Bine ați venit la KuCoin, cel mai fierbinte competitor al lui Binance

KuCoin este un schimb internațional de criptomonede cu sediul în Hong Kong, care susține în prezent tranzacționarea a 210 active digitale. Ceea ce este unic la KuCoin este că aceștia împart 50% din venitul total al taxelor de tranzacționare cu utilizatorii care dețin simbolul lor pe bază de schimb. În mod similar cu Binance, KuCoin oferă taxe de tranzacționare relativ mici și stimulente pentru deținerea (sau tranzacționarea) criptomonedei sale native.

În 2011, fondatorii au început să cerceteze tehnologia blockchain și au mers mai departe pentru a construi arhitectura tehnică pentru KuCoin în 2013. 4 ani mai târziu, schimbul a fost lansat cu scopul final de „a deveni una dintre primele 10 cele mai tari platforme de schimb din lume” până în 2019.

Chiar și cu lansarea relativ recentă la sfârșitul anului 2017, KuCoin a reușit deja să-și croiască drum de la un schimb obscur la Al 19-lea ca mărime prin volumul tranzacționării. Mulți din comunitatea criptografică sunt optimisti cu privire la creșterea KuCoin, cum ar fi membru activ al comunității „Crowd Conscious”, care pe 5 ianuarie a scris, „La doar 3 luni de la expediție, KuCoin a obținut peste 300.000 de înregistrări de utilizatori – o cifră de creștere pe care o vom auzi doar de la Binance Exchange care a ajuns la peste 3.000.000 în 6 luni”.

Ce sunt acțiunile KuCoin (KCS)?

Acțiunile KuCoin (KCS) sunt moneda nativă a platformei de schimb KuCoin care permite deținătorilor să profite de succesul bursei. KuCoin ia în considerare cantitatea de utilizatori KCS deținută la distribuirea diferitelor monede. Cu cât dețineți mai multe KCS, cu atât veți primi mai multe dividende.

Ce se întâmplă dacă deținerea unei monede v-ar câștiga peste 200 de monede diferite în fiecare zi?

Acest sistem de plată permite utilizatorilor să primească venituri pasive prin simpla reținere. Cu toate acestea, deși compania împarte în prezent 50% din veniturile din comisioane de tranzacționare cu utilizatorii, este important să rețineți că procentul plătit deținătorilor de KCS din aceste comisioane de tranzacționare va fi redus în viitor..

Plata introduce soldurile utilizatorilor la 0:00 (UTC + 8) în fiecare zi, după ce echipa contabilă evaluează comisioanele de tranzacționare de la fiecare pereche de tranzacționare de pe platformă. Prin urmare, este posibil ca atunci când vă treziți dimineața și să aruncați o privire asupra soldului dvs. general pe bursa KuCoin, să observați că dețineți un pic mai mult Bitcoin, Nano, Dragonchain și alte câteva sute de jetoane pe care le puteți nu am mai avut înainte.

Caracteristici cheie ale acțiunilor KuCoin / KuCoin

 • Bonus de stimulente: deținătorii KCS primesc dividende criptomonede zilnice
 • Format de schimb ușor de utilizat
 • Structură a taxelor reduse: Aceeași taxă de tranzacționare mică de 0,1% ca Binance (Bittrex percepe 0,25%), o reducere de tranzacționare pentru deținătorii KCS și taxe de retragere reduse
 • Serviciu clienți 24/7: include pagină web, linie fierbinte, e-mail și multe altele
 • Drepturi exclusive ale deținătorului KCS: Utilizatorii KCS cu rang mai înalt vor primi servicii consultative individuale pentru strategii de investiții și servicii pentru clienți accelerate
 • KCS este un simbol ERC20
 • Numeroase perechi de tranzacționare: BTC, ETH, NEO, USDT, KCS, BCH
 • Securitate la schimb: Sistem de securitate la nivel înalt de confidențialitate, activ și nivel operațional, bazat pe standarde bancare. Echipa ia în considerare chiar și dezastrele, având trei centre și două locații
 • Viitorul schimb descentralizat
 • Motor de înaltă performanță pentru scalabilitate: tehnologia permite superioritate de sute până la mii de ori în termeni de eficiență în comparație cu standardele normale din industrie, rezultând fără întârzieri sau întârzieri

Cum funcționează acțiunile KuCoin?

