O lumină la capătul tunelului

Se pare că zilele noastre cele mai întunecate ar putea fi în spatele nostru, oameni buni. În această săptămână, am devenit ecologici pe măsura în care ochii pot vedea, deoarece piața pare să-și schimbe tonul.

Piața globală a crescut de la puțin sub 199 miliarde dolari la peste 225 miliarde dolari în săptămână – un lucru respectabil Creștere cu 13%. Să sperăm că putem menține acest impuls până la sfârșitul anului.

Bitcoin a văzut o Creștere cu 3,94%, apropiindu-se de marca de 7.000 de dolari.

Chiar Ethereum nu putea rămâne bătut, dând semne de viață cu 8,52% creștere.

In cele din urma, XRP, frenemy în lumea criptografică, a sărit enorm 109,91% pe parcursul săptămânii. Da, ați citit corect – peste 100%. Saltul pare să fi avut loc ca urmare a anticipării viitoarei lor conferințe Swell.

Statisticile pieței criptomonedelor (21.09.18)

Statisticile pieței criptomonedelor (21.09.18)

Știri despre criptomonede interne

Morgan Stanley va oferi în curând tranzacționarea Bitcoin Swap … Se presupune că: Potrivit unui raport Bloomberg, Morgan Stanley ar putea oferi în curând swap-uri legate de contracte futures Bitcoin. Nu sunteți sigur cum funcționează aceștia? Nici noi nu suntem. Un lucru este clar, totuși: clienții Morgan Stanley încă nu vor putea cumpăra și vinde criptomonede direct. Luați aceste știri cu un bob de sare, în timp ce raportul citează o sursă a unei „persoane cunoscute”.

Kraken dă degetul mijlociu procurorului general din New York: La începutul acestui an, Procuratura Generală din New York a cercetat mai multe schimburi din SUA pentru informații despre practicile lor. Ei bine, Kraken din San Fran nu joacă mingea. Biroul din New York și-a publicat concluziile săptămâna aceasta, aparent în încercarea de a ajuta investitorii. Comunicatul a declanșat un apel dur de pe contul oficial de Twitter Kraken, precum și de CEO-ul Kraken, Jesse Powell, care a tras în continuare ursul regulamentului după ce a refuzat să participe..

NY este acea fostă abuzivă, controlantă, cu care v-ați despărțit acum 3 ani, dar vă continuă să vă urmărească, aruncând umbră noilor relații, incapabili să accepte că ați trecut fericit și că sunteți mai bine fără ei. #treci peste https://t.co/DC5S1WyRnp

– Jesse Powell (@jespow) 19 septembrie 2018

Coinbase spune: „Nu noi!” către acuzațiile de tranzacționare proprietare: În documentul procurorului general din New York se menționa, de asemenea, că aproape douăzeci la sută din tranzacțiile de pe Coinbase provin de la compania însăși. Coinbase susține că raportul și comunicatele media ulterioare au interpretat greșit această statistică ca tranzacționare proprietară atunci când, de fapt, tranzacțiile interne trebuie să ofere clienților o lichiditate mai bună. Este un caz clasic de el a spus ca ea a spus, dar vom lua cuvântul Coinbase pentru asta, având în vedere că au renunțat voluntar la informații.

Oamenii spunând lucruri

Piața a fost redusă, ceea ce pare să nu încetinească pe niciunul dintre acești tipi. Să vedem ce au de spus.

Tim Draper este Bullish: Miliardarul Bitcoin face o altă predicție alcătească în timpul unui apel video recent la conferința din Singapore, prezicând o piață a criptomonedelor de 80 de miliarde de dolari în următorii 15 ani.

Mike Novogratz solicită partea de jos: Guru cripto Novogratz a eliminat vechea pălărie TA pentru a apela piața criptografică pe Twitter, invocând o retragere completă la nivelul prețului de anul trecut înainte de balon.

Acesta este graficul BGCI … cred că am scăzut ieri. am retușat maximele de la sfârșitul anului trecut și punctul de accelerație care a dus la raliul masiv / piața … piețele doresc să se retragă până la izbucnire … am retras întregul bul. #callingabottom pic.twitter.com/EasTBYgjSj

– Michael Novogratz (@novogratz) 13 septembrie 2018

CEO-ul Binance CZ se așteaptă la un alt boom: Fondurile sunt sigure … și încă mai au loc pentru a crește. CZ respinge afirmația lui Vitalik Buterin conform căreia cursa de curse din 2017 a fost un fulger în pan cu propriile sale perspective – o creștere de cel puțin 1000 de ori mai mare.

Akon îl compătimește pe prostul care nu investește: Deși recunoaște că nu înțelege pe deplin criptomoneda, Akon le-a spus ascultătorilor podcastului Drink Champs: „Dacă nu investești în asta (criptomonede) acum, dacă nu vezi că vine, ești un prost. ”

Ce este nou la CoinCentral?

Cererea în creștere pentru obligațiunile Blockchain: obligațiunile Blockchain câștigă abur în întreaga lume. Vă anunțăm care sunt acestea și modul în care Banca Mondială conduce acuzația.

