temtum, urmează să lanseze în curând rețeaua de plăți de generația următoare, concepută special pentru a rezolva unele dintre problemele inerente cu criptomonedele existente.

Am ajuns din urmă la Fondator și CEO Richard Dennis pentru a afla care sunt aceste probleme inerente și modul în care temtum intenționează să asume jucătorii stabiliți și să lanseze o platformă de plăți pentru a realiza adoptarea în masă critică.

De ce lansezi temtum? În ce este diferit de alte criptomonede?

De când m-am implicat pentru prima dată cu Bitcoin din spatele lucrului la rețeaua Tor, a devenit clar că BTC nu va fi niciodată o rețea adecvată care ar putea deveni o rețea de plăți peer-to-peer pe scară largă – a fost doar așa încet și chiar m-a făcut să fiu semnalat la Universitate pentru că am folosit prea multă energie din biroul meu. Acesta a fost în jurul anului 2014, în timp ce țineam cursuri de criptografie la Portsmouth Uni, așa că, pentru doctoratul meu, am decis să creez o rețea care să se adapteze și să fie potrivită pentru dispozitivele mobile, fiind în același timp foarte sigură.

În ultimii patru ani, temtum-ul a fost dezvoltat pe temeliile Blockchain temporal pe care am creat-o eu și dr. Gareth Owenson. Am luat o cale foarte diferită până la 99% din această industrie, în sensul în care am inițiat, am scris lucrări peer-review cu privire la cercetarea noastră și am continuat să creăm, ceea ce credem acum este cea mai eficientă tehnologie Blockchain care există și voi rezolvați problemele inerente cu criptomonede, care intenționează să fie utilizate pentru plăți instantanee, feeless.

Lansați într-un moment în care sentimentul se întoarce la Bitcoin, dar urmează și din atâtea proiecte care nu au reușit să livreze produse. Cum va afecta acest lucru temtum?

Ei bine, aceasta este o problemă foarte reală pentru următoarea generație de proiecte blockchain și criptomonede lansate în 2019 și nu numai, inclusiv temtum. Comunitatea nu caută proiecte noi, se uită la primele 20-30 de monede pentru a-și îndeplini promisiunile și, în unele cazuri, lansează de fapt prima parte a proiectelor lor – există aproape acest sentiment de „nu o altă criptomonedă?” Și pur și simplu nu contează cât de schimbătoare poate fi această tehnologie. Acest lucru este complet de înțeles și suntem de fapt de aceeași părere, cu suma de bani care a intrat în industrie, unde este tehnologia?

Este o industrie diferită de cea pe care am văzut-o la sfârșitul anului 2017 și noi, ca mărci, trebuie să explorăm modul în care lansăm în mod corect, în beneficiul viitorilor consumatori și al rețelei, mai degrabă decât al speculatorilor. Ne-am livrat tehnologia înainte de unele dintre cele mai mari proiecte din spațiu, ceea ce înseamnă că ne putem concentra pe distribuție, adoptare în masă și integrări cu furnizorii globali de tehnologie înainte ca chiar și cei de la Ethereum să fie în măsură să facă acest lucru. Joseph Lubin însuși a declarat că Ethereum ar putea avea 2 ani de la scalabilitate.

Dacă trebuie să vă lansați în ceea ce se pare că este încă o piață înundată, cum veți găsi utilizatorii pentru a intra în mainstream? Mai ales atunci când este incredibil de dificil pentru unii oameni să stabilească care este Criptomoneda de utilizat?

Este de fapt imposibil, deoarece cel potrivit nu este încă disponibil. Bitcoin va rămâne ca un depozit de valoare, un crypto Gold, dacă doriți, una dintre platformele de aplicații de generație următoare va veni prin tehnologia aleasă, deoarece unele dintre ele sunt excepționale și apoi depinde de ce monedă poate fi rețeaua globală de plăți pentru mase – care sperăm să fie temtum.

