GDAX și Poloniex sunt ambele schimburi de lider. GDAX este de obicei recomandat pentru utilizatorii noi, în timp ce Poloniex este sugerat pentru utilizatorii avansați. Dar de ce?

În această comparație GDAX vs Poloniex, vă vom arăta diferențele cheie dintre ambele schimburi, astfel încât să puteți alege care este cea mai potrivită pentru dvs..

Notă: Recent, utilizatorii Poloniex s-au plâns că biletele de asistență pentru clienți durează săptămâni sau chiar luni pentru a fi tratate. Fii prudent folosind Poloniex.

GDAX vs Poloniex: informații cheie

După cum s-ar putea să observați în tabelul de mai sus, o diferență majoră între aceste schimburi este metoda lor de depunere și retragere. În timp ce GDAX permite utilizatorilor să depună monede fiat (USD, EUR) prin transferuri bancare, Poloniex se ocupă în totalitate de criptomonede. Aceasta înseamnă că, dacă nu dețineți deja criptomonedă, va trebui să utilizați GDAX sau un alt schimb pentru a cumpăra mai întâi criptomonedă, apoi să o depuneți pentru a o utiliza pe Poloniex.

Poloniex, opțiunea Alt-Coin

Alt-monede, un termen folosit pentru a descrie orice altă monedă decât Bitcoin, își găsesc casa pe Poloniex. În timp ce Poloniex are o reputație proastă în ceea ce privește asistența pentru clienți, nu le lipsește atunci când vine vorba de oferte de monede. Cu peste 90 de monede diferite disponibile pentru tranzacționare, este ușor de văzut de ce atât de mulți comercianți de zi sunt atrași de Poloniex.

În schimb, GDAX oferă doar Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Deși este excelent pentru cineva care dorește să cumpere câteva dintre cele mai importante monede aici și colo, nu este ideal dacă doriți să introduceți câteva monede în portofoliul dvs..

Poloniex View

Folosirea Poloniex necesită ceva obișnuință. În partea dreaptă, veți vedea o listă cu toate schimburile de criptomonede disponibile. Vedeți acele file de-a lungul vârfului? Aceasta indică principala monedă de tranzacționare.

În captura de ecran de mai sus, totul este tranzacționat în BTC. Deci, când scrie STR, înseamnă într-adevăr STR / BTC. Veți cumpăra STR cu Bitcoin și veți vinde STR pentru Bitcoin.

Dacă facem clic pe fila ETH, veți vedea:

Poloniex ETH

Acum, fiecare pereche valutară este pentru Ethereum. Deci, acolo unde scrie OMG, înseamnă într-adevăr OMG / ETH.

Poloniex Cumpărați Vindeți

Chiar sub grafic, veți avea opțiunile de a cumpăra sau a vinde în perechea valutară aleasă. Este destul de intuitiv: introduceți cât doriți să cumpărați și să accesați „Cumpărați” sau cât doriți să vindeți și să accesați „Vindeți”.

GDAX este puțin mai ușor de utilizat. Iată cum arată platforma după ce v-ați configurat contul:

UI GDAX

În stânga sus, selectați perechea de tranzacționare. Chiar sub aceasta, veți putea să depuneți pentru a vă finanța contul sau să vă retrageți pentru a vă retrage. Dacă doriți să cumpărați sau să vindeți, selectați opțiunea corespunzătoare și introduceți suma de USD pe care doriți să o cheltuiți sau suma de BTC pe care doriți să o vindeți. Vă denumiți prețul și, atunci când o comandă se potrivește cu acel preț, se va vinde (sau cumpăra) automat.

În general, GDAX este mai ușor de utilizat și are o interfață mai plăcută. De asemenea, este deținut și integrat cu Coinbase. Utilizatorii existenți Coinbase au o verificare ușoară și au deja încorporat 2FA.

Între timp, Poloniex are o interfață care pare că a ieșit direct de la începutul anilor 2000. Nu a fost modernizat, deși este cu siguranță utilizabil. Cu toate acestea, Poloniex are avantajul alt-coin. Acestea sunt unul dintre principalele schimburi de cumpărare și vânzare de monede alternative.

Deci, trebuie să vă întrebați atunci când decideți ce schimb să utilizați, vă pasă de alt-monede? Dacă îți pasă doar să cumperi Bitcoin, mergi la GDAX. Dacă doriți să cumpărați STR, 0X sau Dogecoin, mergeți la Poloniex.

Relații Clienți

Asistența pentru clienți este de cea mai mare importanță în lumea criptomonedelor. Din păcate, Poloniex are reputația de a avea asistență pentru clienți teribilă. Reddit are o listă de mesaje care arată persoanelor care au experiențe proaste sau care nu au experiențe, cu asistență pentru clienți.

Poloniex are un drum lung de parcurs cu asistența pentru clienți înainte de a le putea oferi o recomandare fermă. Chiar și în calitate de lideri din lumea alt-coin, ei necesită pur și simplu o mână de agenți nou pregătiți sau chiar deschid un centru de apel complet.

În schimb, GDAX are o întrebare frecventă robustă însoțită de un formular ușor de utilizat pentru a contacta asistența pentru clienți. Pentru a face un pas mai departe, GDAX oferă în mod surprinzător asistență telefonică. Puteți contacta asistența pentru clienți GDAX la 1-888-908-7930. Le puteți contacta și pe Twitter @GDAX_Support.

