Săptămâna aceasta în Crypto: 26 iulie 2018

Hei SEC: Nu plouă pe parada mea

Piața a mers în desfășurare într-o paradă de verde în această săptămână, iar prețurile au arătat câțiva dolari timid de o inversare clară a tendinței. Apoi, SEC a dat testului de ploaie o verificare a ploii.

Într-adevăr, prețurile au crescut și au crescut, iar Bitcoin a doborât peste 8.000 de dolari pentru prima dată din aprilie, dar apoi SEC a anunțat că a respins ultima încercare Winklevosses de a enumera un ETF Bitcoin. Capitalizarea totală a pieței Crypto a răspuns rapid prin scăderea de la 302 miliarde dolari la 288 miliarde dolari, oferindu-i un nivel slab 1,3% crește în săptămână.

Mulți au anunțat un inevitabil ETF Bitcoin, depus de Winklevoss sau altfel, ca un declanșator pentru următoarea cursă a pieței. Evenimentele din această săptămână, fără îndoială, au împiedicat acele speranțe pe termen scurt, dar SEC are încă o mulțime de ETF-uri Bitcoin luate în considerare înainte ca aceste speranțe să moară.

Toate acestea spuse, asigurați-vă că urmăriți cum reacționează Bitcoin la această știre în săptămâna viitoare. Dacă urcă înapoi deasupra și deține 8.000 de dolari, atunci piața ar putea arăta semne de sentiment alcistaș divorțat de decizia SEC. Dar dacă continuă să scadă – și dacă scade la fel de scăzut și sparge 7.000 de dolari – acest raliu ar fi putut fi la fel de trecător și slab ca cele care au venit în februarie și aprilie.

Bitcoin: La 7.880 de dolari, Bitcoin a câștigat 5% pe parcursul săptămânii.

Ethereum: Numărul doi al lui Crypto a pierdut 1% în această săptămână, tranzacționând în prezent la 460 USD.

XRP: În același sens ca și Ethereum, XRP a scăzut și săptămâna aceasta, pierzând 2% la 0,44 dolari.

piață 7_27_18

Știri interne

Delaware DOJ se adresează utilizatorilor Poloniex, oferă ajutor pentru „probleme” potențiale: Departamentul de Justiție din Delaware este cu ochii pe Poloniex. Un e-mail recent al anchetatorului șef special al departamentului Craig Weldon pentru a selecta clienții Poloniex indică faptul că DOJ le-a auzit plângerile. „Dacă aveți probleme cu contul dvs. Poloniex, vă rugăm să mă contactați după cum doriți”, scrie Weldon în mesajul succint, recunoscând problemele pe care utilizatorii Poloniex le au recent și oferă un grad de protecție și asistență împotriva acestor obstacole în viitor. Până în acest an, utilizatorii Poloniex au mers la Reddit pentru a lamenta fondurile înghețate, dezactivarea conturilor și problemele de verificare, iar un utilizator chiar a propus depunerea unei acțiuni colective împotriva companiei să solicite despăgubiri pentru daune.

Reclamații de investigații interne fără joc greșit cu listarea Bitcoin Cash a Coinbase: În zilele premergătoare listării neanunțate a Bitcoin Cash de către Coinbase, moneda a înregistrat o perioadă impresionantă, creșterea prețului cu aproximativ 25% în două zile. Criticii i-au acuzat rapid pe angajații Coinbase de tranzacții privilegiate, iar compania a lansat o anchetă internă. Rezultatele anchetei, care a fost condusă în ultimele luni de două firme de avocatură nedezvăluite, au fost anunțate săptămâna aceasta, iar anchetatorii nu au găsit dovezi ale instruirii din interior. „Nu am ezita să încetăm un angajat sau un antreprenor și / sau să luăm măsurile legale corespunzătoare dacă dovezile arătau că politicile noastre au fost încălcate. Putem raporta că ancheta internă voluntară și independentă sa încheiat și am decis să nu luăm nicio măsură disciplinară ”, a declarat Coinbase într-o declarație adresată Fortune..

Fișiere bitwise pentru ETF index criptomonedă: Toată lumea se luptă să lanseze primul fond de schimb valutar Bitcoin (ETF) din lume, iar SEC este inundată de depuneri. Dar Bitwise Asset Management vrea să ofere mai mult decât doar Bitcoin; vrea să lanseze un ETF pe partea din spate a fondului său de indici Bitwise HOLD 10. „Noul ETF se va numi Bitwise HOLD 10 Cryptocurrency Index Fund. Acesta își propune să urmărească revenirile Indexul HOLD 10 al Bitwise, un indice ponderat al plafonului de piață al celor mai mari 10 criptomonede, reechilibrat lunar. Indicele HOLD 10 captează aproximativ 80% din capitalizarea de piață totală a pieței criptomonedelor. Folosește o limită de piață diluată la 5 ani și alte criterii de eligibilitate menite să abordeze provocările spațiului criptografic, cum ar fi schimbarea continuă a aprovizionării, lichidității, concentrării volumului de tranzacționare și limitelor de custodie ”, se arată în comunicatul de presă..

