Coinbase și Coinmama sunt două dintre cele mai rapide și populare modalități de a cumpăra criptomonede. În această recenzie Coinbase vs. Coinmama, vom trece în revistă totul, de la caracteristicile cheie ale fiecărei platforme, modul în care aceste caracteristici se compară și, în cele din urmă, care se potrivește nevoilor dvs..

Comparând caracteristicile Coinbase și Coinmama

Dacă încercați să decideți dacă folosiți Coinbase sau Coinmama, cel mai probabil îți scufunzi degetele de la picioare în lumea criptomonedelor pentru a vedea despre ce e vorba. Dacă ați făcut un pic de cercetare, atunci Coinbase va apărea probabil ca o opțiune obișnuită de a cumpăra Bitcoin. Acest lucru se datorează faptului că Coinbase este foarte prietenos cu începătorii, iar Coinbase a devenit lider în spațiul de schimb al criptomonedelor. Cu toate acestea, Coinmama se poate remarca și ca o opțiune simplă și rapidă, cu puține complicații.

Deci, care este diferența reală dintre cele două? Este doar preț sau mai este ceva?

Ambele companii oferă într-adevăr opțiuni ușoare de cumpărare a criptomonedelor, care sunt aproape instantanee. Cu o configurare rapidă a contului și fără verificare, puteți cumpăra Bitcoin și Ethereum în cantități mici pe un card de credit.

Pentru cumpărături mai mari, va trebui să treceți prin verificări de verificare standard cu ambele platforme. Acestea sunt destul de obișnuite în industrie și sunt realizate electronic cu un formular de identitate cu fotografie.

Diferențele mari pe care le veți observa vin atunci când comparați restul caracteristicilor oferite

Coinmama se prezintă foarte mult ca o opțiune de cumpărare rapidă, dar vă permit să cumpărați doar monedă digitală prin card de credit sau de debit. Aceasta înseamnă că, odată ce ați achiziționat Bitcoin sau Ethereum, nu puteți face mult mai multe pe site-ul Coinmama. Nu puteți vinde sau tranzacționa prin Coinmama și, de asemenea, nu există facilități pentru portofel. Aceasta înseamnă că va trebui să alegeți o metodă de stocare sigură în altă parte înainte de a cumpăra criptomoneda dvs..

Ecranul Coinmama

Cu Coinmama plătiți pur și simplu cu metoda de plată aleasă și vă trimit fonduri în portofel. S-ar putea să vă gândiți, „ok, de ce mai aveți nevoie?” Ei bine, poate că nu foarte mult, dar dacă căutați o platformă mai rotunjită, atunci Coinbase ar putea fi o potrivire mai bună.

Pentru început, Coinbase oferă o selecție mai mare de opțiuni de cumpărare. Împreună cu cardul de credit, puteți efectua un transfer bancar în contul Coinbase. Aceasta echilibrează opțiunile disponibile între viteza convenabilă sau taxele mai mici. Serviciile de portofel securizat completează aceste opțiuni de cumpărare, astfel încât să puteți achiziționa și stoca fondurile într-un singur cont Coinbase.

Un alt șir pentru arcul Coinbase este abilitatea de a vinde criptomonede înapoi prin intermediul site-ului, care este o modalitate prietenoasă pentru începători de a tranzacționa sau de a „încasa” fondurile. Desigur, trebuie să fiți conștienți de faptul că acestea sunt efectiv un schimb valutar în acest moment, astfel încât ratele nu vor fi la fel de favorabile ca prețul pieței deschise.

Ecranul Coinbase

În realitate, Coinbase ar putea părea puțin mai descurajant și mai complicat, dar oferă o soluție completă de criptomonedă în comparație cu Coinmama. Coinmama vă oferă o soluție rapidă de cumpărare, care ar putea funcționa dacă aveți deja un portofel gata să plecați în altă parte.

Atunci când utilizați platformele, Coinbase se simte ca o putere a industriei, în timp ce Coinmama este un pic ca o versiune „simplă” a celor două.

Relații Clienți

Asistența pentru clienți este încă o problemă în dispută în industrie, multe companii părăsind aceasta ca o zonă neadresată.

Niciuna dintre companii nu este deosebit de ușor de accesat la telefon, așa că, în general, rămâneți mai bine la e-mail. Coinbase oferă asistență pentru clienți prin e-mail și, de obicei, este destul de receptiv în 24 – 72 de ore, în funcție de natura interogării dvs. Site-ul lor web este destul de util cu câteva ghiduri de introducere și un centru de asistență care răspunde la majoritatea întrebărilor dvs. majore.

