Dacă există o singură experiență comună pe care începătorii și noii traderi o au atunci când intră în lumea criptomonedelor, este de obicei complexitatea copleșitoare de a face orice. De la cumpărarea primului lor bitcoin sau desfășurarea primei tranzacții altcoin, nou-veniții vor întâlni probabil mai multe zone neclare.

În timp ce dimensiunea pieței totale a proiectelor complexe bazate pe blockchain continuă să crească, continuă să urmeze o piață periferică pentru simplificarea complicatelor.

Unul dintre instrumentele promițătoare care își propune să simplifice și să împuternicească masele să tranzacționeze este Capitalise.ai. Capitalize oferă o interfață de utilizare lingvistică pentru scenarii de tranzacționare automate și se integrează cu o varietate de schimburi de la terți, cum ar fi Binance și Bitmex și execută tranzacțiile pentru dvs..

De exemplu, ați putea scrie ceva de genul „Cumpărați Bitcoin în valoare de 10.000 USD dacă ajunge la 15.000 USD, dar vindeți-l dacă prețul scade sub 12.000 USD”. iar comerțul dvs. ar fi executat dacă sunt îndeplinite anumite criterii.

Nu este necesară codificarea, iar cuvintele simple de zi cu zi sunt tot ce aveți nevoie pentru a începe executarea acestor tranzacții.

Avem șansa să intervievăm Shahar Rabin, CEO-ul & Cofondator al Capitalise.ai. Rabin este un inginer care are peste 15 ani de experiență în tranzacționarea pe piețele tradiționale și a dezvoltat sisteme automate de tranzacționare pentru piețele derivate.

Bucurați-vă!

* Notă editorului: indiferent cât de bine vă puteți articula tranzacțiile, tranzacționarea (în special în lumea criptomonedelor) este încă un efort foarte riscant. Faceți propriile cercetări, consultați consilieri financiari profesioniști și investiți doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți.

Ne puteți spune un pic despre istoria capitalizării? L-ați cofondat în 2014, a fost inițial pentru tranzacționarea tradițională pe piață sau ați avut întotdeauna o viziune pentru criptomonede?

Capitalize a fost fondată în 2015 cu o viziune de rezolvare a problemelor de zi cu zi pentru comercianții de pe piețele tradiționale. Pe atunci, criptomonedele suntem încă o piață de nișă, fără prea multă activitate și, prin urmare, nu aveam în vedere criptomonedele.

Cât de mult a fost de lucru pentru ca platforma de tranzacționare să fie lansată? Cum ai luat ideea pentru asta?

Ideea de a crea o platformă care vă permite să vă automatizați cu ușurință activitățile de tranzacționare a venit ca o necesitate personală. Cofondatorul meu Amir și cu mine lucram la propriul nostru magazin de comercializare a ceva. Ciclurile de dezvoltare durează săptămâni și chiar luni pentru a fi finalizate și căutam o modalitate de a reduce aceste perioade de timp. Din propria noastră necesitate, am creat ceea ce este astăzi Capitalizează. A durat 3 ani pentru ca această platformă de tranzacționare robustă să fie lansată. Interfața este construită pentru simplitate, iar motorul care conduce este masiv și complex.

Pentru cine este Capitalize? Sloganul dvs. este „valorificați-vă abilitățile de tranzacționare”, înseamnă că Capitalize nu este pentru începători, ci pentru traderi experimentați?

La început, dezvoltam acest lucru pentru comercianți ca noi, comercianți care aveau în vedere scenarii specifice și care doreau să le aplice pe portofoliile lor. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, am descoperit că aproape oricine dorește să se angajeze pe piețe poate folosi tehnologia noastră.

Valorifica

Deci, un investitor novice care dorește doar să cumpere un Bitcoin de 1.000 USD poate face exact acest lucru, iar un comerciant profesionist poate scrie scenarii de tranzacționare complexe. Oricine poate folosi această tehnologie în funcție de solicitările unice pe care le va scrie pentru ei înșiși.

Câți utilizatori aveți?

Tocmai am lansat recent această platformă, deschisă și gratuită pentru toată lumea. Deși încă nu am început eforturile de marketing, avem astăzi câteva sute de utilizatori care folosesc acest lucru.

Suntem foarte încântați să vedem cum crește adopția atunci când mai mulți oameni au ocazia să descopere acest lucru.

Ce v-a determinat să treceți la piețele criptomonede? Ce criptomonede veți susține?

