Live Planet și Halsey Minor au făcut furori astăzi cu anunțul că a numit 20th Century Fox Film Corporation CTO Hanno Basse să se alăture echipei sale în calitate de președinte al Decentralized Media Solutions. Soluțiile existente ale Live Planet includ o soluție de streaming și publicare video de realitate virtuală end-to-end (VR) și o cameră VR stereoscopică completă și Cloud capabil să transmită în direct videoclipuri 4K pe milioane de dispozitive.

Halsey Minor este un antreprenor cunoscut care și-a câștigat dungile în primele zile ale internetului. Realizările sale includ: înființarea CNET în 1994, unul dintre primele site-uri media care a publicat recenzii de tehnologie și electronice pentru consumatori, știri, articole, podcast-uri, videoclipuri și bloguri în 1994 (achiziționat de CBS pentru 1,8 miliarde USD în 2008), cofondarea Salesforce .com (investind 19,5 dolari în 1999 și a fost al doilea cel mai mare acționar cu o participație de 10% la momentul IPO 2004), Rhapsody care finanțează semințe în 1998, cofondând GrandCentral Communications, care a vândut companiei Google în 2007 pentru 65 de milioane de dolari.

Minor s-a impus, de asemenea, ca jucător în spațiul criptomonedă și blockchain. El a gasit Susțineți, un serviciu digital de schimb de bani și concurent timpuriu al Coinbase în 2014, fondator LivePlanet în 2015, un dezvoltator de tehnologii de infrastructură pentru video captivant, iar în noiembrie 2017, lansarea Minor VideoCoin, un startup de calcul distribuit care stochează, codifică și transmite videoclipuri la prețuri accesibile.

Am avut prima dată șansa să-l intervievăm pe Halsey Minor în aprilie 2018, când VideoCoin tocmai a încheiat recent o rundă de succes de strângere de fonduri pre-ICO, urmând să-și învingă obiectivul de 50 de milioane de dolari. O lungă iarnă criptografică mai târziu, ne-am re-conectat cu Minor în ceea ce privește progresul Live Planet și VideoCoin Live Planet aici, pe care și-a pus ochii pe viitor..

Planeta Live

Astăzi, VideoCoin a anunțat numirea fostului CTO al 20th Century Fox Film Corporation Hanno Basse. Basse și-a stabilit reputația favorabilă pe baza expertizei sale extinse în utilizarea tehnologiilor emergente pentru a crea noi experiențe și servicii media. Recrutarea de către VideoCoin a lui Basse își propune să-și extindă amprenta globală și să-și catalizeze inovațiile în producția, distribuția și monetizarea video imersivă și liniară.

Hanno Basse

Hanno Basse

„Tehnologiile de procesare și distribuție media pe care Halsey și echipa sa le-au construit sunt printre cele mai inovatoare pe care le-am văzut. Ele oferă baza pentru o nouă generație de soluții pe care mass-media, telecomunicațiile și corporațiile le vor îmbrățișa cu nerăbdare pe măsură ce lumea noastră se îndreaptă spre o descentralizare sporită, o comunicare cu viteză mai mare și un calcul bazat pe margine ”, a spus Basse. „Abia aștept să arăt lumii ce vom livra în continuare”.

La 20th Century Fox, responsabilitățile lui Basse includeau strategia tehnologică pentru studioul de film al companiei, producția și post-producția, distribuția teatrală și divertisment la domiciliu. În timp ce se afla acolo, Basse a format parteneriate cu Samsun, Ericcson și Barco, ajutând la înființarea Fox Innovation Lab. De asemenea, a fost primul președinte al UHD Alliance și a contribuit la lansarea formatului 4k-UHD Blu-Ray Disc și la transformarea High Dynamic Range (HDR) într-un produs de larg consum..

„Sunt absolut încântat să marchez următoarea etapă de creștere pentru Live Planet prin adăugarea lui Hanno la echipa noastră de experți în tehnologie și media de clasă mondială. Hanno aduce un nivel cu adevărat unic de experiență senior în Live Planet, care va fi extrem de valoros pentru noi, deoarece îi ajutăm pe clienții noștri să răspundă cerințelor tot mai mari de streaming video și servicii la cerere de generația următoare ”, a comentat Minor. „Adăugarea unui pionier tehnologic de calibru Hanno este emblematică pentru direcția strategică a Live Planet și aștept cu nerăbdare o călătorie incredibil de interesantă.”

Halsey Minor

Halsey Minor

Pregătirea pentru o lume 5G

Acest anunț vine într-un moment în care 5G începe să fie lansat în întreaga lume. 5G permite o comunicare mai rapidă între dispozitive și calcule bazate pe margini. Recrutarea unui executiv de la Hollywood, cum ar fi Hanno Basse, demonstrează interesul în creștere al producției video Mecca.

În linii mari, mulți oameni cred că 5G va marca o schimbare monumentală înainte în tehnologie. Standardul actual al 4G este în esență ceea ce alimentează lumea modernă a smartphone-urilor, permițând utilizatorilor să petreacă sute de milioane de ore pe an derulând, făcând clic și interacționând cu zeci de aplicații fără încetiniri substanțiale sau probleme. 4G a fost văzut ca un salt uriaș din lumea 3G, iar cuvântul de pe stradă este că saltul de la 4G la 5G va fi și mai mare.

„Credem că există o piesă mult mai mare aici, pe măsură ce 5G începe să se lanseze”, spune Minor într-un interviu exclusiv cu CoinCentral. „Deja creăm un întreg sistem pentru a demonstra că serverele pot face ceva, măsurând ceea ce fac și compensându-le pentru activitatea pe care au făcut-o. Obținem acest lucru gratuit, deoarece deja construim arhitectura centrului de date “.

VideoCoin își propune să utilizeze o rețea descentralizată de computere neutilizate sau subutilizate în centrele de date pentru a facilita alimentarea rețelei, reducând reducerea costurilor consumatorilor. Cu toate acestea, se pare că VideoCoin urmărește mai mult decât o procesare video mai ieftină – are ochii pe construirea infrastructurii pentru un viitor descentralizat de găzduire video.

„5G este o lățime de bandă mare, dar o latență mult mai mică. Puteți crea servicii cu întârziere extrem de mică, fie pentru jocuri, fie pentru IoT ”, afirmă Minor. „5G va duce computerul și aplicațiile la nivelul următor. Vrem să proiectăm un sistem de plată pentru acele aplicații. Astăzi suntem o modalitate cu costuri mai mici de a obține servicii de codificare video. Unde ne aflăm mâine este o arhitectură diferită de Amazon, deoarece putem avea aceste servere descentralizate care sunt împinse din ce în ce mai aproape de locul în care se află traficul. ”

Gânduri finale

La nivel de suprafață, VideoCoin va rivaliza cu furnizorii de procesare video bazate pe cloud, cum ar fi Amazon Web Services, cu pretenții că va putea oferi aceleași servicii cu o reducere estimată de 60% până la 80%. Cu creatorii video de la Live Planet, cu o soluție VR end-to-end, echipa încearcă să promoveze adoptarea VR împreună cu clienții plătitori..

Cu toate acestea, cu 5G care se învârte la colț și recrutare stelară ca cea a lui Hanno Basse, Live Planet ar putea ajunge să facă mult mai mult decât anticipase inițial. Live Planet este în prezent în plină angajare, în căutarea inginerilor de blockchain talentați, de preferință cu medii în mass-media și interese în viitorul video. Pentru a aplica pentru a lucra la Live Planet faceți clic pe Aici.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me