Cine este Da Hongfei?

hongfeiDa Hongfei este fondatorul NEO, o platformă blockchain pentru aplicații distribuite. El este, de asemenea, fondatorul și CEO al Onchain, o companie de dezvoltare blockchain pentru întreprinderi și instituții. Ambele proiecte au sediul central în China și au fost primele proiecte de dezvoltare blockchain cu sediul în China.

Hongfei și-a câștigat statutul de pionier în blockchain și criptomonede în Asia. Acum este unul dintre cei mai respectați experți în cripto, mai ales când vine vorba de adoptarea utilizatorilor chinezi, aplicații de întreprindere și reglementări guvernamentale.

În acest punct de vedere, vom arunca o privire asupra carierei lui Hongfei în domeniul criptografic și ne vom arunca mai adânc pentru a înțelege rolul său în peisajul criptomonedelor mai mare.

Da Hongfei și lumea Blockchain

Povestea criptomonedelor lui Da Hongfei începe în 2014 odată cu fondarea Antshares (acum cunoscută sub numele de NEO) și Onchain.

Întemeierea NEO (Antshares)

Antshares a început în februarie 2014. A fost conceput pentru a fi o platformă pentru construirea de aplicații descentralizate. Primul de acest gen din China, Antshares a deschis calea pentru viitoarele proiecte chineze blockchain.

NEO

Tehnologia NEO permite contracte inteligente (cum ar fi Ethereum). Cu toate acestea, NEO rulează o mașină virtuală care permite dezvoltatorilor să codifice aceste contracte în C #, Java, Python sau alte limbaje de codare populare. Nu mai trebuie să cunoașteți o limbă nouă pentru codificarea contractelor inteligente.

În aprilie 2016, echipa a lansat o carte albă cu privire la un nou tip de protocol consens (dBFT – Toleranță bizantină la defecte delegată), primul din China. Acesta este protocolul pe care îl folosesc nodurile NEO pentru a ajunge la consens și a finaliza tranzacțiile. dBFT permite NEO să mențină o viteză de tranzacție de 1.000 TPS, cu optimizare aceasta poate crește la un nivel mult mai mare. Comparați acest lucru cu cele 15 tranzacții pe secundă ale Ethereum și veți avea impresia că NEO este conceput pentru utilizarea pe scară largă și de înaltă frecvență..

Întemeierea Onchain

Directorul tehnic Hongfei și Antshares, Erik Zhang, au fondat și Onchain în același timp. Această companie abordează utilizarea blockchain-ului de întreprindere din cealaltă direcție. Acestea oferă servicii de consultanță și dezvoltare numeroaselor companii private interesate de blockchain.

Hongfei

Da Hongfei și CTO Erik Zhang

Onchain a început să vadă unele viteza de mare viteză în 2016, dezvoltând în continuare Antshares și devenind prima companie chineză blockchain care s-a alăturat Hyperledger, ceea ce a contribuit la dezvoltarea în continuare a produsului Onchain numit ADN. DNA, sau arhitectura rețelelor distribuite, permite integrarea sistemelor de afaceri și susținerea interoperabilității între lanțuri.

Proiectarea ADN permite blockchain-ului să fie aplicat la o varietate de cazuri de utilizare în timp ce colaborează cu reglementările guvernamentale, decide asupra unui protocol de consens, fiind incapabil să se conecteze cu alte aplicații blockchain sau chiar să găsească dezvoltatori pentru a construi propriul blockchain sau aplicații.

OnchainÎn iunie 2016, Onchain a colaborat cu Microsoft China. Onchain a colaborat și cu FaDaDa pentru a înființa Legal Chain pentru a soluționa mai multe inadecvări ale aplicațiilor digitale legale. Onchain a fost, de asemenea, votată pentru primele 50 de companii Fintech ale KPMG din China și a anunțat un parteneriat cu Alibaba pentru un depozit de dovezi prin e-mail pentru întreprinderile alimentate de blockchain.

În esență, ADN-ul este o platformă care permite altor platforme existente să utilizeze tehnologia blockchain fără a fi nevoie să reinventeze roata. ADN-ul OnChain își propune să faciliteze adoptarea generală și comunicarea încrucișată.

Sinergie între NEO și Onchain: Master Planul lui Da Hongfei

Pentru context, relația dintre NEO și Onchain este cea a lui Ethereum și Enterprise Ethereum. Onchain lucrează la proiecte blockchain cu întreprinderi mari și a colaborat cu guvernul chinez în trecut, ceea ce ajută în cele din urmă ecosistemul NEO. Ecosistemul NEO dezvoltă platformele pentru creșterea viitoare a blockchain-ului în China. În viitor, după cum se vede mai târziu în acest articol, NEO va acoperi decalajul dintre blockchain-urile instituționale private și cele publice, creând o economie blockchain unificată.

Pentru a afla mai multe despre Onchain și NEO, vă recomandăm ghidul nostru despre NEO.

