Thomas France, cofondator al Ledgerului, pentru sprijinirea monedelor și rămânerea în fața hackerilor

Thomas France

Thomas France, cofondatorul Ledger, se află la conducerea unei companii responsabile de crearea și vânzarea Ledger Nano S, unul dintre cele mai bine vândute portofele hardware pentru criptomonede..

Portofelul a câștigat un credit de stradă substanțial de la cei de la Tim Draper și a atras mii de utilizatori fericiți. O declarație neoficială de misiune auzită adesea din Franța este că compania este aici pentru a ajuta deținătorii de criptomonede să doarmă mai ușor noaptea, ceea ce până acum a fost adevărat, deoarece portofelul s-a dovedit a fi incredibil de rezistent la hacks. Cu toate acestea, având în vedere această afirmație, ne pune întrebarea cât de ușor poate dormi echipa Ledger noaptea, cu mii de hackeri care se ascund în umbră, încercând să găsească o portiță care să le ofere acces la potențialul de miliarde de dolari în valoare simbolică..

Următorul interviu cu Thomas France a fost realizat la 2018 Draper University Blockchain Intensive.

Ce strategii aveți în vigoare pentru a fi cu un pas înaintea încercărilor de hacking în continuă dezvoltare?

Practic, ceea ce vrem să facem la Ledger este să oferim cel mai bun produs posibil pentru ca oamenii să aibă monedele depozitate în siguranță. Ceea ce facem este că punem bara cât mai sus posibil pentru a ne asigura că cheile sunt sigure. Nu există lucruri și nici un sistem care să nu poată fi atins. Nu există ceva care există, ci doar pune bara cât mai sus posibil.

Ne îmbunătățim constant. Avem unii oameni care auditează codul tot timpul. Avem programul de recompense în care oamenii pot ajuta la găsirea unora dintre vulnerabilitățile noastre. Practic construim cadrul potrivit pentru a ridica ștacheta cât mai sus posibil.

Cum acordați prioritate pentru ce monede doriți să adăugați suport pe Ledger Nano S?

Într-un fel, este interesant să oferim API-urilor pentru ca oamenii să construiască sprijin direct pentru monedele lor. Ceea ce am văzut în ultima vreme este că nu facem blocarea singuri, ci este mai mult comunitatea care lucrează la blocare pentru a sprijini monedele lor, în general pe propriile portofele..

Avem modalitatea ușoară de a face integrarea. În ceea ce privește alegerea monedelor de susținut, este pe baza unor factori precum popularitatea, suportul pieței, numărul de integrări în spațiu. Se bazează în principal pe factori de genul acesta. Numărul unu este că oferim instrumentele potrivite și kitul SDK potrivit pentru ca oamenii să trimită asistență pentru o monedă pe cont propriu.

L-am văzut cu portofelul NEON pentru NEO. Este construit de dezvoltatori independenți.

La fel pentru Stellar, la fel pentru alte monede care vor fi acceptate în curând. Cred că avem zeci de echipe care lucrează la sprijinul pentru monedele lor de la Ledger.

Aveți mii de utilizatori. Am și eu câteva Ledgers. Aveți utilizatori, aveți traderi activi în criptocurrency. Aveți vreun plan în viitor să adăugați o componentă de schimb la serviciul Ledger?

În acest moment, ne concentrăm cu adevărat pe ceea ce suntem buni. S-a urmărit securizarea criptografiei și oferirea unei experiențe cât mai bune. Pe termen scurt, vom revizui direct aplicația pentru a o face mai ușoară și mai ușor de utilizat.

Construim niște API-uri pentru ca oamenii să se integreze cu astfel de servicii, deci este posibil să se întâmple ceva. Avem, de asemenea, o oarecare integrare cu toate schimburile descentralizate, astfel încât oamenii să poată utiliza produsele noastre pe releu sau pe relee pe EtherDelta. Deci, aveți deja acele servicii pentru utilizarea Ledger cu schimburi descentralizate.

Cum putem face întreaga stocare a criptomonedelor mai ușor de utilizat? Cred că Ledger Nano S a făcut multe pentru a face un pas major, dar în ceea ce privește adoptarea în masă, este încă puțin confuz. Chiar și produsele orientate spre față sunt încă puțin dificile pentru a intra la noi utilizatori.Ledger Nano S

Cred că am trecut dintr-o etapă care a fost practic când ai vrut să stochezi cripto-ul, dacă ai vrut să o faci corect, ai nevoie să îți cumperi computerul, să te asiguri că nu are conectivitate, să îl pornești, să-ți instalezi portofelul, să generezi cheile dvs. și utilizați acest computer numai în scopul semnării unei tranzacții.

Acum, puteți utiliza un portofel care face acest proces mai ușor. Pentru pasul următor, este întotdeauna o problemă să fie mai ușor să dai cheile altcuiva, dar dacă vrei să ai cheile și să-ți păstrezi singur cheile, va trebui să faci câțiva pași suplimentari, deoarece ai mai multă libertate de a avea cheile și aveți mai multă responsabilitate și există câțiva pași pe care va trebui să îi parcurgeți.

În continuare va trebui să efectuați inițializarea cheilor, veți genera în continuare cheile. Vrem să rămânem în acest proces și să facilităm fiecare pas. Procesul de recuperare pentru a găsi câteva strategii pentru a vă asigura că puteți să le generați și să le stocați în diferite locații în cele mai bune moduri posibile și să aveți câteva componente diferite în care nu trebuie să aveți dispozitivul pentru a vă verifica contul sau doar pentru semnare.

De asemenea, capacitatea pentru oameni ca mama mea de a avea mai multe criptomonede, deoarece acestea sunt obișnuite cu guvernanța centralizată, care este pusă în aplicare de bănci, pe care nu le puteți avea în Ledger chiar acum.

Călătoria lui Thomas France și Ledger va fi interesant de urmat. Ca un far al securității și stabilității într-o lume digitală care uneori poate deveni nebună, este important să înțelegem cum evoluează Ledger cu ecosistemul.

Dacă țineți în prezent bitcoin-urile într-un portofel de schimb sau un portofel software, vă recomandăm să explorați portofelele hardware ca opțiune. Consultați Ledger Nano S pentru a obține o reducere a valorii și a specificațiilor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me