Olimpic & Co-fondator al Hybridblock, Apolo Ohno, pentru Blockchain Entrepreneurship

Apolo Ohno este co-fondator al Hibridbloc, un schimb de criptomonede, un terminal de tranzacționare și un portal de învățare.

Apolo împrumută dintr-un set de experiențe puțini alți antreprenori din spațiul antreprenorial criptovalut; este de opt ori medaliat olimpic și legendă americană de patinaj de viteză pe pistă scurtă.

Recent am avut ocazia să intervievăm Apolo despre o varietate de subiecte, inclusiv antreprenoriatul blockchain & toleranța la risc, evoluția ecosistemului criptomonedelor și inovația în domeniul schimbului de criptomonede.

Mulți oameni au auzit numele Apolo Ohno și gama largă de realizări care vin odată cu acesta. Ca cineva care a câștigat opt ​​medalii la Jocurile Olimpice, cum puteți descrie cel mai bine aplicarea acestei experiențe în antreprenoriatul în criptomonede?

Cred că oricine mă cunoaște sau a făcut afaceri cu mine în trecut știe că cea mai mare forță a mea este etica mea de lucru și abilitatea mea de a avea o rețea incredibilă de prieteni și asociați din întreaga lume și de a încerca să conectez punctele, indiferent dacă este vorba de partenerii mei Asia sau foamea mea de a încerca să câștig în acest spațiu în fiecare capacitate.

Pentru cei care nu mă cunosc sau știu ceva despre trecutul meu, am petrecut primii 15 ani din viața mea dedicat în spațiul olimpic pentru a câștiga. Pentru cei care nu urmăresc sport, ar trebui să știe că sportivii olimpici sunt unii dintre cei mai conduși și pasionați oameni pe care i-am întâlnit vreodată, concentrat pe același lucru de nenumărate ori, toată ziua, în fiecare zi de ani și ani, încercând să devină perfect în acea instanță anume.

Apolo-Anton-Ohno-americanii-pot-învăța-de-cultura-olimpică

Photo courtest of UPI.com.

M-a învățat multe despre viață, pregătire, lupte, provocări, eșecuri, revenire, venire mai puternică și învățare. Comunitatea blockchain este una care este foarte diferită. Cred că este o comunitate extrem de colaborativă care se înclină cu adevărat, iar forța acesteia este capacitatea de a avea această mentalitate open source pentru a împărtăși cu orice.

Fie că sunt prietenii mei din Santa Monica și că sunt dispuși la o politică ca orice proiect să intre în ușă și să discute deschis și să fie transparent cu ei, „Hei, omule, cred că problemele tale vor deveni din ce în ce mai mari . Nu ar trebui să faci un ICO. ” Sau este „Hei. Ne place tehnologia ta. Trebuie să vă îmbunătățiți. Fă asta și asta. ”

Sunt încântat de această comunitate, iar obiectivul meu este de a consolida legătura dintre această comunitate și comunitatea care nu știe încă despre cripto și de a construi acel pod, astfel încât tot mai mulți participanți să fie aici, folosind aceste tehnologii și participând la un mod prin care se simt confortabil. De asta mă entuziasmează cu adevărat faptul că, pentru mine, lumea este încă atât de neatinsă.

Dacă există 50 de milioane de utilizatori în lume pentru criptare, nu este nimic. Acesta este cel mai mic și mai mic lucru. Ai 97 de milioane de mileniali în Statele Unite. Ai 47% din întreaga generație milenară a lumii. Aceștia vor fi utilizatorii viitori ai tuturor acestor noi tehnologii de ultimă generație.

Dar dacă nu sunt adoptate acum cu o anumită capacitate și conversația începe astăzi, puterea scade de la vârful degetelor și se întoarce la aceleași instituții și organizații pe care aceste tehnologii încearcă să le perturbe. Vreau să mă asigur că oamenii înțeleg asta din toată inima: colectiv, cu cât lucrăm mai mult împreună, cu atât suntem mai puternici.

Da, există concurență. Da, vor exista întotdeauna echipe mai bune și mai mari care vor face lucruri mai mari. Totul este minunat, deoarece concurența duce la ieșirea cu tehnologii incredibile care vor câștiga și vor avea impact. Dar la sfârșitul zilei, sunt un credincios fundamental în această comunitate.

