Coin Dance este o platformă bazată pe comunitate care oferă statistici și servicii pentru Bitcoin și Bitcoin Cash. Împreună cu alte site-uri proeminente precum Bitfire, un nou val de site-uri reprezintă modele provocatoare, nici măcar strict în domeniul criptomonedelor. Se pare că descentralizarea nu menține niciun domeniu de activitate, nici măcar statisticile.

Ce este Coin Dance?

Platforma urmărește tot felul de indicatori care înconjoară Bitcoin, de la extragerea blocurilor la statistici de volum și chiar sentimentul mondial. Semnificația dansului de monede provine de fapt din cuvântul coincidență. La fel ca în multe alte meme interesante de pe internet, cuvintele au devenit populare după ce smartphone-urile au început să corecteze automat greșelile de scriere ale utilizatorilor.

O selecție largă de statistici și servicii pe portalul Coin Dance

O selecție largă de statistici și servicii pe portalul Coin Dance

Viziunea

Coin Dance vrea să deschidă spațiul statistic oferind liber acces la informații, în special în ceea ce privește Bitcoin. Echipa consideră modul în care Bitcoin evoluează, deoarece un protocol ar trebui să aparțină comunității. În plus, oricine ar trebui să aibă dreptul de a contribui la schimbul de informații, indiferent de experiența lor tehnică, poziția socială sau numărul de bitcoin pe care îl au în stoc..

Strategia

Ceea ce face Bitcoin special este că este destul de transparentă. Prin maximizarea partajării datelor, Coin Dance determină comunitatea să se angajeze între ele și să ia decizii cheie pe baza acestui model de date partajate. Conform Coin Dance,

Misiunea noastră este simplă: să împuternicim comunitatea și să dezvoltăm ecosistemul.

Servicii

Diagramele de volum

Coin Dance oferă grafică de volum în principal pentru piețele de la egal la egal. Membrii comunității actualizează graficele săptămânal, astfel încât perspectivele comerciale utile să se deplaseze în tandem cu piețele. Piețele de la egal la egal prezentate sunt Bisq, LocalBitcoins și Paxful.

Dezvoltatorii au actualizat recent platforma pentru a adăuga date de tranzacționare în mai multe valute diferite din întreaga lume. Această actualizare va economisi mult timp pentru mulți utilizatori din afara SUA care deseori trebuie să facă mai întâi conversia în moneda lor locală.

Serviciul Vanity

Platforma oferă, de asemenea, un serviciu de denumire de vanitate pentru cei care doresc să adauge un pic de swag la adresa Bitcoin. Puteți să vă personalizați portofelul Bitcoin în loc să utilizați codul hex sau QR care vine cu o adresă standard. Configurarea propriului portofel personalizat nu este atât de dificilă și este utilă Link tutorial Steemit ca să începi.

Politică & Opinie

Secțiunea politică ține evidența procesului de luare a deciziilor cu privire la cea mai mare criptomonedă din lume de către guverne din întreaga lume. Cu toate acestea, la momentul redactării acestui articol, nu se votează nicio propunere Bitcoin, dar așteptați-vă să se schimbe pe măsură ce cripto continuă să evolueze. Această hartă politică oferă o imagine de ansamblu utilă a evoluției Bitcoin pe scena globală și permite utilizatorilor să țină evidența schimbărilor.

Această secțiune nu numai listează unde este restricționat Bitcoin, ci și modul în care este clasificat. De exemplu, în India, Bitcoin este considerat în prezent proprietate, dar în China este recunoscut ca o marfă.

Coin Dance: Cum merge Bitcoin pe scena politică mondială

Cum merge Bitcoin pe scena politică mondială

Statistici

Zona de statistici este, fără îndoială, locul în care comercianții, programatorii și auditorii Bitcoin vin să verifice toate lucrurile faptice referitoare la Bitcoin. Puteți găsi statisticile dvs. tipice de preț pe Coin Dance.

