Exploatarea în cloud în 2018 nu este pentru cei slabi. Exploatarea în cloud Bitcoin este plină de escrocherii sau, în general, considerată nerentabilă. Mineritul cloud Litecoin este o alternativă utilă în 2018? Am făcut toate cercetările pentru a încerca să vă oferim cel mai bun și mai sincer răspuns la această întrebare.

În general, exploatarea în cloud are acum o reputație destul de proastă, poate în mod justificat. Lumea cripto este încă plină de escrocherii, iar exploatarea în cloud nu este diferită. Din păcate, există un număr mare de operatori de înșelătorie care sunt prea dispuși să-și ia banii ca venituri lunare recurente pentru a face absolut jack.

Cum de a detecta o înșelătorie Cloud Mining

Din fericire, există câteva semnale care vor oferi o înșelătorie. Înainte de a intra în cloud mining, asigurați-vă că ați verificat cu atenție furnizorul pentru a verifica dacă acestea sunt autentice. Următoarele sfaturi ar trebui să vă ajute:

  • Asigurați-vă că numele domeniului site-ului web este înregistrat. Da, cripto popular ne apreciază confidențialitatea, dar nu trebuie să trimiteți detaliile cardului dvs. către un domeniu neînregistrat
  • Verificați dacă există dovezi ale echipamentului pe care îl folosesc. Unele companii miniere vor afișa înregistrări video ale platformelor lor la locul de muncă; alții vor putea furniza dovada achiziționării kitului folosit pentru extragerea monedelor.
  • Verificați, de asemenea, dacă echipamentul este tipul corect de ASIC pentru extragerea jetonului dvs. cripto ales. ASIC-urile Bitcoin se bazează pe SHA-256, în timp ce operațiunile de minare în cloud Litecoin vor trebui să utilizeze ASIC-uri Scrypt
  • Vedeți cât timp funcționează. Cu cât o companie a funcționat mai mult, cu atât este mai puțin probabil ca acestea să fugă cu câștigul dvs. greu

Escrocherii de minare în cloud

Mâna care dă profitabila exploatare în cloud Litecoin ar putea fi mâna care îți ia fiatul. Sursa imaginii: Pixabay

  • Nu credeți întotdeauna site-uri de comparație. Opiniile și recomandările lor se bazează adesea pe cât le-a plătit compania minieră pentru o analiză bună
  • Verificați înregistrarea companiei și detaliile administratorilor înregistrați. Dacă proprietarii companiei se află în aceeași țară ca și compania, aceasta înseamnă că este mai probabil să fi fost supuși unor proceduri riguroase de verificare
  • Puteți ignora în siguranță promoțiile puternice cu promisiuni de profitabilitate. Nu credeți publicitatea, credeți-vă propriile teme
  • Căutați recenzii ale companiei postate de utilizatori în afara site-urilor de comparație. Reddit, BitcoinTalk și YouTube pot fi toate surse utile de informații atunci când caută experiențe autentice ale utilizatorilor.

Rentabilitatea Litecoin Cloud Mining

Să nu ne îmbrăcăm – suntem în țara ursului de câteva luni. Cu toate acestea, poate sunteți convins că puteți auzi sunetul copitelor de taur care se îndreaptă spre noi din orizont. Atunci poate, în ciuda proliferării escrocilor, minarea în cloud Litecoin este un lucru pe care încă îl luați în considerare.

Piața ursului

Ascultă sunetul copitelor de taur. Sursa imaginii: Pixabay

Dintre contractele legitime de exploatare în cloud Litecoin disponibile pe piață astăzi, am verificat câteva pentru a afla dacă există cineva care oferă în prezent o șoaptă de profitabilitate. Toate declarațiile sunt făcute pe baza valorii Litecoin la momentul redactării.

Contracte Litecoin Cloud Mining

Geneză și Hashflare sunt doi dintre cei mai populari și recomandați furnizori de contracte de minare în cloud. Genesis are o echipă vizibilă, care este activă în cadrul comunității. Hashflare a fost în jur de câțiva ani și a intrat în flăcări la începutul acestui an pentru închiderea operațiunilor miniere SHA-256 din cauza lipsei de profitabilitate în Bitcoin.

Nu spunem că recomandăm oricare dintre aceste companii, dar credem că niciuna dintre ele nu este o ținută înșelătoare.

Modelul lor de contract este acela că vă permit să cumpărați rata de hash de la propriile platforme miniere, pe baza unei plăți fixe pentru o perioadă definită. Niciunul dintre aceștia nu oferă în prezent acces la contractele lor de cloud mining Litecoin. Acest lucru este cel mai probabil din cauza nivelurilor actuale de rentabilitate, deși site-urile web se referă la acestea ca fiind epuizate.

Hashflare Litecoin Cloud Mining

O captură de ecran curentă din pagina de prețuri a contractului Hashflare

Merită subliniat faptul că contractele de exploatare în cloud au de obicei clauze care le permit să oprească operațiunile de exploatare în cazul în care costurile de întreținere depășesc valoarea contractului de exploatare pe care îl plătiți..

Dacă se întâmplă acest lucru, nu puteți revendica niciuna dintre plățile pierdute, chiar dacă exploatarea încetează pentru o perioadă prelungită. Acesta este cazul chiar și pentru acele contracte de minare în cloud Litecoin pe care le-am enumerat aici. Hashflare a făcut acest lucru în trecut, pentru a urla de indignare din partea utilizatorilor lor.

Găzduit Litecoin Mining

Hashnest (deținut de Bitmain) vă oferă posibilitatea de a cumpăra propriul Scrypt ASIC, pe care îl va prelua apoi custodia și va rula la unul din propriile sale centre de date.

În prezent, nici nu oferă acest serviciu. Din nou, acest lucru este cel mai probabil determinat de valoarea actuală a Litecoin. Costurile de întreținere / energie pentru rularea Scrypt ASIC le vor costa în prezent mai mult decât plătesc pentru rularea acestuia.

Cuvânt final

Pe baza proliferării înșelăciunilor și a nivelurilor de profitabilitate, nu putem recomanda, cu bună conștiință, mineritul în cloud Litecoin în acest moment. Dacă piața va crește și valoarea Litecoin va crește ca la sfârșitul anului 2017, se poate schimba.

În starea actuală, veți obține randamente mai bune prin introducerea fondurilor într-un cont de economii bancare de zi cu zi. Este mai probabil ca dobânda inflaționistă să o ajute să crească decât să câștigi bani din exploatarea în cloud Litecoin în 2018.

Imagine prezentată prin amabilitatea Pixabay

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me