Hva er Bitcoin Private?

“” Retten til personvern “er en kronfrihet i den frie verden, og er viktig for prinsippene satt av Satoshi og kryptovaluta-samfunnet. Økonomisk personvern er et kritisk prinsipp i Satoshis visjon om en ny digital valutaverden, men mange mennesker står fortsatt fast ved kryssveier med pseudo-anonyme transaksjoner på blokkjeder. Videre er det offentlige og private sektororganisasjoner som utnytter massive datasett og maskinlæring for å identifisere individer som er knyttet til en slik transaksjon. ” ~BTC privat whitepaper

Ettersom Bitcoins blockchain vokste gjennom årene, er det fast, liten blokkstørrelse og langsomme blokkeringstider forårsaket problemer med gebyrer og et forsinkelse av transaksjoner som skal behandles. I tillegg har fremveksten av ASIC-gruvedrift ytterligere ført til en pseudosentralisering av nettverket, inkludert potensialet til å avanonyme deler av nettverket.

Bitcoin Private (BTCP) er en første av sitt slag “fork-merge” av Bitcoin (BTC) og Zclassic (ZCL). Målet var å kombinere de innbakte personvernfunksjonene fra Zclassic med motstanden, sikkerheten og markedsbevisstheten til Bitcoin.

Bitcoin Private ble utstedt ved hjelp av en 1: 1 airdrop (1 BTCP per ZCL og BTC) som fant sted 28. februar 2018. Dette har ført til at det meste av sirkulasjonsmyntforsyningen distribueres blant tidlige BTC- og ZCL-innehavere.

Bitcoin Private Spesifikasjoner

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Sirkulerende myntforsyning: 20,3 millioner

Total myntforsyning: 21 millioner

Blokker belønning: 1,5625 BTCP

Blokkeringstid: 2,5 min

Blokkstørrelse: 2 MB

Halveringsplan: 210 000 blokker

Gruvedrift algoritme: Equihash

Personvernprotokoll: zk-SNARKs

Bitcoin privat sammenligningstabell

For å avhjelpe den ujevne fordelingen valgte Bitcoin Private å bruke en større blokkstørrelse (2 MB), kortere blokkeringstid (2,5 min) og en GPU-vennlig bevis på arbeidsalgoritme for gruvedrift (Equihash). Til slutt tar Bitcoin Private-kjeden sikte på å skape lavere avgifter enn Bitcoin, samt transaksjonshastigheter som er fire til seks ganger raskere.

“Bitcoin Private er en sammenslåing av to transaksjonssystemer – gjennomsiktige og skjermede transaksjoner. Transparente transaksjoner fungerer på de samme prinsippene som Bitcoin – input, output, beløp og signatur. Kilder til alle midler, destinasjoner og beløp lagres gjennomsiktig på blockchain. Skjermede transaksjoner, omvendt, krypterer disse detaljene i en spesiell del av en blokk kalt JoinSplit. Disse transaksjonene er verifiserbare, men kan ikke dekrypteres for observatører fra tredjepart. ” ~ Bitcoin privat papir

Bitcoin Private Team

Bitcoin Private ble opprinnelig foreslått på Twitter av Rhett Creighton, grunnlegger av Zclassic. Siden da kom andre inn i brettet, inkludert Jacob Brutman, Ph.D, Giuseppe Stuto, Jon Layton, Christopher Sulmone og Geoff Hopkins som hjalp forfatteren av Bitcoin Private whitepaper. Bitcoin-private team inkluderer nå over 200 bidragsytere og 20 ingeniører.Bitcoin Private Team

Bitcoin Private Voluntary Miner Contribution Plan

Teamet satte opp en pre-fork ZCL multi-sig lommebok med 50000 Zclassic som skulle gaffles inn i BTCP for å skape et statskasse for utvikling og markedsføring av Bitcoin Private av samfunnet.

For å hjelpe med å finansiere utviklingen, la Bitcoin Private-teamet sammen en plan der gruvearbeidere frivillig kunne velge å donere midler i bytte mot incentivert tidlig gruvedriftstilgang til Bitcoin Private.

Fondets bruk er fordelt på følgende måte:

  • 50% – Børsnoteringer
  • 25% – Utviklingsbudsjett
  • 15% – Markedsføring
  • 10% – Generelle, administrative kostnader

Veikart og prestasjoner

Zoomende utviklingsmessig har Bitcoin Private vært knusende milepæler og får mainstream mediedekning.

Fra utveksling til lommebøker, betalingsportaler og markedsføringsstøtte har Bitcoin Private ambisiøse fremtidige mål, men har også imponerende prestasjoner til dags dato.