Sunt un credincios fundamental. Îmi pun propriul capital în spatele multor proiecte diferite și cred în ele. Sper ce e mai bun pentru toată lumea. Sunt încântat de ceea ce ne rezervă viitorul și mi-ar plăcea să fiu acel catalizator care să susțină această legitimitate pentru toate clasele de active care se află în spațiul criptografic și, de asemenea, o parte din schimbările pe care credem că trebuie să le aibă loc..

Ce v-a adus în spațiul blockchain? Ce te-a făcut atât de pasionat de antreprenoriatul în criptomonede?

Primul meu acces inițial în această minunată lume a blockchain-ului, crypto și cryptoassets a început între sfârșitul anului 2012 și începutul anului 2013.

Câțiva prieteni de încredere ai mei cu care fusesem prieteni de multă vreme, investisem în companiile lor anterioare și observasem că mulți dintre acești tipi părăseau afacerile lor de succes existente și mergeau la produse, servicii și Bitcoin companii.

Sfera cripto-activelor a fost una pe care nu am înțeles-o deloc sub nicio calitate, dar când am văzut o mulțime de indivizi influenți care se deplasau și migrau, am crezut că este cu adevărat interesant. Mulți dintre ei începuseră să vorbească cu mine, discutând motivele pentru care ar trebui să mă implic, cum are impact, natura transformatoare a tehnologiei și diferitele aplicații. De aici a început călătoria mea.

Și, pe măsură ce mă scufund mai adânc, am început să înțeleg cu adevărat puterea pe care o aveau diferite tipuri de tehnologii blockchain și unde erau aplicabile, indiferent dacă locuiți într-o regiune îndepărtată din lume, care încă nu are serviciul de telefonie mobilă și doriți să câștigați acces la orice bunuri, servicii, instruire sau activități pe care le căutați, sau există o nouă tehnologie legată de întreprindere, care va face lucrurile să devină mai eficiente, transparente și să limiteze riscul asociat cu gestionarea acestor tipuri de organizații sau companii sau cu manipularea , etc..

Evident, am fost foarte interesat de întregul model valutar cu privire la modul în care am văzut moneda digitală ca o poartă către o conversație mai mare despre ceea ce sunt banii, modul în care societatea definește banii și modul în care interacționăm cu banii. Cum joacă acest lucru un rol cu ​​guvernele, reglementările și toate interacțiunile noastre înainte și înapoi?

Cu cât mă afund mai mult, cu atât mă confundam și mai mult, dar, de asemenea, mă interesau mai mult. De atunci a fost o călătorie minunată.

Este una dintre acele industrii în care, în fiecare zi, sunteți chiar la granița de a nu avea absolut nicio idee despre ce se întâmplă, pentru că avansați cu o tehnologie nouă, iar marea majoritate a oamenilor din jurul dvs. încearcă, de asemenea, să-și dea seama.

De asemenea, cei mai deștepți oameni din industrie sunt: ​​„Știm unii, nu știm totul. Nici nu știm ce nu știm. Încercăm să ne dăm seama ”. Este ca și cum ai face față unui grad ridicat de incertitudine. Este un fel de pornire tipică, dar exponențial mai nesigură și mai dificilă.

Este foarte distractiv. De asemenea, cred că puterea, capacitatea și potențialul său sunt nelimitate. Din nou, nu totul are nevoie de un simbol. Nu totul folosește blockchain. Nu totul trebuie să fie cu adevărat descentralizat.

Dar cred că ideea de a avea această transparență radicală în multe dintre diferitele servicii, bunuri și activități pe care le avem în viața noastră de zi cu zi sau cum se raportează la date și la propriile noastre date personale, atunci începe conversația cu adevărat devin mari și începem să mergem adânc.

Atunci ochii noștri se luminează pentru că înțelegem și vedem cum aceste economii digitale au transformat lumea, cât de interconectați suntem cu toții și unde se află oportunitățile. Este uimitor.

Ce v-a inspirat să începeți HybridBlock?

Inspirația mea pentru a mă implica în spațiul de schimb a fost impulsionată de propriile mele frustrări legate de a deveni la bord și de a trece de la fiat la cumpărarea primelor mele criptocosuri. Și nu doar eu, ci mulți dintre prietenii cu care mă confruntasem.