În timp ce serviciul de asistență pentru clienți GDAX a fost criticat în trecut pentru că nu a oferit asistență telefonică, în mod clar au trecut dincolo și dincolo de a corecta această problemă..

Ne pare rău, Poloniex, dar această rundă merge la GDAX.

Ambele companii au încredere în Comunitate

În timp ce Poloniex are o reputație slabă de asistență pentru clienți, atât GDAX, cât și Poloniex sunt opțiuni de încredere în comunitatea criptomonedelor.

GDAX a început ca un schimb numit Coinbase Exchange în 2015. În mai 2016, au schimbat numele GDAX împreună cu oferirea de Ethereum. Coinbase și GDAX operează ambele sub BitLicense de la Departamentul de Servicii Financiare de Stat din New York, permițând companiei să opereze în New York. Fondurile de până la 250.000 USD sunt asigurate FDIC.

Istoria Poloniex este mai puțin clară. Știm că au fost lansate în 2014 și că au sediul în Statele Unite. În afară de aceasta, Poloniex nu pune la dispoziția publicului prea multe informații despre ei înșiși.

Sigur și sigur

Ambele schimburi promit să vă păstreze fondurile în siguranță. Au avut succes în acest demers?

Poloniex a fost piratat în 2014 din cauza unui hacker care a descoperit un exploit în software-ul lor. Un raportat de 12,3% din totalul Bitcoin a fost pierdut. Software-ul a fost remediat și a fost furnizat un răspuns considerat de comunitate ca fiind satisfăcător. De atunci, nu au mai existat hack-uri majore.

GDAX, pe de altă parte, a cunoscut doar un accident flash cauzat de o comandă de vânzare de milioane de dolari. Această comandă de vânzare a făcut ca prețul Ethereum să scadă de la peste 300 USD la sub 1 USD. Din fericire, GDAX a gestionat problema cu grație și a corectat lucrurile folosind propriile fonduri. Nu neapărat un hack, dar merită menționat.

Fondurile stocate în GDAX sunt asigurate FDIC, până la 250.000 USD. Poloniex nu oferă aceeași protecție.

Susține Poloniex că majoritatea fondurilor sunt stocate într-un depozit frigorific cu spații aeriene. Păstrează suficient online doar pentru a facilita tranzacționarea. GDAX păstrează, de asemenea, 98% din fonduri offline în depozite frigorifice.

Taxe

Poloniex are și taxe mici, cu taxe la sau mai mici de .25%. Din fericire, nu există taxe pentru depozite, dar există taxe de retragere. Aceste taxe sunt percepute chiar de rețeaua de criptomonede, nu de Poloniex.

GDAX are taxe extrem de mici, fără taxe pentru tranzacțiile producătorilor. Taxele pentru cumpărători încep de la .25%, cu o reducere bazată pe reducerea volumului de taxe la .1%. La fel ca Poloniex, nu există taxe de depozit și taxe de retragere bazate pe rețea.

Lipsa taxelor pentru producători oferă câștigul GDAX, deși ambele schimburi pot fi mândre că oferă taxe mici.

Criptomonede disponibile

GDAX oferă doar Bitcoin, Ethereum și Litecoin (aceleași criptomonede pe care le puteți achiziționa de pe Coinbase). GDAX va adăuga suport limitat pentru Bitcoin Cash în 2018, dar nu se știe dacă vor oferi alte monede noi în viitorul apropiat.

Pe de altă parte, Poloniex oferă Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Stellar, Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum Classic și alte 90 de monede. Monede noi par să fie adăugate săptămânal, cu GAS și OMG ambele adăugate recent.

Numărul mare de monede oferite este ceea ce atrage oamenii către Poloniex. Mulți oameni, precum mine, sunt dispuși să treacă cu vederea asistența lor slabă pentru clienți în schimbul faptului că au capacitatea de a cumpăra monede care nu se găsesc cu ușurință în altă parte.

GDAX vs Poloniex: Gânduri finale

GDAX are un suport mai bun pentru clienți și o reputație superioară în comparație cu Poloniex. Poloniex, pe de altă parte, are o selecție diversă de monede alternative disponibile pentru tranzacționare. Cu toate acestea, există și alte alternative, cum ar fi Bittrex, pentru cei care doresc să tranzacționeze monede alt.

În cele din urmă, dacă sunteți interesat doar de Bitcoin, Litecoin și Ethereum, luați în considerare GDAX noua dvs. casă. Dacă doriți să schimbați monede alternative, luați în considerare Poloniex sau Bittrex. Bittrex are o reputație mult mai bună în comunitatea criptomonedelor și acest lucru este extrem de important.

Poloniex trebuie utilizat cu avertismentul că probabil nu veți primi ajutor satisfăcător de la asistența pentru clienți în cazul apariției unei probleme. Dacă vă descurcați, mergeți la Poloniex și configurați un cont. În caz contrar, veți fi înțelept să rămâneți cu GDAX și Bittrex.

Recenzii Recenzie GDAX Recenzie Poloniex
Site Vizitați GDAX Vizitați Poloniex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me