Ce este Iconomi?

Iconomi este o platformă de gestionare a activelor digitale care permite utilizatorilor să creeze sau să investească în matrice de active digitale (DAA). Deși Coinbase și alți producători din industrie v-ar dori să credeți altfel, Iconomi a stabilit de fapt unul dintre (dacă nu chiar) primul fond de indexare a criptomonedelor, Blockhain Index DAA.

Separându-se în continuare de alte fonduri de indici / hedger criptomonede, nu există nicio barieră la intrarea activelor Iconomi. Spre deosebire de Coinbase Index Fund, investitorii neacreditați se pot bucura de acces complet la toate DAA-urile platformei. Această abordare, crede echipa, „creează legătura lipsă între economia veche și cea nouă”, una în care individul mediu poate beneficia de practici de investiții care existau doar pentru elită și privilegiate economic.

Cum funcționează Iconomi

Iconomi se concentrează pe oferirea investitorilor de o varietate de vehicule de investiții cu risc ridicat, moderat și scăzut, cu lichiditate ridicată. Aceste investiții vin sub formă de DAA-uri pe care utilizatorii le pot cumpăra pe platforma Iconomi, iar toate DAA-urile promit retrageri imediate, fără amenințarea blocării.

DAA-uri

Pentru a investi într-un DAA, va trebui să vă configurați un cont Site-ul Iconomi. De acolo, puteți depune criptocurrency pentru a cumpăra într-un varietate de DAA-uri. Platforma în sine folosește contracte inteligente bazate pe Ethereum pentru a gestiona investițiile, iar Iconomi păstrează majoritatea fondurilor în depozite frigorifice multi-semnături pentru a le izola de încercările de hacking.

Ideea de aici este de a oferi o cale ușoară pentru investiții, una în care tot ce trebuie să faceți este să indicați, să faceți clic, iar Iconomi face restul. Unele dintre aceste fonduri sunt gestionate datorită managerilor DAA selectați de Iconomi pentru a construi matrice de active pe platforma sa. Managerii își pot crea / crea propriile DAA folosind setul de instrumente al platformei și colectează taxe prin atragerea utilizatorilor către DAA-urile lor și / sau gestionarea altor fonduri de utilizatori. Cu cât un DAA are mai mult succes, cu atât va avea o reputație mai bună managerul său pe platformă și cu atât mai mulți investitori îi va atrage probabil.

Chiar acum, listele DAA Iconomi au fost stabilite de liderii din industrie în spațiul de investiții în criptomonedă / capital, inclusiv Columbus Capital Ltd. și Solidum Capital. În starea sa actuală, Iconomi are în total 11 DAA-uri din care să aleagă, fiecare cu propriul său amestec de active criptografice și gradul de potențial risc / rentabilitate. Fiecare are, de asemenea, propria sa taxă de administrare, variind de obicei de la 1-5%. Unele dintre DAA-uri au propriile jetoane ERC20 pentru a reprezenta acțiuni, iar unele dintre aceste jetoane pot fi tranzacționate în mod activ pe bursă (pentru a afla mai multe pe acest front, detaliile jetonului sunt listate pe pagina de informații a fiecărui DAA).

Fără a intra în prea multe detalii, iată câteva exemple de fonduri pe care platforma le oferă:

Indicele Blockchain (BLX): DAA emblematică a lui Iconomi și echivalentul său Dow Jones. Proclamat de creatorii săi ca „ținând un deget pe pulsul economiei blockchain”, acesta include proiecte bine verificate, stabilite, cu cel puțin o versiune beta funcțională. Printre cele 33 de active ale sale, găzduiește Bitcoin, Ethereum, Dash, Monero, Icon, Qtum și Lisk.

BLX

Crush Crypto Core (CCC): Acest DAA este specializat în active „de înaltă calitate și subevaluate” și este menit să servească drept portofoliu pe termen lung. A fost construit pentru a depăși portofoliile cu risc scăzut care intră 50/50 în Bitcoin și Ethereum, iar cele 13 active ale sale includ monede precum Ethereum, Monero, Bitcoin, Icon, Kyber Network și Raiden Network.

Crypto Crush Core CCC

Solidum Prime (SOPR): Anunțându-se ca „primul DAA cu greutate egală din lume”, SOPR oferă un portofoliu echilibrat în unele dintre monedele mai potențial promițătoare oferite pe platforma Iconomi. Fondul deține 3-4% din fiecare dintre cele aproximativ 30 de active ale sale, inclusiv Quantstamp, Golem, OmiseGo, Monero, Icon, Request Network, Ethereum, Steem și multe altele.