Anul trecut am înregistrat o creștere masivă în tranzacționarea criptomonedelor. Tipul de probleme pe care le rezolvăm pentru comercianți este și mai mare pe piețele de tranzacționare criptografice.

Această piață nu doarme niciodată, este tranzacționată 24 × 7 și extrem de volatilă. Toate acestea înseamnă că un trader trebuie să poată reacționa rapid la orice eveniment tot timpul. Și asta ne-a determinat să oferim această tehnologie comercianților de cripto.

Vor putea clienții să tranzacționeze orice de pe piețele tradiționale, precum și cripto?

Lucru sigur. Veți putea să conectați conturi de la brokeri globali tradiționali, cum ar fi „Brokeri interacționali”, la tranzacționarea acțiunilor, schimb valutar etc. și să conectați conturile dvs. cripto de la schimburi precum „Binance” la tranzacționarea Bitcoin, eth etc..

schimburi de criptomonede

Pierdute din capitalizarea schimburilor de criptomonede și a partenerilor.

Încă nu ați publicat o carte albă. Care este povestea din spatele asta? Vedeți modelul dvs. de afaceri ca având nevoie de propriul jeton, de propria criptomonedă? Dacă da, spuneți-ne pe scurt cum funcționează.

Cartea noastră albă va fi disponibilă în curând pe site-ul nostru. În viitorul apropiat, vom introduce un simbol. Acest simbol va fi utilizat pentru a stimula utilizarea tuturor produselor Capitalize, existente și viitoare. Mai multe despre asta, la lucrarea noastră care va fi lansată în curând.

Cum folosiți inteligența artificială în motorul dvs. de tranzacționare?

Este motorul de optimizare care folosește inteligența artificială, care este în prezent în curs de dezvoltare și va ajuta utilizatorii să-și optimizeze strategiile de tranzacționare. Folosind analiza datelor mari și algoritmii AI, sistemul ar putea informa utilizatorul despre o strategie mai performantă, pe baza strategiei pe care a introdus-o.

Folosiți și învățarea automată? Care este diferența?

Cea mai mare parte a dezvoltării învățării automate este concentrată în tehnologia noastră lingvistică. Algoritmii de învățare automată permit extinderea limbajului acceptat de sistem și oferă utilizatorului mai multe sugestii relevante pentru a-l ajuta să creeze o strategie de tranzacționare.

Cum intenționați să combinați tehnologia blockchain cu AI?

Avem puține cazuri de utilizare care vor fi dezvoltate pe baza tehnologiei blockchain. Una dintre ele este arena socială de pe piață.

Cât de departe ești de-a lungul foii de parcurs? Când veți lansa platforma dvs. de criptare?

De fapt, am lansat deja! Platforma noastră este live pentru oricine poate face comerț și este gratuită. Pentru mai multe informații, consultați site-ul nostru: www.capitalise.ai

Cum vă veți asigura că fondurile utilizatorilor dvs. sunt sigure?

Este foarte simplu. Capitalizare se conectează la conturile dvs. existente în diferitele schimburi pe care le acceptăm. Odată ce ne dați permisiunea, putem tranzacționa în numele dvs.. Cu toate acestea, nu putem retrage niciunul dintre fondurile dvs.. Așadar, fondurile dvs. rămân la bursă și sunt garantate de bursă. Nu trebuie să trimiteți niciodată fonduri la Capitalize.

Cum veți asigura continuitatea activității?

O parte din motivul pentru care tehnologia noastră a fost complexă de dezvoltat este atitudinea noastră fără compromisuri, accesibilitatea 24/7 este un factor cheie. Diferite servere, situate în diferite părți ale lumii, acționează întotdeauna ca o copie de rezervă, dacă un server cade, altul îi va lua locul imediat pentru a asigura continuitatea activității sistemului.

Ce se întâmplă dacă o tranzacție se întâmplă accidental? Dacă comerciantul tastează ceva din greșeală sau mașina înțelege greșit? Aveți la dispoziție o plasă de siguranță?

Modul în care este proiectată platforma noastră face imposibil un caz de neînțelegere a mașinii. Când scrieți un scenariu de tranzacționare, puteți scrie doar un scenariu explicit. Nu există nicio modalitate de a scrie scenarii care să nu aibă sens sau poate să aibă semnificații duble.

valorifica

Pentru acei utilizatori care ar putea fi confuzi, avem un ecran final de confirmare care afișează toate condițiile scrise într-un mod diferit, astfel încât să vă puteți simți confortabil odată ce alegeți să rulați un scenariu automat.

