Thick Skin Bootcamp

Săptămâna trecută, piața totală a criptomonedelor a luat un 8% rezultat din respingerea de către SEC a depunerii documentelor ETF Winklevoss.

În această săptămână, plafonul total al pieței criptomonedelor a scăzut 14,33%, catalizat în mare parte de faptul că SEC și-a amânat decizia cu privire la un ETF Bitcoin propus de CBOE, VanEck și SolidX.

Jeez, SEC, fără respect *Vocea lui Rodney Dangerfield*

Bitcoin a scăzut de la 7.400 dolari la 6.388,59 dolari, o scădere de 13,67%. Cel mai mic preț al Bitcoin anul acesta a fost în jur 6.194 dolari pe 6 februarie 2018. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, Bitcoin este încă cu 88,67% mai mare decât în ​​ziua de anul trecut.

Ethereum a scăzut de la 413 dolari la 357,18 dolari, o scădere de 15,6%.

Salvarea artificiilor mai mari pentru sfârșit, XRP a scăzut de la 0,43 dolari la 0,33 dolari, o scădere de 23%.

Recapitularea capitalizării pieței de monede

Comentariu editorial: Aceste condiții de piață ne fac să pledăm, JAMES – unde ești !? Vă implorăm James, piața are nevoie de sfaturile pe care doar cineva într-o haină de laborator care deține aproximativ 27 de dolari îi poate oferi! Dacă ne-am fi abonat cu toții la „secretele sale pentru a face avere din această piață fierbinte!”

James AltucherDin păcate, nici măcar atotștiutorul James sau reclamele sale de pe Facebook, ne-ar fi putut pregăti pentru asta!

Glume deoparte, acest anunț este un fragment al sentimentului care a jucat un rol substanțial în condițiile pieței actuale. Speculații masive au lansat capitalul total al pieței criptomonedelor în stratosferă, dar apoi s-a instalat gravitația.

De aceea, știrile despre SEC, chiar dacă * întârzie * o judecată, duc la o mișcare bruscă a pieței de speculatori care intră în panică și își convertesc BTC în Tether sau USD.

Prima introducere a multor oameni în criptomonedă în 2017 a aruncat bani într-o monedă aleatorie despre care știau foarte puțin și, în mod magic, a crescut cu 50% – 100% pe zi. Cu memoriile lambo și moon în abundență, nebunia pieței criptomonede a devenit cumva normalizată în psihologia noastră.

Acesta este live de la lambo, mor de mentalitatea lambo care probabil are mulți oameni care se simt sumbri după ce au verificat prețurile criptomonedelor (pe pagina noastră de pornire bolnavă * plug *).

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că oricare dintre evoluții are un impact zero asupra lumii criptomonedelor. Dimpotrivă, o mână dintre ele sunt foarte critice și pot crea precedente pentru anii următori.

De aceea, este important să rămâneți echilibrat, să absorbiți informații și să căutați valoarea pe termen lung și să reveniți la atenția dvs..

-A.M

Știri interne

SEC amână modificarea regulii de depunere a ETF-ului Bitcoin: Spre disperarea piețelor criptomonede, SEC a decis să amâne decizia sa cu privire la modificarea regulii în așteptare depusă de CBOE, VanEck și SolidX până cel târziu la 30 septembrie 2018. SEC a comentat: „Comisia consideră că este adecvat să desemneze o perioadă mai lungă în care să ia măsuri cu privire la modificarea propusă a regulii, astfel încât să aibă suficient timp pentru a lua în considerare modificarea propusă a regulii”.

Moțiunea a vizat inițial lansarea unui ETF susținut de Bitcoin, spre deosebire de unul susținut doar de contracte futures. Un ETF este în esență un produs financiar care urmează prețul unui activ și este el însuși listat la un schimb de tranzacționare. Deci, investitorii nu trebuie să cumpere efectiv activul subiacent, dar pot avea o miză în creșterea sau scăderea prețului acestuia.

La știri, piața criptomonedelor a început să scadă cu Bitcoin (BTC) în scădere cu 6,15%, Ethereum (ETH) în scădere cu 8,2% și Ripple (XRP) în scădere cu 13,77%.

