De ce tehnologia Blockchain va fi esențială pentru economia de încredere

Tehnologia Blockchain ne oferă posibilitatea de a opera un sector economic descentralizat care utilizează un protocol Peer-to-Peer care este atât mai sigur cât și mai eficient decât actuala structură economică globală. Natura imuabilă și inalterabilă a acestei tehnologii revoluționare o face perfectă pentru utilizarea economică în aceste timpuri digitale.

Stadiul economic mondial se schimbă dramatic. Oamenii s-au săturat de ineficiența sistemului bancar actual, care a devenit atât de puternic și centralizat încât aceste organizații nu mai sunt supuse niciunei legi. Aceste organizații continuă să se extindă fără control și cu binecuvântările guvernului.

O scurtă privire la Blockchain

Din fericire, tehnologia blockchain oferă o soluție economică viabilă la aceste preocupări. Rețelele blockchain utilizează o gamă largă de computere pentru a stoca date în redundanță. Aceste date se numesc „blocuri” și atunci când sunt conectate împreună formează un „blockchain”. Fiecare bloc are un cod din blocul anterior pentru a se asigura că toate blocurile sunt în ordinea lor exactă și că nu pot fi schimbate date în rețea până când o cantitate predeterminată de noduri aprobă tranzacția ca fiind validă.

rețea blockchain

O privire mai atentă la A Block Via Blockgeeks

Economia de încredere

Viitorul tehnologiei blockchain pare luminos. Industrii din întreaga lume încep să utilizeze această tehnologie inovatoare pentru a-și avansa modelele de afaceri actuale cu rezultate impresionante. Eliminarea necesității sistemelor de verificare a terților este esențială pentru atingerea unui nivel mai ridicat de eficiență în economia globală și numai tehnologia blockchain poate furniza această soluție pe piață.

Imuabil și Inalterabil

La baza tehnologiei blockchain se află caracteristicile sale imuabile. Nimeni nu îți poate modifica înregistrările blockchain fără să spargă simultan mii de computere în același timp. Tehnologia Blockchain vă oferă un sistem de contabilitate digital inalterabil, care este atât mai rapid, cât și mai ieftin decât soluțiile actuale.

Aceste registre pot revoluționa modul în care transferăm proprietatea asupra proprietății noastre. Imaginați-vă dacă înregistrările dvs. de proprietate a casei au fost stocate pe un blockchain și nu ați trebuit să vă faceți griji cu privire la o dispută în viitor. Acesta pare a fi viitorul, dar este deja aici, deoarece există deja mai multe platforme imobiliare blockchain.

Tehnologia blockchain este perfectă pentru protejarea atât a activelor fizice, cât și a celor digitale. De exemplu, imaginați-vă o lucrare a unui artist sau a unui fotograf înregistrată pe un blockchain. Acest lucru ar permite proprietarului conținutului să demonstreze cu ușurință că sunt într-adevăr proprietarul adevărat și că articolul este piesa originală.

Compania de camere Kodak, veche de 100 de ani, a lansat KodakCoin ICO la începutul acestui an pentru a crea o platformă care utilizează această tehnologie exactă pentru a proteja fotografii de utilizarea neautorizată a conținutului lor. Furtul de conținut a fost o problemă uriașă pentru fotografii din această eră digitală și Kodak speră să rezolve problema proiectului lor..

Platforma parcurge internetul și plasează datele împotriva conținutului utilizatorului pentru a se asigura că nu a avut loc nicio utilizare neautorizată a respectivului conținut. Dacă este detectat unul, platforma va notifica automat creatorul de conținut cu privire la infracțiune și va trimite contravenientului o ofertă de a cumpăra drepturi asupra conținutului, dacă creatorul dorește acest lucru..

Transparenţă

Este sigur să spunem că există puțină sau deloc încredere în structura economiei actuale. O singură tranzacție trebuie să treacă prin treizeci sau mai multe sisteme de verificare terță parte înainte de a fi procesată. Mai mult decât atât, există instituții de credit importante care scot miliarde de euro de la furnizarea acestor informații părților interesate.

Natura transparentă a tehnologiei Blockchain ar permite ca aceste instituții să fie aruncate deoparte pentru un model de afaceri mai transparent și mai deschis, în care oricine să-și poată dovedi bonitatea fără a se preocupa de plata taxelor pentru ridicol..

Având în vedere rolul centralizat pe care aceste companii de credit și-au asumat-o pe piață, ar fi un upgrade imens la sistemul economic actual pentru a elimina aceste organizații risipitoare pentru a institui un sistem automatizat bazat pe blockchain.

Blockchains-ul lanțului de aprovizionare

Se apropie rapid ziua când veți putea vedea etapele de dezvoltare ale produsului dvs. pentru a vă asigura calitatea. Imaginați-vă că ați putea scana o singură portocală și puteți obține informații precum ziua în care a fost plantată, recoltată, cu ce a fost hrănită și cât timp a fost expediată. Toate acestea ar putea fi codificate cu ușurință într-un lanț blockchain al lanțului de aprovizionare.

Lanțurile de blocuri ale lanțului de aprovizionare sunt esențiale pentru a permite produselor de înaltă calitate să strălucească pe piață. Capacitatea de a demonstra autenticitatea și măiestria unui produs este importantă și numai tehnologia blockchain ne va permite să facem acest lucru într-un mod eficient și automatizat.

Contracte inteligente

Contractele inteligente sunt una dintre cele mai mari adăugiri la tehnologia blockchain. Fabian Vogelsteller i se atribuie atât dezvoltarea tehnologiei, cât și inventarea expresiei „contracte inteligente”. Aceste protocoale utile vă permit să încorporați parametri specifici acțiunii în blockchain, ceea ce este esențial pentru a avea o economie de încredere înfloritoare.

contract inteligent

Contractele inteligente oferă o eficiență de neegalat

Contractele inteligente permit mai multor persoane să investească într-un singur activ cu încredere. Un contract inteligent ar putea fi programat pentru a monitoriza investiția până la finalizarea unei anumite acțiuni. Odată activată acțiunea de declanșare, contractul își va îndeplini automat sarcinile preprogramate, inclusiv calcularea și distribuirea fondurilor către toate părțile de investiții.

Contractele inteligente devin și mai inteligente, fiind dezvoltate zilnic mai multe funcționalități. Contractele inteligente de a treia generație de astăzi sunt capabile să finalizeze proceduri foarte complexe. Această flexibilitate alimentează în continuare creșterea economiei descentralizate și este esențială pentru consolidarea încrederii în această tehnologie.

Economia Trust rulează pe Blockchain

Tehnologia există astăzi pentru a dezvolta o economie mai sigură și mai eficientă decât predecesorul său. Tehnologia blockchain devine rapid alegerea inteligentă pentru cele mai importante sarcini din sectoarele noastre economice și pe măsură ce integrarea continuă, nu există nicio îndoială că această tehnologie uimitoare va vedea cu siguranță o implementare suplimentară pe piață.

Voi ce credeți? Puteți vedea economia de încredere într-o zi rivalizând cu sistemele noastre actuale? Spuneți-ne mai departe Stare de nervozitate și asigurați-vă că vă înscrieți la newsletter-ul nostru pentru a fi informat cu privire la toate cele mai importante actualizări de pe piața criptografică.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me