Boost VC’s Adam Draper on Blockchain som en Startup Supermakt

Adam Draper er grunnlegger og administrerende direktør for Boost VC, en akselerator som fokuserer på å utforske applikasjonene til VR / AR, blockchain, cryptocurrency, bots, space, kunstig intelligens og droner.. Boost VC er mer enn bare en serie moteord, siden gasspedalen har finansiert over 200 selskaper og lansert noen virkelig kule prosjekter. En fjerde generasjons VC, Adam Draper investerte og støttet oppstart som Coinbase, Plangrid, Amplitude, så vel som mange flere gjennom Boost VC.

Boost VC ligger i San Mateo i Hero City, og spiller en integrert rolle i Draper University økosystem, en verden energisert av den ambisiøse og eksentriske far / sønn duoen til Tim og Adam Draper.

Adam Draper

Alt som trengs er en rask en-til-en-samtale med Adam for å få en følelse av lidenskapen for oppstartssamfunnet og utforske teknologier som potensielt kan løse problemer og forbedre livet for hele menneskeheten.

Følgende intervju ble gjennomført på DraperU 2018 Blockchain Intensive og går over blockchain og dens rolle i veksten av den gründerteknologiske verdenen.

Det er veldig kult å se hvordan DraperU og Boost VC virkelig omfavner flere teknologier som blockchain, VR / AR, AI osv. Alt på en blokk.

Jeg antar at det er ganske interessant for folk. Før du er her, ser du det egentlig ikke. Det er veldig interessant. Ja, vi er alle sammen akkurat her. Det har vært fantastisk. Vi har noen kryptoselskaper i denne stammen som definitivt har hatt fordeler. VR-selskaper lærer mer om krypto ved å være en del av alle hendelsene som pågår. Et av selskapene våre hjelper folk med å sette sammen ERC20-smartkontrakten, slik at folk ble begeistret for å lansere sine egne mynter.

HeroCity

Første etasje i Hero City.

Jeg tror blockchain kommer til å akselerere VR ganske betydelig.

Opprinnelig sa jeg dette under samtalen min, men opprinnelig hoppet vi inn i krypto og deretter to år senere hoppet vi inn i VR og krypto. Folk var som, vel, hvor er overlappingen? I mitt sinn var det ikke engang en overlapping. Jeg trodde bare at de begge var veldig viktige teknologier, og folk skulle ha dem.

Og så nylig, som de siste seks / ni månedene, har jeg innsett at VR ikke fungerer uten krypto, og den perfekte brukssaken for blockchain er VR. Vi innser at det er en hel fremvekst av enormt potensiale bare i den kategorien ting, som er vill fordi den var heldig. Jeg tror en av tingene som har gitt meg inntrykk av at det er veldig nyttig, er Crypto Kitties ærlig.

Det er undervurdert teknologi.

Veldig undervurdert og lattermild.

Beanie Babies var en $ 3,000,000,000 industri.

Ja. Jeg samlet tegneserier. Jeg samlet kort. Jeg er en enorm samler av ting, men digital har aldri hatt den følelsen av knapphet der det er som om det er en av 100 av disse, eller det er en av tusen av disse. Noe som er super spennende det vi kan gjøre det nå og distribusjon er internett. Hvor kult er det? Som i stedet for distribusjon som sportskortbutikk eller tegneseriebutikk, er internett i stand til å være distribusjonstjeneste.

Du trenger ikke risikere å legge et sjeldent utgavekort i et brev og sende det til Pakistan og håpe pengene kommer til deg. Det er bare gjort.

Jeg har ikke sett trekkraften for kunstsamler ennå, men jeg er veldig spent på det. Og det er et par selskaper som jobber bokstavelig talt bare på markedsplasser som eBay for disse digitale varene. Jeg er veldig spent, vi har faktisk et selskap som heter DarkWinds som lanserer en slags Magic the Gathering på blockchain. Og jeg er veldig spent på fremtiden til alle disse tingene fordi du faktisk kan gjøre kortene mer verdifulle på lang sikt. Hvis noen forhåndsprogrammerer dette til systemet mens blokker blir utvunnet eller blokker brukes.

Du kan også gjøre det slik at folk bare kan bruke kort et bestemt antall ganger per uke. Du kan gjøre det som i Magic the Gathering-systemet, men du kan også gjøre det slik at de blir kraftigere mens du spiller. Så hvis du spiller mer, blir kortene kraftigere. Jeg synes det er så kult. Dette er et så fascinerende konsept som ikke kunne eksistert med flate kort. Plutselig er det en sannhet i blockchain av gjennomsiktighet som kan tillate det. Da selskapet vårt sa at vi lanserer dette, er det liksom Magic the Gathering, men det er med pirater, jeg kjøpte en haug med kort fordi jeg fikk spille.

