Ce este DragonChain?

DragonChain este o companie și ecosistem bazat pe blockchain dezvoltat inițial de Disney în 2014. Proiectul a început ca „Platforma Disney Private Blockchain” și a fost lansat ulterior ca software open-source în 2016.

Logo-ul DragonChain

DragonChain funcționează în prezent ca organizație nonprofit, dar se va lansa ca o întreprindere comercială (DragonChain Inc.) odată ce platforma este complet lansată.

Ce face DragonChain?

În termeni generali, scopul DragonChain este de a ajuta companiile să încorporeze rapid și ușor blockchain în aplicațiile lor de afaceri. Multe companii ar putea fi interesate să facă această tranziție din cauza beneficiilor asociate cu deservirea clienților peste un blockchain – eficiență și securitate sporite pentru tranzacții, o reducere a costurilor din eliminarea potențialelor fraude și escrocherii etc..

Mai precis, DragonChain oferă ecosistemul fără server care permite companiilor să înceapă să utilizeze aplicații blockchain într-un mod ușor, privat și sigur. Acestea își propun să ofere companiilor un produs „la cheie”, care este compatibil cu stiva de dezvoltare pe care companiile sunt obișnuite să le folosească în prezent, cum ar fi Java, C ++ și Python. Aceasta înseamnă că întreprinderile vor putea acum să își construiască propriile contracte inteligente (pe platforma DragonChain) folosind limbaje de programare comune.

Pentru a vedea o listă completă de atribute pentru ecosistemul DragonChain, vom face referire la DRGN hartie alba:

 • Sistem fără server și contracte inteligente
 • Suport lingvistic stabilit pentru contracte inteligente (Java, Python, Node, C #, Go etc.)
 • Scalabil – implementări Amazon AWS și Google
 • Sigur – Protecția datelor și operațiunilor comerciale
 • Implementări avansate de monedă
 • Biblioteci contractuale inteligente
 • Agnostic valutar

Aceste proprietăți cheie, discutate mai detaliat mai târziu, sunt cele care alcătuiesc mediul în care întreprinderile își pot rula cu ușurință aplicațiile descentralizate. Proprietățile funcționează în combinație pentru a oferi costuri de dezvoltare mai mici, o viteză mai mare pe piață pentru proiectele companiei, o scalabilitate mai mare pentru aceste proiecte și niveluri semnificative de securitate.

Cum funcționează DragonChain?

Ecosistemul DRGN este format din trei componente cheie:

1) Platforma DragonChain

Platformă poate fi considerat ca fiind aspectul backend al DragonChain care stochează și securizează datele clienților de afaceri. Aici dezvoltatorii pot crea și stoca contracte inteligente în limbaje de programare comune. De asemenea, este inclus în platformă accesul la Amazon Web Services (o filială a Amazon.com care oferă platforme de cloud computing la cerere).

limbaj de programare compatibil

2) Incubatorul DragonChain Crowd-Scaled

Crowd-Scaled Incubator este locul în care companiile își vor putea dezvolta cu ușurință proiectele blockchain urmând procesul standardizat al DragonChain.

Aspectul „la scară largă” al incubatorului este menit să fie de mare beneficiu pentru proiectele companiei. Acest lucru înseamnă că, după ce o afacere își dezvoltă proiectul blockchain în incubator, îl pot face să fie revizuit și scalat de o mulțime formată din oameni / investitori din întreaga lume. Dacă are succes, procesul de incubație funcționează pentru a reduce drastic resursele necesare pentru ca un client să fie expus la un proiect în curs de dezvoltare.

În ceea ce privește rezultatele, incubatorul la scară largă își propune să permită proiectelor de afaceri să lanseze și să înceapă să producă valoare de piață mult mai rapid. Pe site-ul DragonChain, puteți vedea că în prezent primesc aplicații de la companii care doresc să-și înceapă platforma comercială și procesul de incubare.