Comunitățile și parteneriatele criptografice sunt adesea supraevaluate atunci când vine vorba de potențialul unui proiect sau a unei monede de succes. Într-adevăr, pentru a lua măsuri pentru adoptarea generală, ar trebui să ne uităm la industriile de nișă care au un public adecvat, cum ar fi Gen Z, branduri de tehnologie și dispozitive și cele cu comunități vaste care vor accepta o monedă utilizată în cadrul acelei comunități. La temtum am început să ne înființăm în industriile care nu numai că corespund acestor criterii, dar care se potrivesc tehnologiei și mărcii noastre.

Susținem incluziunea cu tehnologie bazată pe viteză, durabilitate și scalabilitate – comunitatea criptografică existentă pur și simplu nu este suficientă pentru a crea o monedă de succes care este utilizată zilnic, dar știm cum să livrăm în afara cripto-ului și care ne diferențiază cu adevărat pe această piață.

Ați declarat că Bitcoin, Ethereum și VISA etc. nu reușesc să livreze, puteți să-mi spuneți mai multe?

Am crezut întotdeauna în puterea criptomonedelor ca formă de plată, pentru tranzacții rapide și sigure între persoane și peste granițe. Cu toate acestea, criptomonedele existente nu reușesc să îndeplinească această viziune. De exemplu, rapoartele sugerează că Bitcoin folosește aceeași cantitate de energie ca Islanda într-un an, temtum poate procesa de mii de ori mai multe tranzacții pentru același cost ca o casă medie din Marea Britanie pentru un an, în jur de 600 USD. Dacă o monedă nu este sustenabilă acum, înainte de a fi adoptată în lumea reală, atunci nu este adecvată scopului ca viitoare rețea de plăți.

Ne putem alimenta rețeaua folosind o fracțiune din puterea de procesare a criptomonedelor de vârf și a rețelelor financiare tradiționale. Având în vedere că temtum a fost construit la scară, putem alimenta în cele din urmă rețele mai mari decât VISA & Bitcoin combinat pe doar 50 de smartphone-uri, de exemplu. Impactul pe care acesta îl va avea asupra amprentei de carbon a procesării plăților globale este uriaș și este de fapt foarte interesant pentru instituțiile financiare tradiționale care au fost îngrozite de rapoartele de presă pe Bitcoin. Ne propunem să fim prima rețea globală de plăți neutră în materie de carbon.

Vrem să oferim consumatorilor de nouă generație o alternativă autentică și funcțională la platformele de plăți existente. Departe de instituțiile centralizate, departe de metodele tradiționale, unde toată lumea este binevenită și nimeni nu este lăsat în afara. Acest lucru nu afectează negativ sănătatea planetei noastre și creează libertate financiară – în esență, o monedă pentru toată lumea.

O monedă pentru toată lumea pare destul de ambițioasă. Cum intenționați să executați?

Am finalizat soluția noastră de rețea principală, așa că, de îndată ce moneda este distribuită, ne așteptăm să fie utilizabilă zilnic și lucrăm la soluții pentru a ne asigura că TEM nu se bazează pur și simplu pe bursele tranzacționate speculativ. Avem diverse parteneriate în vigoare și multe altele, care vor permite ca moneda să fie în mâinile consumatorilor obișnuiți în industriile noastre de nișă țintă.

Această strategie ne va permite să adoptăm adoptarea în afara comunităților criptografice la rate care nu au fost văzute până acum și am lucrat neobosit pentru a ajunge aici, mai degrabă decât pur și simplu pe un vehicul de strângere de fonduri.

temtum a fost conceput pentru scopul specific de a fi rapid, gratuit, sigur, scalabil și durabil. Nu există minerit, nu există taxe, această monedă va funcționa cu toate opțiunile de plată existente prin unele dintre integrările noastre inovatoare cu rețelele bancare, inclusiv VISA. Am făcut tot ceea ce ne putem gândi pentru a ne asigura că aceasta este cea mai stabilă și mai ușor de utilizat monedă, care va fi alimentată în cele din urmă de utilizatorii dintr-o rețea publică.