Foarte impresionat de echipa reunită @BitwiseInvest. Un ETF al fondului index criptografic ar schimba jocul. https://t.co/f1BfIpL0n1

– Adam Nash (@adamnash) 26 iulie 2018

Apropo de ETF-uri: SEC renunță la aprobare pentru suita de ETF-uri Direxion până în septembrie: SEC din SUA reține câteva pachete de înregistrări pentru ETF-uri Bitcoin. Depuse în ianuarie, ETF-urile au fost trimise de compania de administrare a fondurilor Direxion și includ acțiunile Direxion Daily Bitcoin Bear 1X, Direxion Daily Bitcoin 1.25X Bull Shares, Direxion Daily Bitcoin 1.5X Bull Shares, Direxion Daily Bitcoin 2X Bull Shares și Acțiuni Direxion Daily Bitcoin 2X Bear. „Comisia consideră că este adecvat să desemneze o perioadă mai lungă în care să emită un ordin care aprobă sau dezaprobă modificarea propusă a regulii, astfel încât să aibă suficient timp să ia în considerare această modificare propusă a regulii. În consecință, Comisia, în conformitate cu secțiunea 19 (b) (2) din lege, \ 10 \ desemnează 21 septembrie 2018, ca dată până la care Comisia va aproba sau va respinge modificarea propusă a regulii “, se arată în ordinul oficial.

Coinbase achiziționează un fond de acoperire de 20 de miliarde de dolari, iar experții solicită prudență: Coinbase tocmai a adăugat un monstru al unei achiziții, cumpărând un fond de acoperire nedivulgat de 20 miliarde USD pentru a se integra în serviciile sale de custodie, Coinbase Custody. Potrivit unor surse care au oferit Business Insider, tranzacția a fost intermediată, iar Coinbase încearcă să achiziționeze alte fonduri speculative pentru a oferi finanțare în marjă investitorilor instituționali. Profesorul de drept al Universității Cornell, Robert Hockett, i-a indicat Business Insider că această achiziție și cele ulterioare ar putea pune Coinbase pe radarul SEC pentru conflicte de interese: „Acest lucru ridică probleme de conflict, având în vedere că Coinbase gestionează și un schimb de monede, care amintește de cele pe care Comisia le-a găsit când firmele de valori mobiliare au încercat să combine aceste două roluri. ”

Candidatul guvernatorului din Wisconsin acceptă Bitcoin pentru campania în pofida reglementărilor neclare: În această primăvară, Partidul Libertarian din Wisconsin a întrebat Comisia de Etică din statul său dacă poate accepta criptomonedele ca contribuții la campanie. Întrebarea a fost înmânată legislativului din Wisconsin, întrucât punea „o provocare serioasă la capacitatea comisiei de a asigura respectarea legislației statului”. Indiferent, Phil Anderson, președintele partidului și candidat la guvernarea Wisconsin, își continuă planurile de a accepta contribuții criptografice pentru viitoarele alegeri. „Nu vom permite ca lipsa unei interpretări adecvate a statutului actual [să] afecteze drepturile primului amendament ale celor care doresc să arate sprijin și să contribuie. Nu am încredere în Adunare pentru a rezolva acest lucru în mod echitabil și rapid ”, a spus el într-o declarație.

Ce este nou la CoinCentral?

De ce o afacere Bitcoin ATM poate fi perfectă pentru dvs.: Bancomatele Bitcoin sunt o modalitate excelentă de a face criptele accesibile, iar prezența lor este în creștere.

Nvidia Chip Maker reduce cifrele de predicție în mijlocul schimbării tendințelor miniere criptografice: Pe măsură ce piața a scăzut, la fel și vânzările de plăci grafice.

Ce este Siglo? | Un protocol Blockchain pentru schimbul datelor dvs. pentru conectivitate mobilă: Siglo este un protocol blockchain în care faceți schimb de informații personale și atenția dvs. pentru accesul la internet mobil.

O scurtă istorie a feței BTC vs. BCH: Luați-vă floricele, copii – este timpul poveștii.

Ce este ION (ION)? | Ghid pentru începători: ION este criptomoneda comunității de jocuri Economy. Scopul lor este de a stabili un „ecosistem înfloritor” care să fie centrat pe jocuri și bunuri digitale plătite cu ION.

