Este această piață descentralizată următorul Amazon? Să aruncăm o privire la Syscoin, răspunsul blockchain la platformele de comerț electronic.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Ce este Syscoin (SYS)?

Syscoin este „o rețea globală, un registru distribuit, o bază de date descentralizată și un blockchain. Este, de asemenea, o criptomonedă, un altcoin, un moneda digitală, și un jeton comercializabil ”.

Lansată inițial la sfârșitul anului 2014 și creată printr-o furcă Bitcoin, versiunea actuală ne aduce la Syscoin 2.1 și are un algoritm care îi permite să fie combinat cu Bitcoin. Combinați mineritul este pur și simplu abilitatea pentru mineri de a extrage simultan două criptomonede diferite bazate pe același algoritm.

Proiectul încearcă să-l elimine pe intermediar și să repună banii direct în mâinile comercianților / consumatorilor, eliminând taxele mari percepute în prezent de marile corporații precum Amazon și eBay. Pentru a facilita tranzacțiile cu taxe aproape zero, puteți utiliza criptomoneda nativă, Syscoin (SYS), pentru a plăti bunuri de pe piață. Cu toate acestea, puteți plăti și utilizând criptomonede alternative, cum ar fi Bitcoin sau Zcash.

interfață blockmarketsyscrsyscryp

Blockmarket, construit pe tehnologia blockchain Syscoin și în prezent pe deplin funcțional, este o platformă de comerț global care vă oferă posibilitatea de a cumpăra sau vinde orice, de la mobilă la computere, pentru taxe mici sau deloc. În plus, companiile pot crea magazine virtuale întregi pe Blockmarket și puteți revinde produsele altcuiva pentru un comision.

Portofelul pentru desktop Blockmarket a fost lansat în septembrie 2017 și, de acum, trebuie să-l descărcați pentru a avea acces pe piața Blockmarket. Blockmarket Web se lansează în acest trimestru și vă va oferi apoi acces la platforma sa comercială descentralizată prin intermediul web.

Caracteristici cheie ale Syscoin

 1. Piață descentralizată cu articole de inventar nelimitate
 2. Tranzacții cu cost aproape de zero
 3. Aliasuri: trimiteți monede către nume care nu disting majuscule și minuscule, fără a fi nevoie să conectați adrese de portofel lungi (de exemplu, „TheFlowerShop”).
 4. Abilitatea de a revinde produsele altor persoane din magazinul dvs. sau de a permite revânzarea produselor dvs. de către alții pentru comision
 5. Mesaje criptate cu căsuță de intrare / ieșire asemănătoare e-mailului pentru a comunica cu persoanele din rețeaua Syscoin
 6. Serviciu de escrow: deține jetoanele unui cumpărător în escrow „până când sunt îndeplinite condițiile de vânzare și cumpărătorul eliberează plata către vânzător”.
 7. Certificate digitale: emiteți, autorizați, autentificați și faceți schimb de active digitale care conțin informații private, cum ar fi coduri de carduri cadou sau chei de înregistrare.
 8. Fără perioade de nefuncționare: spre deosebire de piețe precum OpenBazzar în care utilizatorii trebuie să-și lase computerele deschise pentru a menține listele sus, Blockmarket garantează 100% disponibilitate.
 9. Schimb integrat: schimb ușor de utilizat de 32 de criptomonede cu schimburi în portofel Changelly și Flypme.

Caracteristici tehnice cheie

Conform acestuia hartie alba, Syscoin este „o criptomonedă bazată pe blockchain fără permisiune, cu un set de contracte inteligente … construită pe sistemul de scriptare Bitcoin utilizând codurile op de script standard OP1 până la OP16”.

carte albă syscoin

Syscoin include:

 • Contractele inteligente întărite (care contrastează cu contractele inteligente complete ale Ethereums Turing) păstrează compatibilitatea cu protocolul Bitcoin.
 • Stimulentele minerilor: „Blocați subvențiile prin recompense și comisioane de tranzacție”, cu o valoare a inflației pentru recompensele bloc.
 • Dovadă a muncii SHA-256 care poate fi combinată. Când a fost adăugată, această capacitate a crescut rețeaua Syscoin de 100 de ori în mai puțin de 12 ore.
 • Nodurile principale vor intra în funcțiune în primul trimestru al anului 2018 și vor facilita 300.000 TPS și vor permite 0 confirmări
 • Rețea Lightening testată și funcțională pe rețeaua principală Syscoin în următoarea versiune actualizată, cedând locul pentru microplăți
 • Tundere: împărțirea tranzacțiilor de servicii Syscoin „în două ieșiri, prima ieșire nefiind supusă tăierii, iar a doua fiind tăiată după expirare”
 • Semnături sigure criptografic pentru proprietarii de alias, asigurând securitatea în rețea

tranzacții pe secundă de viză și syscoin

Echipa și parteneriatele Syscoin

Syscoin este condus de o echipă de dezvoltatori și a fost creat de actualul său dezvoltator principal, Sebastian Schepis. Conform Dovada dezvoltatorului, un site web care verifică, evaluează și clasifică echipele de dezvoltatori, Syscoin a primit 5 stele în 2014.