Încă sunt primele zile pentru industrie, dar oamenii acceptă deja criptomonede. Adoptătorii de tehnologie în stadiu incipient și generațiile viitoare de consumatori adoptă elemente ale monedelor digitale și se îndepărtează de plățile instituționalizate în anumite părți ale călătoriilor lor de cumpărare. temtum este aici pentru a le oferi cel mai bun produs posibil pentru viitorul plăților.

Care este tehnologia care face totul posibil?

temtum este construit pe blockchain-ul temporal cu propriul nostru algoritm de consens unic, care se combină pentru a ne oferi cei 4 piloni tehnologici – viteză, securitate, scalabilitate și durabilitate. Într-un moment în care există o cursă de viteză „tranzacții pe secundă” foarte competitivă în industrie, temtum livrează în prezent 1800 tps pe rețeaua noastră principală. Acest lucru este înainte de scalarea, distribuirea și delegarea rețelei, toate acestea fiind aproape de finalizare și vor conferi rețelei o cifră TPS nelimitată – va fi limitată doar de scala rețelei. Pe măsură ce alte proiecte susțin „milioane de TPS”, încă nu am văzut dovezi susținute de chiar o fracțiune din aceste viteze, așa că suntem foarte bucuroși să vedem că suntem chiar acolo sus cu privire la viteză.

Aproape întotdeauna există un compromis în Blockchain, atât de mult încât termenul „trillema” a fost inventat pentru că nicio tehnologie nu a reușit să rezolve TOATE 3 dintre principalele restricții ale Blockchain – Viteză, Securitate și Scalabilitate. Ei bine, la temtum credem că fără un al patrulea, Sustainability, Blockchain nu va fi încă adecvat scopului. Securitatea, scalabilitatea și durabilitatea sunt rezolvate cu o caracteristică unică a temtumului – o sursă cuantică de aleatoriu.

Această caracter aleatoriu permite rețelei să selecteze un lider pentru procesarea tranzacțiilor, fără ca acesta să fie predeterminat vreodată, care este extrem de eficient, nu folosește aproape energie și este sigur împotriva viitorului calculelor cuantice. Deja depășim straturile următoare ale celor mai mari proiecte din spațiu când vine vorba de Viteză, Securitate, Scalabilitate și Durabilitate.

Ne puteți spune mai multe despre echipa temtum?

Am fondat temtum în 2014 alături de dr. CISO, acum Gareth Owenson, la Universitatea Portsmouth, unde de fapt eram cel mai tânăr profesor de criptografie din lume la vremea respectivă, la vârsta de 22 de ani. soluția Temporal Blockchain și a început să consolideze echipa noastră cu peste 25 de ani de experiență în criptografie, o rețea extinsă în finanțe și mai mulți directori din Silicon Valley C-Suite.

Cinci ani de cercetare, 12 lucrări publicate peer-review și patru ani de dezvoltare blockchain au condus la crearea temtum – Criptomonedă. Evoluat.

Deci, ce urmează pentru tine? Când va lansa temtum?

temtum s-a lansat deja. Înainte de a spune ceva public, am avut o manieră completă, care este o rețea lansată în ceea ce ne privește și ne poziționează foarte bine împotriva unora dintre cele mai mari proiecte. Diferența este că încă nu am distribuit moneda, $ TEM. Vom anunța în întregime planurile noastre și evoluțiile recente în viitorul apropiat. Deși încă sunt primele zile ale lumii știind ce este temtum și despre ce suntem, cu siguranță nu suntem în stadiile incipiente ale dezvoltării și suntem foarte gata să arătăm ceea ce am creat.

Cum pot oamenii să afle mai multe despre temtum?

Suntem pe Telegramă, Discordie, Stare de nervozitate și Reddit. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul temtum https://temtum.com iar în temtum hartie alba. Dacă cititorii dvs. au întrebări, ne-ar face plăcere să le auzim – [e-mail protejat]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me