Bitcoin privat handelsplattform fase 1

Bitcoin privat handelsplattform fase 1

Prestasjonene inkluderer:

  • Partnerskap med leverandør og betalingsportal – På grunn av overveldende interesse fra leverandørene, har teamet satt fart på planen og vil starte fase en 13. april.
  • Bytter ut lister – HitBTC har bekreftet at BTCP er oppført med samtaler og innsendinger til Binance og Kucoin. De er også oppført på BarterDEX av Komodo.
  • Markedsføring, støtte og PR – BTCP har opprettet et ambassadorprogram og har det for øyeblikket over 17 land representert. De øker også kundeservice og reklameinnsats.
  • Offisielle lommebøker og betalingsløsninger – Teamet har sendt en trekkforespørsel til Trezor-teamet for gjennomgang og er i ferd med å integrere Ledger-lommebøker. Utviklingen av en iOS electrum-lommebok og copay-løsning inkludert en kromforlengelse pågår.

&# 128153; Hei ambassadører! Hvis noen har et selskap eller kjenner til et selskap som kan / vil akseptere BTCP som betalingsmåte DM PLZ!! &# 128153; Sjekk ut @sunnyvin‘s Nakheel Jewellers and Nilesh Jewellers UAE / Dubai og Sharjah &# 128525;&# 128525;&# 128525; det klistremerket tho&# 128293;&# 128293;&# 128293; &# 128153; #BitcoinPrivate #BTCP $ BTCP &# 128153; pic.twitter.com/hox9nXwQpn

– BitcoinPrivate ambassadører (@btcp_ambassador) 18. mars 2018

Kritikk og utfordringer

Zclassic, Bitcoin Privates forgjenger, har en sketchy fortid innebygd i kontrovers. Dette inkluderte problemer med lommebokfunksjonalitet, villprishandling, mislykket utstedelse av airdrop-tokens og potensielt ulovlig innsidehandel på Bittrex. Dette har gnidd holdere feil vei.

Den dag i dag har noen mennesker ikke mottatt sine Zclassic-innskudd ved børser som Cryptopia. Selv om Bitcoin Private er et helt nytt prosjekt med stort sett nye bidragsytere, forfølger denne forrige historien fremdeles prosjektet.

Hvor kan jeg kjøpe Bitcoin Private

Siden denne mynten er helt ny, er det bare ett solid sted å kjøpe disse myntene, Handle Satoshi. Den er også tilgjengelig på Nanex, men med mye mindre volum.

Hvor skal jeg gruve Bitcoin Private

Equihash er en populær algoritme for GPU-gruvedrift, og det er det Bitcoin Private er basert på. Det er en utvikler bygget og vedlikeholdt basseng i tillegg til sponsede og verifiserte gruvebassenger.

Hvor du skal lagre Bitcoin Private

Det finnes en rekke lommebøker for Bitcoin Private, inkludert en Electrum og Full lommebok for Windows, Linux og Mac. I tillegg er det en papirlommebok og en iOS-mobilklient.

Siste tanker

Bitcoin Private har mye å gjøre for det. Ved å bruke Bitcoin-navnet, utviklerfellesskapet, Zclassic privacy tech og et desentraliseringsetos, er BTCP en ny, men original blockchain-kombinasjon. “Gaffelfusjonen” er den første i sitt slag, så på et teknisk eksperimentnivå er det ganske kult.

Vi fikk tak i et Bitcoin Private-teammedlem som delte deres syn på prosjektet:

Giuseppe Stuto fra Bitcoin Private

“Vi vil at dette skal være en langsiktig brukt teknologi. Vi planlegger å levere både på produktstrategifronten og den faktiske sluttbrukerens trekk / adopsjonsfront. Vi er store troende på å la trekkraften tale for seg selv. Vi kommer til å fortsette å jobbe hardt mot dette oppdraget, og vi skal bare bevise oss selv på den måten. Folk kan se om de er enige i dette eller ikke, og se at vi er et ekte team. Vi skal la det definere det. ” Giuseppe Stuto, privat markedsføringsdirektør i Bitcoin

En stor kritikk er hvordan airdrop favoriserte ZCL og BTC hvaler med 20,3 millioner av 21 millioner BTCP som allerede var i omløp. Dette er ikke veldig desentralisert, til tross for at dette etos blir fremmet.

Selv om en ustabil, kontroversiell fortid fra Zclassic har kastet tvil hos mange brukere, har det vært støtte og entusiasme for Bitcoin Private fra både nykommere og OG-er. Dette, sammen med den raske utviklingen og konkrete milepæler som er rammet, lover godt så langt.

Så foreløpig, la oss se hva som skjer!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me