Cum să vă plătiți facturile cu Bitcoin

Piața descentralizată continuă să vadă adoptarea masivă la scară globală, dar mulți investitori noi încă nu știu cum să-și cheltuiască cripto-ul în moduri practice, cum ar fi plata facturilor direct. Noii investitori se apropie de piață în număr record și acest capital de investiții este reinvestit înapoi pe piața serviciilor BTC.

Pe măsură ce mai mulți oameni învață despre beneficiile tehnologiei blockchain, economia descentralizată continuă să se extindă. În timp ce majoritatea atenției mass-media se concentrează asupra modului în care Bitcoin vă poate ajuta în achiziționarea Lambo-ului dvs., mulți oameni nu sunt încă conștienți de multitudinea de moduri în care își pot cheltui câștigurile Bitcoin pe articole de zi cu zi. Nu lipsesc serviciile care vă permit să plătiți facturile direct folosind Bitcoin și noi platforme cu concepte și mai inovatoare continuă să apară zilnic pe piață.

Lamborghini Diablo

Lamborghini Diablo

Auzi totul despre HODLers din BTC, dar rareori ajungi să auzi povești despre oamenii care își folosesc criptomonedele pentru a face sarcini mai banale, cum ar fi să-și plătească facturile de telefonie mobilă sau de electricitate. Deși acestor activități le lipsește luciul unui Lamborghini Diablo roșu vișiniu, ele sunt, de fapt, mult mai importante pentru adoptarea Bitcoin la scară în masă.

Utilizatorii de Bitcoin din întreaga lume găsesc modalități unice și inovatoare de a evita utilizarea monedelor fiat în viața lor și dacă sunteți puțin mai practic decât un Lambo roșu strălucitor sau pur și simplu căutați să folosiți Satoshis-ul câștigat pentru a trece, există multe modalități în care vă puteți cheltui BTC pe cheltuielile de trai. Mai jos sunt doar câteva dintre cele mai populare moduri prin care vă puteți plăti facturile direct din portofelul BTC și evitați plata oricăror comisioane de tranziție cripto-fiat.

Carduri de debit Bitcoin – Plătiți-vă facturile cu BTC

Cardurile de debit Bitcoin sunt considerate de mulți drept veriga lipsă dintre criptomarket și spațiul tradițional al pieței. Cardurile de debit Crypto pot funcționa în câteva moduri diferite, dar majoritatea utilizează un protocol care vă convertește cripto-ul în monedă fiduciară în momentul în care glisați cardul. Veți plăti o mică taxă de procesare pentru tranzacție, dar cu majoritatea cardurilor, aceasta este mult mai mică decât ceea ce v-ar percepe Coinbase.

Card de debit Bitcoin cu card NFC

Card de debit Bitcoin cu card NFC

Deoarece comerciantul primește doar monedă fiduciară, puteți utiliza cardul dvs. de debit criptografic la orice comerciant cu amănuntul care acceptă carduri de credit, cum ar fi Visa. Acest lucru face ca cardurile de debit cripto să fie perfect potrivite pentru plata facturilor. Puteți chiar să vă înscrieți cardul pentru plăți automate ale facturilor la fel ca un card tradițional de credit sau de debit.

Clic Aici pentru a vizualiza o listă cuprinzătoare a cardurilor de debit criptografice disponibile în prezent pe piață.

Welto.io

Welto.io platforma oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și plăti facturile direct din portofelul Bitcoin. Platforma se mândrește cu timpi de tranzacție imediați și chiar vă permite să utilizați o combinație de criptă și monedă fiat pentru a vă plăti facturile. Există 2% comision fix de tranzacție pentru serviciile lor; care este cu mult mai puțin decât sistemele de plată bazate pe fiat și, în ciuda limitei de plată de 300 USD, Welto se extinde rapid.

Platforma Welto lucrează în prezent la o actualizare la scară largă care ar permite utilizarea mai multor criptomonede în viitor. În prezent, utilizatorii pot plăti facturi cu BTC, LTC, ETH, ZEN, ETC și CRW. Există, de asemenea, o aplicație mobilă disponibilă pentru descărcare pe sistemul de operare Android.

Dacă acest lucru nu este suficient de ușor pentru dvs., puteți descărca aplicația Amazon Alexa și puteți plăti facturile cu comenzi vocale. Cea mai bună parte este că platforma Welto nu este singură. Clic Aici pentru a vedea o listă cu cele mai populare platforme de plată a facturilor criptografice disponibile în prezent.

Camera de zi a lui Satoshi

Camera de zi a lui Satoshi platforma este un sistem de plată a facturilor cu criptomonede din Australia, care are deja o utilizare substanțială în țară. Acest startup din 2014 procesează în prezent aproximativ 1 milion de dolari pe săptămână în facturi mici pentru utilizatorii BTC din Australia. Sistemul este integrat cu sistemul de facturare BPAY pentru a oferi utilizatorilor acces la cei mai populari furnizori de servicii din zonă.

Această platformă este excelentă în ceea ce privește abilitățile și senzația generală de informare. Puteți vedea statisticile reale de plată ale utilizatorilor platformei pe categorii din ultimele 14 zile. O revizuire rapidă a acestor date este cu adevărat deschisă. Facturile pentru cardurile de credit sunt factura nr. 1 plătită pe platformă, urmată de internet, telefon, electricitate și gaz. Platforma vă permite chiar să vă plătiți chiria cu cripto.

Acesta este cu adevărat un instrument remarcabil pentru utilizatorii BTC din Australia și, sperăm, își vor extinde activitatea în viitor.

Plătiți facturile direct

Ar trebui să întrebați întotdeauna furnizorii dvs. de servicii dacă acceptă BTC direct ca formă de plată. S-ar putea să fiți surprinși să aflați că deja o fac sau intenționează să o integreze în viitorul apropiat. Corporațiile și guvernele din întreaga lume se bucură de avantajele acceptării criptomonedelor și este posibil să nu fiți prea departe de ziua în care vă puteți plăti chiar impozitele în cripto.

S-a raportat în februarie anul curent că Arizona se gândea să devină primul stat care acceptă plăți cu criptomonede pentru impozitele pe proprietate. Acesta ar fi un mare pas înainte pentru economia descentralizată și mai multe state vor urma cu siguranță exemplul Arizona în lunile următoare.

Arizona Capitol Building

Arizona State Capitol Building

Este posibil să vă plătiți facturile utilizând un portofel Bitcoin?

Da, este foarte ușor să vă plătiți facturile cu portofelul Bitcoin și există mii de oameni care fac deja acest lucru în fiecare zi. Acestea sunt persoanele care duc economia descentralizată mai departe, forțând comercianții cu amănuntul să arunce o privire serioasă asupra criptomonedelor, cum ar fi BTC și, după cum probabil știți deja, doar o privire la BTC poate fi suficientă pentru a vă duce în gaura de iepure blockchain.

Voi ce credeți? Sunteți gata să abandonați cu totul moneda valutară? Spuneți-ne mai departe Stare de nervozitate și asigurați-vă că vă înscrieți la newsletter-ul nostru pentru a fi informat cu privire la toate cele mai recente și mai mari știri criptografice care ajung pe piață.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me