Găsirea următorului Bitcoin

Probabil că v-ați gândit la un moment dat sau altul: „Mi-a fost dor de ziua de plată Bitcoin. Cum pot decide în ce criptomonedă să investesc acum, când știu despre piață? ”

Vestea proastă: Este puțin probabil ca orice altă criptomonedă să aibă aceeași creștere astronomică pe care a experimentat-o ​​Bitcoin în ultimii ani și este imposibil de previzionat.

Veștile bune: Există încă o mulțime de oportunități de a investi în criptomonede viitoare care ar putea aduce rentabilități de 10-100x. Aceasta vine cu o notă grea de precauție, deoarece, după cum știți, criptomonedele sunt incredibil de volatile. Acesta nu este un sfat de investiții și ar trebui să câștigi / să pierzi bani din propriile cercetări și intuiții.

În acest articol, vom trece în revistă câteva strategii de bază pe care le puteți urma atunci când căutați în ce criptomonedă să investiți în continuare. Ne concentrăm aici pe opțiuni cu risc ridicat și recompensă ridicată. Dacă sunteți în căutarea unor sfaturi generale de investiții, ar trebui să consultați articolul nostru despre cum să creați un portofoliu de criptomonede adecvat.

Oferte inițiale de monede Scour (ICO)

Ofertele inițiale de monede (ICO) au devenit rapid standardul pentru startup-urile blockchain pentru a strânge fonduri pentru proiectul lor. Într-un ICO, echipa găzduiește un crowdsale în care achiziționați jetoane pe care le puteți utiliza pe platforma lor. De asemenea, puteți tranzacționa aceste jetoane pe piața secundară (schimburi) după ICO.

De exemplu, Golem a organizat un ICO pentru a distribui primele jetoane GNT. Scopul acestor jetoane este de a achiziționa putere de calcul în rețeaua Golem, dar comercianții le cumpără și le vând la bursă.

Participarea la ICO poate fi o strategie de tranzacționare profitabilă. Dacă ați investi în crowdsale-ul NEO (la momentul în care proiectul se numea AntShares), rentabilitatea investiției (ROI) ar fi ~ 160.000% în prezent. Populos, cam 5.000%. OmiseGo, în jur 4.000%. Ai imaginea.

ROI ICO

Sursa: ICOBench

Câștigurile ICO vin însă cu cel mai mare risc. Majoritatea ICO-urilor vor eșua și deja aproape jumătate au făcut-o deja.

Cercetare ICO

Este important să vă faceți diligența atunci când alegeți ce criptomonedă să investiți în pre-ICO. Există o mulțime de lucruri de luat în considerare atunci când evaluați o criptomonedă, dar cele mai importante atribute sunt:

  • Echipa și consilierii – Echipa ar trebui să aibă experiență în tehnologia blockchain sau cel puțin în industria pe care o vizează. De preferat ambele. A avea consilieri de renume este, de asemenea, un semn puternic că ICO ar putea avea succes.
  • Ștergeți problema / soluția – Cartea albă a proiectului ar trebui să definească în mod clar ce problemă intenționează să rezolve proiectul și cum o rezolvă criptocurrency. Asigurați-vă că nu este doar un document plin de BS de marketing.
  • Distribuția jetonului – Echipa ar trebui să distribuie peste cincizeci la sută din jetoane participanților la mulțime, dacă nu chiar mult, mult mai mult. Nu ezitați cu privire la proiectele în care echipa și consilierii păstrează o proporție semnificativă de jetoane.

Alte lucruri care trebuie luate în considerare sunt: ​​orice parteneriat notabil, dacă echipa a creat deja un produs și dimensiunea industriei pe care o vizează. Toate aceste lucruri ar putea duce la o investiție favorabilă.

Verificați schimburile mai puțin cunoscute

Chiar dacă ți-ai pierdut șansa de a participa la un ICO interesant, poți totuși să investești odată ce moneda ajunge la schimburi. În acest moment, există adesea o scurtă creștere urmată de o scurgere imediată, pe măsură ce investitorii ICO urmăresc încasarea câștigurilor pe termen scurt. Aceasta este o primă oportunitate de a obține monede care vă interesează pentru prețuri la nivel ICO (sau chiar mai mici).

Dincolo de scurta perioadă post-ICO, aveți încă timp să investiți într-o monedă înainte ca schimburile majore să înceapă să o listeze. Criptopie iar schimburile descentralizate precum IDEX sunt mine de aur pentru aceste tipuri de monede. Aceleași strategii de cercetare menționate mai sus se aplică și monedelor din această categorie.

Schimb IDEX

Căutați în monede cu o capacitate de piață mică (<100 de milioane de dolari) care nu au fost încă listate pe o bursă mare ca Binance. Puteți verifica CoinMarketCap pentru a vedea ce monede sunt schimbate. Asigurați-vă că cercetați în mod corespunzător și că găsiți monede despre care credeți că au fundamentele solide.

După ce ați găsit o monedă în care aveți încredere, cumpărați-o și (aceasta este cea mai grea parte) așteptați. Ar putea dura zile, săptămâni sau chiar luni până când moneda ta va ajunge la o cantitate respectabilă de conștientizare. Dacă crezi cu adevărat în elementele fundamentale ale monedei, acest interval de timp nu ar trebui să conteze. Odată ce moneda se alătură unui schimb major, nu ezitați să o tranzacționați în consecință.

Timp Evenimente importante

O altă strategie populară în selectarea în ce criptomonedă să investească este alegerea monedelor pe baza foilor de parcurs ale proiectelor și a calendarelor de evenimente. Aceasta este o strategie pe termen scurt și, de obicei, mult mai greu de executat decât celelalte pe care le-am acoperit.

Prețul criptomonedelor tinde să crească după un anunț important de parteneriat sau o etapă de dezvoltare. Dacă urmăriți anumite proiecte pe Twitter sau sunteți activ pe canalul lor Telegram, veți afla de obicei despre aceste anunțuri înaintea publicului larg mai puțin implicat.

Cu aceste informații, uneori puteți cumpăra într-un proiect mai devreme și puteți merge pe val în urma anunțului. Totuși, acest lucru are unele dezavantaje potențiale. Momentul corect este incredibil de dificil de realizat. Și, pe o piață urs, chiar și cele mai impresionante anunțuri pot fi zdrobite sub sentimentul negativ.

În plus, este posibil ca restul pieței să nu reacționeze la știri așa cum vă așteptați. Un exemplu recent în acest sens este Verge’s Anunț de parteneriat PornHub. În timp ce unii suporteri au văzut acest lucru ca pe o veste pozitivă, majoritatea pieței nu au făcut-o, iar prețul sa prăbușit în consecință.

Rămâneți vigilenți

Cel mai important, trebuie doar să rămâneți vigilenți atunci când căutați în ce criptomonedă să investiți. Noi oportunități de investiții apar în fiecare zi când le căutați în mod activ. Alăturați-vă subreditărilor, urmăriți comercianții cripto pe Twitter, cercetați constant noi proiecte – în esență, înghițiți-vă în spațiul blockchain. Nu știi niciodată cu ce pietre te vei împiedica.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me