Modul în care cazinourile Bitcoin online cresc bara în dezvoltarea algoritmilor software: Pe măsură ce dezvoltatorii de software continuă să dezvolte noi algoritmi care testează corectitudinea jocurilor, vedem noi oportunități care beneficiază de crearea de noi companii de cazino, atrăgând în același timp jucători noi din întreaga lume..

O analiză a mineritului Bytecoin: Este încă profitabil ?: Bytecoin, presupusul blockchain umbros din care Monero s-a forțat, ar putea fi în continuare o opțiune solidă pentru a-ți investi puterea de hash. Cu toate acestea, la fel ca orice considerații de pre-minare pe care le puteți face, mineritul Bytecoin se reduce la cifre.

Piața elvețiană a criptomonedelor se confruntă cu provocări din sectorul bancar: A devenit din ce în ce mai clar pentru companiile legate de criptomonede și blockchain care doresc să înființeze o bază în țară că sectorul bancar nu se încălzește încă la ele.

Blockchain și preluarea industriei sale de redare video. Feat. Leonardo Render: Din multitudinea diferitelor industrii, tehnologia blockchain are potențialul de a avea un impact semnificativ, lumea redării grafice este chiar în prim plan..

Cele mai bune surse de știri despre criptomonede | Rămâneți la curent cu ultimele tendințe: Vrei să fii la curent cu știrile? Acestea sunt site-urile pe care ar trebui să le frecventați.

Cum să găsiți cel mai bun ICO în care să investiți: Nu este nevoie să aveți o minge de cristal pentru a alege o investiție bună (dar ar ajuta).

Cum să vă măriți portofoliul de criptare ca un profesionist: Învățarea modului de creștere a portofoliului de criptare ca un profesionist vă poate ajuta să vă amortizați pierderile în perioadele de scădere a pieței.

Interviu cu Andy Levine la Steem Today and Tomorrow: Aceasta este partea 1 dintr-o serie de 3 părți despre Steem și lumea Blockchain, o conversație cu directorul de conținut Steemit, Andrew Levine.

CEO-ul rețelei Celsius, Alex Mashinsky, trece de la VoIP la MoIP: Poate că nu recunoașteți numele, dar Alex Mashinsky v-a afectat cel mai probabil viața într-un fel, formă sau formă, fără ca dvs. să știți.

Huobi Token (HT) Merită? Un ghid aprofundat: Jetoanele de schimb au devenit din ce în ce mai populare. Consultați ghidul nostru pentru a vedea dacă propriul Huobi este o investiție utilă.

Ce este BitTube ?: Da, un Youtube descentralizat.

Ethereum vs Cardano | O comparație între două platforme Dapp dominante: Vedeți cum două dintre cele mai bune platforme Dapp de pe piață se strâng una împotriva celeilalte.

De ce este populară platforma de barat Listia care intră în tehnologia Blockchain ?: În stilul clasic „perturbați-vă înainte de a perturba”, Listia folosește propria criptomonedă de ceva vreme.

Tot ce trebuie să știți despre tranzacționarea energiei P2P bazată pe blockchain: Imaginați-vă o lume în care ați putea schimba puterea direct cu vecinul. Ei bine, blockchain-ul poate face în curând acest viitor o realitate.

Blockchain în resurse umane va facilita angajarea oamenilor pentru companii: HR este unul dintre numeroasele domenii de activitate pe care blockchain-ul le va simplifica.

Blockchain Connect 26 iunie 2018 Recapitulare conferință: Am avut plăcerea de a fi sponsor media la Silicon Valley Blockchain Connect – iată ce sa întâmplat la conferință.

Părerea economiștilor asupra a ceea ce merită (sau nu) merită să investească după scufundarea Bitcoin: O privire echilibrată pe ambele fețe ale monedei pentru investiții post-dip.

V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă cu adevărat în KYC / AML ?: Ce intră cu adevărat în KYC / AML? Ce rost are și, mai important, câte schimburi de criptocurrency se conformează regulilor?

Monede digitale: un salvator Iran, Venezuela în mijlocul sancțiunilor și al inflației ?: Guvernele internaționale se îndreaptă spre criptografie pentru a susține economiile în eșec și a evita sancțiunile SUA, dar criptomonedele vor oferi calea de ieșire pe care o doresc aceste guverne?

Smartphone-uri Blockchain: o explorare a mai multor oferte de piață: În acest articol, aruncăm o privire mai atentă asupra unora dintre ofertele de smartphone-uri blockchain care sunt promovate pe piață.

