans har flere bachelorgrad per innbygger enn noe annet sted i USA. De er de mest utdannede i gjennomsnitt. De har også flere artister per innbygger enn hvor som helst i USA. som betyr at de er veldig kreative.

Puerto Ricas folk har talent. Det er et sted vi alle skal bruke mer tid. Puerto Ricos viktigste eksport er mennesker, menneskelig kapital, men det meste havner i San Francisco eller i New York fordi det ikke er nok muligheter i Puerto Rico. Dette har vært denne vedvarende hjerneflukten der de mest talentfulle Puerto Ricanerne kontinuerlig forlater fordi de ikke har verktøyene til å gjøre det de vil hjemme. Det begynner å endre seg og forhåpentligvis fortsetter det.

Spesielt med den digitale revolusjonen der du stort sett kan starte et selskap med flere millioner dollar bare fra den bærbare datamaskinen din, uansett hvor du er. Hva er tankene dine om Seasteading og en selvopprettholdende autonom blockchain-bygget økonomi?

Jeg elsker å leke med nye former for styring. Jeg bruker mye tid på å tenke på nasjonsbygging. Jeg er venn med Patri Friedman, barnebarnet til Milton Friedman som startet Seasteading. Randy, som var administrerende direktør i Seasteading fram til kanskje et par måneder siden, har bodd i Puerto Rico hos oss. Jeg er en veldig stor fan av Seasteading-prosessen.

Konseptet i seg selv er fascinerende, spesielt med det fine med internett som forbinder alle, selv om du er ganske mye ingen steder. Jeg er bare nysgjerrig på tankene dine om McAfees kampanje for å bli president.

Jeg introduserte John McAfee for Bitcoin. Jeg tror det er det han ville fortalt deg. John er en ekstraordinær fyr, veldig interessant. Han har levd et av de mest ekstraordinære livene og har absolutt vært en stor og veldig offentlig talsmann for krypto og de tingene vi gjør. Hvis du får gleden av å henge med ham, blir du grundig underholdt.

Siste tanker

Du er kjent for å være ganske tilgjengelig for praktisk talt alle som er veldig interessert i kryptovalutaindustrien. Jeg ser deg alltid på konferanser og prater med folkemengdene om en rekke andre arrangementer.

Jeg gjør et poeng av å være tilgjengelig. Jeg holder foredrag på konferanser, og jeg henger sammen et par timer etterpå alltid. I løpet av hele mitt liv holder hver større foredragsholder en foredrag og de går ut av bakdøren. Jeg har bare sett et par mennesker i hele mitt liv som ikke gjør det.

Det er også et veldig unikt aspekt av kryptovalutaområdet fordi du har mange mennesker som gjør det nyskapende, og som også er med på å bygge opp samfunnet. Det er kjempebra å se.

Det er det som skiller oss fra den gamle verden, hvis vi bygger samfunn. Det er hva dette er. Teknologien er ikke det som skiller ett prosjekt fra et annet. Det er åpen kildekode, kopier lim inn.

Det som skiller ett prosjekt fra et annet er kvaliteten på samfunnet og forvalterne som hjelper med å støtte det. Disse forvalterne setter samfunnet først, ikke seg selv. Det er det som skiller oss fra den gamle verden fordi vi bygger åpen kildekode-systemer med åpne hjerter og åpne sinn

Hva er neste puslespillbit for deg i prosjektene dine, og hvordan kan leserne hjelpe oss med noe av det vi har snakket om i dag?

Hvis du er en Gox-kreditor, kom til Gox Rising og registrer deg slik at du eier noe av den nye sentralen og blir informert. Hvis du ikke er en Gox-kreditor, fortsett å gjøre det du gjør. Det tar teamarbeid for å få drømmen til å fungere. Det tar oss alle og alt arbeidet vi gjør.

Det er så mange måter at hver og en av oss kan bidra på vår egen unike, spesielle måte. La oss forandre verden og gjøre den til et bedre sted.

Takk for tiden din, Brock!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me