CEEK este o platformă de realitate virtuală care oferă o poartă tokenizată către experiențe VR exclusive, cum ar fi experiențe VR specifice albumului, concerte „live” și multe altele.

Compania a strâns recent 22K ETH în ICO-ul din 2018 pentru a explora un model de afaceri care îi împuternicește pe muzicieni să creeze lumi virtuale în întreaga lume. CEEK își propune să utilizeze o parte din fonduri pentru a construi studiouri VR / AR în Statele Unite pentru a ajuta partenerii și animatorii să creeze experiențe de marcă pentru publicul lor și pentru utilizatorii CEEK.

CEEK prezintă o privire asupra potențialului unei intersecții cu VR / AR și blockchain orientate către consumatori. O parte a ofertei CEEK este crearea unui „Entertainment Metaverse”, o lume virtuală în care utilizatorii vor avea acces la o mare varietate de experiențe.

Am avut ocazia să intervievăm fondatorul CEEK Mary Spio despre viitorul realității virtuale, integrarea blockchain-ului în diverse industrii și antreprenoriatul într-o industrie care evoluează rapid.

Mary Spio

Spio este un fost inginer de spațiu profund care a lucrat cu companii precum Boeing Digital Cinema (unde a contribuit la crearea unei tehnologii care a fost implementată de Lucas Films, 20th Century Fox și alte studiouri importante), Intelsat și Aerospace Corp.

Ea a oferit îndrumări tehnice pentru proiecte și companii precum Microsoft Xbox, Tribune News Company, Coca-Cola, Toyota și peste 200 de posturi de radio. Spio este, de asemenea, în consiliile consultative pentru Oculus VR for Good (Facebook) și Amazon Launchpad.

Bucurați-vă!

Ne puteți spune la ce trebuie să aștepte fanii CEEK în ceea ce privește viitoarele parteneriate și colaborări cu artiști și echipe sportive??

Parteneriatul nostru cu Universal Music se aprofundează, avem proiecte masive viitoare. Suntem parteneri cu Sacramento Kings, Orlando Magic Gaming, Dani Carvajal din Real Madrid și cu peste 100 de artiști și personalități muzicale care vor lansa experiențe pe platforma CEEK și vor promova în mod direct către fanii lor. CEEK aduce o rețea și o comunitate care se extinde la baza fanilor celebrităților și depășește 1 miliard.

Planul nostru este de a crește marketingul în cadrul rețelei, oferind pachete variate (între 10 și 250 USD), care ar putea genera achiziții de token în valoare de sute de milioane de dolari, deschizând în același timp piețe, audiențe și resurse complet noi pentru partenerii și schimburile noastre. CEEK a colaborat deja cu o emisiune de premii care a primit peste 60 de milioane de voturi pentru o ofertă exclusivă viitoare care va accepta jetoane CEEK pentru vot, vizionare și interacțiuni.

Avem o linie fenomenală, de la muzică la sport și tot ce există între ele. Cu interviuri exclusive și acces în spatele scenei la cele mai mari nume din divertisment, CEEK VR este poziționat să ofere o gamă de 360 ​​VR așa cum nu am mai văzut până acum. Cea mai mare problemă cu care se confruntă lumea VR este coerența, până când CEEK VR nimeni nu a programat pentru VR, așa cum suntem obișnuiți la televiziune, adică conținut episodic premium în mod constant.

Facem istorie, de exemplu, cu premiera Hollywood Rooftop, care este o serie complet scenarizată de domnul Brett Leonard, legendarul regizor care a inspirat creatorul Oculus Rift, Palmer Luckey..

Multe companii VR s-au concentrat mai mult pe piața jocurilor, totuși VR și jocurile par să nu reușească. De aceea strategia CEEK vizează mai mult divertismentul general?

„Strategia CEEK” a fost întotdeauna axată pe consumatorul zilnic de conținut. Jocurile de noroc sunt un sector important din industria VR care vizează jucătorii hardcore. Majoritatea companiilor VR nu au experiență cu publicul de masă, așa că le-au vizat în același mod în care le vizează pe jucătorii hardcore și pur și simplu nu funcționează.