Spesielt hvis det er likegyldig duell slags ting. Så lenge det fungerer, og du beholder kortverdien.

Har du sett Ready Player One ennå? Han går gjennom butikken og tar tak i bombene og hva som helst. Det er ikke mulig uten blockchain, som å ha en bombe er ikke som en mulig ting uten blockchain. Det er vilt.

Bra film. Bøyepunktet for den teknologiske kurven er at vi har AI, vi har VR / AR og blockchain, og de krysspollinerer alle. Så blandet robotikk inn der også. Alle fire av dem opplever enorme mengder rask vekst. Bare å se det gå ned er akkurat som, jævla.

En annen ting jeg ser er at AI-figurene kommer til å være en ting i VR. Så det er det du sier. Overlappingen av alle tre kommer til å bli fascinerende. Det kommer til et punkt der du kan samhandle med dyr, karakterer og sånt som også vil snakke og snakke tilbake. Det kommer til å være millioner av disse AI-ene der ute. Som noen sa til meg, jeg elsker tankeprosessen. Det kommer til å være 10 000 AI per person. Ideen om at det bare kommer til å være et uendelig antall av disse personlighetene, denne intelligensen der ute i programvare er så kul, og du kommer til å samhandle med dem gjennom virtual reality. Jeg er førstepersons VR, jeg tror VR kommer til å ta av før AR.

Adam Draper

Tenk på dette. Hvis en AI bare er så god til å forstå den menneskelige hjerne, hvordan mennesker samhandler og hvordan de stresser ned og sånt, kan du bokstavelig talt gjøre terapi i VR uten å snakke med et annet menneske. Det hjelper en AI her. Men i VR kan du legge det hjemme hos alle og gjøre et stort sprang i å løse et globalt problem med mental helse.

Og uten piller. Vi har en som er for Alzheimers. Å reversere Alzheimers er deres mål. Du ville faktisk ha kontroll over reversering. Det er mange studier som viser at musikk, trening og erfaring alle er veldig nyttige for å minne hjernen om hvem du er. Alzheimers pasienter vil gå gjennom dette produktet. Det er veldig interessant. Det er på sykkel, du sykler gjennom dette skogsområdet. Det er musikk som spilles i bakgrunnen fra barndommen din, og den er virkelig fengende. Det er spennende. Medisinske brukstilfeller som ikke er medisinske. De for mental helse eller for hjernens helse som er hele kategorien.

Enhver form for isolasjon kan også kureres gjennom det. Som astronauter i verdensrommet. Jeg vet ikke en gang hvordan de gjør det. Bruker seks til åtte måneder på å samhandle med bare tre personer. VR legger dem her nede.

Seks måneder i verdensrommet ville VR løse det helt.

Du kan slappe av med venner og familie når som helst du vil.

Noen må sende et VR-hodesett opp i verdensrommet. Sett det første VR-headsettet på romstasjonen. La dem leke med det.

Nøyaktig, eller strøm dem ned til familien.

Når skal neste plass-ting opp? Kan du bare slå opp disse tingene på internett? La meg følge denne tingen. Space, det er en annen ting som krysser med alle disse teknologiene.

Det var science fiction før, men nå smelter det inn i virkeligheten. Da jeg vokste opp, var tanken på å kunne videochatte med noen sinnssyk for meg. Jeg var som, DET er en fremtid. Og det var kommersielt populært på bare noen få år.

Det som viste meg kraften i teknologien, var faktisk Napster, peer-to-peer-fildeling. Jeg tror det var den virkelige kraften i nettverksbasert databehandling der noen hadde musikk på datamaskinen sin, og jeg var i stand til å se den, og da klarte jeg å bringe den inn i datamaskinen min, og jeg var i stand til å lytte. Den aktiva-baserte delingssaken sprengte tankene mine, og jeg var besatt av det i lang tid. Jeg gikk gjennom fasen med å laste ned ting, og du måtte feilstaves for å få de riktige nedlastningene.

Det var en veldig interessant fase å gå gjennom for alt. Jeg mener, uten Napster var det ingen Skype. Denne teknologien trengte å vise seg som peer to peer-teknologi for å … Bitcoin. Bitcoin er bare peer to peer-teknologi. Det er et peer-to-peer-nettverkssystem som er koblet til en reskontro.