Nu s-a terminat până nu cântă Doamna Grasă: Opera (NASDAQ: OPRA), cu sediul în Norvegia, tranzacționată public, și-a integrat portofelul criptografic în browserul desktop. Opera are în prezent 322 de milioane de utilizatori la nord și își propune să-i mulțumească pe utilizatori cu noi funcții încorporate, cum ar fi aceasta. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, Google Chrome are aproximativ 2 miliarde de instalări, iar Opera pare a fi unul dintre singurele browsere de masă care permit integrarea portofelului de criptomonede fără plug-in-uri voluminoase..

Charles Hamel, liderul produsului Opera Crypto, a menționat: „Prin adăugarea unui portofel cripto direct în browser, am eliminat necesitatea de extensii complexe sau aplicații separate. Deschiderea browserului PC-ului către criptare marchează al doilea pas al Opera către transformarea criptomonedelor și a Web 3.0 mainstream. ”

Douăzeci de state primesc SALTY: SALT (Secured Automated Lending Platform), o platformă care permite utilizatorilor să își plaseze deținerea de criptomonede ca garanție în schimbul împrumuturilor în numerar, a anunțat că își deschide porțile către încă 20 de state. SALT se află în prezent la 35/50 state in Statele Unite. Platforma a emis în prezent peste 50 de milioane de dolari în împrumuturi susținute de blockchain din SUA, cu peste 70.000 de utilizatori pe platforma sa.

Houston, We Have Bitmain și AntPool: Bitmain Technologies Ltd (cu o valoare recentă de aproximativ 12 miliarde de dolari) a anunțat că lansează o unitate de exploatare a criptomonedelor și un centru de date blockchain în inima Texasului în Rockdale (populație) <6.000). Bitmain își va lansa instalația minieră și centrul de date într-o fostă instalație de topire a aluminiului care a fost recent retrasă ca centrală termică pe cărbune.

Pentru a îndulci înțelegerea pentru Bitmain, Milam County Industrial Development Corp. și Curtea comisarilor din județul Milam au aprobat o reducere fiscală pe etape de peste 10 ani. Bitmain estimează că va ajuta la crearea a 400 de locuri de muncă locale în Rockdale în primii doi ani și în prezent recrutează pentru mai multe posturi.

AntPool, deținut de Bitmain, este una dintre cele mai importante companii miniere de criptomonede din lume și a identificat Houston (la aproximativ 150 de mile distanță de Rockwell ca o piață cu potențial ridicat și își propune să-și consolideze baza de clienți. Acesta va fi primul oraș de expansiune al AntPool din Statele Unite State.

Conversația platformei sociale rezistente la cenzură se încălzește: Interzicerea controversatei gazde de talk-show InfoWars Alex Jones de la Apple, Spotify, Spotify și Youtube are multe în lumea criptomonedelor care explorează opțiuni de platformă socială rezistente la cenzură, cum ar fi Gab.ai, Mastadon și Memo. Privind pe lângă contestațiile lui Alex Jones, dezvăluirea unei silențieri orchestrate de patru dintre cele mai puternice companii din lume Facebook, Apple, Google (Youtube) și Spotify în domeniul muzicii / podcasturilor, știrile sunt alarmante pentru susținătorii libertății de exprimare a ambelor laturile discuției.

Alex Jones

Bittrex adaugă piețe USD pentru XRP și ETC: Bittrex, un schimb de criptomonede în prezent clasat pe locul 8 în ceea ce privește volumul de 24 de ore, a anunțat că lansează piețe în USD pentru Ripple (XRP) și Ethereum Classic (ETC). Acest lucru va permite clienților să cumpere direct XRP și ETC cu USD-ul lor, fără a fi nevoie să cumpere Bitcoin sau un alt activ pentru a facilita comerțul. Cu aceste două noi perechi de tranzacționare, utilizatorii Bittrex vor avea acces la piețele USD pentru BTC, ETH, USDT, TUSD, XRP și ETC. Perechile de tranzacționare sunt disponibile clienților actuali ai contului corporativ și personal Bittrex care locuiesc în state eligibile și în regiuni internaționale calificate.

