Dl Crypto’s Wild Ride

Dacă ne uităm la plafoanele de piață de începere și de sfârșit din această săptămână, s-ar putea să credeți că a fost o perioadă relativ lipsită de evenimente de șapte zile. Piața a scăzut mai puțin de două procente din valoare, plasând capitalizarea totală a pieței la aproximativ 122 miliarde USD. Cu toate acestea, la jumătatea săptămânii, piața a scăzut cu aproape cinci la sută în șase ore, înainte de a recâștiga această pierdere aproape la fel de repede, aproximativ o zi mai târziu..

Statisticile pieței criptomonedelor (18.01.19)

Statisticile pieței criptomonedelor (18.01.19)

Majoritatea criptomonedelor individuale au rămas în câștiguri și pierderi de o singură cifră. Câteva excepții au fost Augur (56,85%), Chainlink (20,45%) și TenX (78,94%). În ceea ce privește primele trei noastre:

Bitcoin și-a continuat stabilitatea prețurilor cu o scădere a prețurilor de doar 0,96%.

XRP a scăzut cu 2,54% în cursul săptămânii.

Și, Ethereum a scăzut cu o pierdere de 3,86% în ultimele șapte zile.

Știri despre criptomonede interne

Wyoming va valorifica potențial stocurile: Statul Egalității este din nou în fruntea legislației pozitive în domeniul criptomonedelor. În această săptămână, membrii Camerei au creat proiectul de lege 0185, care ar legaliza tokenizarea certificatelor de acțiuni pentru corporații. Dincolo de emiterea de acțiuni, proiectul de lege ar face ca votul prin blockchain să fie și obligatoriu din punct de vedere juridic.

Acest proiect de lege nu este prima legislație criptografică din Wyoming. După cum am raportat anterior, statul a propus facturi de slăbire a reglementărilor pentru ICO-uri, clasificarea jetoanelor ca fiind propria lor clasă de active și crearea unui sandbox tehnologic pentru a testa tehnologia blockchain fără supravegherea reglementară copleșitoare..

Companiile blockchain încep să observe și ele. IOHK, compania de dezvoltare din spatele Cardano, a anunțat planurile de mutare din Hong Kong în Wyoming.

Colegiul Nerds Challenge Bitcoin: Și când spunem tocilari, este în cel mai bun mod posibil. Profesorii de la MIT, Stanford și Berkeley încearcă să creeze o nouă criptomonedă care suflă viteza tranzacției Bitcoin din apă fără a sacrifica principiile de bază ale descentralizării cripto. Noul cripto, Unit-e, va procesa până la 10.000 de tranzacții pe secundă, utilizând o nouă formă de partajare.

Unit-e este primul proiect din cadrul Distributed Technology Research, un scop non-profit pentru crearea de tehnologii descentralizate și susținut de investitori precum Pantera Capital.

Același cântec, cor diferit. Această încercare nu este prima (și nu va fi ultima) încercare de detronare a regelui Bitcoin. Va trebui să așteptăm până la lansarea monedei mai târziu în acest an pentru a vedea dacă se ridică la înălțimea hype-ului.

Oamenii spunând lucruri

Soto vs. SEC: Darren Soto, cel mai mare fan al blockchain-ului de pe Capitol Hill, a declarat săptămâna aceasta la Cheddar că SEC nu ar trebui să aibă jurisdicție asupra majorității criptomonedelor. El crede că „legile privind valorile mobiliare pot fi foarte intense” ceea ce inhibă dezvoltarea tehnologiei blockchain. Congresmanul și-a pus banii acolo unde îi este gura, introducând două facturi care ar ajuta la plasarea SUA în partea de sus a lanțului alimentar blockchain. Refutarea ta, SEC.

JP vs CZ: Proprietarii de schimb au avut multe de văzut ca răspuns la hack-ul recent al Cryptopia (vezi mai jos). CEO-ul Binance, Changpeng Zhao (CZ), a subliniat riscurile stocării de fonduri, încurajând utilizatorii să stocheze monede doar pe burse de încredere sau, chiar mai bine, pe burse descentralizate (DEX-uri).

Depozitați monede singur. Te lupți singur cu hackerii și te feri singur de pierderea portofelului. Computerul se rupe, USB-urile se pierd.

Stocați la un schimb. Folosiți doar cele mai reputate, dovedite și sigure schimburi.