CEEK a dovedit în mod constant că, atunci când puneți experiența și povestirea pe primul loc, tehnologia devine o gândire ulterioară și adoptarea crește. Am împachetat conținutul nostru pentru fanii Megadeth, Lady Gaga, One Republic și au răspuns pentru că conținutul a rezonat.

Acum dezvoltăm succesele pe care le-am obținut cu un public de masă, ajutând mai întâi Xbox să își dezvolte baza de utilizatori către publicul non-joc de masă și, de asemenea, să replicăm succesul cu conținutul pe care l-am creat pentru albumul Megsteth Grammy Winning Dystopia.

Credem că, cu soluțiile noastre mobile brevetate și oferte de conținut captivant premium, adoptarea generală a VR va fi lină și fără efort.

Unde vedeți direcția viitoare a VR în următorii 1-2 ani? Și mai departe în viitor?

Văd realitatea virtuală ca un mediu în creștere pentru învățare, conectivitate socială, auto-exprimare și relaxare. Industria va experimenta o absorbție considerabilă odată ce sunt oferite oferte de conținut mai favorabile și convingătoare, care îi ajută pe oameni să învețe, să se conecteze, să creeze conținut și să se relaxeze.

Convergerea VR și Blockchain deschide niște posibilități interesante pentru artiști și echipe sportive de a-și monetiza concertele și evenimentele VR. CEEK intenționează, de asemenea, să ofere „merchandising digital”. Puteți explica un pic mai multe despre ce forme pot lua marfa digitală?

Produsele digitale vor include de la albume semnate, îmbrăcăminte de marcă pentru avatare la spectacole rare, skin-uri și interacțiuni de vedete care sunt autentificate digital pe blockchain în ceea ce privește autenticitatea și raritatea lor. Aceste articole se vor extinde, de asemenea, la articole din viața reală, de la chitare semnate la o ținută de performanță a unui artist și chiar articole imprimate 3D.

Ce fel de oportunități creează acest lucru pentru artiști, echipe și fani?

Oportunitățile sunt nelimitate, artiștii și echipele pot vinde acum mărfuri digitale și bilete fără limitări geografice, fizice și de altă natură. Noi fluxuri de venituri și piețe sunt acum deschise prin CEEK. Moneda CEEK este o monedă universală pentru verificarea mass-media digitală, autentificarea accesului și, cel mai important, descentralizarea prin plăți către creatorii de conținut prin contracte inteligente.

CEEK a întreprins o revizuire completă a infrastructurii noastre pentru a utiliza blockchain în cât mai multe funcții posibil. În acest scop, am creat mai multe API-uri noi pentru a conecta infrastructura la implementările blockchain. De exemplu, atunci când utilizatorii deschid un cont CEEK, primesc portofele și posibilitatea de a deține jetoane CEEK deja conectate. Achizițiile se pot face cu jetoane CEEK, sau fiat, eth și concertate către CEEK, procesul este complet fără probleme, astfel încât utilizatorii nu trebuie să depășească curba înaltă de învățare pentru cei noi în lumea criptografică.

Scopul nostru cu aceste integrări este de a permite adoptarea pe scară largă a tehnologiei blockchain, aducând toate avantajele unui registru securizat deschis, dar toată experiența ușoară a utilizatorului oferită de tehnologiile actuale utilizate pe scară largă..

Tehnologia blockchain este fundamentală pentru modelul CEEK sau valorificați o tendință?

Tehnologia blockchain este fundamentală pentru modelul CEEK. Aveam deja un sistem tokenizat care se baza pe puncte și distribuția fracțională a redevențelor către creatorii de conținut și, odată cu integrarea blockchain, am făcut procesul simplu, eficient și transparent.

Deținerea unei înregistrări imuabile a ceea ce a fost accesat crește încrederea platformei CEEK și crește exponențial conducta noastră. Credem în transparență, acest lucru este important pentru etichetele muzicale, interpreții, artiștii și alți creatori de conținut care utilizează platforma noastră. Blockchain oferă posibilitatea de a contabiliza și de a calcula cu exactitate toate redările.

Ce le-ați spune oamenilor care susțin că VR este mort sau nu va decola niciodată?

