În calitate de investitor criptografic, v-ați dat, fără îndoială, pe reclamele platformei de împrumut Bitcoin. Aceste platforme vin în toate dimensiunile diferite și fiecare cu proceduri diferite. Împrumuturile Bitcoin au câștigat pentru prima dată popularitate în 2017, pe măsură ce piața criptografică a crescut la noi culmi. Hype-ul cripto-maniei de anul trecut a creat, de asemenea, un mediu primar pentru împrumuturile Bitcoin.

Astăzi, numeroase platforme de împrumut Bitcoin oferă toate tipurile de servicii de finanțare, deoarece serviciile de finanțare de orice fel sunt foarte populare și puteți găsi chiar și site-uri pentru consolidarea datoriilor care sunt minunate pentru asta. Opțiunile de finanțare includ obținerea unui împrumut pentru a cumpăra Bitcoin, utilizarea Bitcoin pentru a obține un împrumut în fiat și împrumutarea criptelor dvs. către alții care caută finanțare. În timp ce toate aceste platforme oferă servicii diferite, toate au un lucru în comun: pariază că prețul cripto-ului va continua să crească.

Pârghie

Obiectivul principal al platformelor de creditare Bitcoin este de a oferi utilizatorilor o mai mare pârghie în eforturile lor de tranzacționare. Pârghia este o strategie de investiții în care multiplicați eficacitatea tranzacțiilor dvs. prin bani împrumutați. Este o strategie comună pe piața de valori.

În teorie, conceptul sună fantastic. Obțineți un împrumut pentru 10.000 USD, cumpărați Bitcoin, prețul crește și râdeți până la bancă. În realitate, procesul este mult mai dificil decât acesta și, în majoritatea cazurilor, investitorii se găsesc cu grămezi uriașe de datorii.

Obțineți un împrumut pentru a cumpăra Bitcoin

Cumpărarea Bitcoin poate deveni scumpă. Să ne recunoaștem, mulți investitori noi care ar fi mai bine cu Bitcoin investesc în schimb în altcoins mai ieftini, deoarece pot deține monede complete la o fracțiune din cost. Investitorii cripto cu experiență înțeleg că deținerea unui procent din Bitcoin poate fi mult mai valoroasă decât deținerea unui altcoin complet.

Firmele de creditare au recunoscut rapid atât dorința investitorilor de a deține monede complete, cât și distanțarea platformelor tradiționale de creditare de spațiul criptografic. Această dorință a dus la apariția unui flux de platforme de creditare Bitcoin în ultimul an. Aceste platforme oferă utilizatorilor mai multă lichiditate pentru a-și cumpăra cripta. SoFi este o astfel de platformă care a câștigat popularitate față de anul precedent. SoFi vă oferă acces la fonduri fiat pentru a cumpăra cripto direct. Platforma oferă, de asemenea, refinanțarea împrumuturilor studențești și împrumuturile personale.

Sofi prin Hompage

SoFi prin Hompage

Obțineți un împrumut în Bitcoin

O altă strategie emergentă în sectorul de creditare Bitcoin este împrumuturile cripto-directe. Aceste platforme trec cu totul peste moneda fiat. În schimb, îți primești creditul direct în Bitcoin. În mod tradițional, există două tipuri de împrumuturi directe Bitcoin. Primul tip de împrumut vine de la o companie de creditare. Unele companii de împrumut noi permit oamenilor să facă acest lucru ia un împrumut auto în bitcoin, singura avertizare este că reprezentanța auto trebuie să accepte și Bitcoin.

Al doilea tip de strategie de împrumut direct Bitcoin implică conectarea cu alți investitori care doresc să împrumute Bitcoin în schimbul unor dobânzi la împrumut. Platforme precum BTCPOP, Bitbond, și Nebeus specializați în aceste tipuri de tranzacții.

