Sectorul bancomat Bitcoin se încălzește datorită unei combinații de factori, inclusiv o tehnologie mai bună, mai multe funcționalități și o cerere crescută. Cererea crescută este principalul motiv pentru care mai mulți investitori se uită la acest model de afaceri automatizat ca punct de intrare inteligent în sectorul de afaceri Bitcoin.

Bancomatele Bitcoin apar în noi locații la o crescând rată. Aceste hub-uri criptografice independente permit utilizatorilor să intre pe piața criptografică fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice. În esență, un utilizator Bitcoin ATM nu are nevoie să știe nimic despre piața criptografică. Bancomatele Bitcoin sunt considerate de mulți drept veriga lipsă dintre piața criptografică și consumatorii obișnuiți. Aceste mașini sunt ușor de utilizat și oferă investitorilor criptografici o alternativă fiabilă la schimburile fiat-to-crypto, cum ar fi Coinbase. Să luăm un moment pentru a examina avantajele și dezavantajele acestui sector de afaceri cripto în devenire.

Popularitate în creștere

Piața cripto se extinde. În fiecare zi, noii investitori învață despre avantajele tehnologiei blockchain. Această cerere creează o oportunitate unică pentru antreprenorii pricepuți care doresc să se poziționeze pe piață înainte de adoptarea generală. Bancomatele Bitcoin aduc un nou nivel de confort pe piața criptografică, permițând oricărei persoane să cumpere cripto direct.

Bancomat Bitcoin prin Beyond Your Daily News

Bancomat Bitcoin prin Beyond Your Daily News

Cost-eficient

Bancomatele Bitcoin sunt una dintre cele mai rentabile companii BTC pe care le puteți începe. Aceste unități costă în jur de 10.000 USD fiecare. Bancomatele Bitcoin nu necesită multă energie electrică pentru a funcționa și nu este nevoie de hardware suplimentar pentru a vă monitoriza investiția. Aceste costuri de operare reduse atrag potențialii mineri către sectorul ATM.

Costurile de repopulare trebuie luate în considerare atunci când se iau în considerare costurile de operare ale bancomatului. Majoritatea unităților vă vor cere să vă conectați dispozitivul la un portofel fierbinte dedicat bancomatului. Va trebui să monitorizați acest portofel pentru a vă asigura că Bitcoin este disponibil pentru cumpărare de către clienții dvs. Dacă vă permiteți portofelul să se golească, clienții dvs. nu vor putea cumpăra bitcoin.

Unele unități vin preprogramate la un schimb. Aceste unități nu necesită stocarea unui portofel fierbinte. În schimb, Bitcoin este cumpărat direct de la bursă și transferat utilizatorului de bancomat Bitcoin. Această opțiune vă poate economisi costurile de pornire, dar va trebui să transferați comisioanele de schimb clienților dvs. pentru a evita reducerea profitului.

Va trebui să vă stocați bancomatul cu numerar dacă locuiți într-o zonă în care clienții își pot vinde Bitcoin-ul la dispozitiv. Țările pro-criptografice precum Japonia și Coreea de Sud oferă cetățenilor lor această opțiune. SUA a fost restrictivă în a permite această opțiune din cauza reglementărilor care se rotesc în jurul schimburilor valutare fiat.

Funcționalitate adăugată

Producătorii de bancomate Bitcoin adaugă noi funcționalități unităților lor la o rată amețitoare. Este posibil să descoperiți că unele dintre aceste noi caracteristici sunt la fel de valoroase pentru capacitatea de a cumpăra Bitcoin. Majoritatea bancomatelor Bitcoin permit utilizatorului să achiziționeze diverse altcoins. Litecoin, Ethereum și Bitcoin Cash sunt cele mai populare altcoins adăugate acestor ATM-uri. Deși, unele unități oferă o selecție mult mai largă.

KYC opțional – Tranzacții anonime

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui bancomat Bitcoin este anonimatul de care se poate bucura utilizatorul. Pe măsură ce legile Know Your Customer (KYC) se strecoară în spațiul criptografic, cei care doresc să-și protejeze confidențialitatea pot face acest lucru utilizând unul dintre aceste dispozitive utile..