Cu toate acestea, este mai interesant să parcurgeți datele disponibile despre blockchain, pe care de obicei nu le veți găsi pe alte site-uri de tranzacționare. Descoperiți detalii despre dimensiunile blocurilor, blocurile extrase, căutările Google Bitcoin, datele demografice ale comunității și multe altele. De asemenea, puteți găsi un ticker de criptomonedă bazat pe capitalizarea pieței, similar cu CoinMarketCap, spre sfârșitul paginii.

Rezumatul nodului Bitcoin

Pentru cei mai tehnici dintre noi, există rezumatul nodului Bitcoin. Aceasta este plină de informații despre cele 10.000 de noduri estimate în întreaga lume care rulează rețeaua Bitcoin. Această secțiune ține evidența actualizării nodurilor pentru a face față celei recente vulnerabilitatea inflației care a fost reperat în rețea.

Consultați articolul nostru Bitcoin Full Nodes pentru a înțelege mai bine nodurile și cum să vă configurați unul.

Blocuri

Secțiunea Blocuri ajută spectatorii să verifice cele mai recente blocuri extrase și să obțină o imagine de ansamblu mai bună a stării miniere a rețelei. Centralizarea minieră a devenit mai mult o problemă în ultima vreme. Din această cauză, diferiți membri ai comunității Bitcoin folosesc statisticile pool-ului pentru a ține evidența dominanței Bitmain în acest domeniu.

Resurse

Secțiunea de resurse are multe bunătăți pentru criptocurrency și începător Bitcoin. Există alte câteva resurse excelente acolo, dar acesta ar fi un bun punct de plecare dacă nu sunteți sigur de unde să începeți.

Poker

Și, în sfârșit, nu în ultimul rând, ce ar fi cripto-ul fără a adăuga o distracție pură în mix? Pokerul Blockchain este deja un lucru, iar Coin Dance vă permite să intrați într-un joc fără a fi nevoie să vă înscrieți. Adăugați câteva Satoshis gratuite la bankroll și, presto, sunteți gata.

Joacă poker Texas hold'em cu Bitcoin gratuit pe Coin Dance

Joacă poker Texas hold’em cu Bitcoin gratuit pe Coin Dance

Capturarea Big Data provocatoare?

Big data este un termen folosit pentru a descrie creșterea informațiilor care ajung cu o varietate mai mare și la viteze mai mari. Acest fenomen continuă să crească pe măsură ce mai mulți oameni vin online și își creează propriul conținut.

Prognoza Big Data

Sursa: Statista

Companiile precum Google și Facebook pot oferi servicii extinse gratuite datorită valorii pe care o captează din datele pe care le furnizăm.

Totuși, aceste informații nu sunt disponibile publicului, ceea ce prezintă două probleme. În primul rând, creează probleme de confidențialitate. În al doilea rând, nu poate fi folosit de comunitatea care o oferă dacă doresc să își construiască propriile servicii cu valoare adăugată.

Se pare că Coin Dance provoacă direct acest model. Prin democratizarea acestui proces și deschiderea schimbului de statistici către public, acestea permit membrilor să aibă o miză directă în dezvoltarea rețelei. Aceasta este, desigur, primele zile și va trebui să așteptăm încă câțiva ani pentru a afla dacă această abordare poate prospera în rândul companiilor consacrate care au colectat date prin firewall.

Concluzie

Modelele bazate pe comunitate au un potențial uriaș. Economia partajării este mai mult un cuvânt cheie în companii precum Airbnb și Uber, deoarece aceste companii nu împărtășesc valoarea capturată cu utilizatorii lor. Este vorba despre mutarea către o lume deschisă, în care transparența și cooperarea vor fi probabil instrumentele viitorului.

Coin Dance oferă un serviciu statistic valoros membrilor comunității Bitcoin. Va fi interesant să vedem cum vor fi construite proiectele pe baza serviciilor lor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me