Ce este un Airdrop?

Ați observat vreodată o creștere neașteptată a portofelului dvs. de criptomonede și nu știați de unde provin monedele gratuite? Asta, prietene, este cel mai probabil rezultatul unui airdrop. Hoorah pentru bani gratis!

Airdrops pot fi livrate într-o varietate de moduri, inclusiv furculițe (de ex. Bitcoin Cash, Bitcoin Diamond), achiziții ICO (de exemplu Rețeaua Raiden) și cadouri (de exemplu, Binance oferă clienților 500 TRX gratuit). Uneori, va apărea un airdrop dacă o echipă din spatele proiectului blockchain decide să ofere jetoane „gratuite” comunității criptomonede.

Unul dintre cele mai cunoscute exemple de airdrop este atunci când o furcă dură de Bitcoin, Bitcoin Cash, a dat deținătorilor actuali de Bitcoin o sumă echivalentă de Bitcoin Cash. În momentul lansării aerului, dacă dețineați 0,4 Bitcoin, ați fost unul dintre mulți beneficiari norocoși de 0,4 Bitcoin Cash. Cu Bitcoin Cash în prezent evaluat la 2.469,36 USD, asta sună ca o afacere destul de dulce!

De ce apar Airdrops?

Cu toate acestea, rămâne o mare întrebare. De ce se întâmplă acest lucru și de ce ar decide o echipă să ofere jetoane valoroase? Gândește-te în acest fel. Când mergeți pe culoarul magazinului dvs. alimentar preferat și angajații vă oferă probe de alimente pentru a încerca, puteți arunca o privire rapidă pentru a analiza care este mâncarea pentru a decide dacă doriți să o încercați. Luăm o mușcătură și sigur este delicioasă. Angajatul care vă oferă eșantionul gratuit apoi spune „dacă vă place, îl puteți găsi în culoarul 5 din partea stângă”. Din acea singură ciugulire, puteți merge și să cumpărați produsul.

În marketing, conștientizarea este adesea unul dintre pașii inițiali în călătoria unui cumpărător. La fel ca în exemplul de magazin alimentar, psihologia joacă un rol crucial în aspectele unui airdrop, întrucât un cumpărător este mult mai probabil să cumpere un produs cu care sunt familiarizați decât un produs despre care nu știu nimic. Prin urmare, cei însărcinați cu distribuirea jetoanelor văd un airdrop ca o oportunitate cheie pentru a vă oferi un gust al jetoanelor lor. În comparație cu formele alternative de publicitate costisitoare (cum ar fi Facebook Ads), airdrop-urile sunt adesea o abordare mai eficientă pentru prezentarea monedelor.

Cum mă pot informa despre un Airdrop viitoare?

Multe site-uri și grupuri online sunt dedicate informării utilizatorilor cu privire la lansările viitoare, trecute și active. Icodrops și Airdropalert, de exemplu, arătați o listă cu viitoarele zboruri aeriene. De asemenea, vă sfătuiesc cu câte zile mai rămân înainte ca acestea să aibă loc și ce monedă trebuie să dețineți în momentul fiecăruia pentru a primi monedele..

O altă modalitate de a vă informa despre un airdrop este pur și simplu să fiți la curent cu diferitele conturi de socializare ale fiecărui proiect.

Bitcoin Smart Airdrop

Acestea fiind spuse, de multe ori, picăturile de aer sunt surprize (cu excepția cazului în care lucrați cu echipa proiectului). În alte circumstanțe, un airdrop va fi anunțat din timp și va avea un set diferit de reguli pentru primirea jetoanelor. Regulile desemnate pentru un airdrop sunt stabilite de echipa proiectului. Acest lucru explică diferențele în strategiile de zbor aerian. Deocamdată, nu există reguli standard de implementare cu privire la modul în care trebuie proiectate airdrops. Este posibil să vedem reglementări oficiale cu privire la modul în care acestea pot apărea dacă guvernul intervine.

Un jet de aer simbolic în curs de desfășurare este unul din proiectul ShipChain. Strategia lor este puțin mai complicată decât simpla păstrare a unei anumite valute în portofel și primirea de jetoane gratuite. Potrivit site-ului lor web, receptoarele „eligibile” de zboruri aeriene vor primi jetoanele din portofelele respective în jurul lunii martie, atâta timp cât respectă aceste instrucțiuni:

  1. Fii „membru activ al grupului nostru Telegram. Prin „membru activ” se înțelege oricine este membru al comunității noastre Telegram înainte de finalizarea procesului de înscriere în zbor, care este la două săptămâni de la data de începere a 15 ianuarie.
  2. „Treceți KYC / AML (Cunoașteți-vă clientul / anti-spălare de bani). Acesta este un formular simplu pe care îl vom solicita să completați, acesta vă va fi trimis prin e-mail în termen de 1-3 săptămâni de la finalizarea acestei înregistrări. ”
  3. „Aveți un portofel ERC20 valabil fără schimb.”

De ce portofele am nevoie?

De obicei, zborurile aeriene apar pe blockchain-ul Ethereum sau Bitcoin și tot ce aveți nevoie este un cont la un schimb. Cu toate acestea, cei care se ocupă de airdrop vor declara uneori un portofel specific, cum ar fi un „portofel ERC20 fără schimb”. Dacă sunteți nou în criptomonedă, este posibil să nu știți ce înseamnă exact acest lucru și este în regulă, suntem aici pentru a vă ajuta.

Ce înseamnă ShipChain printr-un portofel non-exchange este pur și simplu un portofel care nu se află pe site-uri de schimb Binance sau Coinbase. Portofelele de renume non-schimb includ Exodus și Jaxx. Pentru o listă detaliată a portofelelor, nu ezitați să vizitați ghidul nostru Bitcoin Wallet. Articolul include, de asemenea, modalități de stocare în siguranță a jetoanelor și avantajele / dezavantajele utilizării diferitelor tipuri de portofele.

Un portofel ERC-20 înseamnă pur și simplu orice portofel care acceptă sistemul Ethereum blockchain. Unele jetoane respectă protocolul Bitcoin, altele urmăresc Ethereum etc. Prin urmare, este important să aveți un portofel care să vă permită să stocați jetoane ERC-20 dacă acest lucru este cerut de liniile directoare pentru airdrop. MyEtherWallet (MEW) este un portofel popular ERC-20.

portofele bitcoin

Recomandări finale

Cel mai important, asigurați-vă că vizitați site-ul oficial al proiectului atunci când faceți cercetări pentru gură de aer. O modalitate bună de a filtra site-urile escrocheriei este de a vizita paginile oficiale de social media și de a găsi o postare care să vă conecteze înapoi la site-ul lor. După cum sa menționat anterior, piața criptomonedelor este în prezent nereglementată, iar potențialul de fraudă și furt de monede este ridicat. Proiectele de blockchain de încredere nu vă vor solicita informații despre portofelul privat dincolo de adresa publică a portofelului dvs. Nu dați niciodată cheile dvs. private ICO-urilor care pretind că „au nevoie de ea” pentru ca livrarea dvs. să fie livrată. Furtul de identitate și încercările de hacking sunt răspândite în comunitatea criptomonedelor și nu doriți să fiți victime atunci când pot fi luate măsuri adecvate..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me