Slow Bleeding Bitcoin

O altă săptămână dezamăgitoare în criptomonedă, întreaga piață pierzând aproximativ cinci la sută în intervalul de timp de 7 zile. Altcoins erau într-o mare de roșu, cu doar Litecoin (0,22%), Holo (22,33%) și unele stablecoins care arătau orice mișcare pozitivă. La fel ca restul pieței, și primele trei criptomonede au avut performanțe slabe.

Statisticile pieței criptomonedelor (01.02.19)

Statisticile pieței criptomonedelor (01.02.19)

Bitcoin a scăzut cu 3,12%, cu un preț actual de doar 3.500 de dolari.

XRP a pierdut 2,50% din valoarea sa și acum se odihnește la puțin peste 0,30 USD.

Ethereum se apropie de marca de 100 USD, pierzând 8,47% în cursul săptămânii.

Știri despre criptomonede interne

Cboe reintră în Bitcoin ETF: După ce și-a retras propunerea de Bitcoin ETF în urmă cu doar o săptămână, Chicago Board Options Exchange (Cboe) a trimis-o din nou spre aprobare. După mai multe întârzieri de decizie de către SEC, Cboe a retras propunerea pe 23 ianuarie, temându-se că închiderea guvernului o va împiedica.

Schimbul de regulă propus de VanEck SolidX Bitcoin ETF a fost prezentat de CBOE. Muncă grea a tuturor echipelor implicate. Document public: https://t.co/X25lOPjiFS pic.twitter.com/C9FP4adDE8

– Gabor Gurbacs (@gaborgurbacs) 31 ianuarie 2019

Odată cu guvernul, în special SEC, revenind la forță, liderii Cboe cred că pot lucra împreună pentru a obține în cele din urmă un ETF Bitcoin care să treacă de obstacolele de reglementare.

Merck primește brevetul US Blockchain: Într-un comunicat de presă din 30 ianuarie, Merck a anunțat că Oficiul de Brevete și Mărci al Statelor Unite (USPTO) a acordat companiei un brevet referitor la „obiectele criptografice”. Acest brevet se bazează pe altele pe care compania le-a stabilit și combină inteligența artificială (AI) cu tehnologia blockchain. Organizația speră că acest nou brevet va contribui la îmbunătățirea integrității produselor fizice, inclusiv a produselor farmaceutice, în lanțurile de aprovizionare globale.

ce este nou la coincentral

Blockchain Drones | Introducerea unei automatizări de înaltă zbor: știm la ce vă gândiți: „Blockchain și drone, moarte 2017”. Ei bine, au și un viitor strălucit în față.

De ce industria criptografică trebuie să uite predicțiile de preț: În loc să întrebați „Când ești lună”, ar trebui să te întrebi „Când ești adoptat?”

Zcash Mining este mai profitabil decât Bitcoin & Ethereum, se confruntă cu probleme de inflație: Bitcoin și Ethereum au fost întotdeauna opțiuni populare de exploatare, dar poate doriți să vă uitați la această monedă de confidențialitate.

NiceHash vs. Minergate: a cui exploatarea în cloud este mai bună ?: În lumea mineritului în cloud, există o mulțime de prostii. Comparăm doi dintre principalii concurenți.

Proiecte anticorupție blockchain: construirea unui guvern mai bun: blockchain-ul poate fi o forță de neoprit împotriva corupției? Aflăm.

Oferta inițială de mașini: Rezervările modelului 3 ale Tesla au fost aproape-ICO ?: Strategia ICO de a strânge bani înainte de a construi un produs este tentantă. Și, se pare că nici măcar ol Musky nu este imun.

Malta bate Samoa, Hong Kong în volumul comerțului cu schimburi criptografice, Iată de ce: Malta – insulă mică, activitate criptografică mare.

Huobi Exchange Review: Cum se schimbă bursa din Singapore ?: Acoperim tot ce trebuie să știți despre acest top zece schimb de criptomonede.

Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite Proiectul criptografic va crea o nouă piață de investiții criptografice: două țări cu politici criptografice radical diferite se unesc pentru a crea o nouă monedă criptografică, Aber.

O revoluție a monedei digitale are loc în Venezuela: Venezuela se află în mijlocul unei confruntări politice. Și tensiunea determină dorința (sau nevoia) pentru Bitcoin.

Asigurare criptografică: Satoshis-ul tău este protejat ?: Dacă nu ești dispus să-ți păstrezi cripto-ul într-un portofel personal, cel puțin ar trebui să fii la curent cu polițele de asigurare ale platformelor pe care le faci.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Swift anunță un proces cu R3: Miercuri, într-un panel de la Paris Fintech Forum, CEO-ul Swift, Gottfried Leibbrandt, a anunțat un parteneriat cu dovezi de concept cu compania blockchain R3. R3, un concurent major al Ripple, își va lega în curând platforma de inovația globală de plăți (GPI) a Swift. GPI este un nou cadru standard de plăți „care este capabil să accelereze plățile transfrontaliere între bănci, cu urmărirea completă a tranzacțiilor în timp real”.

Interesant, CEO-ul Ripple, Brad Garlinghouse, a fost, de asemenea, în grup. Deși a vorbit despre deschiderea sa de a lucra cu Swift, el a mai susținut că „sistemele descentralizate cred că de-a lungul timpului vor câștiga … Cred că astăzi nu este ceea ce este Swift”.

IBM finalizează procesul cu PIL: Pacific International Lines (PIL) a finalizat un proces săptămâna aceasta, urmărind livrările de mandarină cu platforma Blockchain a IBM. Procesul a folosit un Conosament electronic (e-BL) pentru a reduce „procesul administrativ de transfer al titlului de proprietate de la cinci la șapte zile la doar o secundă”.

Participanții la proces au avut de spus câteva comentarii pozitive. Tay Khiam Back, CEO al Hupco, un importator din Singapore, a declarat: „Suntem încântați de rezultatul procesului. Prin utilizarea e-BL, am văzut cum întregul proces de expediere poate fi simplificat și făcut mai transparent, cu economii considerabile de costuri. ” În timp ce Lisa Teo, director executiv al PIL, a declarat: „Am primit feedback foarte pozitiv din partea industriei și a autorităților și suntem entuziasmați de posibilitățile în care dezvoltările noastre blockchain pot transforma și injecta un impuls atât de necesar în eficiență și inovație în industria.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me