Cartea albă a proiectului oferă o explicație excelentă a modului în care sunt distribuite acțiunile KuCoin. După cum sa menționat anterior, metodele de distribuție iau în considerare cantitatea de KCS din portofelele de schimb ale unui utilizator. Mai jos este un exemplu folosit în hârtiile albe folosind perechea de tranzacționare ETH-BTC dacă un utilizator deține suma de 10.000 KCS.

exemplu dividend kucoin

Mai sus veți observa proiecțiile câștigurilor pentru un deținător de 10.000 KCS (aproximativ 80.000 USD la valoarea sa actuală de aproximativ 8 USD). Câștigurile sunt după cum urmează:

 • Zilnic: 0,00015 BTC & 0,0238 ETH
 • Săptămânal: 0,0105 BTC & 0,166666 ETH
 • Lunar: 0,045 BTC & 0,714 ETH
 • Anual: 0,5475 BTC și 8,687 ETH

Rețineți că aceasta este doar o pereche de tranzacționare din peste 200 de perechi de tranzacționare la bursă, toate acestea colectând comisioane de tranzacționare care vor fi distribuite conturilor utilizatorilor pe baza formulei prezentate în imaginea afișată. Prin urmare, un utilizator care deține KCS va primi criptomonede duale de la alte comisioane de perechi de tranzacționare (de exemplu, LTC / NEO).

Pentru fiecare 1000 KCS pe care îl dețineți, veți primi o reducere de 1% a taxei de tranzacționare cu suma maximă plafonată la 30%. De exemplu, dacă dețineți 20000 KCS, veți primi o reducere de 20%, dar dacă dețineți 50000 KCS, veți beneficia de o reducere de 30%.

diagramă perechi de tranzacționare kucoin

Experiența utilizatorului KuCoin & Interfață

KuCoin a făcut o treabă excelentă construind o interfață ușor de utilizat fără a sacrifica diagrame, grafice și alte informații pe care ați putea dori să luați decizii de investiții în cunoștință de cauză.

interfață kucoin

Schimbul poate fi tradus în 11 limbi populare, inclusiv engleză, portugheză, olandeză, mandarină, japoneză, germană și spaniolă. Tranzacționarea este, de asemenea, simplificată și necesită doar câteva clicuri după ce ați navigat sub fila piețe situată în partea de sus a ecranului.

În cazul în care aveți nevoie de asistență suplimentară pentru a naviga în schimb, există un balon de suport afișat în partea dreaptă jos a ecranului. În cele din urmă, făcând clic pe o anumită pereche (de exemplu, KCS / ETH), KuCoin vă va redirecționa către vizualizarea mai detaliată a acelei perechi, așa cum se vede mai jos..

interfață întunecată kucoin

Despre echipă

După cum se menționează pe site oficial care enumeră 12 membri de bază, „Kucoin își propune să ofere utilizatorilor servicii de tranzacționare și schimb de active digitale, care sunt chiar mai sigure și convenabile, integrând active premium la nivel mondial și construind o platformă de tranzacții de ultimă generație”.

CEO și fondator, Michael Gam, este un fost expert tehnic la Ant Financial, o companie afiliată a grupului chinez Alibaba. El a fost, de asemenea, un partener senior la giganții de pe internet MikeCRM și KF5.COM.