Obțineți un împrumut Fiat folosind Bitcoin ca garanție

În partea opusă a ecuației, aveți în jur de o mie de deținători de Bitcoin care controlează marea majoritate a Bitcoin-urilor existente. Majoritatea acestor persoane sunt Bitcoin HODLers de multă vreme și, prin urmare, nu au dorința de a-și vinde monedele prețioase. Din fericire pentru acești indivizi, ei pot acum să primească împrumuturi în monedă fiduciară folosind Bitcoin-ul lor ca garanție.

Încuietoare este o astfel de platformă care oferă aceste servicii investitorilor. Într-un recent interviu, CEO-ul Inlock, Csaba Csabai, a explicat modul în care deținătorii majori de Bitcoin se află într-o poziție unică. Csabai a explicat cum compania sa a descoperit că 40 la sută din Bitcoin-urile din lume nu s-au mutat din portofelele lor de peste un an. De asemenea, s-a lăudat cu avantajele fiscale ale acestei strategii. Tranzacțiile criptografice sunt supuse impozitului în majoritatea țărilor, dar utilizarea Bitcoin-ului pentru garanții nu este.

SALT este o altă platformă populară de împrumut colateral Bitcoin. Compania oferă verificare în aceeași zi și nu necesită nici o verificare a creditului. SALT este considerat una dintre cele mai legitime platforme de creditare Bitcoin de pe piață astăzi. Platforma a primit o acoperire media semnificativă, inclusiv articole în Forbes, Bloomberg, și NASDAQ.

Escrocherii cu împrumut Bitcoin

Din păcate, sectorul împrumuturilor Bitcoin a înregistrat o serie de scandaluri recente care au costat investitorii miliarde. Unul dintre cele mai cunoscute dintre aceste scandaluri este BitConnect. Această platformă de împrumut peer-to-peer a obținut investitori pentru sume uriașe de bani după ce și-a închis brusc operațiunea în ianuarie a acestui an.

BitConnect a ajuns rapid la o poziție dominantă pe piață după un ICO de succes găzduit în 2016. Platforma este prezentată pe scară largă ca un exemplu perfect de ce să nu te implici în creditarea Bitcoin. BitConnect a făcut titluri pentru strategia sa de schemă Ponzi și pentru campania de marketing de top. Charlie Lee, fondatorul Litecoin, și-a exprimat îngrijorarea față de platformă la sfârșitul anului trecut printr-un tweet viral. Bitconnect și-a închis operațiunile în decurs de o lună de la avertisment.

Am fost întrebat ce părere am despre BitConnect. De la suprafață, pare o schemă clasică de ponzi. Nu aș investi în ea și nu aș recomanda altcuiva.

Urmez această regulă generală:

„Dacă arată ca un &# 129414 ;, merge ca un &# 129414 ;, și șarlatani ca un &# 129414 ;, atunci este un ponzi. ” &# 128514;

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 30 noiembrie 2017

Probleme cu împrumuturile Bitcoin

Un ianuarie raport a dezvăluit că până la 18,15 la sută din Bitcoin achiziționat recent au fost achiziționate folosind credit. Aceste statistici au arătat, de asemenea, că aproximativ 22% din aceste datorii nu sunt achitate. Având în vedere volatilitatea pieței criptografice, aceasta poate fi în Cel mai bun interese pentru a vă economisi fondurile și a vă cumpăra cripto-ul direct. Pentru cei dintre voi care nu au răbdare sau au priceperea de a tranzacționa pentru a converti aceste fonduri împrumutate, împrumuturile Bitcoin pot fi o opțiune inteligentă.

Împrumut Bitcoin: asta depinde de tine

Decizia dacă o strategie de împrumut Bitcoin este corectă pentru dvs. poate necesita o căutare serioasă a sufletului. A trecut aproape un an de când Bitcoin a atins maximul istoric de doar 20.000 USD. Pentru cei care au primit împrumuturi la acest preț, nu există nicio îndoială că regretă decizia deocamdată. Sperăm că, în viitor, piața criptografică revine în aceste zile de glorie și toată lumea își poate rambursa datoriile. Este mult mai probabil ca aceste datorii să rămână neplătite pentru anii următori.

Ești interesat să afli mai multe despre împrumuturile Bitcoin? Consultați comparația noastră între Ethlend și SALT.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me