Forskjellen mellom dagens selskaper og de tidlige internettbedriftene var der disse selskapene, deres vekst var begrenset til veksten av Internett, for hvem var på datamaskinen deres? En veldig liten mengde mennesker. Vi har fullastet internett der 12-åringer og åtte-åringer er på det og de forstår hvordan de skal bruke det.

De forstår hvordan man bruker den uten å forstå hva de skal bruke.

Hvert eneste selskap som kommer ut har øyeblikkelig tilgang til alle disse tingene. Tilbakemeldingsløkker kan være en time korte, mens det på dagen var akkurat som dager, uker. Det er ganske fascinerende ting. Det jeg liker med Blockchain Intensive er at dere virkelig tar eierskap til blockchain som en teknologi og utdanner folk til det, og dere har en fantastisk plattform for å gjøre det.

Jeg tror ikke vi skjønner hvor stor plattform det er. Dette var et skudd for å se hvor innflytelsesrike vi kan være. Jeg vil si at jeg ikke er teknisk tilknyttet arrangementet annet enn genetikk med faren min, men vi er geografisk på samme sted. Så jeg hjelper bare ved å snakke, snakke. Jeg satte det ikke opp skjønt, det var alt faren min og teamet hans. Han har et flott lag. Vi har gått stort på krypto, og vi har gjort det en stund nå. Jeg var teknisk sett det første Bitcoin-fondet. Det ble ikke kalt krypto. Det ble bare kalt Bitcoin. Så ble jeg besatt og så ble han besatt og så fikk han Marshall-mynten, og vi bare gikk. Nå har verden blitt gal med krypto. Jeg var i Singapore for tre uker siden, og det er bare alt noen kan snakke om.

Adam Draper

Uansett hva intelligensnivået ditt er eller hva du gjør i livet, hvis du bare har hørt om krypto, som de fleste gjorde i midten av 2017, er du i oppgave med denne enorme byrden av å lære blockchain-teorien og alt som må gå inn i det på så kort tid å kunne foreta en utdannet investering i mynter som skal opp, uansett om de er en god investering eller ikke. Det var bare så litt sprø …

Nå tror jeg at som et stort stykke i fjor handlet om utdannelse. Så dere gjør tjenesten, men leverer så mye innhold. Men de menneskene som ikke virkelig forstod det, men spilte, måtte over en periode lære nøyaktig hvordan alt fungerte. Så det er veldig spennende. Det er som om Internett er kjent nå, men da Internett ble satt opp i 1995 til 1999, var det sannsynligvis en like ufattelig ting. Å koble digitalt til mennesker gir ingen mening.

Jeg prøver alltid å sette meg selv i det mentale perspektivet på innovasjonens kule med det generelle før som hva folk tenkte før en lyspære ble slått på. Hva er dette? Hvilke implikasjoner har dette? Nå kan vi jobbe om natten.

Har vi mer tid nå til å gjøre ting? Det er vilt.

De vant bare fire til fem timer på egen hånd.

Det er kult. Jeg hadde ikke tenkt på det slik, men jeg elsker det. Så i mitt hode erstatter du ikke mørkt med lys, noe som absolutt er en enorm verdiøkning. Du kunne ikke gjøre det vi gjør i kjelleren uten lys. Det er et tillitsystem. Så, på en eller annen måte er det dette på bryteren der det nå er maskintillit. Jeg lurer på hvordan neste generasjon kommer til å bli? Hva lyspæren deres snur på er. Det blir kult.

Det er en fin måte å tenke på.

Det er som cyborg-fusjonen.

Jeg tror det er den neste. Jeg har denne sprø teorien om at vår generasjon, folk som er relativt unge nå, det kommer til å være et punkt der muligheten til å overføre din følsomhet til en maskin kommer til å være en mulighet. Jeg har ikke en bane for det, jeg tror bare det kommer til å skje på et tidspunkt. Det kommer til å bli et betydelig avgang av folk som bare blir eldre og ting skjer med dem, og de dør før det følsomhetsopplastingspunktet. De som kommer forbi det punktet, lever til uendelig. De som ikke gjør det, gjør det ikke.

Så er det som, hva er et menneske? Det er egentlig det spørsmålet ender med å være. Hvis du hadde Einsteins hjerne, har du sjelen hans? Har du mønstergjenkjenningen han har skapt for beslutningstaking? Det er hva eksistensen er. Og minner.

Lyspærer.

Perfekt.

For å holde tritt med Adam Draper, sjekk ham ut på Twitter. Boost VC investerer $ 50 000 – $ 500 000 i bytte for 7% av selskapene og tilbyr boliger, arbeidsområder og et dypt nettverk i oppstartsverdenen. Du kan lære mer om Boost VC her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me