Și cred că majoritatea dintre noi ca americani, cu excepția cazului în care ați cumpărat cu un alt mijloc sau schimb, cred că mulți oameni au folosit modelul Coinbase. Acei tipi au făcut o treabă foarte bună de simplificare a procesului.

Nimeni nu este perfect. Oamenilor nu le place să primească taxe mari și există întotdeauna o reclamație ici și colo. Dar realitatea este că aceasta a fost prima mea introducere, trecea prin acel sistem, deoarece era cel mai ușor. Eram dispus să plătesc mai mult pentru că era cel mai simplu și exista un anumit nivel de încredere.

Și apoi, pe măsură ce sofisticarea mea a crescut, am continuat să găsesc alte tipuri diferite de schimburi și diferite tipuri de tehnologii altcoin. Atunci am început să mă joc. Dar am decis să merg cu spațiul de schimb, în ​​special HybridBlock, pentru că am crezut că există o regiune și o porțiune a lumii care ar putea fi deservită printr-un model de vânzare cu amănuntul care era simplu și care putea viza unele dintre punctele de durere și să încerce să înțeleagă soluții pentru ei.

Hibridbloc

Am călătorit în Asia în ultimii 20 de ani. Sunt înrăit cu privire la Asia în general. În ceea ce privește densitatea populației, apetitul lor pentru monedele digitale și activele digitale și rata de adoptare a înțelegerii acestor lucruri din cauza fenomenului de joc care a avut loc în toată Asia, în plus față de dragostea lor pentru dispozitivele mobile. Cred că este mai mare decât oriunde în lume.

Și așa, tocmai am văzut dintr-o perspectivă de oportunitate: Cum facilităm un serviciu foarte simplu, unde, dacă există vreodată o problemă, oamenii pot ridica telefonul și pot suna și afla care va fi acea soluție și cereți-i pe cineva să îi parcurgă acest proces?

Pe măsură ce continuăm să evoluăm și să încercăm să legitimăm spațiul cripto-activelor, în prima linie, acesta a fost ținta mea, nu era doar retailul, ci deținătorii de cripto-active existente, și apoi ceea ce lipsește de la o scară mai mare instituțională sau de firmă de tranzacționare sau Firma HFT care urmărește utilizarea tehnologiei lor pentru a tranzacționa și a intra într-un mod conform, sigur și familiar. Așa am început.

Un lucru pe care mulți oameni care au sărit în criptomonedă au fost șocați de cât de prost a fost serviciul pentru clienți. Dacă există o companie care poate oferi cel puțin un serviciu clienți foarte bun, este suficientă valoare adăugată.

Deci, cu cât avem mai multe produse ușor de utilizat, în special ceva de genul schimburilor care ajută oamenii la bordul ecosistemului, cu atât industria devine mai puternică.

De acord.

Acest spațiu este atât de nou și lipsesc atât de multe piese. Există probleme de scalabilitate. Există toate aceste discuții despre acest schimb sau altul este mai bun, deoarece are acest blockchain.

Și cred că la sfârșitul zilei, modul în care îl văd dintr-o perspectivă fundamentală este: vreau doar o componentă simplă și ușoară, care să aibă sens pentru mine ca utilizator mediu și să accesez cele mai bune prețuri cu cele mai mici taxe din cel mai simplu mod care este rapid, ușor, înțeles, de parcă aș face cumpărături pe Amazon.

Pentru mine, acesta este un mod foarte ușor, simplu și intuitiv prin care interacționez cu propriile mijloace de cumpărături. Dar, pe măsură ce mergeți la finanțare și tranzacționare de jetoane, vreau să pot avea ceva puțin diferit. Și cred că în cascadă și apoi crește pe măsură ce aprofundăm diferitele niveluri de sofisticare ale fiecărui utilizator.

Mai exact, cei care se află în acest spațiu din 2010, băieții cripto-OG care înțeleg cu adevărat acest lucru mai bine decât majoritatea. Nevoile lor sunt diferite față de tipul din Hong Kong care a auzit despre cripto prin Bloomberg la televizor într-o zi și poate l-a văzut pe Mike Novogratz la televizor vorbind despre cum va schimba lumea și despre modul în care toată lumea își înlocuiește 0,25% din participațiile lor ca gard viu în aceasta, în acoperirea valutei. Acum, vor să participe într-o anumită calitate, dar nu au nicio idee despre cum.