Ne ocupăm de unele situații riscante, de exemplu, un utilizator poate seta reguli de intrare, apoi reguli pentru o ieșire și poate rula întregul scenariu într-o buclă. Dacă atât condițiile de intrare, cât și cele de ieșire se aplică în același timp, va avea ca rezultat ca o mașină să intre și să iasă din tranzacții din nou și din nou la viteze superioare, care la rândul lor scurg un cont doar prin faptul că există comisioane de tranzacționare. În acest caz, avem o procedură de siguranță care oprește efectiv procedura automată și notifică utilizatorul când se întâmplă.

Credeți că tehnologia blockchain va duce la piețe care nu sunt niciodată închise? Există dezavantaje potențiale pentru un scenariu bursier 24/7?

Cu siguranță, acesta este cazul acum când vine vorba de tranzacționarea criptografică. Cred că va stabili un viitor standard pentru toate activele de tranzacționare în viitor. Dezavantajul potențial este că va trebui să rămânem conștienți de ceea ce se întâmplă pe piețe și să putem reacționa la acestea 24/7. Mai puțină problemă cu tehnologia noastră implementată.

Care este cea mai mare problemă pe care o rezolvi la Capitalize?

Cel mai mare dușman al comercianților este el însuși. Frica, lăcomia și plictiseala sunt distructive pentru orice plan de tranzacționare. Tehnologia noastră îi ajută pe toți să tranzacționeze ca o mașină, lăsând toate emoțiile în afara jocului.

2018 a fost o piață descendentă pentru criptomonede. În opinia dumneavoastră, care sunt cele mai bune modalități de a câștiga bani chiar și pe o piață urs? este posibil?

Este posibil să câștigi bani pe piețe în scădere, una dintre cele mai bune modalități este de a folosi contractele futures pentru a scurta piața și a câștiga bani în timp ce acestea scad. Puteți tranzacționa contracte viitoare cu Bitmex, dar aș sugera să faceți acest lucru numai dacă înțelegeți riscurile pe care le prezintă aceste instrumente de tranzacționare.

2018 a fost, de asemenea, anul reglementării. Cum ți-a afectat afacerea?

Standardele noastre au fost întotdeauna ridicate, încercăm să îndeplinim cele mai stricte cerințe, indiferent unde operăm. Având o afacere în sectorul financiar înseamnă că a trebuit să ne confruntăm deja cu cea mai strictă reglementare. În această privință, nu ne-am confruntat cu o luptă prea mare.

Care este cea mai mare schimbare pe care o vom vedea în următorii ani? Care este cel mai mare obiectiv al tău în viață?

Cred că blockchain-ul are potențialul de a schimba fundamental o mulțime de cazuri de utilizare a afacerii și de a atinge pe toată lumea. Datorită acestui potențial, sunt sigur că vom vedea din ce în ce mai multe companii, mici și mari, își vor schimba atenția și vor dezvolta multe produse bazate pe blockchain. Pentru următorii ani, va fi construirea unei noi lumi.

Scopul meu personal este să fiu cunoscut pentru lucrurile bune pe care încerc să le ofer acestei industrii.

Când nu lucrezi și nu visezi idei de afaceri noi, ce faci?

Ei bine, ideile noi apar întotdeauna, fiind atât de implicate, încât nu mă pot abține. Dar, în afară de asta, sunt tată și soț. Cu fiecare moment liber pe care îl am, încerc să dedic cât mai mult timp familiei mele, ceea ce, în mod firesc, este cel mai important lucru din viața mea.

Ce sfaturi ai da oricui dorește să devină comerciant?

Aș spune unei persoane care dorește să devină comerciant să meargă la un bancomat, să retragă 1.000 USD, apoi să meargă pe o stradă aglomerată și să arunce acei bani în aer!

Dacă vi se pare prea dureros, nici măcar nu începeți. Este un drum lung înainte de a deveni un comerciant de succes, sunteți sigur că veți pierde mulți bani și este nevoie de mult timp pentru a deveni profitabil.

Începeți mici, tranzacționați cu sume mici de fonduri și nu săriți niciodată prea sus prea curând.

Orice altceva ați dori să știe cititorii noștri?

Avem în curând produse mai interesante, backtesting, piață și multe altele. Deci, consultați site-ul nostru (www.capitalise.ai) pentru a afla mai multe. Și ne-ar plăcea să vă alăturați comunității noastre!

Mulțumesc!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me