Site-urile de schimb Bytecoin devin din ce în ce mai numeroase pe măsură ce criptocoina axată pe confidențialitate continuă să se maturizeze. Cu toate acestea, există un lider clar în ceea ce privește volumul și adesea poate fi cel mai bine să tranzacționați acolo unde este acțiunea.

Bytecoin (BCN) este o criptomonedă unică care a ridicat urmărirea confidențialității și a anonimatului total încă de la începuturile sale în 2012. Geneza furcii Monero, Bytecoin a fost prima care a adoptat tehnologia Cryptonote ca pilon central al proiectului. Folosind Cryptonote și semnăturile inelului afiliate, Bytecoin creează un ecosistem de tranzacții private și de urmărit care își taie dinții în întunecata rețea în primele sale zile.

Astăzi, Bytecoin își propune să-și găsească spațiul într-o arenă mai mare, cu un accent deosebit pe perturbarea sistemului financiar actual în general și oferind soluții pentru un nou model ”mai eficiente decât cele existente”.

Schimburi Bytecoin – Unde să cumpărați, să vindeți și să tranzacționați Bytecoin

În prezent, există o serie de schimburi online care vă vor ajuta să vă schimbați dolarul sau cripto-ul pentru Bytecoin. Dar, pentru a ajuta la restrângerea selecției și a curăța puțin apa, poate fi mai eficient să urmăriți volumul.

Piețe de schimb Bytecoin după volum

Distribuția procentuală a volumului de către Bytecoin Exchange pe CoinMarketCap

Schimburi cu care se ocupă volum mare de tranzacționare criptografică vor putea oferi adesea cea mai mare lichiditate și împerechere utilizatorilor lor. Cu toate acestea, cel mai activ schimb global nu este neapărat acolo unde acțiunea este pentru Bytecoin. Luați de exemplu schimbul de criptomonede OKEx. OKEx este schimbul numărul cinci în funcție de volumul total al tranzacțiilor și are Bytecoin ca listare. Cu toate acestea, OKEx reprezintă doar mai puțin de un procent din volumul total de Bytecoin tranzacționat.

Schimbul Bytecoin care domnește suprem, la momentul scrierii, este HitBTC de departe. Dar stai bine, există o mână de alte schimburi care ar trebui luate în considerare. Poate că tranzacționați deja cu Binance sau ați auzit lucruri bune despre Poloniex și doriți să încercați serviciile lor. În ciuda cotei de volum a leului care se întâmplă pe HitBTC, există alte schimburi Bytecoin despre care ar trebui să știți.

Schimburi pentru tranzacționarea criptomonedelor dvs. pentru Bytecoin

Metoda principală de tranzacționare pe o bursă Bytecoin va fi cumpărarea și vânzarea Bytecoin cu alte criptomonede. BCN / BTC care permite comerțul cu Bytecoin și Bitcoin este probabil cea mai bună alegere pentru a obține Bytecoin, mai ales dacă dețineți deja Bitcoin.

Procesul de utilizare a Bitcoin pentru a cumpăra Bytecoin este destul de simplu. După ce vă înregistrați la schimbul dorit, transferați Bitcoin-ul pe care intenționați să îl utilizați pentru noul dvs. portofel furnizat. Odată ce depozitul dvs. este gata, tranzacționați împerecherea BCN / BTC la prețul pe care îl căutați.

La fel ca în cazul oricărui schimb în prezent, luați în considerare mutarea noului Bytecoin achiziționat de pe portofelele de schimb și în propriul dvs. Dacă nu doriți să tranzacționați frecvent, este întotdeauna cel mai bine să păstrați criptomonedele în portofelele dvs. cu chei private gestionate în siguranță. Portofelele de schimb rămân o țintă principală și, chiar dacă fondurile au fost recuperate sau rambursate anterior prin schimburi, cea mai bună practică este să-ți păstrezi propria criptă.

Bytecoin exchange Binance

Cumpărați și vindeți Bytecoin pe Binance

Binance – relativ târziu la lista Bytecoin, Binance este un schimb de criptomonede de top, cu aproape 400 de asocieri criptografice la momentul scrierii. Binance este popular pentru că are o experiență puternică de profesionalism și securitate în comunitatea criptomonedelor. În prezent, Binance reprezintă aproximativ 11% dacă volumul total pentru Bytecoin cu BCN / BTC și BCN / ETH care reprezintă aproape toată acea activitate.

Schimb Bytecoin OKEx

Tranzacția Bytecoin pe OKEx

OKEx – OKEx are o porțiune destul de mică din activitatea Bytecoin, dar doar recent l-au listat la schimbul lor. Această bursă este în prezent a cincea ca volum din lume și are o gamă largă de peste 500 de împerechere, inclusiv BCN / BTC, BCN / USDT și BCN / OKB. Schimbul OKEx este puțin mai avansat atunci când sunteți gata pentru asta, inclusiv accesul la tranzacțiile futures și la marjă – nu totuși cu Bytecoin.

Schimb Bytecoin Poloniex

Cumpărarea și vânzarea Bytecoin pe Poloniex

Poloniex – De asemenea, un jucător mai mic în volumul Bytecoin, Poloniex are sediul în Boston și are aproximativ 100 de perechi. Pentru Bytecoin, schimbul are două perechi: Bytecoin și Bitcoin, împreună cu Bytecoin și Monero. Fiind un schimb mai mic în general față de primele cinci, felia de Poloniex a Bytecoinului se poate datora în mare parte asocierii unice BCN / XMR.

Schimbul Bytecoin HitBTC

Tranzacționează Bytecoin pe HitBTC

HitBTC – Furtunul greu în volumul global de schimb Bytecoin. HitBTC pretinde că peste 85% din activitatea de schimb Bytecoin tranzacționează în principal BCN / BTC și BCN / USDT. HitBTC funcționează din 2013 și are cele mai multe împerechere din industrie cu peste 700 pentru a vă satisface nevoile de tranzacționare.

Încheierea

HitBTC, Binance, Poloniex și OKEx acoperă aproape toată activitatea comercială cu Bytecoin până în prezent. Fiecare dintre aceste platforme de tranzacționare are propriile opțiuni și servicii pentru a răspunde nevoilor noastre individuale. Pentru a afla ce schimb este cel mai potrivit pentru dvs. nu va trebui neapărat să vă bazați pe volumul sau lichiditatea acestora.

Schimburile Bytecoin menționate anterior sunt relativ ușor de utilizat. Acestea ar trebui să fie motive bune de testare pentru începători și nu numai pentru a obține expunerea la Bytecoin și alte criptomonede într-un cadru profesional.

Dincolo de schimburi, există alte modalități de a investi și de a participa la Bytecoin. Mineritul Bytecoin arată oportunități, r / BytecoinBCN este întotdeauna sete de mai multe meme, iar dezvoltatorii puternici sunt mereu căutați pentru aceste proiecte open source.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me