Incubația DragonChain

DragonChain are în prezent 5 proiecte sub incubare: Look Lateral – Liquid Art, Seed2You, LifeID, IDPay și ClevX.

Mai multe informații despre fiecare dintre aceste proiecte sunt disponibile în DragonChain hartie alba.

3) Piața DragonChain

În cele din urmă, DragonChain Piata de desfacere este un sistem de suport pentru companiile client. Aici pot accesa un grup de experți subiecți verificați pe subiecte precum cripto, marketing și dezvoltare software. Marketplace este și locul în care clienții DragonChain accesează biblioteca de contracte inteligente pre-dezvoltate.

Piața Dragonchain

Împreună, aceste 3 componente (platforma, incubatorul și piața) alcătuiesc ecosistemul DragonChain. Ecosistemul este alimentat de Dragon Coin (DRGN), un jeton care este micro-licențiat pentru a servi drept credit pentru fiecare dintre componentele serviciului.

Ceea ce diferențiază DragonChain?

În principal, DragonChain își propune să rezolve problema platformelor existente care restricționează crearea de aplicații blockchain cu adevărat sigure și scalabile în cazurile de utilizare a afacerilor din lumea reală.

Ethereum, de exemplu, oferă clienților un ecosistem care rulează Dapps și Smart Contracts. DragonChain are un scop similar, dar este conceput pentru a fi mai sigur decât protocoalele Bitcoin și Ethereum.

Cartea albă a DragonChain face un punct pentru a sublinia nivelul de securitate propus de blockchain-ul lor. Inclus în platforma DRGN este un un sistem de cinci niveluri standardizate de consens. Securitatea crește pe măsură ce crește nivelul de verificare pentru un bloc. Aceste cinci niveluri sunt:

 1. Verificarea afacerii (aprobare)
 2. Verificarea întreprinderii (validare)
 3. Verificarea diversității rețelei
 4. Verificarea partenerului extern (notar)
 5. Verificarea punctului de control public

un sistem de cinci niveluri standardizate de consensAceastă formă de securitate stratificată funcționează pentru a adăuga o altă dimensiune modelului de blockchain comun. DragonChain sugerează să se gândească la nivelurile lor de model de consens ca „blockchain de blockchains”.

Ce industrii vizează DragonChain?

Deoarece blockchain își propune să înlocuiască contractele și sistemele de plată tradiționale cu un proces mai sigur, industriile care suferă în prezent de fraude / escrocherii au un potențial ridicat de a beneficia. Acest lucru înseamnă că companiile care se ocupă de bunuri imobiliare sau de drept, de exemplu, ar putea elimina pierderile semnificative ale fraudei prin contracte inteligente din ecosistemul DragonChain. strângere de mână digitală

Un alt caz de utilizare potențial se găsește în industria jocurilor. FlowPlay, o companie de jocuri cu peste 75 de milioane de utilizatori, vrea să folosească jetoane DragonChain pentru a permite jucătorilor să achiziționeze în siguranță articole virtuale. Acest lucru va crea în mod eficient prima piață non-trust bazată pe bunuri virtuale, garantând legitimitatea.

Câteva cazuri de utilizare mai intuitive ale platformei includ audit, rezervare / rezervări și sisteme de vot. Pentru a vedea o listă completă, faceți referire la aceasta pagină pus la dispoziție de Disney.

Cine face parte din echipa DragonChain?

Echipa DragonChain este formată din opt membri, cu Joe Roets în calitate de CEO și arhitect șef. El a lucrat anterior pentru Disney înainte de a pleca să se angajeze cu normă întreagă pentru dezvoltarea platformei DRGN. Joe Roets este, de asemenea, remarcat pentru implicarea sa în proiecte la Coinbase și Overstock.

Joe RoetsRestul echipei este format din patru dezvoltatori de bază și trei profesioniști în afaceri / marketing. Mai multe informații despre fiecare membru și implicarea lor sunt disponibile pe DragonChain site-ul web.