Consultarea guvernului chinez

Unul dintre cele mai notabile și adesea subevaluate roluri pe care le-a jucat Hongfei a fost stabilirea unei linii constructive de comunicare cu oficialii guvernului chinez..

China a reprimat criptomonedele în urma ICO-maniei, unde proiecte dubioase ICO zburau din lemn, în detrimentul investitorilor naivi. Fiind unul dintre liderii mondiali în domeniul inovației tehnologice și găzduind o populație imensă de antreprenori și dezvoltatori, închiderea perdelelor pe cripto ar fi fost o oportunitate ratată extrem de nefericită.

Hongfei a jucat un rol esențial în colaborarea cu guvernul chinez înainte și după interdicție pentru a crea o atmosferă sănătoasă pentru inovația blockchain în China fără proiectele scamy.

Reacția lui Hongfei la bula ICO chineză

Hongfei a comparat situația ICO cu cea a bulei dot-com de la începutul anilor 2000, „Când ai început o afacere care s-a încheiat cu„ dot com ”, ai putea atrage cu ușurință capital. Același lucru este ceea ce vedeți cu buzz-ul ICO. ” El a continuat să spună că noile tehnologii vor genera întotdeauna bule, deoarece investitorii se entuziasmează mai repede decât poate dezvolta tehnologia pentru a ține pasul. Cu toate acestea, după bule, tehnologia ajunge mereu din urmă și piața se recuperează.

Deși situația criptomonedelor din China este mult mai complicată decât doar câteva ICO-uri înșelătoare, merită remarcată influența lui Hongfei. În calitate de fondator al Onchain și NEO, un ecosistem de contracte inteligente care sprijină dezvoltarea de dapps, Hongfei a reușit să își asume proprietatea asupra curățării spațiului.

luptă pentru cripto în China este departe de a se termina, dar având mai multe cifre pozitive în spațiu precum Hongfei, conversația poate continua mai degrabă spre inovație decât spre distrugere.

Planul Chinei

China recent și-au publicat al 13-lea plan cincinal, care a atins prioritatea dezvoltării blockchain-ului în următorii cinci ani.

În 2017, Banca Centrală a Chinei a publicat, de asemenea, un plan similar privind dezvoltarea Fintech cu scopul „Consolidarea fundației, creșterea siguranței, promovarea inovației, dezvoltarea standardizării și îmbunătățirea reglementării”

În plus, Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației din Republica Populară Chineză a publicat „Standardul Național Blockchain”, care Onchain a fost unul dintre primii care au adoptat acest nou standard.

Viitorul

Hongfei are planuri mari pentru viitorul Onchain și NEO. 2016 și 2017 au generat cel mai mare buzz pentru NEO și impulsul continuă pentru ambele eforturi. Hongfei este optimist și pentru viitorul lui Onchain:

„Viziunea noastră este de a face din Onchain un cadru Blockchain cu adevărat universal. Utilizând diferite module plug-in, cadrul nostru ar putea fi aplicat pentru un lanț public, un lanț de consorțiu sau chiar un lanț privat. Modulul nostru de adaptor încrucișat, în prezent în curs de dezvoltare, creează interoperabilitate între aceste diferite lanțuri. ”

-Da Hongfei, 5 octombrie 2016.

NeoX + Onchain

Planul general implică în cele din urmă sinergie între NEO și Onchain. Deși nu va veni pe termen scurt, așteptați ca serviciile NEO și Onchain să se conecteze în următorii ani. NEO are deja planuri pentru NeoX, platforma lor pentru tranzacții cross-blockchain. Dacă va avea succes, NeoX ar putea conecta blockchain-urile private la piața publică mai mare. Un astfel de instrument de trecere blockchain ar putea fi la fel de util ca API-urile în dezvoltarea web, permițând ca unele coduri private să fie interoperabile cu un ecosistem public. Acest lucru ar permite interoperabilitatea între blockchains, fie ele publice sau private.

Odată conectați, NEO și Onchain vor deține un ecosistem complet de tehnologie. Ar putea intermedia o nouă economie bazată pe blockchain. Acesta este planul general al lui Da Hongfei. Este genial și până acum execută bine.

Concluzie

Da Hongfei este unul dintre cei mai importanți corpuri de iluminat din cripto în acest moment. Conexiunile sale în cadrul guvernului chinez, statutul de pionier în cripto chinez și poziția la conducerea a două mari companii chineze blockchain înseamnă că va fi un jucător cheie în dezvoltarea criptomonedelor..

Dacă doriți să-l vedeți pe Da Hongfei vorbind, îl puteți prinde la Blockchain Connect din San Francisco pe 26 ianuarie 2018. Faceți 30% reducere la bilete cu codul „coincentral”. [VÂNDUT]

conectare blockchain

În plus, Da Hongfei va vorbi și va atinge „Noua viziune” pentru NEO la prima conferință NEO Developers din San Francisco, pe 30 și 31 ianuarie 2018.

NEO DevCon

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me