Bitcoin’s So Highhhhh, High Above Me

Începem să rămânem fără jocuri pentru această creștere constantă a pieței. Dar, credem că este o problemă bună. Creșterea la peste 179 miliarde de dolari în această săptămână, întreaga piață criptografică s-a mutat cu trei la sută la jumătate în direcția pozitivă.

Statisticile pieței criptomonedelor (19.04.19)

Statisticile pieței criptomonedelor (19.04.19)

Unii dintre câștigătorii de top din această săptămână au fost Binance Coin (29,61%), Tezos (42,48%) și Tokenul de atenție de bază (31,49%). Craig Wright și spectacolul său de clovni au cauzat o scădere de 17,33% pentru Bitcoin SV. În ceea ce privește primele trei noastre:

Bitcoin a crescut cu 3,92% sănătos.

Ethereum a condus calea cu o creștere de 4,87%.

XRP a scăzut o creștere frumoasă de 1,16%.

Știri interne

Cheltuielile guvernului Blockchain cresc, sus, sus: Un raport publicat joi de IDC Government Insights prezice că cheltuielile guvernului SUA pentru blockchain vor ajunge la 123,5 milioane de dolari până în 2022. Această cifră este cu mult mai mare decât cele 10,7 milioane de dolari pe care le-a cheltuit unchiul Sam în 2017, cu peste 1.000 la sută mai mult dacă sunteți curios.

În plus, se așteaptă ca cheltuielile guvernului de stat și local să ajungă la peste 48 de milioane de dolari până în 2022, ceea ce ar cuprinde și o creștere de 1.000 la sută.

Shawn P. McCarthy, director de cercetare IDC Government Insights, a declarat că ei cred că „gestionarea activelor, gestionarea identității și contractele inteligente vor fi soluțiile de top blockchain pentru guvern”. El a adăugat: „Cheltuielile timpurii se vor concentra pe soluțiile de gestionare a lanțului de aprovizionare și a activelor, în timp ce cheltuielile din anii următori se vor extinde pentru a include mai mult managementul identității și tranzacții financiare complexe.”

Yaaang Gaaang: Candidatul la președinție, Andrew Yang, a adăugat regulamentul cripto pe platforma sa săptămâna aceasta. Candidatul democratic a subliniat planurile de a aduce claritate reglementară spațiului activelor digitale pentru a proteja consumatorii, promovând în același timp cât mai multă inovație posibil.

Yang a făcut fotografii împotriva „reglementărilor oneroase”, cum ar fi BitLicense din New York, susținând că au avut „un efect îngrozitor pe piața activelor digitale din SUA”. În schimb, el crede că ar trebui să promovăm legislația progresistă, cum ar fi Token Taxonomy Act și cele din Wyoming.

Noua politică nr. 22 – Reglementarea activelor digitale / criptomonedelor. Investițiile în criptomonede și active digitale au depășit cu mult cadrele noastre de reglementare. Investitorii trebuie să știe care va fi tratamentul lor pentru a inova în mod corespunzător în SUA. https://t.co/PyzRfy1t9a

– Andrew Yang (@AndrewYang) 18 aprilie 2019

Yang a câștigat o oarecare notorietate cu planul său de implementare a venitului universal de bază (UBI) și a apărut pe mai multe mijloace de presă, cum ar fi Joe Rogan Podcast. Poziția sa pro-criptografică îi poate da un nou impuls în sondaje.

Oamenii spunând lucruri

Craig Wright’s Suing Spree: Craig Wright, autoproclamat Satoshi Nakamoto, un alt nebun proclamat, a început să facă runde cu procese în această săptămână. Vitalik Buterin, podcaster Peter McCormack și personalitate Twitter Hodlonaut toți par a fi prinși în focul său încrucișat. Wright vrea ca Buterin și McCormack să declare public că este Satoshi Nakamoto sau să se confrunte cu repercusiuni legale. Acest act de circ a condus la eliminarea BCHSV de pe mai multe platforme, inclusiv Binance, ShapeShift și Kraken.

Răspunsul lui McCormack este aurul pur:

Răspunsul meu oficial la scrisoarea emisă de avocații lui Craig Wright și @CalvinAyre. Aceasta a fost trimisă astăzi. Așteptăm cu nerăbdare să rezolvăm acest lucru rapid și eficient. pic.twitter.com/ANSmF1kH8k

– Dr. Peter McCormack (@PeterMcCormack) 14 aprilie 2019

Ce este nou la CoinCentral?

IOST: Interviu cu CEO-ul Jimmy Zhong: Revenim cu CEO-ul IOST Jimmy Zhong pentru a vedea cum au mers lucrurile de la lansarea principală a proiectului.

Comerciant Crypto Market condamnat pentru infracțiuni de spălare de bani: California nu este doar pentru vedetele de cinema și antreprenorii din domeniul tehnologiei. De asemenea, găzduiește partea sa echitabilă de spălare a banilor.

Bitcoin va înlocui vreodată Fiat ?: Ah, Bitcoin vs. Fiat. Bătălia celor doi titani monetari. Dar cine va câștiga?

Utilizarea energiei miniere Bitcoin: binele, răul și viitorul: aruncăm o privire asupra criticilor energetice ale mineritului bitcoin și examinăm de ce ar putea fi în curând un lucru din trecut.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Ethereum are o săptămână mare: Câteva anunțuri mari pentru Ethereum săptămâna aceasta. În primul rând, Enterprise Ethereum Alliance a făcut echipă cu Microsoft pentru a forma Inițiativa Taxonomie Token. Inițiativa este un proiect neutru din punct de vedere tehnologic care lucrează la standardizarea jetoanelor în toate rețelele. Printre membrii inițiativei se numără Ethereum, Hyperledger, R3, EY, IBM, Intel, Microsoft și J.P.Morgan printre numeroși alții..

Tot în această săptămână, Ernst și Young (EY) a anunțat Nightfall, un protocol pentru a ajuta companiile să utilizeze blockchain-ul Ethereum. Compania de servicii profesionale va elibera codul în luna mai sub domeniu public, astfel încât oricine îl poate folosi fără licențiere sau atribuire.

Forbes dezvăluie Blockchain 50: Marți, Forbes a publicat Bebelușii de miliarde de dolari ai Blockchain – o listă de companii de 50 de miliarde de dolari care utilizează tehnologia blockchain într-un fel sau altul. Clubul cu trei virgule conținea multe companii la care probabil vă așteptați, cum ar fi Coinbase, Ripple și Bitfury. Cu toate acestea, au existat și câteva surprize.

Companiile de asigurări State Farm, Allianz SE și MetLife implementează tehnologii de la Hyperledger, Corda și Ethereum. Și Nestle, precum și CVS Health, lucrează cu IBM Blockchain pentru sistemele lor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me