Coerența HitBTC se situează ca unul dintre cele mai bune schimburi de criptomonede de pe piață în ceea ce privește volumul de tranzacționare. Chiar dacă lichiditatea este un factor important, nu este singurul lucru pe care ar trebui să îl luați în considerare înainte de a utiliza un schimb. În recenzia noastră HitBTC, examinăm toate detaliile pe care trebuie să le cunoașteți despre acest schimb.

Informații cheie HitBTC Exchange

Interfața cu utilizatorul

Mai întâi în revizuirea noastră HitBTC, examinăm interfața cu utilizatorul. În comparație cu majoritatea celorlalte burse, interfața graficului de prețuri este destul de similară. Cea mai mare diferență între HitBTC și alte schimburi este modul în care fondurile sunt clasificate în fila „cont”. Acest lucru se datorează faptului că HitBTC oferă fiecărui utilizator două conturi (cont principal și cont de tranzacționare), care au ambele funcționalități diferite.

„Contul principal” este conceput pentru a fi un loc unde puteți stoca fondurile dvs. de criptomonede. Dacă aveți fonduri aici, nu le puteți schimba imediat. Va trebui mai întâi să le transferați în „contul de tranzacționare”, care este conceput special pentru tranzacționare și nu pentru stocarea fondurilor.

După ce știți acest lucru, este ușor să înțelegeți funcționalitatea interfeței cu utilizatorul. Cu toate acestea, dacă sunteți un utilizator mai nou, s-ar putea să credeți că este puțin ciudat. Acest lucru se datorează faptului că aproape toate celelalte schimburi de criptomonede utilizează un sistem cu un singur cont. Prin urmare, existența unui sistem cu două conturi creează o mică confuzie.

Graficul prețurilor LTC / BTC

În afară de sistemul cu două conturi, interfața cu utilizatorul HitBTC ar trebui să fie familiară majorității comercianților de cripto.

Securitate: HitBTC este sigur?

Nu cu mult timp după lansarea sa în 2015, HitBTC a ieșit offline pentru o perioadă scurtă de timp. În timpul acestui eveniment, unii utilizatori s-au plâns că nu pot retrage fonduri de la bursă. Acest lucru se presupune că a fost cauzat de schimbul de înghețare a fondurilor utilizatorilor ca măsură de siguranță, după ce un alt schimb numit Bter a avut furat fonduri în timpul unui hack. În general, incidentul HitBTC din 2015 nu a fost o problemă majoră. Desigur, mulți oameni vor argumenta faptul că bursa poate îngheța fondurile ori de câte ori consideră că este un lucru negativ atunci când se ia în considerare securitatea.

În cea mai mare parte, schimbul a rămas relativ sigur. Astăzi, bursa oferă autentificare cu doi factori ca măsură de securitate. Puteți activa 2FA pentru sarcini precum conectarea, retragerea fondului și setarea ajustărilor. Ca măsură de precauție, puteți alege cât timp va rămâne activă autentificarea contului dvs. înainte de a vă deconecta automat. Opțiunile includ 30 de minute, 1 oră, 8 ore, 1-7 zile sau niciodată.

HitBTC folosește stocarea la rece pentru a-și asigura majoritatea fondurilor. O caracteristică de securitate unică este „lista albă”. Cu această funcție, puteți adăuga orice adresă de depozit în care aveți încredere. În esență, aceasta este menită să împiedice pe cineva (chiar și un hacker) să se retragă la o adresă pe care nu o cunoașteți sau pe care nu o controlați. Dacă un hacker vă încalcă contul de e-mail și încearcă o retragere, HitBTC ar trebui să poată bloca această acțiune.

Taxe HitBTC

În comparație cu majoritatea schimburilor de criptomonede, taxele de tranzacționare pe HitBTC sunt competitive. Pentru participanți, taxele HitBTC sunt stabilite la 0,1%. Producătorii nu trebuie să plătească taxe. Dimpotrivă, producătorii primesc de fapt o reducere de 0,01% pentru fiecare tranzacție.

Taxele HiBTC pentru retrageri sunt unice prin faptul că acestea nu se bazează pe volumul tranzacțiilor. De exemplu, dacă doriți să retrageți 10 BTC sau 0,5 BTC, veți fi taxat cu aceeași taxă. Taxele sunt dinamice și se ajustează automat cu piața. Dacă doriți să retrageți o cantitate mai mare de cripto, acesta este cu siguranță un lucru pozitiv. Cu toate acestea, pentru sume mai mici, acest lucru ar putea fi considerat negativ. În comparație cu alte burse populare precum Binance și Bittrex, taxele HitBTC pentru retrageri sunt mai mici pentru unele criptomonede și mai mari pentru altele.