Top Three Ways Blockchain îl ucide în agribusiness: E I E I cryptO. Blockchain își arată lucrurile într-o altă industrie. De data aceasta, abordarea agroindustriei.

Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, urmează să se alăture start-ului Blockchain Equi: Woz se alătură start-ului blockchain încă semi-secret, Equi. Verificați de ce.

Seth Shapiro, fondatorul AlphaNetworks, spune că afacerea cu mass-media este ruptă și toată lumea o știe: am discutat cu Shapiro la Forumul Mondial Blockchain din Londra despre problemele actuale ale mass-media și despre modul în care lucrează pentru a le remedia.

Latura bizară a blockchain-ului | Altcoin-uri speciale: SexCoin, PutinCoin, FuckToken și multe altele. Iată o listă cu cele mai ridicole 10 altcoine.

Ce este Nucleus Vision (nCash) | Un ghid pentru începători: Nucleus Vision este un ecosistem hardware și software bazat pe blockchain, pentru comerț. Aflați mai multe în ghidul nostru pentru începători.

Ce este Cryptojacking-ul? Protejați-vă de cea mai mare infracțiune cibernetică din acest an: trebuie să vă protejați eul înainte de a vă distruge eul … de criptojacking.

Compania chineză consideră facilitatea departamentului de apărare al SUA pentru exploatarea criptografică: într-o mișcare contrară, holdingul chinez Wuhan General Group se uită spre SUA pentru a înființa o exploatare minieră.

Cum hackerii au acces la portofele criptografice virtuale prin e-mailuri și rețele sociale: nu mai este nimic sacru? Hackerii vizează acum e-mailurile și rețelele de socializare pentru a obține fonduri de criptare.

Votarea proxy-ului EOS | Un ghid simplu, inclusiv; Doriți să votați pentru producătorii de blocuri EOS, dar nu aveți timp să faceți cercetări corespunzătoare? Vă prezentăm în ghidul nostru de votare prin procură.

LINE din Japonia lansează Crypto Exchange BitBox: scoțând o pagină din manualele de joc Telegram și Kik, platforma de mesagerie LINE își aruncă acum pălăria în inelul de criptare.

De ce Rusia domină OTC În timp ce sectorul de schimb de plumb din Malta, Belize: s-ar putea să auzi multe SUA și China, dar aceste țări sunt de fapt forțele de schimb dominante.

Lolli: Cât de legitim este Programul de loializare a clienților care recompensează utilizatorii din Bitcoin: Bitcoin recompensează pentru loialitatea clienților? Numărați-ne în.

Ce este Minergate? | Facerea posibilă din nou exploatarea minieră de pe laptop: Minergate a fost un pionier în sectorul minier. Aflați mai multe despre asta aici.

Cum a fost utilizat Blockchain-ul Bitcoin pentru a urmări hackerii DNC prin e-mail: Se pare că unii oameni nu au primit nota că Bitcoin nu este de fapt anonim.

Bitcoin Mining folosește mult mai puțină energie decât mineritul de aur: am dezvăluit miturile și informațiile false că mineritul Bitcoin este o presiune teribilă asupra mediului.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Bursa japoneză pierde 59 de milioane de dolari: Încă o săptămână, un alt hack de schimb. De data aceasta, schimbul japonez Zaif a pierdut 5.966 de bitcoini alături de sume nedivulgate de Monacoin și Bitcoin Cash. Prejudiciul total echivalează cu aproximativ 59 milioane USD în USD. Bursa va vinde o parte din acțiunile sale în companie pentru a ajuta la recuperarea unora dintre daune. Lăsați acest hack să servească drept un memento important pentru a stoca orice cantitate semnificativă de aluat în depozitul frigorific în care dețineți cheile.

Parlamentarii ruși scot „criptomoneda” din vocea lor: În Mama Rusia, criptocurrency te definește. După o întârziere de trei luni și probabil numeroase sticle de Tylenol, parlamentarii ruși au finalizat un cadru de reglementare pentru criptomonede. Lipsește din document: orice mențiune a cuvântului „criptomonedă”. În schimb, au revizuit formularea pentru a reglementa „activele financiare digitale”, sperând să pună o clasificare definitivă asupra activului evaziv. Noua lege va pune aparent criptarea în aceeași barcă cu emiterea de jetoane prin ICO, jetoanele reprezentând o miză de proprietate.

Big Bank arestată pentru a fi o mare bancă rea: Dankse, cea mai mare bancă din Danemarca, a publicat recent un raport despre recenta sa investigație internă privind activitatea suspectă în valoare de 234 miliarde de dolari în sucursala sa din Estonia. Ancheta a fost condusă de Bruun & Firma de avocatură Hjejle a acoperit 15.000 de clienți, iar 9,5 milioane au dus la demisia CEO-ului Thomas F. Borgen, care a citat profund regretul că „Dankse Bank nu a reușit să își ridice responsabilitatea în cazul unei posibile spălări de bani în Estonia”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me