COO, Eric Don, este denumit „cercetător principal pe internet, arhitect de sisteme și vedetă din industria internetului”. De asemenea, este declarat CTO și partener senior al companiilor IT, inclusiv YOULIN.COM, KITEME și REINOT. Cu toate acestea, nu este clar dacă aceste site-uri web există, întrucât nu au apărut într-o căutare Google sau când au intrat pe domeniile site-ului web. Conform LinkedIn-ul său, în prezent este CTO la Youlin Network Technologies, totuși nu se menționează KITEME sau REINOT.

echipa kucoin

KuCoin împarte oferta de monede și durabilitatea

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Conform CoinMarketCap, există o sursă totală de puțin peste 180.000.000 KCS cu o sursă de circulație de puțin peste 90.000.000 KCS. În timp ce valoarea totală a emisiilor de KCS a fost inițial de 200 de milioane, echipa KuCoin a decis să treacă printr-un program de „răscumpărare” care utilizează cel puțin 10% din profitul net în fiecare trimestru pentru a răscumpăra KCS și a le distruge până acolo au mai rămas doar 100 de milioane de KCS.

diagramă de jetoane kucoin

Cele trei faze au distribuit 35% din KCS către fondatori, 15% către vedete din industrie și investitori îngeri și 50% pentru toți utilizatorii. Potrivit cărții albe, cele 70 de milioane de KCS emise fondatorilor sunt „supuse unei perioade de blocare de patru ani, din 2 septembrie 2017 până în 2 septembrie 2021. Fondatorilor le este interzis să atribuie sau să vândă participațiile KCS în orice mod înainte 2 septembrie 2018. ” Cele 30 de milioane de KCS pentru deținătorii industriei și investitorii înger urmează o direcție similară, dar sunt supuse doar unei perioade de blocare de doi ani. KCS achiziționat în timpul ICO a intrat pe bursă pe 2 septembrie 2017, deoarece nu au fost supuși închiderii.

Istoricul tranzacționării acțiunilor KuCoin

Cartea albă KCS spune că a început să se tranzacționeze la sfârșitul anului 2017 pentru aproximativ 70 de cenți și a rămas relativ stagnată până la începutul lunii ianuarie. Ajungând la ATH-uri de peste 20 USD, criptomoneda a scăzut cu peste 50% la nivelul actual de tranzacționare în jur de 8 USD. Acest grafic reflectă volatilitatea generală a pieței criptomonedelor și evidențiază piața ursului care a avut loc la mijlocul lunii ianuarie.

baseUrl = „https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName („script”);

var embedder = scripturi [scripts.length – 1];

(funcție () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

if (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement („script”);

s.type = „text / javascript”;

s.async = adevărat;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = KCS&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ”;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf („?”) >= 0? „&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Unde puteți cumpăra acțiuni KuCoin?

KCS poate fi achiziționat numai de la companii site oficial de schimb. Înregistrarea este destul de simplă, dar va trebui să depuneți criptomonede inițiale în portofelul dvs. de schimb KuCoin, cum ar fi BTC, ETH, NEO și / sau BCH, pentru a tranzacționa pentru KCS.

Unde puteți stoca acțiunile KuCoin?

KCS este un simbol ERC20, ceea ce înseamnă că îl puteți stoca pe portofele hardware care acceptă blockchain-ul Ethereum, cum ar fi Ledger Nano S și Trezor. De asemenea, îl puteți stoca pe MyEtherWallet (MEW). Pentru a verifica mai multe portofele, consultați ghidul nostru, Cele mai bune portofele Ethereum.

Concluzie

Potrivit CoinMarketCap, OKEx este în prezent cel mai mare bursă din lume, cu un volum de tranzacționare de 24 de ore de peste 2 miliarde USD. În timp ce KuCoin pălește în comparație cu OKEx cu un volum de tranzacționare de aproximativ 128 milioane USD, acesta își poate continua atragerea masivă de noi utilizatori și se va muta într-un top 10. Acest lucru l-ar apropia de locul 3 Binance (1,7 miliarde USD) depășind actualul 10-spot, HitBTC (475 milioane USD).

Având în vedere creșterea dramatică a interesului criptomonedelor la nivel mondial și faptul că schimburile își închid porțile către conturile de utilizatori noi din cauza lipsei de scalabilitate, nu ar fi nerezonabil să asistăm la succesul acestui schimb și al criptomonedei sale native, KCS.

Pentru mai multe informații și actualizări despre proiect, faceți clic pe linkurile de mai jos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me