Steady As She Goes

Piața a închis întinderea noastră de vineri până vineri în verde. Recuperându-se după scăderea pe care piața a luat-o săptămâna trecută, monedele din jurul consiliului de administrație sunt în topurile lor de 7 zile. Capitalizarea totală a pieței Crypto a câștigat un 11% sănătos pe parcursul săptămânii, urcând la 284 miliarde USD în momentul scrierii.

Ca întotdeauna, timpul va spune dacă acest raliu are picioare. Dacă și când continuăm să urcăm, urmăriți nivelurile cheie de rezistență ale Bitcoin (7.600 USD, 7.800 USD, 8.000 USD etc.) pentru a vedea dacă piața poate depăși și rămâne înaintea acestor numere. Pentru moment, a fi peste 7.000 de dolari a fost o binecuvântare și jumătate; pentru viitor, va trebui să vedem dacă volumul cumpărărilor poate ține pasul cu această creștere binevenită.

Bitcoin: La 7470 de dolari, Bitcoin a câștigat 17% în săptămână, cel mai mare câștig săptămânal pe care l-am văzut de ceva timp pentru oricare dintre cele trei active de top.

Ethereum: Ethereum se descurca mai bine la jumătatea săptămânii, când a scos capul peste 500 de dolari. Totuși, s-a terminat 6% săptămâna aceasta cu un preț de 462 USD.

XRP: Pozitiv, dar aproape nesemnificativ, XRP a crescut 2% în săptămână la 0,45 USD

market7_20_18

Statisticile pieței criptomonedelor (20.07.2018)

Știri interne

Raport: SUA clasată ca cea mai favorabilă țară ICO din lume: Guvernul Statelor Unite a fost relativ liniștit în ceea ce privește reglementările criptografice, iar amenințarea iminentă a unei clasificări de securitate a fost teama multor start-uri ICO și criptomonede. Chiar și așa, cercetările efectuate de analiști în legătură cu Conferința Crypto Finance au constatat că SUA sunt cele mai prietenoase ICO din orice națiune din lume. Raportul a analizat 100 dintre cele mai finanțate ICO-uri până în prezent, constatând că 30 dintre acestea au fost lansate în Statele Unite, Elveția (15) și Singapore (11) intrând pe locul al doilea și, respectiv, pe locul trei..

NY Department of Financial Services Award BitLicense către BitPay: Procesorul de plată a criptomonedelor Bitpay a primit un râvnit BitLicense de la autoritățile de reglementare din statul New York. Licența va permite companiei să ofere serviciile sale întreprinderilor și persoanelor fizice din stat și va face, de asemenea, legal ca întreprinderile să utilizeze platforma BitPay pentru a accepta criptomonede de la clienții lor. „Statul New York are una dintre cele mai stricte politici în ceea ce privește companiile implicate în criptomonedă și lucrul prin procesele de aprobare pentru obținerea unei licențe a fost important pentru BitPay. Credem că această muncă grea va avea rezultate, deoarece New York-ul oferă oportunități de afaceri semnificative pentru BitPay “, a declarat Stephen Pair, CEO al BitPay, într-o declarație.

Congresul SUA organizează o altă audiere cripto, liderii din industrie cântăresc cu mărturii: Camera Reprezentanților Statelor Unite a organizat încă o audiere despre cripto, de data aceasta alegând creierul unora dintre cei mai importanți experți și antreprenori din industrie. Deținut de Comitetul pentru Agricultură al Casei, acesta conținea mărturii ale lui Joshua Fairfield, William Donald Bain, profesor de drept de familie, Washington și Facultatea de Drept a Universității Lee; Amber Baldet, co-fondator și CEO, Clovyr; Scott Kupor, Managing Partner, Andreessen Horowitz; Daniel Gorfine, Director, LabCFTC și Chief Innovation Officer, CFTC; fostul președinte al CFTC Gary Gensler, lector principal, Școala de Management MIT Sloan; și Lowell Ness, Managing Partner, Perkins Coie LLP. Fiecare mărturie părea să reprezinte un consens că reglementările actuale nu oferă un cadru suficient pentru industria emergentă.

Ați ratat audierea Congresului despre impactul criptomonedelor asupra SUA? Iată o listă cu ceea ce trebuie să știți: https://t.co/9yv4V4cEDI de @RossowEsq pic.twitter.com/9MH4xj6kYo

– Forbes Crypto (@ForbesCrypto) 19 iulie 2018

Steve Bannon vrea să lanseze un jeton – Fără glumă: Fostul consilier senior al lui Trump și cofondatorul Breitbart News, Steve Bannon, a intrat în cripto. Atât de mult, încât figura politică de dreapta lucrează la propria sa monedă. Într-un interviu recent pentru CNBC, el a dezvăluit că deține o cantitate nedivulgată de bitcoin și lucrează la construirea unei criptomonede pentru mișcările populiste. „Lucrăm acum la unele jetoane, jetoane utilitare, potențial pentru mișcarea populistă la nivel mondial. Dar trebuie să fie de calitate ”, a declarat el în interviu.