Sperăm să fim acea entitate care poate ajuta oamenii prin acest proces. Nu este niciodată ușor. Cu siguranță, tehnologia este unul dintre acele lucruri în care uneori nu știi ceea ce nu știi până când nu o parcurgi. Și apoi vă dați seama că există o mulțime de probleme, provocări și probleme de server care se întâmplă. Dar la sfârșitul zilei, cred că puteți rezolva unele dintre aceste lucruri și este menit să fie o experiență perfectă și invincibilă, care este foarte, foarte lină.

Care credeți că va fi principalul mod în care oamenii încep să audă despre Bitcoin sau să înceapă să tranzacționeze efectiv în următorii câțiva ani? Primul mare obstacol este educarea oamenilor că există criptomonede.

Cum putem arăta oamenilor că acest lucru ar trebui să fie folosit? Ce credeți că trebuie să facă industria în ansamblu pentru a facilita această tranziție?

Îți dau cei doi cenți ai mei. În afară de nevoile tehnice de scalare, portofel UI / UX suplimentar și funcționalitate, un sistem educațional este esențial pentru adoptarea pieței în masă, astfel încât să înțeleagă faptele despre Bitcoin, blockchain, Ethereum și aceste alte tehnologii emergente care apar la fiecare oră.

Începe cu companii lider de capitalizare pe piață. Fie că sunteți sau nu de acord cu ei, aceasta este doar realitatea. Acolo va merge mereu psihologia umană. Și, astfel, conduce credința la explicarea a ceea ce acestea sunt în forma sa cea mai adevărată și, de asemenea, cea mai simplă formă simplistă, astfel încât cineva să poată înțelege.

Am fost foarte pasionat de crearea unei aplicații și a unui site web conceput pentru a educa pur și simplu persoanele care nu știu nimic despre cripto. De exemplu, tatăl meu a auzit despre Bitcoin, poate prin Julian Assange în studiile și cercetările sale online. Dar, în afară de asta, el nu prea înțelege nimic despre asta.

El crede că Satoshi Nakamoto este ca o rudă de-a lui pierdută de mult în Japonia undeva. Încerc să-i explic că nu este cazul, că acest tip, sau femeie, sau echipă sau grup este anonim și că de fapt nu au ieșit și au declarat lumii că sunt încă în preajmă..

Vreau ca oamenii să înțeleagă prin intermediul acestei aplicații ce este cripto și blockchain, cum le poate afecta viața, cum se pot implica, precum și diferite aspecte precum volatilitatea, riscul și cât de mult ar trebui să investească în cripto. Toate aceste elemente diferite trebuie explicate într-un mod foarte simplu cu care oamenii se pot lega.

Simțim că am lucrat în unele dintre aceste medii și simțim că vom primi o anumită tracțiune cu acest tip de schimbare a educației. Știu că sunt câțiva jucători care fac o treabă bună și îi aplaud și le mulțumesc pentru acest efort, dar cred că este nevoie de o perspectivă generală a comunității pentru a face acest lucru.

Din păcate, persoanele cărora le uit în acest spațiu sunt atât de scufundate atât de mult timp. Este ca și cum ai vorbi cu mine despre tehnologia din spatele unui regim de antrenament olimpic sau despre o lamă olimpică pe care am patinat ani de zile. Majoritatea oamenilor pur și simplu nu ar înțelege acest lucru din cauza tuturor complexităților implicate.

Până când nu îl voi descrie cu cineva în modul cel mai simplu și mai ușor de relatat, va suna în continuare foarte străin. Și cred că asta se schimbă. Dar totuși, la sfârșitul zilei, trebuie să vă amintiți: când vă plimbați prin oricare dintre orașele dvs. de origine oriunde în lume și întrebați persoana obișnuită de pe stradă, de fapt nu știu cu adevărat sunt sau cum sunt utilizate tehnologiile și cum le pot dobândi într-o anumită calitate.

Și până când oamenii încep să spună da, cred că suntem încă departe de adoptarea în masă. Și nu vine neapărat doar cu banii instituționali, pentru că cred că vine într-un mod care s-a construit în ultimele 18 luni.