Sau treceți la DEX, ne perturbați. https://t.co/Ci4ux9I3VD

– CZ Binance (@cz_binance) 15 ianuarie 2019

CEO-ul Kraken, Jesse Powell, nu este de acord. În urma tweet-ului lui CZ, Powell a rugat adepții să „nu stocheze mai multe monede pe un schimb (inclusiv [Kraken]) decât aveți nevoie pentru a tranzacționa activ”.

Vă rugăm să nu stocați mai multe monede pe un schimb (inclusiv @krakenfx) decât trebuie să tranzacționați activ. Utilizare @LedgerHQ sau @Trezor. DEX-urile nu sunt un panaceu – uitați-vă la DAO. Open source înseamnă doar că exploatările vor fi descoperite mai devreme (probabil nu de către băieții buni). &# 128591; https://t.co/LmzhtCjpM0

– Jesse Powell (@jespow) 16 ianuarie 2019

Amintiți-vă mereu: Nu cheile tale, nu cripto-ul tău.

ce este nou la coincentral

Narcosii mexicani folosesc sindicatele chineze de spălare a banilor: este o poveste atât de bună, ar trebui să aibă propria serie Netflix.

Ce este Nimiq (NIM)? Blockchain bazat pe browser: greu de scris, dar ușor de accesat. Consultați ghidul nostru despre criptomoneda bazată pe browser.

Registrul funciar Blockchain: The New Kid on the Block: De la Vermont la Dubai, înregistrarea proprietății dvs. funciare pe blockchain este în creștere.

Ce este Theta Token (THETA) ?: Împărtășiți lățimea de bandă și videoclipurile dvs. cu acest blockchain care va fi lansat în curând.

Ethereum Classic, Consensys, Bitmain și multe altele: Start-urile Crypto simt scăderea prețului: Dacă ați crezut că ați fost lovit puternic de această piață bear, așteptați până când veți auzi despre acești grei.

Ethereum Constantinopol Fork | Ce trebuie să știți: tot ce ar trebui să știți despre viitoarea furcă întârziată Ethereum.

CryptoCompare | O prezentare generală a furnizorului de date privind piața criptomonedelor: aflați despre ghișeul unic pentru toate nevoile dvs. de date despre criptomonede.

Interviu: Echipa Zilliqa pe Sharding, Scalability, and Secure Smart Contracts: Echipa Zilliqa își dă avizul despre cele trei mari S ale blockchain-ului de astăzi.

Utilizări Blockchain | Unde poate Crypto face o diferență reală ?: În mod obișnuit, oamenii promovează unele utilizări ridicole pentru blockchain. Acestea sunt cele în care poate face un real diferență, totuși.

Separarea CryptoNight și Enigmatic CryptoNote: un ghid pentru tehnologia care alimentează unele dintre monedele tale preferate de confidențialitate.

Paradisuri fiscale criptografice: un ghid pentru începători pentru locațiile de impozitare criptografice Lenient: nu doriți să plătiți impozite pe cripto? Poate merită să fugiți din țară. (Doar glumesc, desigur)

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Primul hack din 2019 merge la …: * cue drumroll * Cryptopia! Marți, echipa Cryptopia a notificat utilizatorii prin Twitter că „au suferit o încălcare a securității care a dus la pierderi semnificative”. De atunci, schimbul a întrerupt operațiunile, punând site-ul în modul de întreținere până când își dau seama exact ce s-a întâmplat.

pic.twitter.com/0ZwqFfwwHi

– Cryptopia Exchange (@Cryptopia_NZ) 15 ianuarie 2019

Deși schimbul și forțele de ordine nu au dezvăluit suma totală a fondurilor furate, estimările variază între 3 și 13 milioane de dolari. Hoțul a încercat, se pare, să mute o parte din bunurile furate la Binance, în care acestea au fost imediat înghețate, potrivit CEO-ului Binance Changpeng Zhao (CZ).

Ai nevoie de reprezentare, Eh ?: Marele nostru vecin din nord găzduiește acum prima sa firmă de avocatură din toată lumea. Cu sediul în Toronto, firma a fost fondată de Addison Cameron-Huff, un avocat proeminent în domeniul criptomonedelor. Înainte de a începe firma, Cameron-Huff a servit ca avocat pentru numeroase companii criptografice și companii bazate pe token.

Firma implementează o taxă fixă ​​pentru o serie de servicii, de la „sfaturi specifice ofertei” până la „asistență pentru eliminarea DMCA”. Deoarece criptomoneda se află încă într-o zonă gri legală din Canada, firma ar trebui să rămână ocupată pe parcursul anului următor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me