Jetonul ICN

Așa cum v-ați aștepta probabil, Iconomi vine cu propriul jeton nativ, ICN. În cea mai pură formă, ICN reprezintă acțiuni ale platformei Iconomi. Echipa a avut inițial în minte să-l folosească pentru dividendele companiei, dar, din cauza durerii de cap, acest lucru ar cauza navigarea în legislația privind valorile mobiliare țară-t0, au optat în schimb pentru un program de răscumpărare. Conform acestui model, Iconomi ia o parte din profiturile sale pentru a răscumpăra ICN de la investitori, la rândul său arzând aceste ICN pentru a crea valoare pentru deținătorii.

Totuși, lipsa generală de utilitate clară a simbolului ICN i-a lăsat pe unii membri ai comunității neliniștiți și atenți cu privire la necesitatea sa. Pe măsură ce platforma deschide gestionarea DAA către mai mulți indivizi / entități, simbolul va fi utilizat pentru a crea un DAA (utilitatea sa principală actuală) și a plăti pentru alte acțiuni, cum ar fi reechilibrarea și ridicarea limitelor fondurilor.

În un post mediu recent, echipa Iconomi a dezvăluit că intenționează să anunțe două cazuri majore de utilizare a simbolului ICN în luna martie.

Echipa și foaia de parcurs Iconomi

Unul dintre cofondatorii proiectului și CEO-ul acestuia, Tim M. Zagar, a servit ca CEO pentru Cashila, o poartă de plăți Bitcoin cu sediul în Praga, înainte de a începe Iconomi. Jani Valjavec, al doilea cofondator al Iconomi, a ajutat, de asemenea, la co-fondarea lui Cashila și este membru fondator al Columbus Capital Ltd.

COO Matej Tomazin are o vastă experiență în managementul și operațiunile de afaceri, atât ca CEO, cât și ca broker / manager de portofoliu. Miha Vidmar, directorul tehnic al Iconomi, are peste 15 ani în dezvoltare / inginerie software și vine la proiect după ce a fost șef de dezvoltare pentru Halcom d.d.

Echipa Iconomi

La sfârșitul anului 2017, echipa a publicat un articol Medium detaliind viziunea lor pentru 2018 și ceea ce speră să introducă pe platformă. Pe dosar sunt o serie de îmbunătățiri pentru utilizatori, extinderea ofertelor de platforme și instrumente adăugate pentru managerii DAA. Adăugările notabile la platformă includ:

  • Integrare Fiat pentru depozite / retrageri
  • Achiziționarea directă a activelor individuale
  • Un card de debit
  • Asistență pentru conturile companiei manager DAA
  • Optimizarea tokenizării DAA
  • Taxe de plată ICN
  • Auditul Big Four
  • Lansarea DAA-urilor private (invitați doar investiții)
  • Integrare API pentru date / tranzacționare

Istoria tranzacționării Iconomi

Iconomi și-a găsit recent locul printre primele 100. La momentul scrierii acestui articol, se află la un preț de ~ 1,80 USD, cu locul # 83 pe CoinMarketCap.

De unde să cumpărați Iconomi

Binance revendică în prezent cea mai mare piață ICN, reprezentând peste 80% din volumul de tranzacționare cu perechile de tranzacționare BTC și ETH.

Kraken și OKEx acceptă și următoarele mari piețe cu perechi BTC și ETH.

Unde se păstrează Iconomi

La fel ca în majoritatea monedelor, avem plăcerea de a acoperi, Iconomi este un simbol ERC20. Ca atare, vorbe de obicei ale popularelor portofele Ethereum vor fi suficiente (de exemplu, MyEtherWallet, MetaMask, Parity, Ledger Nano S, Trezor etc.)

Gânduri finale

Echipa Iconomi construiește o platformă de investiții pentru omul de zi cu zi și, făcând acest lucru, ambele deschid oportunități de investiții inexistente celor care nu le puteau accesa și fac investițiile în criptomonede mai accesibile publicului larg..

Pe măsură ce platforma progresează, ne așteptăm să vedem o varietate mai mare de DAA-uri de la diferiți manageri, instrumente mai mature de urmărire a investițiilor și a portofoliului, un utilitar mai robust pentru jetonul ICN, gateway-uri fiat și multe altele. Sperăm, de asemenea, că Iconomi va fi deschis investitorilor americani în viitor, dar va trebui să așteptăm să vedem cum reglementările apar în națiunea stelată înainte ca această posibilitate să fie distrată..

În esență, Iconomi deschide cofetele cripto-ului către toată lumea, transformând o clasă de active deja revoluționară și democratizantă în ceva de care toată lumea se poate bucura. Pe măsură ce arcul adopției se desfășoară, vizionarea Iconomi în creștere alături de furnizori de fonduri index mai exclusivi, cum ar fi Coinbase, va oferi o privire asupra modului în care noi investitori de retail și instituționali aleg să abordeze această clasă de active în plină dezvoltare..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me