T.G.F.F. (Mulțumesc lui Dumnezeu pentru vineri)

Dacă n-ar fi fost un raliu de ultimă oră vinerea asta, am fi văzut mult roșu de două cifre săptămâna aceasta. Piața a atins un maxim săptămânal de aproximativ 115,8 miliarde de dolari înainte de a scădea la un minim de puțin sub 111 miliarde de dolari. Datorită raliului de la sfârșitul săptămânii, întreaga capitalizare de piață a scăzut cu mai puțin de un procent în cursul săptămânii și în prezent abia depășește 114 miliarde de dolari.

Statisticile pieței criptomonedelor (08.02.19)

Statisticile pieței criptomonedelor (08.02.19)

Câteva altcoins au strălucit într-adevăr săptămâna trecută. Litecoinul a crescut cu 16,57 la sută, saltând câteva monede pentru a ajunge la locul patru. Binance Coin a zburat cu 24,62 la sută pentru a intra în primele zece. Și Ark a crescut cu 34,83%. Mișcarea primelor noastre trei monede nu a fost la fel de interesantă.

Bitcoin a scăzut cu doar 0,52% în ultimele șapte zile.

XRP a pierdut 2,81% din preț.

Ethereum a crescut cu 1,67% respectabil în această săptămână.

Știri despre criptomonede interne

Incendii, Cumpărători, și Acvariu: În mijlocul disponibilizărilor și închiderilor pe scară largă în rândul companiilor de criptomonede, câteva valori aberante se deplasează în sens invers. În această săptămână, bursa americană Kraken a achiziționat Crypto Facilities, un furnizor de indexuri criptografice din Londra. Obiectivul achiziției în nouă cifre este de a adăuga produse futures și de a indexa arsenalul de bază Kraken. Clienții eligibili vor avea în curând acces la șase criptomonede futures.

În alte știri pozitive din industrie, Facebook a obținut o premieră personală în achiziționarea start-ului blockchain Chainspace. Înainte de achiziție, echipa de start a creat o platformă de contract inteligent utilizând sharding. Cu toate acestea, Facebook pare mai mult interesat de echipă decât de produsul lor. Monstruul social media a angajat majoritatea echipei Chainspace în divizia lor relativ nouă de blockchain, iar proiectul original se închide.

Oamenii spunând lucruri

Jack Attack: CEO-ul Twitter și CEO-ul lui Square, Jack Dorsey, au făcut ca lumea criptomonedelor să se abată săptămâna aceasta cu o serie de declarații pro-Bitcoin. La începutul săptămânii, Dorsey a apărut pe podcast-ul Joe Rogan Experience, susținând că Bitcoin are cea mai mare probabilitate de a deveni moneda nativă a internetului. După aceea, el a prezentat o serie de tweet-uri care au subliniat același sentiment. Băiatul de start-start a sugerat chiar că Twitter ar putea căuta în integrările Lightning Network.

lnbc28600u1pw9n7g7pp5enjn8exsyymyl6mlxmcvy7fdcwuh04z96swfmtasznppglgdyvsqdqqcqzysc8rve6vdwuvketcn7yp8gu3ltvq29vj588erp3at9z2msqj0yhhjdwsf7qtfy5lwf8favm6u3wr5qklvprlhrz89pknpdfxnc55wy6sqnrxjh7

– jack (@jack) 5 februarie 2019

ce este nou la coincentral

Potențialul real: Crypto în America Latină: Bienvenidos, crypto. Aflați cum criptomoneda are un efect în America Latină.

Serviciul de custodie criptografică raportat de investiții Fidelity este probabil să stimuleze piața: Fidelity este primul dintre principalii jucători tradiționali care intenționează să ofere custodia criptografică. Și asta ar trebui să fie mare pentru piață.

Cum aplicațiile de securitate Blockchain vor face internetul un loc mai sigur: este un loc periculos acolo (pe internet). Nu vă faceți griji, totuși. Blockchain este aici pentru a vă proteja.

În spatele inovațiilor Bitcoin Blockstream: scufundarea în creația lui Adam Back: Blockstream – forța motrice din spatele dezvoltării Bitcoin. Citiți despre ceea ce fac.

Festivaluri de criptomonede muzicale | O altă abordare: au existat o grămadă de proiecte criptografice muzicale eșuate. Și apoi, a existat OMF.

Patrick Springer de la Polybird despre viitorul tokenizării activelor: Se spune că 2019 este anul tokenizării, iar Patrick Springer tinde să fie de acord.

Jack Dorsey a sugerat integrarea viitoare a plăților Bitcoin pe Twitter ?: Twitter + Bitcoin. Combo-ul arată în fiecare zi din ce în ce mai puțin exagerat.

Op Ed: De ce 2019 este anul indicativului nefungibil (NFT): În timp ce Ethereum a scăzut constant, NFT-urile de deasupra acestuia nu au.

Uphold Exchange Review: Puteți avea încredere în Uphold cu cripta dvs. ?: Uphold este o altă opțiune sigură pentru a cumpăra criptomonede. Dar este potrivit pentru tine?

Ce este cadrul Blockchain Essentia | Un ghid pentru începători: aflați totul despre cadrul care funcționează pentru a vă oferi controlul asupra datelor dvs..

Fashion Meets the Blockchain: Cum Blockchain poate rezolva problemele modei: acel blockchain … atât de fierbinte chiar acum.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Insula Man (și blockchain): Poate că nu ați auzit de mica dependență britanică autonomă, dar Insula Man vrea să-și facă un nume ca destinație blockchain la nivel mondial. Insula a format recent un Blockchain Office și un Sandbox în care companiile pot testa noi tehnologii blockchain. Potrivit lui Lyle Wraxall, directorul executiv al Digital Isle of Man, aceștia „caută să atragă întreprinderi de tip blockchain premium și principalele burse din lume în insulă”.

Pe lângă testul tehnologic, legiuitorii intenționează să introducă „reglementarea tehnologică-agnostică inspirată de cele mai bune practici pe care le-au văzut [din alte jurisdicții de înaltă calitate din întreaga lume”.

Moarte, chei private și sirop de arțar: Săptămâna aceasta a adus o poveste atât de suculentă, încât garantează propriul său special Netflix. La sfârșitul anului trecut, Gerald Cotten, CEO al celui mai mare schimb de criptomonede din Canada, QuadrigaCX, a murit brusc într-o călătorie în India. Din păcate, a dus cu el parolele pentru portofelele reci ale bursierului, lăsând 190 de milioane de dolari din fondurile utilizatorilor de neutilizat. Deși experții în criptare lucrează pentru a recupera acele parole, șansele de succes sunt reduse.

Avem mii de adrese de portofel despre care se știe că aparțin @QuadrigaCoinEx și investighează povestea bizară și, sincer, incredibilă a morții fondatorului și a cheilor pierdute. În mod normal, nu apelez la citații, dar dacă @rcmpgrcpolice căutați acest lucru, contactați @krakenfx

– Jesse Powell (@jespow) 3 februarie 2019

Aici povestea devine și mai interesantă. Unii oameni am speculat că a) schimbul folosește moartea ca o modalitate de a pleca cu banii sau chiar b) Cotten și-a falsificat propria moarte pentru a înșela clienții. Nu ajută faptul că cofondatorul Cotton este presupus un fraudator și spălător de bani condamnat care operase bursa sub o identitate falsă. Și ai crezut că piața se plictisește în ultima vreme …

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me