Din secolul al XVII – lea, povești despre Olandezul zburător au fost populare în întreaga lume. Legendarul vapor fantomă nu a ajuns niciodată la aterizare. Era condamnat să navigheze pe mări pentru totdeauna. Deci, în lumea criptografică, monedele olandeze au o soartă condamnată în mod similar? Are acest proiect capacitatea de a prospera? În acest articol, vom analiza factori precum specificațiile tehnice, cazurile de utilizare și tendințele prețului monedei olandeze pentru a răspunde mai bine la aceste întrebări..

Ce este moneda olandeză (OLANDEZĂ)?

Dutch Coin (DUTCH) este o criptomonedă destinată utilizării în Olanda. De exemplu, pe site-ul proiectului, obiectivele includ „adunarea cât mai multor magazine online olandeze pentru a vă conecta”. Proiectul are, de asemenea, aspirații de a obține adoptarea utilizatorilor la nivel internațional. Acesta folosește un algoritm hibrid de dovadă a muncii, dovadă a mizei. Similar cu Litecoin, Dutch Coin folosește algoritmul de hash Scrypt.

Misiunea olandeză a proiectului de monede

Potrivit site-ului web al proiectului, „moneda olandeză este un altcoin realizat de un prieten olandez. Sperăm să devenim cel mai mare altcoin olandez realizat vreodată. ” Da, există o mulțime de erori gramaticale ciudate ca aceasta pe întreg site-ul web al proiectului. Din aceasta, nu este clar dacă Dutch Coin intenționează să se concentreze asupra cazurilor de utilizare dincolo de granițele Olandei. Deși am văzut destul de multe criptomonede diferite pentru a fi utilizate în anumite țări, acestea au fost în mare parte controversate. Proiecte precum Petro în Venezuela și Turcoin în Turcia oferă exemple bune. Estcoinul Estoniei a fost, probabil, cea mai promițătoare propunere de proiect național de criptomonede. Cu toate acestea, guvernul eston a redus planurile în iunie 2018.

Sigla monedei olandeze

Dutch Coin își propune să aducă cripto în Olanda.

Monedă olandeză ICO?

Când vine vorba de strângerea de fonduri, nu este clar dacă acest proiect a realizat sau nu un ICO. Nici o informație referitoare la eforturile de strângere de fonduri nu este listată pe pagina Twitter a proiectului sau site-ul web. De asemenea, nu este clar care este capacitatea de piață a monedei olandeze. De exemplu, pe site-uri precum CoinMarketCap, acesta suma nu este listată. Cu toate acestea, putem vedea că moneda olandeză încă se tranzacționează.

Caracteristici tehnice

Privind site-ul web al proiectului, nu sunt listate multe detalii tehnice. În plus, nu există o carte albă sau linkuri către platforme de socializare populare în afară de Twitter. Există câteva detalii de bază, cum ar fi oferta maximă OLANDEZĂ (440 de milioane) și recompensa în bloc (50 de monede). În plus, au fost pre-exploatate 83,6 milioane de DUTCH, aproximativ 19% din aprovizionarea maximă. Proiectul a primit câteva complimente la Forum Bitcoin Garden pentru decizia sa de a folosi Dovada mizei și Dovada muncii. Cu toate acestea, unii s-au plâns că recompensa nu a fost suficientă pentru a stimula participarea la minerit.

Fotografie cu specificațiile tehnice ale Dutch Coin

Dutch Coin a efectuat o pre-mină și prezintă un algoritm de conens PoW / PoS hiprid.

Prețul monedei olandeze

Da, prețul monedei olandeze este în scădere ca aproape toate celelalte cripto-uri. Ar trebui să ne așteptăm la acest lucru pe o piață bear. Cu toate acestea, valorile monedei olandeze au scăzut considerabil mai mult decât majoritatea celorlalte criptos. De exemplu, prețul actual al monedei olandeze a suferit un 59,6% în ultimele 60 de zile (28 iulie – 28 septembrie). În comparație, Bitcoin a scăzut cu doar 20,6% în același interval de timp. Între timp, XRP a crescut de fapt cu 18,8%.