Banner pentru pagina principală HitBTC Support Center

Centrul de asistență HitBTC oferă o mulțime de răspunsuri la întrebările frecvente pe care le-ați putea avea despre schimb.

Opțiuni valutare

Una dintre categoriile care separă HitBTC de cele mai multe schimburi este numărul său de opțiuni valutare disponibile. Începând cu noiembrie 2018, există peste 200 de criptomonede diferite disponibile pe acest schimb. Multe criptomonede care nu sunt disponibile pe alte schimburi populare pot fi găsite pe HitBTC. Pentru mulți comercianți, acest lucru este un lucru bun, deoarece înseamnă o lichiditate mai mare pentru criptomonede în general.

Pentru cei care doresc să depună fiat direct prin HitBTC, se pare că această opțiune nu mai este disponibilă. Există câteva recenzii scrise anterior care spun că sunt acceptate monedele fiduciare (USD, EUR, PIB). Cu toate acestea, site-ul de schimb (în noiembrie 2018) o spune acum nu oferă depozite fiduciare. Cu toate acestea, puteți cumpăra Bitcoin folosind Visa sau Mastercard pe un alt schimb numit Changelly, care a colaborat cu HitBTC pentru a oferi acest serviciu. Puteți face acest lucru și pe orice altă bursă care oferă opțiuni de tranzacționare fiat.

Limitări de tranzacționare

Există trei niveluri de cont care determină limitele tranzacțiilor. Cu toate acestea, nu este clar ce înseamnă de fapt aceste niveluri pentru limitele tranzacțiilor. De exemplu, unii au spus că nivelurile de verificare includ următoarele:

Contul general, care nu necesită verificare, are o limită de retragere zilnică echivalentă cu 5000 EUR în criptomonedă. Cu acest nivel, nu puteți depune fiat. Contul verificat este al doilea nivel. Necesită o verificare KYC. Vi se permite o limită zilnică de retragere a criptelor de 25.000 EUR. Pentru moneda fiduciară, există o limită de 2000 USD (EUR sau USD) pe săptămână și 10.000 USD pe lună – atât pentru retrageri, cât și pentru depozite. Al treilea nivel este un cont calificat, care vă permite să retrageți cripto în valoare de peste 25.000 USD în fiecare zi. Retragerile și depozitele fiduciare permise pentru conturile calificate sunt de 10.000 USD pe săptămână și aproximativ 50.000 USD (EUR sau USD) pe lună.

Cu toate acestea, potrivit unui reprezentant oficial al serviciului clienți HitBTC de pe Reddit, „Nu există nicio limită zilnică la HitBTC”. Pentru a adăuga confuzie, diferitele etape prezentate în graficul de mai jos (care se găsește pe site-ul HitBTC) nu pot fi făcute clic. De asemenea, acolo nu sunt furnizate informații care să arate diferențele dintre cele trei niveluri de cont.

graficul nivelurilor contului (general, verificat și calificat)

HitBTC are trei niveluri principale de cont: general, verificat și calificat.

Experiență în Serviciul Clienți

În categoria finală a recenziei noastre HitBTC, să examinăm experiența generală a serviciului pentru clienți. Conform diferitelor recenzii ale clienților, HitBTC este relativ lent și uneori nu răspunde la întrebările utilizatorilor. De exemplu, câțiva utilizatori s-au plâns că echipa de asistență nu a răspuns la întrebări dincolo de ancheta inițială. Deși este pozitiv faptul că HitBTC are o opțiune de social media pentru soluționarea problemelor clienților (Reddit), au existat deseori cozi de întrebări fără răspuns uneori..

O altă problemă este că uneori anumite monede sunt „blocate” în schimb din cauza unor probleme tehnice. Un exemplu specific în acest sens este atunci când utilizatorii nu au putut finaliza nicio operațiune cu fonduri Metaverse ETP. Prin faptul că nu permite utilizatorilor să-și controleze propriile fonduri și închiderea / înghețarea anumitor monede, HitBTC riscă să creeze emisiuni continue pentru unii comercianți.

Concluzie

HitBTC are tendința de a avea comisioane de tranzacționare și retragere competitive, precum și o mulțime de opțiuni de tranzacționare cu criptomonede. Cu toate acestea, există o mulțime de probleme pe care schimbul ar trebui să le abordeze. Securitatea fondului, experiența serviciului pentru clienți și clarificarea diverselor politici de schimb sunt toate domenii care ar putea fi îmbunătățite. Sperăm că recenzia noastră HitBTC vă poate ajuta să determinați dacă acest schimb este sau nu o opțiune bună pentru dvs..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me