Implementarea este esențială! Fiecare companie are o strategie și o perspectivă diferită față de VR. Credem că VR este încă în stadiile incipiente, forța motrice principală pentru adoptare va fi conținutul și ușurința de utilizare. Când am lansat Megadeth la retail, oamenii au spus că cumpărătorii de CD-uri nu sunt adoptatori timpurii, le-am dovedit că au greșit atunci când mai mult de douăzeci de mii de oameni au ieșit să cumpere pachetul nostru VR în 24 de ore și am continuat să vindem.

Mulți dintre acei oameni nu știau nimic despre VR și nici nu le-ar fi putut păsa mai puțin – ceea ce le păsa era experiența de a fi pe scenă cu trupa lor preferată, iar căștile noastre VR au permis acest lucru.

Căști CEEK

E simplu. Construiți conținut pe care îl doresc oamenii, faceți mai ușor accesul la conținut și funcționează. Aveți o grămadă de fani ai jocurilor video cu buzunare nelimitate și nu o gramadă de înțelegere a publicului de masă care încearcă să vândă VR lumii și asta ucide întreaga industrie. Împuterniciți creativii și se întâmplă magia – ceea ce înseamnă CEEK.

Înțelegând că barierele de acces pentru VR sunt ridicate, le permitem oamenilor să acceseze conținutul nostru pe toate dispozitivele diferite, de la dispozitive Smart TV la dispozitive mobile și desktop și să le aducem în continuare în lumea VR. Așadar, bucurați-vă de conținut în moduri în care sunteți obișnuiți, apoi le arătăm că este mai bine în VR.

Folosind noua platformă Blockchain, CEEK va permite artiștilor să creeze „jetoane de marcă” – jetoane criptografice personalizate. Puteți explica mai multe despre cum funcționează acest lucru? Cum pot cumpăra și vinde fanii aceste jetoane? Cum vor acumula valoare?

Ei vor putea cumpăra jetoane nu diferit de cumpărarea de bilete pentru artiști. Jetoanele vor acumula valoare, deoarece va fi eliberată o sumă limitată pentru participarea la evenimente și achiziționarea de produse autentice rare și interacțiuni de către artist.

Celebrity Coin Distribuie „Monetar” de monede & marfa virtuală atrage din rezervele CEEK pentru toate articolele create și va fi, prin urmare, o forță motrice în spatele valorii jetoanelor CEEK. Un convertor de jetoane Bancor poate fi lansat pentru fiecare jeton inteligent cu o rezervă CEEK utilizând o „greutate” configurabilă. Odată ce jetoanele sunt bătute, numărul total de jetoane personalizate poate fluctua, iar prețul se va ajusta dinamic în funcție de sentimentul și cererea pieței.

Monedele și obiectele virtuale create de celebrități își pot câștiga propria valoare inerentă în CEEK. De exemplu, dacă Lady Gaga emite un bilet virtual VIP personalizat pentru accesul unei petreceri private la un eveniment exclusiv, cererea pieței pentru acest eveniment în funcție de oferta totală va dicta prețul biletului și valoarea inerentă în CEEK VR.

Ne puteți spune despre planurile dvs. de a construi studiouri VR pentru artiști? De ce este important acest lucru?

Ne propunem să construim „Micro Studios” în întreaga lume. Acest lucru este important pentru a oferi creatorilor de conținut din întreaga lume oportunitatea de a crea, distribui și genera bani din conținut captivant. Instrumentele și fluxul de lucru pentru producerea de conținut captivant sunt destul de costisitoare și complicate inutil, având acces ușor pe o rețea descentralizată, permitem scalarea unei game variate de conținut.

Ce face CEEK pentru a asigura conformitatea cu reglementările acum, când SEC devine mai strictă?

Avem o echipă juridică excelentă care comunică cu SEC în legătură cu decizia materială pentru a asigura conformitatea. Suntem un simbol de utilitate, unul dintre puținii care au un organism oficial de guvernare care îl declară așa. CEEK a fost declarat jeton de utilitate de FMA (Financial Market Authority), echivalentul Liechtenstein al SEC.

Din biografia dvs. vedem că sunteți un veteran al Forțelor Aeriene ale SUA. Este un salt interesant de la armată la VR. Ne puteți spune despre această călătorie?

De fapt, am experimentat mai întâi imersiunea într-un simulator de zbor. Eram tehnician prin satelit în Forțele Aeriene. Forțele aeriene sunt extrem de tehnice și practice, astfel încât să obțineți o înțelegere destul de profundă a tehnologiei dacă vă aflați într-un domeniu tehnic.

