Piața dă și piața ia

Piața criptomonedelor a avut o criză gravă de identitate săptămâna aceasta. După ce a scăzut cu aproape 17% la începutul săptămânii, a început să dea semne de recuperare în weekend. Cu toate acestea, doar în ultimele ore, piața criptografică a decis să scadă din nou, de data aceasta în jur de șapte la sută. Acest lucru ne lasă cu un declin total de aproximativ 6,66% în cursul săptămânii și o plafon de piață de 130,4 miliarde USD.

Statisticile pieței criptomonedelor (30.11.2018)

Statisticile pieței criptomonedelor (30.11.2018)

Nici monedele noastre de top nu s-au descurcat atât de bine:

Bitcoin Prețul a scăzut cu 6,79% în această săptămână și acum se situează puțin peste 4.000 USD.

XRP continuă să mențină locul doi, dar a scăzut cea mai mare sumă în această săptămână – 11,71%. În prezent, acesta se află la aproximativ 0,36 USD

Ethereum a scăzut cu 7,42% de săptămâna trecută, acum la un preț de 113,46 USD.

Știri despre criptomonede interne

Impozitele din Ohio devin criptografice: Trezorierul din Ohio, Josh Mandel, a anunțat săptămâna aceasta că statul acceptă acum criptomonede pentru impozite legate de afaceri. Noua inițiativă este menită să picteze Ohio ca avocat al criptomonedelor, precum și să ofere proprietarilor de afaceri o alternativă și, în anumite cazuri, mai ieftină, modalitate de a-și plăti impozitele..

Statul s-a asociat cu BitPay pentru a furniza acest serviciu. Deși companiile plătesc impozite în Bitcoin OhioCrypto, biroul Trezoreriei este convins că transformă imediat aceste plăți în dolari SUA. Se pare că cineva nu i-a învățat încă valoarea hodling-ului.

Nasdaq anunță asistență Bitcoin Futures: Suntem pe una dintre cele mai proaste piețe urs din istoria Bitcoin, dar Nasdaq nu-i pasă. Potrivit unui raport Bloomberg, Nasdaq, Inc. continuă să meargă din plin pentru a-și lansa viitorul Bitcoin în primul trimestru al anului 2019.

Separându-se de concurență, CME și Cboe, Nasdaq intenționează să bazeze futures-ul pe preț pe mai multe schimburi spot realizate de Van Eck Associates Corp. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, CME analizează patru piețe, în timp ce Cboe doar folosește una.

CEO-ul Overstock spune „Bye” retailului: Și „salut” la blockchain. Patrick Byrne, fondatorul și CEO-ul Overstock, nu este străin de industria blockchain-ului. Platforma sa de comerț electronic a fost una dintre primele care a acceptat plăți cu criptomonede și a fost implicat în mai multe proiecte blockchain, inclusiv Ravencoin și tZero.

Acum, se pare că pariază casa pe tehnologie. În următoarele câteva luni, Overstock își va vinde afacerea cu amănuntul pentru a face loc Medici Ventures, o filială axată pe startup-urile blockchain. Știrile despre vânzare și schimbarea focalizării au precedat o creștere de 26% a prețului acțiunilor.

ce este nou la coincentral

Ce este Cloud Computing? | Bazele externalizării digitale: dezvăluim misterul din jur norul într-un fel, chiar și un om de peșter ar putea să înțeleagă.

Haasbot – Merită tranzacționarea automată a criptomonedelor ?: Automatele sunt o modalitate excelentă de a păstra emoțiile în afara tranzacționării dvs. Dar Haasbot va ajuta?

HashFlare Review | Cloud Mining ia o altă lovitură de reputație: Dun dun dun. Un altul (extragerea norilor) mușcă praful.

Monedă virtuală | Istoria predecesorilor Bitcoin: Bitcoin nu a fost prima monedă digitală din bloc. Iată câteva dintre celelalte care au deschis calea.

CEO-ul ShapeShift, Erik Voorhees, spune că nu poți schimba lumea într-o curbă netedă și previzibilă: Voorhees de stele Crypto a vorbit cu noi despre reglementări și despre viitorul schimbului ShapeShift.

Obelisk Miner SC1: ASIC-urile open-source au viitor ?: ASIC-urile open-source – bune pe hârtie. În realitate, rămâne de văzut.

Modul în care USI Tech a tras una dintre cele mai mari escrocherii criptografice: ați fi crezut că investitorii și-ar fi învățat lecția de la Bitconnect.

David Chaum, CEO al Elixxir: „Blockchain-urile nu au capacitatea de confidențialitate la scară”: rădăcini ale criptomonedelor? Verifica. Inventator cu mai multe fațete? Verifica. Barba Badass? Verifică și verifică.

11 meme Bitcoin pentru a te înveseli într-o zi cu ursul rău: piața a scăzut, dar aceste meme te vor înveseli.

Viitorul cloud computingului Blockchain își va avea ziua: Blockchain își înfășoară tentaculele utile în fiecare industrie, iar cloud computingul nu face excepție.

Cum să cumpărați Bitcoin cu numerar: Uneori doriți doar să îl păstrați simplu și să-i cheltuiți pe Benjamini.

0chain Team Talks Parteneriat AWS și Blockchains Enterprise Descentralized: Ne-am așezat cu 0chain pentru a afla mai multe despre protocolul blockchain enterprise.

Va ajuta Foundation for Interwallet Operability (FIO) să scaleze criptarea ?: Deci, ShapeShift, KeepKey și Edge Wallet intră într-un bar …

Cum să exploatezi Ethereum pe un Mac | Ce trebuie să știți: este posibil să nu câștigați mulți bani, dar veți învăța cel puțin un lucru sau două.

BitInstant Exchange: Lecții învățate de la închidere: BitInstant a fost odată du-te la schimb pentru cripto. Aflați despre căderea ei din grație.

Bitcoin și 401k: Două căi diferite: începeți să economisiți acum și, sperăm, veți sta pe un ou cuib frumos mai târziu în viață.

Creșterea pe piața cea mai volatilă din decenii: să profite de mentalitatea turmei nu mai este doar pentru fermierii de oi.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

EAU începe planurile pentru DLT: Miercuri, Abu Dhabi a găzduit a doua reuniune anuală a guvernului EAU. Și, ați ghicit, blockchain-ul era pe ordinea de zi. Grupul mixt de lucru AI și Blockchain a discutat modalități de a obține mai multe investiții străine, de a încuraja antreprenoriatul și de a crea infrastructura adecvată pentru cele două industrii.

Alte anunțuri notabile au inclus lansarea inițiativei AI și Blockchain Guide și crearea Programului național pentru AI și Capacitatea Blockchain. Cu toate acestea, cea mai notabilă mâncare este obiectivul de a avea 50% din tranzacțiile guvernamentale pe o platformă blockchain până în 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me