Coinmama pare să răspundă la orice e-mail în termen de 24 de ore, dar suportul site-ului web este puțin ușor. La fel ca o mulțime de site-uri de criptomonede, vă ghidează prin cum să cumpărați produsul lor, dar mai există puțin altceva care să vă potolească întrebările și preocupările.

Ambele companii au încredere în Comunitate

Coinbase rămâne un nume de lungă durată în lumea criptomonedelor și și-a consolidat reputația de adoptatori timpurii și începe acum să pătrundă în publicul larg. Brian Armstrong și Fred Ehrsam au lansat compania în vara anului 2012, oferind inițial un schimb pentru comercianți Bitcoin mai profesioniști.

Coinmama este o proprietate a NBV International s.r.o. – o companie fiică a New Bit Ventures Ltd și utilizează Bratislava, Slovacia, ca bază. Este puțin dificil să găsești detalii masive despre Coinmama. Într-o căutare rapidă pe Google, puteți vedea câteva titluri de tip „Coinmama Scam”. Acestea sunt nervoase, dar clienții fericiți și recenziile (inclusiv recenzia Coinmama) risipesc în curând întrebările.

Sigur și sigur

Securitatea este o componentă de bază a oricărei platforme excelente de schimb. Securitatea Coinbase, lider în industrie, în timp ce Coinmama nu merge într-o asemenea măsură.

Coinbase combină serviciul său ușor de utilizat cu securitatea de top. Folosesc metode de stocare offline și autentificare cu doi factori, ceea ce înseamnă că contul dvs. nu poate fi accesat doar cu parola dvs. obișnuită.

Coinmama nu are nevoie de o securitate atât de strictă, deoarece nu veți deține fonduri într-un portofel în contul dvs. Folosesc securitate de încredere și au o reputație decentă. Au specialiști în securitate Trust Guard și Comodo care confirmă faptul că criptarea SSL pe 256 de biți este utilizată activ pe paginile care conțin informații private.

În prezent, Coinmama nu oferă autentificare cu doi factori. Este puțin îngrijorător faptul că cineva ar putea avea acces la contul dvs., așa că asigurați-vă că alegeți o parolă puternică. Este aproape destul de dat faptul că situațiile financiare ar trebui să utilizeze autentificarea cu doi factori în aceste zile.

Taxe

Atât Coinbase, cât și Coinmama oferă utilizarea cardurilor de credit, dar acest lucru are un preț. Taxa pentru achizițiile cu carduri de credit este de 4%, ceea ce poate deveni destul de greu pentru achizițiile mai mari de Bitcoin. Este recomandat să depuneți bani de la banca dvs. în contul Coinbase, care va veni cu o taxă de 1,49%.

Coinmama, după propria lor admitere, este puțin mai grea când vine vorba de taxe, dar acesta este un preț pe care îl plătiți pentru comoditate. Suntem bucuroși să plătim mai mult pentru livrarea rapidă a alimentelor de ce nu Bitcoins? Prețul pe care îl vedeți pe rata noastră Bitcoin include o taxă de 6,15%. Aceasta este majorarea ratei pieței. Tranzacțiile cu cardul de credit / debit reprezintă o taxă de 5% care se adaugă după ce ați ales metoda de plată.

Comparația reală aici este taxa de card de 3,99% a Coinbase față de taxa de card de 5% a Coinmama.

Criptomonede disponibile

Coinbase are avantajul de a furniza Bitcoin, Litecoin și Ethereum pe platforma lor. Dacă doriți să creați un portofoliu de valute digitale puternice, aceasta este o bază destul de solidă pentru a începe.

Pe de altă parte, Coinmama oferă doar achiziții Bitcoin și Ethereum. Dacă doriți doar să începeți, atunci nu este o problemă prea mare. Nu vă conectați la un anumit furnizor de portofele cu Coinmama, astfel încât să îl puteți schimba în viitor, dacă este necesar.

Coinbase vs Coinmama: gânduri finale

Ambele platforme au valabilitate și încredere atunci când vine vorba de cumpărarea criptomonedelor. De asemenea, va exista o taxă mai mare dacă doriți să cumpărați cu un card de credit, dar așa cum am spus, acesta este prețul pe care îl plătiți pentru comoditate.

Coinbase este o opțiune mai rotunjită după ce ați făcut achiziția și le puteți folosi cu bucurie perfect pentru toate tranzacțiile dvs. majore de criptomonede, indiferent dacă cumpărați pentru a deține sau pentru a utiliza.

Coinmama face ceea ce spune pe cutie. Puteți obține rapid și ușor Bitcoin sau Ethereum și puteți trimite fondurile în soluția de portofel aleasă. Aceasta ar putea fi o opțiune mai bună dacă utilizați un portofel dur, mai degrabă decât să transferați în și din Coinbase.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me