Moneda Vulcano (VULC) proiectul se concentrează pe cercetarea și dezvoltarea geotermală. Scopul principal al monedei este de a facilita strângerea de fonduri pentru cercetarea sporită în sector. În mod inteligent, dezvoltatorii monedei aleg să numească cripta după o mică insulă din Marea Tireniană cunoscută sub numele de Insula Vulcano. Echipa de dezvoltare din spatele acestui proiect consideră că tehnologia blockchain este cheia pentru a avansa cercetarea în această știință.

Dezvoltatorii proiectului au declarat că intenționează să creeze un ecosistem altcoin în care utilizatorii primesc recompense pentru eforturile lor. Să luăm un moment pentru a vedea cum a izbucnit această monedă în cel mai mare câștigător din această săptămână.

Moneda Vulcano

Proiectul de monede Vulcano a intrat pe piață pe 24 septembrie 2017, pe fondul nebuniei de criptare de anul trecut. Moneda a atins un pic sub 0,04 USD în timpul lansării sale. De atunci, Vulcano a rămas latent până la cea mai recentă manifestare.

Grafice Vulcano prin CoinMarketCap

Grafice Vulcano prin CoinMarketCap

Inițial, Vulcano folosește un mecanism de consens hibrid Dovadă a muncii / Dovadă miză. Recent, proiectul a trecut în totalitate la un mecanism Dovadă de miză. Dezvoltatorii au adoptat schimbarea ca un mijloc de a rămâne fidel credințelor esențiale ale cercetării mediului.

Vulcanul Eruptează

Acum se pare că o mare parte din creșterea Vulcano a venit dintr-o combinație de factori. Un fapt important de luat în considerare este adăugarea monedei la platforma altcoin populară Coinexchange. În majoritatea scenariilor, de fiecare dată când se adaugă o monedă la un schimb, se produce automat o creștere a volumului de tranzacționare. În prezent, utilizatorii Vulcano își pot schimba monedele pe Yobit, monede de piață, și platforme Coinexchange.

Îmbunătățiri Vulcano

Dezvoltatorii Vulcano au trecut recent la o nouă rețea blockchain care oferă utilizatorilor mai multă securitate și tranzacții mai rapide. În plus, cercetătorii au ales să reducă cantitatea totală de VULC și să îmbunătățească codul de operare al platformei. Toate aceste manevre au adăugat impulsului acestui altcoin obscur câștigat.

Vulcano a primit o viteză suplimentară de la o furcă dură perfect planificată în timpul săptămânii. Această forță dură a mutat criptomoneda la mecanismul de consens Dovadă de miză. Toți cei care țineau Vulcano în timpul furculiței au primit o cantitate egală din noua monedă VULC. Furcile dure oferă de obicei o creștere a volumului de tranzacționare pentru o monedă, deoarece investitorii caută să își poziționeze deținerile pentru a maximiza monedele gratuite primite.

Acest volum de tranzacționare adăugat are ca rezultat și o valoare de piață crescută pentru monedă. Având în vedere că noul mecanism Proof-of-Stake plătește o dobândă de 950% celor implicați, există o mulțime de motive pentru a vedea de ce investitorii au sărit pe forță.

Vulcano Masternodes

Platforma Vulcano utilizează Masternodes pentru a oferi securitate suplimentară. Operatorii Masternode furnizează servicii de rețea specifice în schimbul unei compensații. Masternodes diferă de nodurile obișnuite prin faptul că dețin întregul blockchain în timp real. Acest protocol de nod complet permite nodurilor master să efectueze servicii suplimentare pentru utilizatorii de blockchain, cum ar fi cele legate de tranzacțiile private.

Masternodes câștigă, de asemenea, capacitatea de a vota asupra modificărilor de rețea necesare. Aceste noduri sunt esențiale pentru a permite bugetarea și sistemele de trezorerie în cadrul blockchain-ului. Spre deosebire de nodurile obișnuite, Masternodes rulează întotdeauna. Pentru a deveni un Masternode în platforma Vulcano trebuie să mizați cel puțin 50.000 VULC.

Conturi media

Vulcano reușește un Github pagină unde părțile interesate pot găsi informații utile, cum ar fi scripturile de descărcare Masternode. Pagina originală nu are prea multă activitate, proiectul afișând doar șase depozite și zero persoane. Luna trecută, dezvoltatorii monedei au lansat un nou Github și au actualizat Hartie alba pentru a ajuta la promovarea unor upgrade-uri la sistem.

Informații despre Vulcano prin CryptoSlate

Informații despre Vulcano prin CryptoSlate

Lui Vulcano telegramă contul are mult mai multă activitate cu 165 de membri activi. De asemenea, Twitter-ul monedei nu este prea activ. Contul afișează doar 847 de adepți cu un total de 55 de tweets. Deși nu este foarte ocupat, iată unde puteți începe să vedeți care este impulsul acestei săptămâni printr-un istoric al postărilor promoționale.

Portofele

Portofelele Vulcano există pentru toate sistemele de operare majore, inclusiv Windows, Mac OS și Linux. Platforma nu are portofele mobile în acest moment, dar dezvoltatorii lucrează în acest scop. După cum sa menționat anterior, Masternodes trebuie să descarce fișierele de instalare de pe linkul Github.

Echipa VULC

Liderul echipei de dezvoltare Vulcano este teoreticienii blockchain-ului Jason Brink, alias Bitbender. Acest evanghelist de registru distribuit deschis, autoproclamat, poate fi găsit promovarea proiectul la numeroase evenimente asiatice legate de blockchain. Majoritatea echipei de dezvoltare a proiectului este necunoscută în comunitatea criptografică.

Echipa Vulcano prin Pagina principală

Echipa Vulcano prin Pagina principală

VULC VECHI & NOU

Vor fi create 8.026.511.433 VULC (vechi). Există deja 7.957.622.878 VULC în circulație. Astăzi, impulsul monedei a început să încetinească, volumul tranzacționării pe 24 de ore scăzând la 5.437 USD. Noul VULC creat recent enumeră o ofertă totală de 103.900.001. Oferta circulantă totală nu este încă disponibilă pentru această monedă, însă moneda prezintă 8 233 USD în volum de tranzacționare 24 de ore prin CoinMarketCap.

Monede legate de cercetare

Vulcano este doar una dintre numeroasele monede bazate pe cercetare care au intrat pe piață în ultimul an. Astfel de platforme împing integrarea blockchain-ului în comunitatea științifică și ajută oamenilor să arate că această tehnologie se aplică aproape oricărui sector cu succes. Așteptați-vă că mai multe monede bazate pe cercetare, cum ar fi VULC, se vor dezvolta în următoarele luni, pe măsură ce succesul proiectelor anterioare va ieși la iveală.

Top Gainer din această săptămână

După examinarea faptelor legate de cel mai mare câștigător de criptomarket din această săptămână, câștigurile VULC nu au fost rezultatul unei scheme imediate de pompare și descărcare. În schimb, decizia echipei de dezvoltare de a forța direct după o listă de schimb poate fi considerată factorul principal în câștigurile monedei.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me