Sper, doresc și doresc ca oamenii din toate tipurile diferite de fluxuri de venituri să aibă aceste cunoștințe și să se împuternicească chiar și la cel mai mic nivel mic, pentru a înțelege cu adevărat la nivel de bază ce sunt aceste lucruri și cum le poate afecta viața. Și dacă nu, nu, dar cu siguranță ar trebui să aibă o oarecare înțelegere.

Este interesant, deoarece de la mijlocul până la sfârșitul anului 2017, toată lumea a început să devină interesată de cripto. Monedele au început să zboare ca 300% într-o zi și o mulțime de atenție a început să curgă.

Dacă a fost prima dată când te scufunzi în cripto, ești împovărat de un decalaj imens în educație pe care a trebuit să înveți să-l umple extrem de repede pentru a lua decizii educate.

Cred că este o mare parte din asta. Și cred că pe măsură ce creștem și economia criptografică crește la nivel global … sunt cu adevărat pasionat de implicarea următoarelor 100 de milioane de oameni, educați, înfometați și dorind să participăm în orice mod pot, și nu doar din natura speculativă a jocurilor.

Știu că nu pot controla asta din punct de vedere psihologic și că fiecare cultură este diferită. Știu că există oameni care vor doar o viață mai bună. Vor o viață mai bună pentru prieteni și familie. Dar cred că fundamental, există un element foarte puternic în această tehnologie.

Un consumator educat este de fapt un consumator pe termen mult mai lung. Deci, LTV-ul consumatorului respectiv crește mult față de tipul care spune: „Voi cumpăra orice monedă”. Și moneda respectivă aruncă 35% în prima zi și sunt ca: „Rahat. Am iesit. Nu este pentru mine. ” Încep să o numească o înșelătorie fără să aibă niciun fel de cunoștințe de bază sau să înțeleagă ce naiba au cumpărat.

Și știu că asta se va întâmpla întotdeauna pentru că asta s-a întâmplat de sute de ani cu toate. Dar cred că acum avem toate instrumentele virale asociate cu acest lucru, pe care le putem scoate din conținut excelent pe care fiecare persoană îl poate înțelege.

Fie că sunteți un specialist InfoSec care a fost în jocul său de 7 ani, fie că sunteți persoana care nu știe nimic despre tehnologie în orice calitate, dar aveți câțiva dolari în plus în buzunar și aveți chef să participați pentru că vă place noul tehnologie. Dar trebuie să înțelegeți riscurile implicate și trebuie să înțelegeți de la cine, de ce îl cumpărați și de unde.

Da, exact. De exemplu, „Care este procesul din spatele acestuia?” Atât de mulți oameni care investesc în 2017, inclusiv eu, au investit în proiecte pe care nu le cunosc decât conceptual. Va fi interesant să vedem cum o mulțime de aceste proiecte, dintre care multe au strâns o cantitate semnificativă de capital, vor evolua în următoarele luni.

EuEste un moment uimitor. Am un loc în LA. Sunt frecvent în Hong Kong. 80% din timpul meu îl petrec în Asia. Îmi amintesc că, în 2016, am vorbit cu mulți dintre prietenii mei din DC și le-am spus: „Băieți, acesta este un sector de afaceri la care ar trebui să fiți foarte atent, și abia aștept până când sunteți aici și participați din cauza puterea de capital pe care o au în acele regiuni ale lumii. ”

Și îmi amintesc conversațiile pe care le-au purtat. Au spus: „Nu, omule. Sunt mulțumit de imobilele mele și de biotehnologia mea. Sunt mulțumit de investițiile mele obișnuite în Silicon Valley. ” Și acum, la sfârșitul anului 2017, îmi amintesc că am vorbit cu ei și dețin 2 sau 3 companii. Este doar amuzant cât de repede pivotează și deviază oamenii, se mișcă, se agită și intră în spațiu.

Nu dau vina pe nimeni pentru că a sărit sau a vândut prea târziu sau prea devreme. Suntem încă atât de devreme. Nu a fost niciodată câștigător câștigător în niciun fel și sunt atât de recunoscător și fericit că sunt înconjurat de niște oameni cu adevărat inteligenți, pe care îi respect imens să mă învețe, să prezinte, să privească și să învețe de la alți oameni.

