Jack Dorsey, cofondatorul Twitter și fondatorul Square, care în prezent servește ca CEO al ambelor, ar putea căuta să lanseze o integrare de plăți Bitcoin pe Twitter.

Într-o serie recentă de tweet-uri referitoare la rolul său în trecerea „torței fulgerului”, Dorsey a sugerat o viitoare funcție tweet-factură alimentată de Rețeaua fulgerului.

Bine… https://t.co/q3NuAT9jU9

– jack (@jack) 5 februarie 2019

O posibilă integrare nu este deloc surprinzătoare, deoarece Dorsey nu s-a sustras să-și exprime opiniile pro-Bitcoin în trecut, mergând până la a spune Bitcoin va fi în cele din urmă moneda unică a lumii. Deși este optimist, la momentul citatului (Martie 2018), Dorsey și-a exprimat, de asemenea, ezitările că „[Bitcoin] nu are capabilitățile de a deveni acum o monedă eficientă. Este lent și costisitor, dar pe măsură ce o au tot mai mulți oameni, aceste lucruri dispar. Există tehnologii mai noi care se bazează pe blockchain și îl fac mai accesibil. ”

Piesele puzzle-ului Bitcoin al lui Dorsey: o cronologie rapidă

  • 15 martie 2018 – Lightning Labs a lansat prima sa versiune beta mainnet și și-a dezvăluit finanțarea inițială din plățile care au lovit mari, precum Jack Dorsey (CEO al Twitter și Square – una dintre cele mai mari platforme de plăți P2P cu peste 2 milioane de utilizatori), David Sacks (fost COO PayPal), Vlad Tenev (co-fondator Robinhood) și Charlie Lee: Creatorul Litecoin. Lightning Labs construiește soluții în al doilea strat pentru a ajuta plățile Bitcoin să devină mai rapide și mai eficiente.
  • 29 august 2018 – Square, compania de plăți digitale din San Francisco, din Dorsey, a primit aprobarea cererii de brevet. Acest sistem propus le-ar permite comercianților să accepte criptomonede și să le încaseze într-o monedă la alegerea lor.

brevet pătrat

  • 5 februarie 2019 – Dorsey a trecut de „torța fulgerului”, în esență un joc digital de cartof fierbinte în care fiecare participant care primește torța fulger adaugă puțin bitcoin la plată și îl trimite unei alte entități de încredere pe Twitter. Potrivit CoinDesk, aproximativ 150 de oameni din întreaga lume au luat parte la trecerea torței. La primirea lanternei, Dorsey i-a transmis-o rapid către CEO-ul Lightning Labs, Elizabeth Stark.

Implicațiile unei integrări Bitcoin pe Twitter

Aproape orice altă platformă de socializare are un sistem pentru a trimite și primi plăți. Facebook, Snapchat, Whatsapp, Instagram (chiar dacă este mai concentrat asupra comerțului cu amănuntul) – îl numești.

„Twitter diferă de alte platforme de socializare, cu integrări de plată în primul rând în modul în care utilizatorii folosesc platforma. Facebook, Snapchat și WhatsApp sunt toate sisteme închise de prieteni, iar majoritatea postărilor sunt private pentru prietenii tăi și se concentrează pe încurajarea relațiilor tale ”, comentează Troy Osinoff, un cofondator la agenția de marketing din SUA JUICE și aficionado la criptomonede. „Twitter (și Instagram) sunt, în general, proiecții către străini. Sigur, unii oameni își fac contul privat, dar majoritatea nu. Mulți utilizatori găsesc mai multă valoare în interacțiunea cu străini pe Twitter decât pe Facebook. ”

Integrarea Twitter a plăților Bitcoin pare mai în concordanță cu modul în care baza lor de utilizatori utilizează platforma. În mod istoric, Twitter nu a servit la fel de mult pe o piață de vânzare cu amănuntul online, spre care Instagram pare să fie gravitată, dar a făcut o treabă excelentă prin surprinderea sentimentelor în timp real la scară masivă..

Bitcoin, asociat cu cel de-al doilea strat de soluții create la Lightning Labs, ar oferi comunității Twitter o metodă aproape instantanee de a transfera valoare în ceva la fel de uniform ca o funcție factură-prin-tweet.

Gânduri finale

Comunitatea criptomonedelor este de obicei rapidă pentru a pune vagonul în fața calului, dar informațiile sunt greu de ignorat.

Bitcoin este rezistent. Bitcoin are principii. Bitcoin este originar din idealurile internetului. Și este o marcă excelentă.

– jack (@jack) 5 februarie 2019

O integrare Twitter-Bitcoin va duce Bitcoin pe Lună? Integrarea cu siguranță nu va strica, dar probabil nu. Twitter a intrat în jur 326 de milioane de utilizatori în T3 2018 iar integrarea ar expune cel puțin milioane de oameni la criptomonedă și ar putea converti o porțiune mai mică pentru a începe să o utilizeze pentru a tranzacționa ocazional.

Cu 17,5 milioane de BTC în circulație în prezent, creșterea ridicată a cererii ar provoca probabil o creștere a prețului – dar nu fiți atât de rapid pentru a vă lăsa prins. Valoarea integrării Twitter a Bitcoin nu este apreciată de Bitcoin (sau de acțiunea TWTR), ci de a declanșa niveluri fără precedent de utilizare generală.

„Oamenii nu ar trebui să fie atât de concentrați pe știrile zilnice, cât ar trebui să acorde atenție tendințelor macro ale cine a investit în ce și unde sunt interesele lor”, notează Jared Moore, un entuziast al criptomonedelor. „Luați în considerare potențialul de masă al unui portofel cu un„ dex ”de schimb descentralizat, o monedă stabilă și o securitate digitalizată, toate trimitabile printr-o platformă masivă de socializare precum Twitter sau Facebook.”

Integrarea plăților Bitcoin pe Twitter ar fi o ocazie monumentală pentru moneda digitală, mai ales pe o platformă cu un CEO Bitcoin Bull, în special Jack Dorsey. Investițiile lui Dorsey în soluții de scalabilitate create de Lightning Labs vor contribui la reducerea ineficiențelor Bitcoin și vor face un pas înainte în îndeplinirea profeției lui Dorsey despre o monedă globală unică.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me