recenzie syscoin

Blockchain Foundry menține Syscoin ca produs-pilot, cu misiunea de a „perturba piețele prin valorificarea potențialului tehnologiei blockchain”. În martie 2017, Blockchain Foundry a colaborat cu ecosistemul Microsoft Azure și este unul dintre membrii fondatori ai Digital Identity Foundation (DIF). Alți membri fondatori ai DIF includ giganți corporativi precum Microsoft, Accenture, ConsenSys și multe altele..

SYS aprovizionare și exploatare de monede

Syscoin are o sursă maximă de 888.000.000 SYS și are o sursă curentă de circulație de 531.095.020 SYS. Puteți să-l extrageți, dar echipa recomandă să nu extrageți de la un procesor, deoarece hash-ul este prea mare. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat de extragerea monedei, urmați instrucțiunile de pe site-urile oficiale Pagina de întrebări frecvente.

Istoricul tranzacționării SYS

La fel ca multe alte proiecte blockchain timpurii, Syscoin nu a cunoscut o creștere substanțială până de curând. La momentul scrierii acestui articol, Syscoin plutea în jurul valorii de 0,70 USD, de peste o creștere de trei ori în ultimele trei luni.

baseUrl = „https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName („script”);

var embedder = scripturi [scripts.length – 1];

(funcție () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

if (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement („script”);

s.type = „text / javascript”;

s.async = adevărat;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = SYS&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ”;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf („?”) >= 0? „&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Odată cu lansarea viitoare a pieței web descentralizate și pe măsură ce produsele Syscoin își cresc baza de utilizatori, utilizarea SYS ar trebui să crească, ceea ce poate duce la o creștere a prețului. La fel ca în cazul tuturor criptomonedelor, alți factori, precum FUD și tendința generală a pieței ar putea împiedica această creștere.

Unde puteți cumpăra SYS?

Syscoin este disponibil pe burse populare precum Poloniex și Bittrex. Utilizatorii noi pot achiziționa monede BTC sau ETH pe Bitstamp sau Coinbase și apoi să le depună în portofelele respective de pe Poloniex sau Bittrex. Odată depozitate, puteți tranzacționa aceste monede cu Syscoin.

Unde puteți stoca SYS?

Puteți descărca portofele pentru Mac sau Windows de pe Syscoin site-ul web sau utilizați telefonul pentru a descărca Coinomi portofel mobil. Lăsarea criptomonedelor pe schimburi nu este recomandată din cauza riscului de hacks, dar aveți opțiunea de a vă lăsa monedele pe bursă dacă doresc.

Concluzie

Blockchain-ul Syscoin oferă viteze mai mari, împreună cu taxe de tranzacție mai mici decât predecesorul său, Bitcoin. Poate suporta 750 tps și, odată cu lansarea viitoare a masternode, va suporta mai mult de 300.000 tps. Deocamdată, este una dintre cele mai ieftine criptomonede în ceea ce privește comisioanele de tranzacție (în spatele criptomonedelor de tranzacție cu comision zero NEO și NANO), chiar mai ieftină decât Ripple.

După cum se menționează în documentele lor Blog mediu, „Planurile noastre de dezvoltare din 2018 includ adăugarea de baze de date descentralizate și stocare a fișierelor, creșterea vitezei de tranzacționare a capabilităților POS / Visa / Mastercard, adăugarea unor adevărate capabilități de contract inteligente complete Turing pentru logică de afaceri nelimitată, lanțuri laterale, straturi de aplicații și stratul nostru de identitate.” În timp ce echipa postează rar pe rețelele de socializare, par să ofere întotdeauna ceea ce spun că vor.

Acestea fiind spuse, proiectul Syscoin este susținut de o echipă puternică și își îmbunătățesc continuu protocolul. De asemenea, a fost în industrie din 2014, relativ lung pentru companiile blockchain și are un produs complet funcțional. Odată cu lansarea versiunii bazate pe web, acesta poate fi un alt pas către adoptarea criptografică în masă.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me