Bak kulissene til en kryptovalutautveksling: hemmeligheter, strategier og mer

Den følgende artikkelen er basert på innsikt fra Blockchain Connect Conference i San Francisco. Inkludert i dette utvekslingspanelet er børs CEO Chris Lee (OKEX), Jesse Powell (Kraken), Mike Kayamori (Quoine), Chief Strategy Officer Kailong Cai (Huobi) og Head of International Markets Ted Lin (Binance Exchange).

Vi er kommer til å bli et mye mer velstående samfunn fordi vi ikke krever et så stort drag på samfunnet vårt … fordi blockchain nå er den pålitelige tredje party.”- Tim Draper, amerikansk risikokapitalinvestor.

Demografi for kryptovalutahandel

USA, Japan og Kina er store kryptovalutamarkeder. Gjennomsnittshandleren er mann i 20- og 30-årene, med kvinner og andre ekstreme aldersgrupper som kommer inn på markedet.

OKEX: “30% av alle koreanere handler med krypto.”

Huobi: 70% av kundene kommer fra Kina, mye fra Japan, men ikke mye fra USA. Cirka 50% er 30-50, mens den gjennomsnittlige kinesiske investoren er 20-30. “Mannlige til kvinnelige kunder for 4 måneder siden var 4: 1. Nå er det 3.3: 1. Så kvinnelig involvering vokser veldig raskt ”.

Kraken: Kraken-utvekslingsbrukere er for det meste menn, med en nylig tilstrømning av både veldig unge (18 år med lite penger) og de rundt 70 år. Gjennomsnittsalderen på midten av 30-tallet mer og teknisk kunnskapsrik med litt penger å investere. “I det siste har vi sett begge ekstremene, tenåringer og mennesker over 70 år.”

Binance: “Vi er 270. globalt på Alexa, og 70. i USA. USA er vårt største marked, gjennomsnittsalderen 25-35, for det meste menn. ” De som fremdeles ikke er i krypto er midtlivskriser, de i alderen 50-60-årene, “men selv bestemødre snakker om krypto”.

Quoine: Tidlig på 20-tallet kom i massevis. “Da jeg startet det…. de lette etter neste spenning ”. Crypto er “større enn FX” og andre eiendeler – japanske investorer er interessert i gearing.

Viktigheten av Cryptocurrency Exchange Security

Enkeltpersoner må sørge for at utvekslingen de bruker gjør sikkerhet til en prioritet, ettersom utvekslinger alltid er et mål. Videre må brukerne slutte å legge ut sine cryptocurrency-investeringer på sosiale medier.

Kraken: “Sikkerhet er noe vi hele tiden tenker på … det var kjernen i utvekslingen … det er det som inspirerte oss til å utveksle” sa Powell. “Det er et maraton, ikke et løp … så mange fremtredende medlemmer få mobiltelefonene sine portert, folk ble kidnappet”. Powell fortsetter å advare handelsmenn om deres personlige sikkerhet og sier “hvis du snakker om Bitcoin på sosiale medier, bør du tenke deg om to ganger”.

Binance: “Når du vokser for fort for raskt, tar du snarveier … Det er en avveining mellom kundens bekvemmelighet og sikkerhet”. Lin gjør det klart at noen børser ikke tar advarselssikkerhetstiltak i praksis. Selv med et regulert marked i Japan, skjer det fortsatt ting, og det er derfor det “opp til hver enkelt å sørge for at tjenesteleverandøren du bruker setter sikkerheten foran og fremst”.

Hvalens innvirkning på kryptovalutamarkedet

Utvekslingslederne har en tendens til å være enige om at det er hvaler, alt fra middels til stor innflytelse over kryptovalutamarkedet. Imidlertid er det ingen markedsprodusenter som kontrollerer total kontroll over markedet ennå. Investorer må passe seg for mynter med lav likviditet, ettersom de lett kan manipuleres.

Kraken: “Det er definitivt hvaler som markedsfører…. men jeg vil ikke si at noen har enorm innflytelse på prisen. “.

