Jos corabia?

Toți mai bine începe să se roage la Satoshi și începe să se roage în curând. Piața a luat încă o lovitură în această săptămână, scufundând peste 15%. Doar o mână de criptomonede din top 100 au văzut verde săptămâna aceasta. Lista include Bitcoin SV (9,99%), Waves (25,75%), Factom (12,75%) și Huobi Token (4,27%). Dar ce zici de cei trei băieți mari?

Bitcoin a scăzut cu 14,82% până la sub 3.500 USD.

XRP a pierdut 15,77% în cursul săptămânii, cu un preț actual de puțin peste 0,30 USD.

Ethereum a sângerat 23,19% înspăimântător de săptămâna trecută. Acum puteți lua o monedă completă sub 90 USD.

Statisticile pieței criptomonedelor (07.12.2018)

Statisticile pieței criptomonedelor (07.12.2018)

Știri despre criptomonede interne

Wyoming ia o altă poziție pro-blockchain: Statul Cowboy continuă să se construiască în liniște ca o criptocurrency și un hub blockchain în Statele Unite. După ce a adoptat o serie de proiecte de lege prietenoase blockchain-ului în februarie, comitetul legislativ a adăugat recent o altă legislație blockchain pe listă. Noul proiect de lege, care primește un vot de 13-1 pentru, permite băncilor din stat să ofere servicii pentru active blockchain.

Proiectul de lege este aparent produsul unui comitet „Blockchain Task Force”. Scopul comitetului a fost (și este) de a descoperi provocările cu care se confruntă antreprenorii blockchain.

Pentru cei care cunosc sau locuiesc în Wyoming, această hotărâre nu ar trebui să fie o surpriză. Statul a fost supranumit Statul de egalitate ca primul stat care permite femeilor să voteze și a adoptat în mod constant o legislație progresivă.

SPARGERE! #Wyoming a trecut comitetul legislativ #blockchain #bancă proiectul de lege 13-1 din cauza opoziției grele din partea industriei bancare Felicitări și mulțumiri tuturor susținătorilor! pic.twitter.com/nQDjALykRk

– Caitlin Long (@CaitlinLong_) 30 noiembrie 2018

Sondajul spune … Crypto !: Potrivit unui sondaj recent realizat de platforma de locuri de muncă „Oameni”, 29% dintre freelanceri din SUA ar dori să primească cel puțin o parte din veniturile lor în criptomonedă. Freelancerii susțin că sistemele vechi durează prea mult, limitează transferurile zilnice și percep alte taxe exorbitante. De exemplu, PayPal percepe aproape trei la sută pentru multe dintre tranzacțiile de pe platformă.

Cu toate acestea, adoptarea comercianților este încă unul dintre cele mai mari obstacole. A fi nevoit să convertiți în fiat elimină o mare parte din valoarea pe care o aduc veniturile cripto. Acestea fiind spuse, există o mulțime de proiecte care îi fac pe comercianții prietenoși cu cripto-urile să devină o realitate viitoare.

Oamenii spunând lucruri

Breyer nu-i pasă: Investitorul miliardar Jim Breyer a făcut un argument alcătesc pe termen lung pentru criptomonedă la Fortune’s 2018 Global Tech Forum. El a declarat pe scena conferinței că, deși „suntem aproape de o iarnă nucleară chiar acum”, industria este plină de unii dintre cei mai buni informaticieni și doctoranzi. studenți și postdoctori. Și „nu vrei să pariezi împotriva celor mai buni și mai strălucitori din lume”.

ce este nou la coincentral

Cum se întâlnește infrastructura ca serviciu (IaaS) Blockchain: IaaS este o afacere mare, în creștere, iar proiectele blockchain vor o piesă.

Stablecoins și monede: Ce ne poate învăța istoria ?: Mulți oameni sunt încântați de numeroasele opțiuni stablecoin. Iată de ce s-ar putea să nu fie tot ceea ce sunt spulberate.

Ce este tZERO? (Și de ce ar putea fi o mare afacere): Dacă 2017 a fost anul ICO, se pare că 2019 ar putea fi anul STO. tZERO pare să conducă drumul dacă se întâmplă.

Când să cumpărați Bitcoin: un ghid pentru stivuirea Satoshis: Piața în jos sau piața în sus – știind când să cumpărați Bitcoin este greu.

SEC împiedică influențele ICO pe rețelele sociale: Felicitări, DJ Khaled. Te-ai jucat singur.

Aplicația Killer a Blockchain? Cele mai reușite proiecte de calcul distribuite de până acum: suntem încă în căutarea primei aplicații ucigașe blockchain. Unul dintre aceste proiecte ar putea lua titlul.

Cum să utilizați un portofel de hârtie Bitcoin pentru a vă menține criptarea în siguranță: Uneori trebuie să loviți școala veche cu puțină cerneală și hârtie.

Înțelegerea impozitelor pe criptomonedă: Cum să vă calculați impozitele pe Bitcoin 101: Taxman vine. Asigurați-vă că sunteți pregătit atunci când o face.

Timp de impozitare! Cum să vă calculați pierderile Bitcoin și Cryptocurrency: Căptușeala de argint pe această piață urs – revendicați pierderile dvs..

Provocările Cloud Computing și modul în care Blockchain vă poate ajuta: lumea tehnologică se învârte în jurul cloud computing. Bine deocamdată, dar probleme abundente la orizont.

Bitcoin Market Nightmares: Whales and HODLers to Blame: Cine este de vină pentru piața descendentă. Și Bitcoin își va reveni vreodată?

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Vitalik primește doctorat onorific: Vitalik Buterin, un crescător de iad Ethereum, poate că a abandonat facultatea în 2014, dar asta nu-l împiedică să obțină o diplomă acum. Vinerea trecută, Facultatea de Economie și Afaceri a Universității din Basel i-a acordat lui Buterin un doctorat onorific pentru munca sa inovatoare cu tehnologia blockchain. Decanul școlii, prof. Dr. Aleksander Berentsen i-a înmânat distincția la sărbătoarea Dies Academiscus.

Buterin a răspuns distincției: „Sunt onorat că am primit un doctorat onorific de la Universitatea din Basel, cea mai veche universitate din Elveția. Elveția este bine cunoscută pentru cercetarea sa inovatoare în domeniul blockchain. ”

Sosirea acreditării blockchain din Australia: Vești bune oamenilor de la unda ’. Acum puteți primi diploma avansată de blockchain aplicat, primul curs de blockchain acreditat din țară. Cursul, dezvoltat de Blockchain Collective, acoperă o mare varietate de subiecte blockchain. Unele dintre subiecte includ modele de afaceri blockchain, interoperabilitate, operarea contractelor inteligente și stabilirea unui cadru pentru consensul peer-to-peer. Înscrieți-ne!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me