Cele mai bune ATM-uri Bitcoin vă vor permite să vă înscrieți în legile KYC dacă sunt necesare atunci când operați în regiunea dvs. Această funcție vă va permite, de asemenea, să vă ajustați funcționalitatea Bitcoin ATM pentru a respecta legile locale. Spațiul criptografic vede reglementări în creștere și, alegând un bancomat cu această capacitate, vă asigurați că aparatul dvs. poate îndeplini cerințele legale locale.

Acces direct la ICO-uri

Unele bancomate Bitcoin oferă clienților lor acces direct la ofertele inițiale de monede (ICO) aprobate. Cea mai recentă linie Trilliant vă permite să cumpărați altcoins de la ICO folosind BTC, ETH, LTC sau monedă fiat. Dezvoltatorii din spatele proiectului au recunoscut necesitatea unui acces mai deschis la piața criptografică, iar această ultimă caracteristică face ca intrarea în spațiul cripto mai ușor ca niciodată.

Programe de proprietate fracționată

Proprietatea fracționată Bancomatele Bitcoin vă permit să cumpărați într-o unitate pentru doar 100 USD. Aceste programe utilizează contracte inteligente de distribuire a veniturilor bazate pe blockchain, obligatorii din punct de vedere legal, pentru a vă garanta procentul de profit. Tehnologia Blockchain oferă utilizatorilor transparență de 100%.

Probleme Bitcoin ATM

Unele probleme inerente există pe piața bancomatului Bitcoin. Mai exact, nu există legi federale privind plasarea acestor unități în majoritatea regiunilor lumii. Această lipsă de transparență face dificilă garantarea faptului că ATM-ul dvs. Bitcoin nu va fi încurcat de către oficialii locali. Statul Vermont faimos închide un ATM Bitcoin timpuriu în 2015 datorită interpretărilor diferite ale statutului juridic al acestor mașini.

Pe lângă incertitudinea pieței, trebuie să vă confruntați și cu fluctuațiile prețurilor Bitcoin. În decembrie anul trecut, Bitcoin avea puțin sub 20.000 de dolari pe bucată. Astăzi, Bitcoin este cu puțin peste 6.000 de dolari. Ați fi avut o pierdere semnificativă dacă ați depozita portofelul fierbinte cu 19.000 USD BTC și le-ați vinde pentru mai puțin de jumătate din prețul lor original de achiziție. Volatilitatea pieței va avea un efect direct asupra profiturilor dvs..

ATM-urile Bitcoin legate de schimb de schimb au probleme diferite. Aceste unități trebuie să se bazeze pe schimburi pentru a finaliza comanda unui client. Au fost numeroase plângeri făcute de persoane care spun că aceste unități funcționează în mod continuu.

Bancomat Bitcoin prin intermediul Magnetilor Financiari

Bancomat Bitcoin prin intermediul Magnetilor Financiari

Unul dintre cele mai mediatizate incidente de până acum a avut loc atunci când analiștii Business Insider Matt Weinberger încercat să folosiți un bancomat Bitcoin în Las Vegas. Bancomatul a sfârșit prin respingerea achiziției sale de 11 USD, deoarece nu a atins suma minimă necesară. Cu toate acestea, nu a fost menționată o sumă minimă de achiziție pe unitate.

În consecință, unitatea a ajuns să-și păstreze 11 dolari și să nu-i dea niciun BTC. După ce a contactat Nor de monede, compania a explicat că unitatea nu a putut să-și elibereze BTC din cauza taxelor miniere la acel moment. Firma sa oferit să-și trimită direct BTC-ul. Acest incident evidențiază defectele care există încă în această nouă tehnologie.

În cele din urmă, ATM-ul a funcționat corect, dar piața se confrunta cu congestie, ceea ce a dus la taxele pentru ridicol. Vă puteți imagina modul în care viitorii dvs. clienți s-ar supăra în această situație.

Bancomate Bitcoin – Decizi

Doar dvs. puteți decide dacă o afacere Bitcoin ATM este investiția potrivită. Este posibil să găsiți că aceasta este o investiție profitabilă dacă locuiți într-o zonă care are o puternică urmărire criptografică. Se așteaptă ca întreprinderile BTC să fie adoptate în următoarele luni. Nu este o surpriză. Oamenii caută întotdeauna un mod mai simplu de a intra pe piața criptografică. Bancomatele Bitcoin pot fi acea rută.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me