Tehnologia blockchain continuă să vadă expansiunea în fiecare sector de afaceri, inclusiv în sistemul educațional. Eficiența și securitatea adăugate a implementării unui protocol blockchain sunt incontestabile.

Sistemul bazat pe hârtie care domină majoritatea rețelelor educaționale din lume este extrem de depășit și nu există un consens global real cu privire la statutul general al educației. Aceste sisteme i-au lăsat pe educatori într-o stare de confuzie în ceea ce privește nivelul de înțelegere pe care îl posedă elevii. Tehnologia blockchain ar putea fi răspunsul la atâtea probleme actuale cu care se confruntă școlile lumii. Pe măsură ce sunteți pe cale să aflați, există deja câteva platforme impresionante bazate pe blockchain care își fac partea pentru a promova cauza.

Tehnologia blockchain ne-ar putea permite să schimbăm atât modul în care predăm, cât și modul în care învățăm, îmbunătățind capacitatea noastră de a monitoriza aceste atribute critice în timp real. Să luăm un moment pentru a examina câteva moduri în care această tehnologie revoluționară poate fi utilizată pentru a îmbunătăți rețeaua globală de învățământ.

Baza de date Blockchain Student – Înregistrare permanentă

Transcrierile școlare, sau dosarul permanent, sunt o parte critică a sistemului de învățământ monitorizarea proces. Din păcate, actualul sistem pe hârtie este scump și închis publicului. O soluție bazată pe blockchain ar putea reduce costurile oferind fiecărui student o etichetă de identificare unică, care ar putea fi ușor referențiată de sistemele educaționale care necesită informații de oriunde din lume.

Poate și mai important este faptul că natura transparentă a tehnologiei blockchain le-ar permite studenților să poată accesa și informațiile. Acest acces nelimitat ar putea ajuta studenții să își monitorizeze progresul academic și să afle unde greșesc.

Rețea educațională Blokchain: sediul central Sony prin Boyanov

Sediul central Sony prin Boyanov

IBM și Sony au în echipă pentru a crea o platformă pentru a aborda mizeria actuală, care este transcrierea școlii. Programul combină un blockchain construit de Sony cu tehnologia cloud IBM pentru a crea un sistem revoluționar pentru urmărirea și trimiterea transcrierilor școlare la nivel global.

Rețele globale de educație blockchain

Imaginați-vă că aceste informații fac parte dintr-o rețea globală de educație blockchain mai extinsă. Această rețea le-ar permite elevilor să transfere școli fără a fi nevoie să le trimită foaia matricolă. De asemenea, ar elimina majoritatea costurilor asociate stocării, monitorizării, modificării și actualizării acestor date.

O rețea globală de educație blockchain permite monitorizarea pe scară largă. Această abilitate ar oferi lumii prima privire asupra statutului educațional real al școlilor și elevilor din lume. Amprenta digitală a fiecărui student, împreună cu toate datele relevante, oferă o prezentare detaliată a progresului elevilor. În plus, aceste date permit profesorilor să identifice domeniile care trebuie îmbunătățite.

Rețea educațională Blockchain – Curriculum comun

În starea actuală, sistemul educațional este format din raioane localizate. Profesorii instruiesc elevii cu un curriculum național. Apoi, testele confirmă nivelul de înțelegere atins de elevi. Problema este că nu există nicio modalitate de a se asigura că cel mai bun curriculum câștigă la nivel local. Stocarea unui curriculum aprobat într-o rețea blockchain ar putea asigura că toți studenții primesc cele mai actualizate informații aprobate posibile.

Prețul cărților nu este o problemă mică, iar un curriculum digital ar putea fi implementat pentru a crea un sistem universal și mai rentabil decât versiunea actuală pe hârtie. Aceste economii ar putea aduce beneficii școlilor din regiunile cu venituri mai mici, deoarece aceste școli nu au, de obicei, resursele necesare pentru a-și actualiza continuu programa pentru a reflecta schimbările.

Sisteme de absolvire Blockchain

Departamentul Educației din SUA caută să creeze o învățare blockchain sistem. Proiectul poartă numele de „învățare bazată pe competențe” și ridică sprâncenele în comunitatea educațională. Flexibilitatea construită de un astfel de sistem ar putea îmbunătăți semnificativ rezultatele studenților.

Rețelele de educație bazate pe blockchain care acordă merite studenților pe baza finalizării curriculumului lor ar putea automatiza una dintre cele mai scumpe părți ale sistemului de învățământ. Imaginați-vă un student care susține un test și scorul de promovare înregistrat după cum sa realizat în programa blockchain.

Acum, imaginați-vă dacă după finalizarea curriculum-ului în total, elevul a absolvit automat clasa următoare. Această automatizare ar permite sistemului de învățământ să devină atât mai individualizat în predarea sa, cât și mai global în capacitatea sa de auto-monitorizare. Cei mai buni studenți excelează în ritmul lor, în timp ce mințile excepționale se ridică printre mulțime.

Încredere în certificare

Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale tehnologiei blockchain este capacitatea sa de a dovedi proprietatea asupra unui anumit activ. În cazul sistemului educațional, această tehnologie se integrează în verificarea certificărilor și acreditării. Cercetătorii de la MIT folosesc deja un blockchain sistem pentru a preveni utilizarea documentației falsificate. Sistemul simbolizează înregistrările pe blockchain pentru a preveni frauda. De asemenea, permite studenților să își recupereze înregistrările în orice moment, fără a fi nevoie de implicarea terților.

Rețea de educație blockchain: Artele de la MIT au vedere la râu

Arte la MIT

Crowdfunding

Una dintre cele mai bune caracteristici obținute prin utilizarea protocoalelor bazate pe blockchain este abilitatea de a participa la crowdfund. Școlile ar putea folosi acest lucru pentru a-și revoluționa procedurile de strângere de fonduri. O școală ar putea prezenta un concept sau un proiect părinților elevilor și aceștia ar avea capacitatea de a vota subiectul și, dacă sunt aprobați, finanțează proiectul.

Platforma inovatoare Usizo utilizează un protocol bazat pe blockchain pentru a facilita finanțarea colectivă pentru dezvoltarea școlilor din Africa. Platforma permite donatorilor să-și urmărească donațiile. Transparența adăugată sa dovedit a fi crucială pentru atingerea unor niveluri mai ridicate de finanțare publică.

Cheltuieli școlare

Problemele de cheltuieli școlare au devenit o preocupare imensă în ultimii ani. În consecință, părinții manifestă un interes crescut pentru cheltuielile școlare. Monitorizarea acestor date pe blockchain ar fi ușoară. Prin urmare, dacă platforme precum Usizo se adaptează la aceste nevoi, ele ajută atât școlile publice, cât și cele private să funcționeze mai eficient.

Rețea de educație blockchain – este peste noi

Este ușor de văzut de ce trebuie să existe un impuls puternic pentru dezvoltarea unei rețele de educație blockchain. Natura descentralizată a tehnologiei blockchain îl face păstrătorul ideal al cunoașterii lumii și, prin introducerea eficientă a acestei tehnologii, toate părțile implicate beneficiază.

Sărăcia nu mai trebuie să dicteze nivelul de educație pe care îl primesc elevii. Datorită tehnologiei blockchain, viitorul educației pare deja mai luminos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me