DESCHIS oferă o soluție de infrastructură blockchain pentru ca aplicațiile să accepte plăți cu criptomonede fără a fi nevoie să facă o dezvoltare extinsă. Aplicațiile se pot conecta pur și simplu la API DESCHIS și pot începe să accepte zeci de criptomonede diverse.

Într-o lume a criptomonedelor în care adoptarea utilizatorilor este critică, dar totuși întârziată, proiecte precum OPEN își propun să includă mai mulți utilizatori fără fricțiuni.

Am avut șansa de a discuta cu OPEN CEO Ken Sangha despre actualul peisaj antreprenorial blockchain și criptomonede. Înainte de OPEN, Ken a ajutat la extinderea unei companii de dezvoltare de aplicații de cazinou la 8 cifre și a fost îndrumat peste 20 de acceleratoare legate de tehnologie.

Puteți explica diferențele cheie dintre OPEN și alte platforme de plată criptografice?

OPEN Platform își dezvoltă propriul API și blockchain.

OPEN este o infrastructură descentralizată pentru aplicații. Permitem aplicațiilor și jocurilor să accepte plăți cu criptomonede cu doar câteva linii de cod prin API-ul nostru OPEN care este deja live. OPEN nu necesită cunoștințe despre nicio tehnologie blockchain sau limbaj de programare, cum ar fi Solidity, pur și simplu utilizați API-ul și sunteți gata să implementați plăți.

Platformele tradiționale de plăți criptografice, cum ar fi Bitpay, permit acceptarea Bitcoin sau a unui număr mic de criptomonede. Cu toate acestea, OPEN Platform, printr-un DEX, vă permite să plătiți cu zeci de criptomonede, oferind utilizatorilor mai multă flexibilitate.

Atunci când utilizați un serviciu precum Bitpay, primiți doar un hash simplu de tranzacție care spune cât de mult a fost plătit cripto. Nu există integrare cu backend-urile aplicației. OPEN permite aplicațiilor să accepte cripto ca plăți în care plata se actualizează în backend-ul aplicației, esențial pentru utilizarea dezvoltatorului.

OPEN creează, de asemenea, OPEN Chain – un blockchain cu randament ridicat care utilizează echilibrarea încărcării. Acest nou strat permite tranzacțiilor să fie direcționate pe mai multe blockchain-uri pentru a valorifica mecanismele de transfer și consens ale mai multor lanțuri. Acest lucru permite protocolului OPEN Chain să distribuie sarcina tranzacțională pe mai multe lanțuri de blocuri diferite, valorificând debitul și scalabilitatea fiecăruia. Acest lucru înseamnă că putem depăși limita teoretică de scalabilitate a rețelelor descentralizate făcându-le să vorbească între ele și să împartă încărcătura tranzacțiilor.

Deschideți Token

Scalabilitatea, randamentul și interoperabilitatea au împiedicat blockchain-urile să concureze cu soluții centralizate și să realizeze adoptarea generală; OPEN lucrează pentru a schimba acest lucru.

Așa cum protocolul HTTP a creat fundamentul schimbului de date care ulterior a devenit cunoscut sub numele de web, iar Bitcoin a creat primul protocol pentru a coordona schimbul de valoare fără o parte centrală, OPEN creează un protocol pentru schimbul de valori și date pentru a permite existența stivei Web 3.0.

Ce potențial aduce acest lucru în spațiu?

OPEN este axat pe dezvoltator și conectează lumea centralizată existentă cu cripto. De ce contează asta??

Ei bine, aplicații întregi nu pot și nu vor trece la blockchain. Trebuie să existe o infrastructură care să permită tranzacționarea datelor în lumi descentralizate și centralizate. Asta construiește OPEN.

Această infrastructură de mare capacitate și interoperabilă va fi critică pentru adoptarea de către dezvoltatori și utilizatori.

În plus, cu API-ul său live și grupul de creștere a dezvoltatorilor, OPEN se concentrează pe furnizarea instrumentelor necesare pentru adoptarea dezvoltatorilor și mainstream.

Ne puteți spune despre unele dintre parteneriatele actuale pe care OPEN le-a stabilit și despre modul în care acestea vor aduce beneficii consumatorilor?

OPEN este parteneriat cu o companie consacrată de procesare a plăților din Coreea, planificând să devină publică în curând. Acest parteneriat va permite companiei să ofere cu ușurință soluții de plată a criptomonedelor către mii de comercianți implicați în tranzacții transfrontaliere și interne.

De asemenea, am anunțat recent laboratoarele noastre de inovare OPEN Blockchain, în care colaborăm cu unele dintre instituțiile academice de top din întreaga lume, inclusiv Universitatea din California de Sud, Duke, Universitatea Tongji și multe altele care urmează să fie anunțate în curând. Lucrăm cu profesori și studenți pentru a cerceta subiecte inovatoare în spațiul blockchain.