Agentul DEA revendică activitate ilegală nu mai este folosită în mod dominant pentru Bitcoin: Agentul special al DEA, Lilita Infante, i-a explicat lui Bloomberg că în urmă cu cinci ani, studiul său privind datele blockchain a arătat că 90% din tranzacțiile Bitcoin implicau activități infracționale. Astăzi, susține ea, activitatea ilegală a scăzut la aproximativ 10%, iar speculațiile sunt factorul dominant al tranzacțiilor. Infante a mai remarcat: „Blockchain-ul ne oferă de fapt o mulțime de instrumente pentru a putea identifica oamenii. De fapt, vreau să le folosească în continuare. ”

Divizia Narcotice

Momente ridicate pentru acceptarea criptomonedelor la IPO: Într-o mișcare relativ nouă pentru companiile care devin publice, High Times a anunțat că va accepta criptomonede precum Bitcoin și Ethereum. Majorarea de capital va fi administrată printr-un Regulamentul A + crowdfunding eveniment, care deschide companiile private la investiții atât de la investitori acreditați, cât și de la investitori medii.

Ce este nou la CoinCentral?

Setul de pornire CoinCentral Cryptocurrency: În această săptămână, am lansat un kit de inițiere a criptomonedelor la care am lucrat în ultimele luni.

Am întrebat cititorii noștri și începătorii de criptomonede despre cele mai mari întrebări arzătoare. Am consultat experți în criptomonede despre cele mai bune surse de informații și despre cele mai pertinente lucruri pe care ar trebui să le știe oricine din spațiu. Am făcut propriile noastre cercetări bazate pe experiențe personale și am ambalat totul într-un ghid ușor de citit pentru doar 7 USD.

Internet descentralizat – Resurse accesibile și confidențialitate pe web: Când oamenii vorbesc despre un internet descentralizat, esența problemei pare să fie lipsa de confidențialitate pe web, lipsa de control asupra datelor noastre personale și dorința de resurse accesibile.

Nu ratați pe FOMO3D: Intrați în FOMO3D, unul dintre cele mai active contracte inteligente bazate pe Ethereum, care vă permit să mergeți mult la lăcomie, creat de un grup care poartă numele de Team Just, care se referă la proiect ca „un experiment social psihologic în lăcomie”.

ChainXChange Începe săptămâna Blockchain din Las Vegas: ChainXChange, o super conferință găzduită la Mandalay Bay Convention Center, va începe săptămâna Blockchain din Las Vegas în perioada 13-15 august.

chainxchange

Vedeți difuzoare precum:

  • Steve Wozniak (cofondator Apple),
  • Paul Krugman (laureat al Premiului Nobel și columnist al New York Times),
  • Nicholas Thompson (redactor-șef al revistei cu fir),
  • Gary Vaynerchuk (CEO Vaynermedia),
  • Josh Constine (editor-la-mare TechCrunch),
  • și altele!

Faceți 50% reducere la bilete cu codul XCXXX50

O privire asupra actualei lucrări de carte Bitcoin: Acest document unic a început o transformare digitală de un deceniu a sistemului financiar tradițional, oferind lumii o alternativă viabilă la modelele actuale din practică. Să luăm un moment pentru a examina această carte albă care schimbă jocul.

Jetoane de utilitate și securitate: un caz în creștere pentru autoreglare criptografică: Majoritatea observatorilor actualei nebunii ICO ar fi de acord că este nevoie de un fel de reglementare pentru a reduce riscurile în creștere în acest vest sălbatic al erei digitale. În același timp, este demn de remarcat faptul că este foarte suspect să permiți unei autorități extrem de centralizate precum SEC să reglementeze o rețea descentralizată.

Există o conspirație Bitcoin? Top 7 teorii: Manipularile pieței au condus la dezvoltarea unor teorii conspirative pe scară largă axate în jurul BTC. Mulți teoreticieni ai conspirației Bitcoin susțin acum că au dovezi credibile care să susțină (cel puțin porțiuni) revendicările lor.

Crypto Facebook – Ce trebuie să știți: Gigantul social media continuă să rămână tăcut în ceea ce privește dezvoltarea unei criptomonede, dar au îmbrățișat deschis tehnologia blockchain, inclusiv crearea unui nou grup de cercetare blockchain.

