Cunoașterea este putere, dar fără înțelepciune cu privire la modul de aplicare a cunoștințelor tale, ai putea ajunge ca un prost cu adevărat inteligent. Iată opt lucruri pe care trebuie să le știți despre impozitele criptografice. La fel de importantă este înțelepciunea practică necesară pentru a vă ajuta să aplicați în mod eficient fiecare informație fiscală.

Opt fapte cheie de impozitare criptografice

1. Fratele cel mare și micii săi ajutători te urmăresc

Da, trebuie să țineți cont de toate câștigurile și pierderile din criptomonede. Tehnologia blockchain nu face ca cripta dvs. să cumpere și să vândă invizibilă pentru autoritățile fiscale. De fapt, poate fi mult mai ușor pentru ei să monitorizeze totul despre tine. În special tranzacțiile dvs. financiare. Big Brother urmărește și folosește bancherul tău prietenos, serviciul de transfer de bani și schimbul de cripte ca agenți de supraveghere neplătite. Se tem de Big Bro la fel de mult ca și tine, și băiete, au multe de pierdut dacă nu respectă cerințele sale de informații despre tine și tranzacțiile tale.

opt lucruri pe care trebuie să le știți despre cripto impozitul evader și polițist

IRS are o putere enormă de răsucire a brațelor; asigurați-vă că documentați toate tranzacțiile dvs. cripto și depuneți o declarație fiscală federală legitimă. Imagine de Alexas_Fotos la Pixabay.

2. Bitcoin este proprietate impozabilă

Bitcoin este clasificat ca proprietate de către IRS. Orice lucru pe care IRS îl interesează suficient pentru a-l clasifica drept proprietate este ceva care sunt la fel de interesați de impozitare. Trebuie să luați măsuri chiar acum pentru a intra și a respecta toate regulile IRS care guvernează câștigurile și pierderile de capital în criptomonede. Scrisorile de dragoste de la unchiul Sam nu includ, în general, flori sau bomboane de ciocolată, dar vin împachetate cu cadouri, cu amenințarea implicită a sechestrelor de conturi bancare, amenzi, sancțiuni și, în unele cazuri legate de mafie, un rechizitoriu RICO și alte acuzații penale.

3. Încă nu este nevoie să raportați vânzările Bitcoin Wash

Bitcoin nu este supus infamului vânzare spălare reguli aplicabile comercianților de valori, cel puțin încă nu. Cu toate acestea, din moment ce IRS va câștiga sute de milioane de dolari pe an prin instituirea acestei reguli fiscale, poate fi aplicat încă Bitcoin și tuturor celorlalte criptomonede, posibil în câțiva ani. Dacă nu sunteți familiarizați cu regulile de vânzare a spălătoriei, informați-vă despre ele. Pentru a economisi spațiu aici, cel mai simplu mod de a evita să fii nichelat și diminuat până la moarte (din punct de vedere fiscal) este să tranzacționezi numai unu criptomonedă. Treceți-o rar și nu intrați niciodată într-o nouă tranzacție în termen de 31 de zile de la închiderea tranzacției anterioare. Adepții tendințelor pe termen lung și investitorii cu costuri medii în dolari nu trebuie să se îngrijoreze în general de vânzările de spălare. Comercianții swing și comercianții de zi sunt principalele ținte ale regulilor de vânzare a spălătoriei.

4. Planificați înainte, evitați surprizele, completați formularul 1040-ES

Dacă anticipați câștiguri sau pierderi mari de capital în tranzacționarea criptomonedelor, ar trebui să completați formularul IRS 1040-ES. Păstrați acest formular pentru evidența dvs. Nu trebuie să-l trimiteți prin poștă către IRS. În schimb, utilizați calculele din formular pentru a determina dacă trebuie să efectuați plăți fiscale estimate trimestrial. Dacă lucrați pe cont propriu, faceți deja acest lucru, așa că pur și simplu adăugați câștigurile și pierderile dvs. criptate anticipate. Plătiți taxele dvs. trimestriale estimate la timp și totul nebun.

5. 1099-B, 1099-K și auto-responsabilitate

Unele schimburi criptografice (Gemeni, Kraken, Coinbase etc.) vă vor elibera un formular 1099-K la momentul impozitării. Coinbase are în vedere, de asemenea, trimiterea formularelor 1099-B în locul celor 1099-K. Aceste formulare conțin sume importante în tranzacții comerciale în dolari de care aveți nevoie pentru a vă pregăti impozitele pe venit federale (de stat). Dar dacă schimbul dvs. de criptare nu vă oferă niciun formular? Sunteți încă responsabil pentru raportarea fiecărei tranzacții Bitcoin, Ethereum, Litecoin etc. pentru întregul an fiscal.

Tu, nu brokerul tău sau schimbul de cripte, ești partea responsabilă pentru veridicitatea informațiilor din formularele tale 1099-B și 1099-K. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că informațiile pe care vi le furnizează sunt corecte.