Semn de întrebare pentru plafonul de piață pe pagina CoinMarketCap a monedei olandeze

Potrivit CoinMarketCap, capitalizarea pieței olandeze a monedei este necunoscută.

Foaia de parcurs pentru echipă și proiect

Nicio echipă nu este listată pe site-ul web al proiectului. De asemenea, este dificil de spus în ce fază se află în prezent acest proiect. Acest lucru se datorează faptului că obiectivele sunt enumerate în trei etape: etapele timpurii, etapa a doua și etapa finală. Nu sunt date date pentru aceste etape, deci este imposibil să știm exact când ne putem aștepta să înceapă sau să se încheie diferiți pași. Comparativ cu majoritatea proiectelor blockchain, Dutch Coin lipsește în mod semnificativ de concentrarea sa asupra actualizărilor caracteristicilor tehnice, în special în ultimele două etape ale foii de parcurs. De exemplu, actualizarea tehnică principală menționată dincolo de secțiunea etapei incipiente este „conectarea ambelor pastile miniere în blockexplorers”.

În cea mai mare parte, foaia de parcurs se axează pe marketing cu obiective precum „începând cu conștientizarea social media printr-un Airdrop social” și „începând cu un marketing local mic”. Da, este important să ne concentrăm asupra eforturilor de marketing, dar ne-am aștepta să existe mai multe obiective decât cele disponibile pe lista actuală. De asemenea, ar fi benefic să vedem planuri mai detaliate, specifice timpului. Acest lucru ar putea ajuta Dutch Coin să-și construiască comunitatea de avocați cripto și să-și stabilească adoptarea în Țările de Jos, precum și în alte națiuni din întreaga lume. În plus, ultima actualizare de pe pagina Twitter a proiectului a fost cu mult înapoi în decembrie 2017.

Foto a foii de parcurs olandeze pentru monede

Dutch Coin enumeră în principal eforturile de marketing în a doua etapă a foii de parcurs a proiectului său.

Schimburi

Conform CoinGecko, Coinexchange este singurul schimb de criptomonede care vinde monede olandeze. De asemenea, are o singură pereche de tranzacționare: DUTCH / BTC. Echipa proiectului a trimis monedă olandeză către Yobit în decembrie 2017, dar nu a reușit să fie listată la acea bursă sau la alte schimburi majore. Volumul tranzacțiilor pe 24 de ore este extrem de redus. De exemplu, pe 28 septembrie, această marcă a fost de 2,41 USD, potrivit CoinGecko. Acest lucru nu se datorează doar unei piețe bear. De exemplu, au existat câteva zile în care această marcă a fost sub 10 USD. În ianuarie 2018, cel mai mare volum de tranzacții pe 24 de ore a fost de numai 11.500 USD. După cum sa menționat mai sus, valorile monedelor olandeze au scăzut continuu și în 2018.

Pe pagina Bitcoin Garden Forum a proiectului, a întrebat un utilizator dacă proiectul era încă în viață în mai 2017. Începând cu 1 octombrie 2018, acel utilizator nu a primit încă un răspuns. Prin urmare, proiectul poate fi probabil considerat mort în acest moment. Este posibil să fie reînviat; cu toate acestea, ar trebui făcute multe îmbunătățiri.

Potențiale cazuri de utilizare și concluzii

Ideea unei criptomonede orientate la nivel național sau chiar a unei criptomonede orientate regional nu este o idee nouă. Aceste proiecte par concepte bune în teorie. Cu toate acestea, în practică, vedem multe bariere în calea adoptării, chiar și în cazurile în care proiectul este susținut de un guvern național. În cazul monedei olandeze, nu vedem un astfel de sprijin din partea guvernelor naționale sau chiar locale din Țările de Jos. Acest lucru face și mai dificilă obținerea adopției în masă.

Alți factori, cum ar fi lipsa volumului de tranzacționare și lipsa disponibilității schimbului, au condus probabil la scăderea mare a valorilor monedei olandeze comparativ cu alte criptomonede în 2018. Este monedă olandeză condamnată să devină olandez zburător? Conform actualizărilor (sau lipsei acestora) din 2018, răspunsul pare a fi da.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me