Patent-palooza Runda I: Fișierul băncilor majore pentru brevetele tehnologice Blockchain: banca Americii, JP Morgan & Chase Co.., și fântâni Fargo toate au depus săptămâna aceasta brevete legate de blockchain. Marcând aproape 50 de brevet, Bank of America urmărește să asigure drepturi pentru un sistem bazat pe blockchain pentru validarea datelor externe. Propriile lui JPMorgan privesc spre blockchain pentru a stoca și tranzacționa chitanțe digitale legate de obligațiuni și alte active, în timp ce Wells Fargo vrea să folosească tehnologia pentru a proteja și stoca date sensibile.

Patent-palooza Runda II: Barclays și Mastercard își caută propriile brevete Blockchain: Bancă din Marea Britanie Barclays a depus trei brevete la Biroul de brevete și mărci din Statele Unite. Cele trei brevete conexe par să creeze un cadru pentru încorporarea criptomonedelor în practicile bancare tradiționale și ar putea, de asemenea, deschide calea către o monedă stabilă. Între timp, MasterCard a depus propriul brevet pentru o rețea blockchain, oferă o soluție în două straturi pentru ca utilizatorii să stocheze atât criptomonede, cât și fiat și să schimbe cu ușurință activele.

Ce este nou la CoinCentral?

Coinbase luând în considerare adăugarea Cardano, BAT, Lumens Stellar, Zcash și 0x: Schimbul a apărut într-o postare pe blog și a dezvăluit că se uită la standardele tehnice pentru cele cinci monede.

Logistică blockchain – Schimbarea lumii sau doar marketingul hype ?: O privire asupra modului în care blockchain-ul ar putea redefini modul în care realizăm logistica și lanțul de aprovizionare.

Câștigă sau pierde: jocul de noroc pe care unii îl iau pentru a deveni miliardari Bitcoin: De la contractarea a doua ipotecă până la valorificarea datoriilor studențești, oamenii au riscat averi încercând să „o facă”.

Industria de divertisment și Blockchain creează noi posibilități: Vânzarea de bilete, monetizarea conținutului, licențierea artistică – blockchain deschide tot felul de posibilități pentru industria de divertisment.

Blockchain și bătălia împotriva corupției & Fraudă: Într-una dintre cele mai recente caracteristici ale noastre, examinăm modul în care blockchain-ul poate lupta împotriva fraudelor, atât în ​​lumea virtuală, cât și în cea reală.

Angajarea talentului dezvoltatorului Blockchain este noua provocare a industriei: Pe măsură ce cererea crește, dezvoltatorii sunt puțini.

Ce este DECENT (DCT)? | Ghid pentru începători: DECENT este un ecosistem de aplicații descentralizate (DApp) format din blockchain-ul DCore și DCT altcoin.

Cum pot beneficia piețele de pe blockchain ?: Știm despre piața criptografică, dar ce poate face tehnologia industriei pentru piețele tradiționale de bunuri de zi cu zi?

EOS Developer Block.One atrage investiții de la Peter Thiel și Jihan Wu: Block.One are și mai mult capital pentru a lucra acum, după o rundă de donații generoase de la două dintre vocile principale ale spațiului.

IBM și partenerul Stronghold vor lansa Stablecoin legat de USD: Stronghold USD va folosi rețeaua Stellar pentru a opera, Stronghold însuși acționând ca o ancoră în rețea.

Dincolo de Crypto Valley – Aflați de ce Elveția este capitala lumii Blockchain: Țara a devenit rapid un obiectiv preferat atât pentru companiile criptografice începătoare, cât și pentru cele veterane, atât pentru legislația sa discretă.

Internetul obiectelor (IoT) și blockchain – Care sunt posibilitățile ?: Sunt cele două sisteme care urmează să fie utilizate la unison?

Kodak Bitcoin Mining Rig Kashminer oprit de SEC: Dezvăluit recent ca o înșelătorie, platforma minieră Kodak a fost închisă de SEC

Cum să intrați într-o afacere Bitcoin care funcționează: Doriți să începeți o afacere în industrie? Iată de unde să începem.

Mineria de criptomonede Zcash este de patru ori mai profitabilă decât Bitcoin: Sunteți gata să vă redirecționați minerii către ceva mai profitabil?

Sectorul bancar din Hong Kong va obține o platformă blockchain până în septembrie: Autoritatea monetară din Hong Kong, consiliul valutar al regiunii și banca centrală, urmează să lanseze o platformă de tranzacționare live bazată pe blockchain în septembrie.

Lista de verificare a aplicației Cryptocurrency pentru 2018: Treceți la nivelul următor: În acest rezumat al aplicației de criptomonedă, vă ducem într-o călătorie prin platformele de informații, păstrând comercianții, entuziaștii, dezvoltatorii, speculatorii și observatorii ocazionali deopotrivă în lumea monedelor virtuale..