În plus, echipa are un consiliu puternic în spatele lor. Jeff Garzik este probabil cel mai experimentat consilier al lor în ceea ce privește tehnologia blockchain. El servește ca o pictogramă stabilită în rețeaua Bitcoin și a fondat compania blockchain, Bloq. Un alt consilier semnificativ este Ed Fries; VP de publicare a jocurilor la Microsoft și cofondator Xbox.

Distribuția jetonului

Total aprovizionare: 433.494.437 DRGN

Aprovizionare circulantă: 238.421.940 DRGN

Moneda DRGN a fost oferită pe 2 octombrie 2017 la 0,0663 USD la ICO și a depășit 4 USD până în ianuarie 2018.

Jetoanele publice reprezintă 55% din totalul jetoanelor, restul de 45% fiind distribuite corespunzător:

Distribuție de monede Dragonchain

Dragon Slumber Score

DragonChain oferă avantaje pentru cei care dețin moneda lor sub forma unui Dragon Slumber Score. Cu cât dețineți mai multe monede DRGN și cu cât le dețineți mai mult, cu atât scorul dvs. Slumber va fi mai mare.

Un scor Slumber mai mare te recompensează cu o mai mare amploare a următoarelor beneficii:

 • Toata lumea: bonusuri pentru ICO-urile companiei în viitor
 • Proprietari de afaceri: reduceri la contractele inteligente disponibile pe piața DragonChain, precum și alte forme de tehnologie pe care DragonChain intenționează să le ofere în viitor

Unde pot cumpăra DragonChain?

DRGN nu este minabil, dar îl puteți achiziționa la următoarele schimburi:

 • KuCoin
 • EtherDelta
 • CoinExchange
 • Gate.io
 • Tidex
 • Rețeaua Bancor
 • Magazin de jetoane

Multe dintre schimburile de pe această listă sunt destul de neobișnuite, lăsând loc pentru creșteri potențiale ale prețurilor dacă DRGN este adoptat de burse mai mari precum Binance. Dintre schimburile din această listă, KuCoin are cel mai mare volum de tranzacționare pentru DRGN cu o marjă mare. Utilizarea KuCoin în acest caz va permite procesarea și îndeplinirea tranzacțiilor dvs. DRGN mult mai rapid.

Unde se stochează DragonChain?

DRGN este un jeton ERC-20, deci există mai multe opțiuni pentru unde să îl stocați, și anume într-un portofel compatibil ERC-20. Dacă stocați jetoanele într-un portofel ERC-20 online, DragonChain recomandă utilizarea MyEtherWallet sau „MEW”.

Dacă sunteți în căutarea unei metode mai sigure și offline pentru a stoca monede DRGN, ar trebui să vă uitați să utilizați un portofel hardware precum Trezor sau Ledger Nano S. Ambele portofele acceptă toate jetoanele ERC-20, inclusiv DRGN.

Gânduri finale

Platforma DragonChain stabilește o nișă în lumea criptografică cu caracteristica sa de securitate stratificată. Modelul de securitate cu 5 straturi adaugă o mare credibilitate obiectivului lor general de a facilita integrarea afacerii în blockchain.

În plus, DragonChain este văzut ca un rival puternic pentru Ethereum datorită capacității platformei de a scala; o problemă pentru care Ethereum a fost cunoscută. Din punct de vedere financiar, dacă DragonChain trebuie să rivalizeze cu Ethereum, atunci există o mulțime de spațiu pentru creștere în piața DRGN Market Cap. Capitalizarea pieței Ethereum este în prezent de peste 120 de ori mai mare decât cea a DragonChain.

Cronologia Dragonchain

Începând din ianuarie 2018, echipa DragonChain strânge fonduri și finalizează dezvoltarea platformei. Deși data exactă este în prezent neanunțată, se așteaptă ca platforma DRGN să se lanseze pe deplin în acest an.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me