Fie că sunt alți operatori de schimb, fie că sunt persoane fizice din spațiu care sunt comercianți, fie că sunt oameni care dezvoltă tehnologii incredibile pentru a ne face viața mai ușoară și mai rapidă și mai bună, sau cei care o fac dintr-o perspectivă comunitară filantropică: Guy se mută în Puerto Rico și încercând să-mi dau seama cum să aprinzi din nou luminile doar pentru acea parte simplă a lumii în care oamenii nu acordă prea multă atenție, dar există o mare nevoie.

Există multe moduri diferite în care bogăția criptografică a fost generată și, de asemenea, cunoștințele cripto și tehnologiile legate de blockchain pot fi aplicate, care pot avea un impact real într-un mod pozitiv. Mai mult decât oricând, avem nevoie de asta și sunt fericit că fac parte din asta, într-o anumită calitate, facilitând un loc în care oamenii să poată tranzacționa aceste active..

Absolut. Există această zicală că ar trebui să investești întotdeauna în oameni. Când începeți o companie, este extrem de important să aveți persoanele potrivite la bord.

Modul de a-l privi este că, dacă nu înțelegeți cu adevărat industria criptomonedelor, dar știți că o mulțime de oameni cu adevărat inteligenți lucrează din greu, cum ar fi săptămânile de lucru de la 100 la 120 de ore, construind lucruri, se poate întâmpla ceva.

Este un moment uimitor și sunt fericit că sunt implicat într-un mod în care încercăm, de asemenea, să rezolvăm unele dintre aceste probleme și încercăm să ne străduim să rezolvăm unele dintre problemele existente. Este un proces distractiv. Cred că abia începem.

Piețele volatile sunt aici. Știm că merge în sus și în jos și la stânga și la dreapta. Este dificil de spus dacă este direct pe știri, sau zvonuri, sau faptic. Orice ar fi, se mișcă greu și rapid. Există oameni care fac o mulțime de bani de tranzacționare și există persoane care dețin pe termen lung că nu și-au atins portofelele de mult timp.

Peste tot există diferite strategii. Sunt doar încântat să fac parte din economie în toate capacitățile și să ajut la bordul celor peste 100 de milioane de oameni, oriunde în lume. Sunt cu adevărat pasionat de asta și apoi sper să colaborez cu autoritățile de reglementare într-un mod în care să înțeleagă că acesta este un spațiu care nu ar trebui să fie supra-reglementat și nu poate acționa ca activele tradiționale, deoarece este atât de diferit în fiecare capacitate.

Cred că odată ce vor înțelege asta, acele țări vor fi primele care vor câștiga. Și am văzut multe, fie că este Coreea, fie Japonia, fie Malta sau următoarea jurisdicție.

Absolut și a fost interesant să vedem cum mulți oameni din spatele acestor proiecte sunt mari care își asumă riscurile. Acest tip de personalitate se filtrează în acest sens. Pentru că, în 2015 sau 2016, să lucreze la un proiect de criptomonedă cu normă întreagă – ceea ce multe dintre aceste proiecte au explodat în 2017.

NEO era Antshares pe atunci. Echipa lucra constant la asta. Și apoi, în 2017, a explodat. A trecut de la câțiva bănuți sau dolari la 200 $ la 300 $. Mentalitatea care impune ca cineva să se fi scufundat relativ devreme în industria criptomonedelor trebuie să fi avut ceva apetit pentru risc sau cel puțin un grad ridicat de toleranță la incertitudine.

NEO a fost uimitor. În China, în general – și nu știu câți dintre acești ascultători au fost sau au văzut vreodată comunitățile blockchain din fiecare provincie diferită, care din punct de vedere tehnologic este împins de guvern să fie lideri. În trecut, chinezii au fost priviți întotdeauna ca regii copi.

Dar realitatea este, cred că, în următorii 10 ani, veți începe să le vedeți ca fiind inovatori și lideri extraordinari în robotică, AI și în tehnologia blockchain. Este un joc de numere. Densitatea populației pe care China și India o au pentru aceste tipuri de tehnologii și nevoile sunt incredibile.

Cred că este inspirator și îndemn persoanele care nu au fost niciodată la o întâlnire sau la o conferință în străinătate – Facem o conferință la sfârșitul lunii iulie la Bangkok, în care aducem o mulțime de start-up-uri din Asia de Sud-Est. , VC puternice și o companie de tehnologie nouă prezintă. Este o perspectivă foarte interesantă, diferită, să vedem apetitul din aceste regiuni ale lumii cu care nu suntem obișnuiți.

