De la începutul anului 2019, Binance Coin (BNB) a condus pachetul de criptomonede, crescând cu peste 200% în trei luni scurte. A demolat performanțele Bitcoin (38,9%), Ethereum (30,7%), Litecoin (187,8%) și aproape orice altă criptomonedă până în acest an.

Moneda nativă a celui mai mare schimb de cripte din lume se întoarce la nivelul maxim din trecut, în timp ce altele rămân sub 80-90 la sută. Deci, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că a crescut rapid pentru a deține cea de-a șaptea cea mai mare capacitate de piață de pe piață.

Binance Coin în clasamentul Market Cap

Binance Coin a crescut în clasamentul capitalului de piață pentru a ocupa locul șapte.

Totuși, ce putem atribui această creștere rapidă? Manipularea pieței? Fundamente puternice? Noroc orb? Ca întotdeauna, răspunsul nu este atât de simplu. Deși nimeni nu știe sigur de ce Binance Coin a funcționat atât de bine, există câțiva factori care au avut cu siguranță un impact pozitiv.

Binance arde BNB în fiecare trimestru

Cel puțin, da pentru acum. În fiecare trimestru, Binance arde 20% din BNB pe care îl încasează în comisioane de pe platforma de schimb. Acest lucru le elimină definitiv din circulație. Binance va continua să ardă monede Binance până când 100 de milioane de monede vor fi scoase din circulație.

Arsurile cu jeton tind să aibă unele efecte interesante asupra prețului unei monede. Prin scăderea ofertei circulante, arsurile schimbă echilibrul cerere / ofertă. Revenind la Econ 101, reducerea ofertei în timp ce menținerea unei cereri constante împinge prețurile mai mari.

Mai magnetic este însă efectul psihologic pe care îl au arderile de monede pe piață. Într-o lume rațională, fiecare arsură de token ar provoca modificări minime la prețul monedei Binance. Schimbul elimină din circulație doar 1-2 procente din aprovizionare, dar prețul se îmbunătățește mult mai mult decât cel aproape imediat după arsură. Schimbările ofertei, în special de o magnitudine atât de mică, ar dura mai mult timp pentru a fi resimțite într-o lume rațională.

Binance Coin are acum un Real Utilitate

Acum, înainte ca toți fanii BNB să ne alunge cu furculițele, să ne explicăm. Binance Coin avea deja din punct de vedere tehnic o anumită utilitate. Puteți plăti taxele Binance cu acesta pentru a primi o reducere, a o cheltui ca pe criptomonede tranzacționale și a o câștiga prin recompense pe câteva platforme diferite.

Cu toate acestea, Binance Coin nu este unic prin capacitatea sa de a efectua acele activități.

Utilitatea reală a Binance Coin a venit odată cu lansarea lanțului Binance și va continua cu eventuala lansare a schimbului descentralizat asociat (DEX). Rețeaua principală Binance Chain a intrat în funcțiune pe 18 aprilie. Și echipa Binance va trece BNB de la un simbol ERC20 la un simbol nativ pe noul lanț pe 23 aprilie.

Apoi, va fi solicitat „ca plată pentru fiecare transfer care intră în rețea”. Judecând după volumul actual al lui Binance, această modificare ar trebui să ducă la o creștere semnificativă a cererii BNB.

Dar De ce Acum?

Anunțul Binance Chain nu este ceva nou. Compania și-a făcut publice planurile în martie 2018.

Dar acum, echipa a produs ceva tangibil. Spre sfârșitul lunii februarie a acestui an, au lansat rețeaua de testare Binance Chain. Și, acum au lansarea mainnet sub centură.

În urma știrilor despre lansarea testnet și lansarea mainnet, prețul BNB a mutat încă câteva picioare în sus.

Binance Price Bumps după lansări

Binance Price Bumps după lansări

Reputația lui Binance se precede

Poate că cel mai impactant (dar dificil de măsurat) factor este reputația stelară a lui Binance în cadrul comunității cripto. Având în vedere că speculațiile reprezintă o parte sănătoasă a investițiilor în criptomonede, uneori determinanți neafiliați pot schimba prețul unui simbol.

Binance este adesea prima incursiune a investitorilor în altcoins. Deci, este logic ca Binance Coin să fie una dintre primele monede pe care le achiziționează.

CZ, CEO-ul lui Binance, este o figură bine-cunoscută în spațiul criptografic, cu urmări de cult pe Twitter. Mulți îl laudă ca un exemplu al modului de a conduce etic un schimb de criptomonede. (Deși, unii cred că s-ar putea să nu fie la fel de generos pe cât permite.) În orice caz, prezența sa continuă să-l aducă pe Binance Coin în centrul atenției..

Fondurile sunt #SAFU. (originea cuvântului #SAFU…)https://t.co/Q7rCRspNW5

– CZ Binance (@cz_binance) 11 februarie 2019

Deși nu ne place să recunoaștem, reputația și notorietatea cântăresc foarte mult prețul unei monede. Cu cât mai mulți investitori știu despre un token, cu atât mai mari sunt șansele de a se deplasa în direcția corectă.

În cele din urmă, o experiență pozitivă folosind platforma aduce încredere în simbolul de bază. Și majoritatea oamenilor nu au decât remarci strălucitoare cu privire la schimb.

Viitorul monedei Binance

Nu luați acest articol ca evanghelie. Există o mulțime de riscuri într-o investiție BNB. Când vine vorba de utilitate, Binance Coin este într-adevăr un ponei cu un singur truc. Nu include nicio capacitate de contract inteligent, astfel încât DApp-urile bazate pe Binance sunt aproape de neuitat.

Adăugați la aceasta statutul său potențial de securitate. Compania din spatele bursei a ajuns deja în unele probleme de reglementare, forțând mutarea într-o altă țară. Problemele legale viitoare ar putea provoca scăderea prețurilor dacă sunt suficient de severe.

Ca și în cazul oricărei investiții, în special a criptomonedelor, este esențial să vă faceți propriile cercetări și să rămâneți vigilenți la orice noi descoperiri. Deși Binance Coin ar putea arăta astăzi ca o oportunitate gustoasă de investiții, orice se poate întâmpla mâine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me