Știri despre criptomonede din întreaga lume

Coinbase lansează carduri de e-cadru Crypto în UE și Australia: Într-un parteneriat cu WeGift, Coinbase oferă acum clienților săi europeni și australieni retrageri directe în carduri e-cadou. Acești „clienți își pot cheltui cripta acum cu toți comercianții cu amănuntul preferați, cum ar fi Nike, Tesco, Uber, Google Play, Ticketmaster, Zalando și multe altele. Clienții care achiziționează un card cadou electronic se vor bucura de zero taxe de retragere Coinbase și bonusuri pentru anumite cadouri electronice. De la convertirea bitcoinului în credite Uber sau eter într-o perioadă de cumpărături Nike, clienții vor avea o mai mare flexibilitate și control asupra modului în care își folosesc criptoarea ”, se arată într-un anunț publicat pe blog. În afara Australiei, opțiunea este disponibilă în Marea Britanie, Spania, Franța, Italia, Olanda, iar compania speră să includă mai multe companii și să extindă opțiunea în alte țări în următoarele luni.

Bitmain revizuiește politicile de transparență pentru minerit și transport: Într-o campanie pentru a spori încrederea comunității, producătorul ASIC și gigantul minier Bitmain a lansat o postare pe blog care oferă o defalcare clară pentru o mână de politici operaționale ale companiei. Cele patru principii ale noii lor politici de transparență includ o „politică [de divulgare] cu privire la auto-exploatare”, o politică de toleranță [zero] împotriva „exploatării secrete”, un angajament de „a nu căuta niciodată să exploateze„ blocuri goale ”, și un „Promit să furnizeze publicului informații despre transport și despre volumul noilor mineri”. Aceste măsuri se vor baza pe cele anterioare pe care compania le-a întreprins recent pentru a crește transparența, inclusiv „restricționarea cantităților comenzilor, asigurarea unei comenzi de îndeplinire a primelor nave primite, blocarea adreselor IP pe care suspectăm că le acumulează și publicarea actualizărilor detaliate de expediere în mod deschis ”, Se arată în postare.

TRON confirmă achiziționarea BitTorrent: Este oficial: TRON a cumpărat BitTorrent. Justin Sun, CEO-ul TRON, a mers pe blogul Medium al criptocurrency pentru a anunța și confirma achiziția. „Prin această achiziție, BitTorrent și TRON vor combina forțele, echipa TRON SUA fuzionând cu echipa BitTorrent. BitTorrent deține talent tehnic de talie mondială și experiență solidă în tehnologia de protocol descentralizată. Combinarea capabilităților robuste ale celor două echipe va duce tehnologia din spatele ecosistemului TRON la un nivel complet nou ”, scrie Sun în comunicat.

Fortune lansează un Crypto 40 Under 40: Industria criptografică are acum propria sa versiune a Fortune’s 40 Under 40. Prezentând un pic de suprapunere cu lista principală a revistei, The Ledger 40 Under 40 „a adunat o listă de onoare suplimentară a celor mai impresionante și tinere superstaruri care se transformă în afaceri marginea finanțelor și a tehnologiei “, susține revista. Brian Armstrong (Coinbase), Vitalik Buterin (Ethereum) și Jihan Wu (Bitmain) au asigurat primele trei locuri, respectiv.

Cine a făcut The @FortuneLedger 40 Sub 40 de ani? Cele mai strălucitoare stele în fintech și cripto – cine este. https://t.co/UXtQBwBkyA pic.twitter.com/MBZMo8w7Vd

– The Ledger (@FortuneLedger) 23 iulie 2018

Venezuela va lansa o nouă monedă națională susținută de Petro, moneda sa națională: O mulțime de guverne s-au jucat cu ideea de a sprijini o criptomonedă națională cu monedele lor fiduciare existente, dar Venezuela este prima țară care a transformat acest lucru și a încercat să sprijine o monedă națională cu o criptomonedă. Petro, criptomoneda națională a Venezuelei, care este ea însăși susținută de rezerve de mărfuri precum petrolul și aurul, va sprijini Bolívar Soberano (bolivar suveran), potrivit guvernului venezuelean. Inițiativa este cea mai recentă încercare a administrației Maduro de a salva o economie răpită de hiperinflație, deoarece suveranul bolivar va înlocui bolivar fuerte, moneda actuală a țării.

Mai multe despre monedele naționale: Iranul își pregătește propriul: Oficialii iranieni și-au confirmat planurile de a emite o criptomonedă susținută de stat către presei interne în această săptămână. „Încercăm să pregătim motivele pentru a folosi o monedă digitală internă în țară”, a declarat oficialul public Alireza Daliri pentru știrile ISNA. „Această monedă ar facilita transferul de bani (către și de la) oriunde în lume. În plus, ne poate ajuta în momentul sancțiunilor. ” Iranul își cântărește propria monedă națională de câteva luni, în timp ce administrația Trump continuă să amenințe că va reintroduce sancțiunile SUA asupra țării din Orientul Mijlociu. Dacă Iranul își continuă planurile, va fi în compania Venezuelei, al cărei petro a fost lansat, chiar dacă implicit, pentru un scop similar la începutul acestui an.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me