Binance: “Jeg vil si at hval eksisterer, men ikke nødvendigvis med onde intensjoner”. Noen hvaler er “ute for å leke, andre for å arbitrage”. Lin fortsetter å si at noen hvaler er “ute for å spille, noen ut for arbitrage”, med mindre likvide markeder som Ripple (som eies 60%) har “hvaler som markedsfører og gjør arbitrage”. Til slutt mener Lin at manipulasjon ikke er for utbredt.

Huobi: Hvaler påvirker “70% av Bitcoin-posisjonene”.

Hvordan utveksling velger mynter de lister opp?

OKEX: Selskapet ser på teknologi og hvor stort markedet er, og om det er “et tak” for dette markedet. De vil også vite om det er et verktøytegn, og risikoen, sikkerheten og egenskapene til teknologien bak den. Lee sier det tar et par uker til en måned å liste opp en ny mynt.

Huobi: Huobi har et kredittsystem kalt “smart chain” basert på fem kriterier. Dette inkluderer strategi, ledergruppe, teknologi, markedsstørrelse og potensiale. Imidlertid, “en ting vi ikke deler, er hvordan vi veier disse varene … vi vil ikke at skurkene skal bli offentlige”.

Binance: Folk spør meg “hva skal du liste opp neste. Det har blitt en mani for folk å hoppe på den neste store tingen ”. Lin sier det er bare noen få forskjellige måter å virkelig forstå om du valgte riktig prosjekt. “For oss gjør vi en veldig proprietær metode. Er teamet bra, har de gode lister, har de et produkt…. Og bruker de faktisk blockchain-teknologi på ekte? ”. Han fortsetter å si at de liker beskjedne lag som ikke søker ekstravagante mengder penger. “Vi passerer mindre enn 3% av alle søkere i våre vurderinger … 97% av dem blir avvist”, sier Lin.

Trender

Bitcoin er fortsatt den foretrukne mynten å handle, men altcoins får grep. Det er også en rekke gründere som prøver å appellere til massene ved å lansere ICO.

Huobi: Før så vi folk handle mye mer. Nå ser vi folk som holder det.

Quoine: Bitcoin er fortsatt den mest populære mynten. Dens popularitet skyldes delvis fordi det er det største token i forhold til volum, så vel som den japanske regjeringen som kaller krypto lovlig betalingsmiddel.

Binance: Japan er mer rundt Bitcoin, med altcoin-markedet som veldig lite. Dette må på grunn av myndighetsreguleringer, ettersom regjeringen må godkjenne mynter.

Fremtiden for kryptovalutahandel

Mens kryptovalutamarkedet fremdeles ser ut som det ville vesten, forventes markedsmanipulasjon å avta. Land bør se på regulering for å kontrollere denne manipulasjonen.

Quoine: Når markedet modnes, vil markedsmanipulasjon gå ned. Overtid, når det er flere institusjonelle investorer og detaljistinvestorer, vil markedet modnes og børsene må være gjennomsiktige om hvem som lager markeder, og hvem som kjøper hva.

Cryptocurrency Trading Psychology

Folk trenger å gjøre bedre bakgrunnsundersøkelser på mynter i stedet for bare å investere ut fra verdien eller hva nyhetene sier.

Kraken: Powell sier “det er skummelt når du hører noen av disse strategiene”. Han mener nyheten manipulerer handelsatferd og synes det ofte er farlig å investere i mynter bare fordi de har en verdi på mindre enn ett cent.

Binance: Nye brukere ser ofte på mynter med store svingninger ettersom de synes de er mer spennende og potensielt innbringende.

Siste tanker

Etter hvert som kryptovalutaverdenen utvikler seg når det gjelder bruk av brukere og myndighetsregulering, vil kryptovalutautvekslinger bli tvunget til å tilpasse seg. Mange børser satser stort på hvor de ser bransjen være på vei. Å drive en kryptokursutveksling krever å ha nesten vismannsnivå framsyn blandet med grusen om å kunne kjøre en oppstart i et ekstremt raskt og konkurransedyktig miljø.

Utvikling av kryptovaluta vil bli et veldig interessant tema å følge i 2018, så følg med på mer!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me