OPEN oferă partenerilor săi o modalitate ușoară de a accepta criptocurrency ca plăți fără a fi nevoie să învețe despre blockchain. Pe măsură ce sunt incluși mai mulți parteneri, consumatorii vor putea folosi criptomoneda lor preferată pentru a plăti bunurile și serviciile din tot mai multe locații.

În ceea ce privește cercetarea, OPEN speră să rămână în fruntea blockchain-ului și consideră că universitățile joacă un rol cheie în crearea unor noi cazuri de utilizare și a dezvoltărilor din industrie..

OPEN GitHub are peste 800 de angajamente până în prezent, făcându-l extrem de dezvoltat. Cum a atins proiectul un nivel atât de ridicat de interes din partea comunității de dezvoltatori?

OPEN are de fapt peste 2000 de angajamente din ciclurile sale de dezvoltare OPEN Chain și OPEN API! Acest lucru plasează proiectul în top 20 dintre toate proiectele de criptare în ceea ce privește dezvoltarea în conformitate cu Crypto Miso.

Platforma DESCHISĂ

În timp ce multe proiecte se pot concentra pe marketing sau hype, am fost ferm în dezvoltarea unui produs real și eficient care poate fi utilizat de mii de dezvoltatori și companii. De la început, ne-am concentrat asupra dezvoltatorilor, așa cum se arată prin fondul nostru de creștere a dezvoltatorilor (20% din aprovizionarea cu jetoane) și actualizările noastre tehnice consistente.

Cum intenționați să susțineți acest lucru?

Ne propunem să lansăm instrumente suplimentare pentru a ajuta și mai mulți dezvoltatori să se implice, inclusiv SDK-uri și viitoarea noastră rețea de testare.

Ne puteți plimba prin programul Token Swap? De ce ai decis să începi să faci asta?

Programul de swap de jetoane este conceput pentru a schimba jetonul nostru DESCHIS existent cu noul nostru jurnal de protocol viitoare, recompensând în același timp cei mai loiali suporteri ai noștri cu opțiunea de bonusuri suplimentare. Suma bonusului va fi determinată de momentul în care titularul jetonului își înregistrează portofelul. Au fost realizate instantanee pentru a captura soldurile portofelului.

(Te rog vezi Aici pentru mai multe informatii)

OPEN face în prezent mari progrese, trecând prin etapele de referință ale foii de parcurs. Ne puteți vorbi despre pașii următori pentru proiect?

OPEN este în prezent foarte concentrat pe partenerii de dezvoltare tehnică și integrare. Cu API-ul nostru live, intenționăm acum să lansăm testnet-ul nostru în septembrie și să continuăm să dezvoltăm caracteristici suplimentare – multe dintre acestea vor fi anunțate în următoarele săptămâni!

Vei stabili termene mai ambițioase în lumina progreselor actuale?

De fapt, suntem cu mult înaintea foii de parcurs inițiale. Am lansat deja API-ul nostru, documentația și generatorul de schele, gata pentru utilizare comercială. Ne propunem să lansăm testnetul în curând și să testăm agresiv pentru a înțelege randamentul și scalabilitatea.

Ați anunțat recent formarea Open Blockchain Innovation Labs împreună cu un parteneriat cu Școala de Inginerie Viterbi de la Universitatea din California de Sud. Înțelegem că acest braț al OPEN a fost creat pentru a explora în continuare inovațiile blockchain dincolo de proiectul actual. Puteți împărtăși ceva despre tipurile de cercetare efectuate?

Ken SanghaAceasta este una dintre cele mai interesante proiecte ale noastre. Nu cercetăm și dezvoltăm doar tendințele care sunt mari acum, ci ceea ce poate deveni mare și în viitor, pentru a crea cu adevărat valoare și utilitate pe termen lung. Avem parteneriate cu mai multe universități în curs de desfășurare.

Unele proiecte în desfășurare pe care le putem dezvălui includ swap-uri atomice încrucișate și schimburi descentralizate.

Vei fi parteneriat cu alte facultăți și organizații de cercetare în viitor?

Da! Rămâneți aproape.

Înțelegem că utilizarea OPEN va veni cu o taxă de tranzacție de 3% care va fi utilizată pentru finanțarea dezvoltării dezvoltatorilor. Deși aceasta este o cauză demnă, cum intenționați să convingeți utilizatorii că este o taxă utilă să utilizați platforma?

Această taxă nu revine la OPEN. Taxa este reintrodusă în fondul de creștere a dezvoltatorilor pentru a integra mai mulți dezvoltatori, precum și pentru a crește și a asista și dezvoltatorii existenți.

Ca CEO, ce necesită cel mai mult timp și efort la OPEN? La ce vrei să ai mai mult timp?

Deoarece industria se dezvoltă rapid la nivel global pe multe continente, cu siguranță călătorește pentru ca dezvoltările să vină pentru OPEN.

Mi-aș dori să am mai mult timp să cunosc noi proiecte.

Mulțumesc!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me