Japonia & Crypto – Lecții în Regulamentul Blockchain: Japonia continuă să fie o forță dominantă în spațiul blockchain. Poziția pro-criptă a țării a contribuit la conducerea afacerilor bazate pe blockchain către țărmurile sale în număr record. Acum, Japonia încearcă să își consolideze poziția de epicentru de blockchain mondial.

Ghidul final pentru programarea Blockchain pentru noii dezvoltatori: Singura întrebare este la ce proiect doriți să începeți să lucrați & ce problemă vrei să începi să rezolvi?

Blockchain, dar nu Bitcoin | Au majusculele private?: Pot blockchain-urile private să preia într-adevăr dragii publici ai criptomonedelor? Showdown-ul se desfășoară și jucătorii sunt pregătiți. Să ne pregătim pentru a bubuit!

Cum Blockchain poate ajuta persoanele fără adăpost: Blockchain și-a stabilit deja cazurile de utilizare într-o serie de cauze demne. Ajutarea refugiaților și reducerea sărăciei în lumea în curs de dezvoltare pentru a numi câteva. Acum, blockchain-ul își demonstrează valoarea și pentru persoanele vulnerabile mai aproape de casă. Mai multe orașe desfășoară acum inițiative bazate pe blockchain pentru a ajuta persoanele fără adăpost să aibă acces mai rapid și mai ușor la serviciile de care au nevoie.

Ce este Stox? (STX) | Un ghid pentru începători: Stox este o piață de predicție blockchain construită pe platforma Ethereum. Oferă participanților capacitatea de a prezice rezultatele evenimentelor în aproape orice categorie imaginabilă. Utilizând puterea „înțelepciunii mulțimii” combinată cu intuiția individuală, participanții pot face predicții despre evenimente în timp real. De asemenea, pot construi noi piețe, pot face schimburi cu colegii lor și pot obține profituri pe platformă.

Un ghid complet pentru cazinourile Bitcoin: Există o serie de cazinouri bitcoin care apar pentru a oferi noi opțiuni de jocuri de noroc jucătorilor din întreaga lume. În timp ce cazinourile bitcoin sunt relativ noi, au început deja să schimbe drastic peisajul cazinourilor online.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Okcoin Exchange solicitat de unul dintre utilizatorii săi: Potrivit sursei, un utilizator Okcoin pe nume Feng Bin dă în judecată bursa pentru că nu a primit 38,75 în Bitcoin Cash din furculița din august 2017. Când Bin a contactat echipa Okcoin, i s-a spus că termenul stabilit pentru recuperarea post-furcă a trecut și că nu mai este eligibil. Dacă investitorul este în măsură să dea în judecată cu succes schimbul pentru jetoanele sale post-fork, acest lucru va crea un precedent interesant care ar putea fi destul de înfricoșător pentru schimburile de criptomonede cu asistență slabă pentru clienți (adică toate).

Nu fi prost, obține autentificarea cu doi factori: O firmă de securitate cibernetică din Moscova, Group-IB, a analizat furtul din 2017 a 720 de conturi de utilizator din cele mai mari 19 burse și a lansat câteva defecțiuni interesante. Numărul conturilor compromise a crescut cu 369% din 2016 până în 2017 și cu 689% din 2017 până în 2018. Studiul a constatat, de asemenea, 50 de botnets active care pot fi folosite pentru a lansa atacuri cibernetice asupra utilizatorilor. Aceste instrumente par a fi versiuni modificate ale acelorași instrumente utilizate pentru atacurile asupra băncilor. Principalul motiv pentru care mulți dintre acești utilizatori au fost spulberați, totuși, a fost neutilizarea autentificării cu doi factori, iar al doilea motiv au fost parolele slabe.

studiu de securitate

Miliardarul chinez pune ochii pe Hartford pentru aproape 300 de milioane de dolari Blockchain Hub: Bruno Wu caută să dezvolte un hub blockchain de 300 de milioane de dolari în Hartford, Connecticut datorită apropierii sale de mai multe instituții de învățământ superior, cum ar fi Universitatea din New Haven, Universitatea Yale, Universitatea din Connecticut și Universitatea din Hartford, cu scopul talentului dezvoltare. Miscarea urmărește să rezolve limitele deficienței globale în talentul blockchain, precum și să stabilească influența în comunitatea americană blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me