Și eu fiind american, este diferit. Am crezut întotdeauna că Statele Unite vor avea întotdeauna puterea de a fi centrul tehnologiei în următorii 10 ani, dar lucrurile se pot schimba. Cred că este un lucru bun. Cred că vom vedea tehnologii mai bune. Și, ca în cazul oricărei competiții, crema se ridică întotdeauna la vârf.

Ce fel de sfaturi ați da oricui din orice altă industrie, care ar putea sau nu să fie legate de informatică sau blockchain, pentru a face saltul dacă se gândesc să obțină antreprenoriatul blockchain?

Nu am nici o bază de informatică sub nici o formă sau formă. Cu toate acestea, mulți dintre prietenii mei o fac. Și acolo unde au puncte slabe, poate că am puncte forte și invers. Este vorba de a construi o echipă în jurul tău, de a învăța și de a te implica cu oameni și companii care sunt dispuși să prezinte la ce lucrează și cum îți poți consolida funcționalitatea în cadrul acestor organizații și cum poți învăța pe tine însuți.

Cred că aceasta este prima abordare, este în primul rând înțelegerea la nivel de bază: Ce este această industrie? Cum joc un rol? Dacă nu veți construi următoarea tehnologie de swap atomic care va tranzacționa pe o bursă înregistrată public într-o anumită jurisdicție, atunci ce doriți să faceți?

Dacă pur și simplu vrei să mergi cu niște bani, atunci calculează ce este și fă-o în cel mai bun mod posibil, cu tipul corect de intenție și transparență, astfel încât toată lumea să înțeleagă că asta încerci să faci. La sfârșitul zilei, suntem încă o comunitate mică.

Și se pare că este atât de mare și știm că există mii de proiecte în fiecare zi care se petrec în toată lumea. Crește și este incredibil. Dar, în comparație cu lumea și penetrarea internetului, sau penetrarea Facebook sau utilizarea telefonului mobil, suntem încă mici și cred că avem un drum lung de parcurs. Este frumos ca oricine să se implice în această etapă a acestui joc și nu trebuie să fii expert.

Pentru cei care sunt, îi aplaudăm pe acei tipi și îi felicit. Le mulțumesc pentru munca depusă. Cu toate acestea, cred că există un loc pentru toată lumea în această lume și există un loc pentru toată lumea în această economie. Și oricare ar fi acesta, depinde de acea persoană să stabilească care sunt punctele sale forte reale și cum pot facilita cea mai bună utilizare a timpului și energiei lor către progresul oricărei organizații a companiei sau visul înainte.

Cum poate cineva să se implice mai mult sau să ajute în orice calitate, pentru a vă ajuta să reușiți?

Sigur. Îndemn mereu – Ca și prietenii mei care mă întreabă cum pot învăța, am spus să încep să merg la niște întâlniri locale. Veți fi cu adevărat surprins de cât de deschisă este într-adevăr comunitatea. Este diferit de orice altă organizație sau întâlniri locale la care am fost vreodată.

Și am fost la mulți, fiind un antreprenor în serie înfometat de noi tehnologii și fiind și văd unde sunt următoarele oportunități. Cred că comunitatea cripto și blockchain este cu adevărat diferită. Și faptul că veți întâlni o mulțime de oameni care probabil sunt cei care se întâlnesc pentru prima dată acolo. Încearcă să învețe la fel.

Nu numai că construiești un grup incredibil de prieteni, asociați și potențiali parteneri de afaceri, dar înveți alături de oameni care sunt atât experți în domeniul lor, cât și cei care sunt pentru prima dată. Nici măcar nu dețin încă primul lor Bitcoin.

Și dacă ești acea persoană, atunci de unde începi. Sunt ferm credincios că poți citi tot ce vrei online, dar până când începi să ieși acolo și începi să vorbești despre asta și să devii educat personal, este o experiență viscerală diferită. Dar, odată ce o faci, te avertizez: gaura de iepure se adânceste foarte mult și nu te mai întorci niciodată.

Mulțumesc!

Pentru a afla mai multe despre Hybridblock, consultați Site-ul Hybridblock și hartie alba.

Pentru a vă conecta cu Apolo Ohno, îl puteți găsi pe Stare de nervozitate.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me