Șeful parteneriatelor globale (și fostul om de linie al NFL), Akim Millington, a vorbit recent despre viziunea CEEK de a avea fani chiar lângă echipele lor preferate în timp ce joacă. Cât de departe este această viziune?

Această viziune nu este atât de departe, implementăm tehnologia pentru a ne putea bucura de un eveniment sportiv din multe perspective diferite, începând cu eSports, care are o aliniere naturală cu realitatea virtuală.

Vedeți ceva problematic în crearea lumilor virtuale? Auzim deja despre adolescenți care privesc ecranele timp de nouă ore pe zi și văd oameni lipiți de smartphone-urile lor. Cum ați comenta argumentul conform căruia CEEK ar putea crea noi bule tehnologice care să mențină oamenii în izolare?

Au spus același lucru despre rețelele sociale, că va izola oamenii, atunci când se face contrariul, îi face pe oameni mai sociali. Oamenii își împărtășesc viața cu prietenii și oameni din întreaga lume. M-am reconectat cu un prieten de la grădiniță până la facultate datorită rețelelor sociale, același lucru este valabil și pentru majoritatea oamenilor. Acum, cu VR, putem împărtăși lumi și experiențe cu oamenii într-un mod ca niciodată.

Izolarea și sentimentul de a nu aparține nicăieri provoacă o mulțime de probleme în societate. Lumile virtuale, cum ar fi rețelele de socializare, vor conecta oamenii într-un mod pe care nu l-am mai văzut până acum, putând găsi și bucura viața alături de oameni cu aceeași idee. Ne propunem să oferim VR Dance, Fitness și mai multe modalități de a vă deconecta și relaxa.

Ceea ce am descoperit este că oamenii doresc de fapt să experimenteze ceea ce le place practic. VR este o poartă către experiențe reale. Este o evoluție media și îi împingem pe oameni de-a lungul continuumului – urmează teleportarea reală și călătoria în timp.

CEEK VR Labs efectuează o muncă interesantă în domeniul îngrijirii sănătății, inclusiv educație generală privind formarea de bază în prim ajutor. Puteți împărtăși câteva detalii suplimentare despre sfera VR în cadrul pregătirii medicale mai specializate pentru profesioniști care se desfășoară?

Modificările emergente în furnizarea asistenței medicale au un impact semnificativ asupra educației medicale. Cunoștințele medicale se dublează la fiecare 6-8 ani, astfel încât educația continuă la toate nivelurile reprezintă o provocare importantă. Instruirea online a realității virtuale oferă un context educațional captivant, susținând învățarea prin realizare și contribuind la creșterea motivației și experienței personalului. Rezultatul este creșterea siguranței pacienților și reducerea substanțială a costurilor la toate nivelurile. Creierul uman nu a dezvoltat capacitatea de a distinge între experiențele virtuale și cele reale, astfel încât, cu VR, oamenii pot construi competența și „experiența reală” mai repede.

Planifică CEEK să pătrundă în alte industrii, în afară de divertisment și asistență medicală?

Planul este de a oferi în continuare valoare în cât mai multe moduri posibil. La sfârșitul zilei suntem un startup, așa că trebuie să fim foarte concentrați. Am aflat cu mult timp în urmă că, în calitate de startup, nu câștigați dreptul de a face multe lucruri până când nu ați făcut un lucru extrem de bine.

Orice altceva ați dori să știe cititorii noștri?

Suntem încântați de drumul care urmează. CEEK oferă un utilitar pentru utilizarea din lumea reală și, cu un conținut crescut, vine o cerere crescută pentru jetoane, căștile noastre, platforma și produsele generale.

Credem că într-un timp scurt, CEEK va deveni cu adevărat o monedă universală pentru mass-media digitală, permițând drepturi transparente de acces la conținut, gestionare și plăți. Este un moment minunat pentru a obține jetoane CEEK. CEEK este disponibil pe LATOKEN, IDEX, CoinSuper, RightBTC și Bancor.

Mulțumesc!

Nota editorului: articolul de mai sus este pur informativ, iar pentru divertisment nu este menit să constituie sfaturi de investiții.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me