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Minerii ruși, investitorii vor fi probabil supuși legilor existente: Potrivit rapoartelor locale, guvernul rus s-a apropiat de un consens pentru reglementarea aspectelor industriei criptomonedelor. Un proiect de lege, pe care parlamentarii se așteaptă să îl treacă prin legislativul rusesc în această toamnă, supune minerii și investitorii la legile fiscale existente prevăzute în Codul veniturilor interne al Rusiei. Anatoly Aksakov, președintele Comitetului Duma pentru piețele financiare, a declarat într-un interviu că persoanele juridice vor fi impozitate în funcție de afacerile lor și că, dacă situația ar impune acest lucru, guvernul ar putea lua în considerare coduri fiscale separate pentru industrie.

Pe o piață descendentă, programele malware de criptare și minare urmează costumul: Un raport publicat săptămâna aceasta de către firma de securitate Malwarebytes a constatat că malware-ul minier devine din ce în ce mai puțin frecvent, iar piața este probabil de vină. Studiul a constatat că atacurile malware de minerit au scăzut cu 40% de la T1 din 2018 la T2, iar firma speculează că această tendință va continua să se stabilizeze sau să stagneze în funcție de propriile mișcări ale pieței criptografice. „În aproape fiecare categorie de programe malware, atât pentru detectarea afacerilor, cât și a consumatorilor, am văzut o scădere a volumului, coroborând sentimentele noastre generale„ Dang, a fost puțin prea liniștit aici ”de la începutul noului an”, se arată în raport.

China va conduce o nouă coaliție internațională pentru cercetare în blockchain și tehnologia IoT: China se îndreaptă încet spre o poziție de lider global al blockchain-ului, iar săptămâna aceasta a crescut și mai mult. Un comitet format din Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO) și Comisia Electrotehnică Internațională (IEC) a aprobat săptămâna aceasta grupul de cercetare. Condus de președintele dr. Shen Jie, grupul de cercetare include, de asemenea, profesioniști și experți din SUA, Marea Britanie, Franța și Germania, printre mulți alții..

Noul raport constată că majoritatea ICO-urilor nu respectă promisiunile și rămân centralizate după lansare: Un studiu întreprins de cercetătorii de la Facultatea de Drept a Universității din Pennsylvania vă poate determina să vă gândiți de două ori la acele promisiuni înalte prezentate în cărțile albe ICO. Raportul, scris de Shaanan Cohney, David A. Hoffman, Jeremy Skarloff și David A. Wishnick, constată că marea majoritate a ICO nu reușesc să se ridice la nivelul așteptărilor cărții lor; În plus, raportul susține că nici măcar nu rămân descentralizați sau fără încredere. „Ancheta noastră dezvăluie faptul că multe ICO-uri nu au reușit nici măcar să promită că vor proteja investitorii împotriva traficului de persoane din interior. Mai puține au manifestat încă astfel de contracte în cod. În mod surprinzător, într-o comunitate cunoscută pentru că susține o credință tehnolibertariană în puterea „încrederii fără încredere” construită cu un cod atent conceput, o fracțiune semnificativă a emitenților a păstrat controlul centralizat prin intermediul codului nedivulgat anterior care permite modificarea structurilor de guvernare ale entităților ”, se arată în raport..

Studiul arată că multe protocoale ICO nu reușesc să se potrivească cu promisiunile din Cartea albă https://t.co/LggmzJx5Z6 #Bitcoin pic.twitter.com/z3F1ZFzWvO

– Știri Bitcoin (@BTCTN) 19 iulie 2018

Bursa de Valori din Malta și partenerul OKEx vor construi platforma de jetoane de securitate: Bursa de Valori din Malta (MSE) colaborează cu OKEx, care are sediul central în Malta, pentru a aduce pe piață jetoane de securitate. MSE a lansat recent MSX PLC, brațul de investiții al bursei pentru a intra în asocieri cu alte companii. Pentru prima sa întreprindere comună care utilizează MSX PLC, MSE și OKEx au semnat un memorandum de înțelegere pentru a lucra la construirea platformei de jetoane de securitate în primul trimestru al anului 2019. MSE este, de asemenea, parteneriat cu Neufund, o platformă de servicii criptografice din Germania, pentru a tokeniza acțiuni, de asemenea.

Patru mari firme de audit colaborează cu băncile din Taiwan pentru a pilota platforme blockchain: Deloitte, Ernst & Young, KPMG și PwC fac echipă cu 20 de bănci taiwaneze pentru a testa platforme de audit blockchain. Piloții vor căuta să eficientizeze timpii de confirmare a auditului pentru rapoartele financiare. În loc să obțină și să verifice manual tranzacțiile unei companii cu alte entități, pilotul va permite auditorilor să facă referință la istoricul tranzacțiilor folosind registrul distribuit al blockchain-ului. Lucrând alături de Financial Information Services Co. din Taiwan, coaliția băncilor consideră că pilotul ar putea reduce timpii de confirmare a auditului de la câteva săptămâni la o singură zi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me