Tehnologia blockchain este unul dintre cele mai revoluționare concepte ale erei noastre și transformă modul în care interacțiunile personale și de afaceri au loc la scară globală. Tehnologia oferă o alternativă mai sigură și mai rentabilă la statu quo. Aceste beneficii sunt tocmai de aceea nu ar trebui să fie o surpriză uriașă să aflăm că tehnologia de învățământ superior blockchain joacă acum un rol în continuă creștere în sistemele noastre educaționale. În câteva secunde, tehnologia blockchain îndeplinește sarcini care cereau odată personal semnificativ, cum ar fi monitorizarea, securizarea și validarea.

Internetul valorii

Internetul este perfect pentru trimiterea unui copie de, să zicem, un e-mail sau o prelegere, dar numai atunci când este asociat cu tehnologia blockchain, poate original documentul să fie trimis sau autenticitatea acestuia verificată. Această utilizare a protocoalelor blockchain face posibilă trimiterea de valori mai degrabă decât doar informații online. De exemplu, o persoană ar putea trimite peste un grad virtual în loc doar de o copie. Este echivalentul a avea acreditările dvs. educaționale în buzunar. Aceste posibilități au un efect răsunător asupra întregului sector educațional. Ultimul an a fost unul interesant pentru comunitatea blockchain, iar îmbinarea acestei tehnologii cu industria educațională este o fuziune binevenită.

Validare

Costul asociat verificării acreditării studenților și timpul implicat în procesul de solicitare, limitează angajatorii de la constatarea potențialelor merite educaționale ale noilor angajați. Un sistem bazat pe blockchain le-ar permite studenților capacitatea de a-și demonstra abilitățile academice atunci când caută direct un loc de muncă, fără întârzieri și la o rată mult mai ieftină.

În prezent, universitățile percep o medie de aproximativ 8 USD pentru a vă trimite transcrierile în străinătate. Vă puteți imagina că acest preț este o combinație a costurilor de creare, depunere și referință a documentului. Acest preț ar putea fi mai mic de 0,01 USD și ar putea fi totuși profitabil într-un sistem bazat pe blockchain.

Gigantul electronic Sony a văzut necesitatea acestui tip de platformă și au creat deja un învățământ superior blockchain verificare un sistem care se folosește considerabil la nivel global. Serviciul permite școlilor să gestioneze transcrieri și scoruri printr-un portal digital. Platforma a fost posibilă printr-un parteneriat cu IBM.

Riscuri de securitate

Problema cu un sistem de transcriere pe hârtie sau chiar digital este riscul ca acesta să fie modificat, piratat, distrus, șters, copiat și multe altele. Documentele pot fi pierdute pentru totdeauna dacă sunt distruse. La fel, duplicarea și modificarea versiunilor digitale ale documentelor se întâmplă adesea. Aceste preocupări au crescut după ce hackerii au vizat mai multe școli de profil în ultimii ani.

Datele personale pot deveni publice în urma unui atac asupra serverelor. Unele școli precum Statul Ohio, Universitatea din California – Berkeley și Universitatea din Wisconsin au fost recent pirate. Securitatea suplimentară oferită de un sistem blockchain ar putea ajuta la atenuarea acestor probleme și la menținerea informațiilor personale ale elevilor mai sigure la un cost mai agreabil.

Titlul încălcării datelor de stat din Ohio prin SC Media

Titlul încălcării datelor de stat din Ohio prin SC Media

Învățare bidirecțională prin intermediul sistemelor de învățământ superior Blockchain

Elevii de astăzi doresc să învețe într-un mediu interactiv care îi recompensează pentru contribuțiile lor. Protocoalele Blockchain permit monitorizarea activităților elevilor în timp real. Această caracteristică permite ajustări ale tehnicii de învățare pe baza situației sau chiar a stilului de învățare al unui elev. În acest scenariu, feedback-ul oferit de elev este la fel de valoros ca și curriculum-ul în determinarea celei mai bune abordări de livrare a conținutului.

Recent studiu condusă de cercetătorii de la Harvard evidențiază beneficiile sistemelor de învățare bidirecțională. Capacitatea de a monitoriza cu precizie progresul fiecărui elev este un avantaj masiv față de sistemele actuale. Astăzi, un profesor dictează notițe în timp ce elevii mâzgălesc informațiile în blocnote. O abordare mai interactivă ar permite unui elev să trimită informațiile direct în memoria pe termen lung, datorită intrării senzoriale suplimentare necesare în interacțiunea bidirecțională în clasă.