6. Livrare digitală prin servicii specializate de pregătire a impozitelor

S-ar putea să fiți copleșiți când primiți primul formular 1099-B sau formularul 1099-K. Mai ales dacă ați realizat sute de tranzacții cripto în timpul anului fiscal. Acest lucru se datorează faptului că cifrele enumerate atât pentru baza costurilor, cât și pentru veniturile nete reprezintă sumele totale în dolari toate tranzacțiilor dvs..

Dar nu intrați în panică, IRS se bazează pe schimbul de criptare sau pe brokerul dvs. pentru a furniza aceste totaluri brute ale tranzacțiilor. Tot ce trebuie să faceți este să le importați în formularul 8949 și în anexa D la momentul impozitării. Dacă nu vă simțiți confortabil să vă pregătiți propria declarație fiscală, multe firme de contabilitate vă oferă pregătirea specializată a impozitelor criptografice. Nu este ieftin, dar nu va trebui să-l transpirați, îngrijorându-vă dacă ați făcut o greșeală în declarația de impozitare.

Dacă sunteți mai aventuros, puteți cumpăra sau închiria un software de pregătire fiscală specific cripto și lăsați-l să se ocupe de restrângerea numărului și de completarea formularelor. S-ar putea să merite costul pentru a produce o returnare fără erori și pentru a câștiga încredere în momentul depunerii impozitelor. Puteți, de asemenea, să profitați de același confort atunci când pregătiți declarațiile anuale de impunere a criptelor de capital.

7. Ați primit o notificare de la IRS? Nu vă panicați

S-a întâmplat. S-ar putea să uitați să includeți un formular fiscal cu declarația dvs. federală. Poate că ați neglijat să includeți acel mic pont de 1.000 de dolari pe care l-ați primit pentru finalizarea unui proiect de lucru înainte de termen. Poate că ați scăzut din greșeală suma datorată la plata trimestrială estimată a impozitului. Apoi, IRS v-a trimis o scrisoare completată cu propuneri de amenzi și penalități.

Nu te speria. Acestea sunt amenzi și sancțiuni provizorii. Dacă răspundeți imediat la ele și vă corectați rapid greșelile, acestea se vor retrage de obicei. Greșelile oneste nu sunt o mare problemă cu IRS, dar numai dacă vă deplasați rapid pentru a vă corecta erorile. Probabil că va trebui să depuneți o declarație fiscală modificată (formularul 1040-X) și să trimiteți absolut orice taxă suplimentară datorată. Dacă ați uitat să trimiteți un anumit formular fiscal, trimiteți-l imediat. Și fără greșeli de data aceasta, vă rog.

Poate doriți să contactați un agenții înscriset (EA) să te reprezinți în fața IRS. Aceștia pot pregăti un 1040-X (declarație fiscală federală modificată), completat cu orice formular lipsă. Dacă este necesar, aceștia ar putea, de asemenea, solicita IRS, solicitând suspendarea propunerii de penalizare și impozitare.

Două lecții aici pentru tine: În primul rând, verificați întotdeauna triplul declarației dvs. fiscale pentru acuratețe și completitudine înainte de a o trimite la IRS. În al doilea rând, dacă primiți o scrisoare IRS înfricoșătoare din cauza unei înșurubări, nu vă pierdeți cookie-urile. Există multe firme fiscale specializate în relațiile cu IRS. Pentru o taxă, acestea vă pot ajuta să clarificați lucrurile mai repede decât voi înșivă. Nu mergeți singur când primiți o notificare IRS cu privire la amenzi mari sau taxe suplimentare!

8. Cumpărați o cafea, obțineți un eveniment impozabil fără taxe suplimentare

Să presupunem că v-ați finanțat contul criptografic cu Bitcoin de 10.000 USD la 5.000 USD pe unitate pentru un total de două unități. Îți cumperi cafeaua de dimineață la 4,99 USD. Bitcoin se tranzacționează la 7.500 USD în momentul achiziției. Ați folosit .00066533333 unități Bitcoin pentru a vă plăti cafeaua (.00066533333 unități * 7.500 USD = 4,99 USD).

Unitățile dvs. Bitcoin au crescut ca valoare cu 50% de când le-ați cumpărat inițial (BTCUSD a crescut de la 5.000 USD la 7.500 USD). Prin urmare, valoarea inițială a unităților a crescut de la 3,33 USD la 4,99 USD. Felicitări. Ați generat un câștig de capital de 1,66 USD pe măsură ce ați plătit pentru cafea. Trebuie să țineți cont de acest câștig de capital (și să îl clasificați în mod corespunzător și ca câștig de capital pe termen scurt sau pe termen lung) la momentul impozitării.

S-ar putea să aveți sute de tranzacții similare de criptografie echivalente în dolari mici pe tot parcursul anului. Deci, asigurați-vă că țineți cont de fiecare, deoarece IRS este cu siguranță. Dacă vă descurcați și nu raportați toate tranzacțiile dvs. impozabile, acestea vor fi cu siguranță în contact cu dvs. De obicei, atunci când ai cel mai puțin nevoie de o surpriză neplăcută.

Ați prefera un impozit – sau două?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me