Predare personalizată utilizând învățământul superior Blockchain

Datele colectate permit, de asemenea, o experiență de învățare mai personalizată pentru indivizi. Această abordare unică a planificării curriculumului ar putea ajuta mai mulți elevi să își dezvolte potențialul maxim în funcție de abilitățile lor și în cadrul programului lor de timp. Portalurile de învățare pe computer pot monitoriza automat progresul unui elev și pot crea un curriculum bazat pe punctele tari și punctele slabe ale elevului.

Cercetătorii de la Universitatea din Maryland au găsit platforme de e-learning care funcționează sub această premisă depășit învățarea în clasă în majoritatea scenariilor. Adăugarea tehnologiei blockchain la aceste sisteme permite educatorilor să înțeleagă mai bine punctele tari și slăbiciunile unui student în timp real.

Extinderea clasei cu sisteme de învățământ superior Blockchain

Cu blockchain-ul, realizările din clasă s-ar putea transfera cu ușurință în procesul de angajare. Imaginați-vă un scenariu în care obțineți acreditări din experiențele dvs. profesionale din viața reală. Sistemele de învățare computerizate blockchain ar putea monitoriza realizările profesionale ale elevilor, indiferent dacă se află în clasă. Învățare bazată pe proiecte sisteme sunt utilizate pe scară largă de către corporații cu succes. În curând, puteți utiliza aceste informații pentru a vă dovedi experiența. Și aceste informații ar putea fi valoroase în căutarea unui loc de muncă viitor.

Sisteme de recompense

Odată ce puteți monitoriza studenții mai eficient, puteți implementa un sistem automatizat de recompense. Acest sistem ar putea consta dintr-o platformă care adună datele blockchain-ului studenților și le folosește pentru a determina cine merită cel mai mult o bursă sau o recunoaștere academică. Protocolul ar putea utiliza apoi un contract inteligent pentru a trimite fondurile în contul studentului la primirea premiului.

Universitatea din Nicosia din Cypress folosește o metodă similară sistem care urmărește înregistrările elevilor lor. CNBC a acoperit platforma pentru prima dată în 2016. De atunci, educatorii au extins platforma pentru a include programe curriculare personalizate pentru studenți.

Colaborare în cadrul învățământului superior Blockchain

Tehnologia Blockchain facilitează efectuarea unor sarcini mai mari și mai interpersonale, care sunt, de asemenea, mai realiste pentru mediul de lucru de astăzi. Într-un mediu corporativ, este obișnuit să vezi proiecte mari dezvoltate de numeroși oameni care lucrează în tandem. ConsenSys este doar un serviciu care oferă întreprinderilor o modalitate simplă de a îndeplini aceste sarcini.

ConsenSys oferă companiilor acces la tehnologia Blockchain

ConsenSys oferă companiilor acces la tehnologia Blockchain

Sălile de clasă ale viitorului se referă la colaborare. Prin utilizarea consensului blockchain, cantități mari de indivizi din diferite regiuni pot vota schimbările unui proiect singular în timp real. În plus, cei care lucrează la proiect ar putea urmări progresul lor. Tehnologia Blockchain poate monitoriza automat contribuțiile fiecărei persoane la proiect.

Sistemul nostru actual de educație folosește concurența mai degrabă decât cooperarea. Studenții se întrec unul împotriva celuilalt, iar câștigătorul este oricine se poate potrivi stilului de predare al profesorului. Cooperarea la teste sau alte sarcini are ca rezultat pedepse dure. Această strategie îi ajută pe elevi să dezvolte informații, mai degrabă decât să câștige capacitatea de a aplica aceste informații într-un mod semnificativ.

Profesorii caută de mult timp un mijloc de a aduce mai multă interacțiune în clasă. Cercetare a dovedit că această strategie este extrem de productivă în dezvoltarea studenților, în special a copiilor mici. Această tehnologie ar putea introduce o nouă eră de învățare cooperativă a studenților, în care clasele sau chiar instituții de învățare întregi pot lucra împreună la proiecte educaționale la scară largă.

Învățământ superior Blockchain – Curriculum nou

Tehnologia blockchain este ideală pentru a face față cerințelor instituțiilor noastre de învățământ superior și ale studenților. Școlarizarea se află în centrul societății noastre, iar îmbunătățirile aduse sistemului nostru educațional beneficiază toate sectoarele. Sperăm că va exista o continuare a combinării acestor sectoare în viitor, care va produce mai multe platforme de învățământ superior bazate pe blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me